Aan het licht gebracht: Door Bill Gates gefinancierde firma verzamelt stiekem DNA uit corona testkits

(Vertaling: E.J. Bron)

Veel kritische waarnemers van de politieke coronamaatregelen in de hele wereld vragen zich terecht af waarom er al maandenlang een dergelijke druk en dwang op de bevolkingen worden uitgeoefend om zich constant op het coronavirus te laten testen. Niet alleen bestaat door de constante tests het serieuze gevaar om verwondingen van de hersenen te veroorzaken, ook hetgeen er op de teststaafjes zelf zit en wat er met het onvermijdelijke DNA gebeurt, is omstreden. Nu zou het wel duidelijk mogen zijn dat door de massale tests ook massaal DNA van mensen verzameld en gecategoriseerd wordt – zonden hun medeweten of zelfs toestemming.

Aan Bill Gates gelieerde firma verzamelt biometrische data uit coronatests

In de VS werd aan het licht gebracht dat een uit China afkomstige firma, die door de “Bill & Melinda Gates Foundation” gefinancierd wordt, biometrische data van Amerikaanse staatsburgers verzamelt, bewaart en verder verwerkt. Men komt aan de data door middel van de massaal ingezette coronatests. In Washington wilde de firma bijvoorbeeld corona teststraten met eigen testkits openen, wat op het laatste moment door de autoriteiten werd verboden op grond van haar banden met het communistische regime in Peking.

Bij de firma gaat het om “BGI Genomics” – een met de Communistische Partij van China verbonden genomica onderneming, die intensief samenwerkt met de Bill & Melinda Gates Foundation. Want het was Bill Gates, die na bezoeken in het jaar 2010 aan China de weg effende voor de onderneming in de VS. Zijn stichting financierde de opbouw, vestigde de firma in dezelfde staat als de Gates Foundation (Washington) en plaatste de president van het globale “gezondheidsprogramma” van de stichting in het bestuur van de firma.

Het Human Genome Project

In zijn ondoorzichtige en dubieuze plan om de wereldgezondheid te revolutioneren en de hele mensheid constant tegen alles te vaccineren, past ook de strategie van Bill Gates die hij volgt met BGI Genomics. Alle biometrische data van de mensen dienen voor niet nader bekende doeleinden verzameld en daarna onderzocht te worden. In de eerste plaats om toekomstige ziektes en pandemieën te kunnen overwinnen, op de achtergrond zou echter exact het tegendeel kunnen gebeuren, namelijk het onderzoek van resistente biologische ABC-wapens, zoals critici vermoeden.

De overkoepeling van het geheel is het zogenaamde “Human Genome Project”, de onder beschermheerschap van Gates plaatsvindende DNA-sequencing van het genoom van veel door uitsterven bedreigde planten- en diersoorten evenals menselijke ziektes.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Aan het licht gebracht: Door Bill Gates gefinancierde firma verzamelt stiekem DNA uit corona testkits

 1. acarloadofdogs zegt:

  “om toekomstige ziektes en pandemieën te kunnen overwinnen”. Welnee, dat past helemaal niet in het straatje van BG, die juist de wereldbevolking drastisch wil verminderen. De cabal is helemaal niet bezig met ons wel en wee, maar met de vernietiging van ongewensten en van de rest slaven te maken om voor hun te werken. Deze lieden verdienen niets anders dan achter tralies gezet te worden. Het was allang bekend dat men het dna wilde registreren van iedereen die getest wordt. Vandaar de oproep om je maar te laten testen, al heb je geen symptomen. Wie vertrouwt er nu China met zijn dna? En ja, wat gaan ze er mee doen?

  Geliked door 2 people

 2. Franco zegt:

  Maar wat gaan ze doen met ons DNA?? Het zal wel zeker niet opperbest zijn maar welk gevaar lopen we met z’n allen?? Niet meer laten testen?? Kun je niet tegenhouden of misschien wel? Op welke wijze dan?

  Like

 3. Ravian zegt:

  Met dergelijke informatie kun je biologische wapens ontwikkelen die zuiver een bepaalde genetische (etnische) groep aanvallen.
  Alleen Amerikaanse blanke mannen bijvoorbeeld, om maar eens een dwarsstraat te noemen.
  Fijn dat deze informatie nu in handen is van zo’n vredelievend, menslievend, en betrouwbaar regime als de megalomane dictatoriale communisten club van Xi Jinping.
  Dat komt je nachtrust echt ten goede.
  En nu we het er toch over hebben, die mRNA “vaccins” kunnen in principe ook al over dit soort eigenschappen beschikken, en bijvoorbeeld selectief onvruchtbaarheid veroorzaken in een bepaalde DNA groep, zoals blanke mannen bijvoorbeeld, om nog maar eens opnieuw zo’n dwarsstraat te noemen.
  Geef mijn prikkie maar aan fikkie (wie zei dat ook al weer?)

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Dit was toch al jaren de droom van Grapperhaus om van elke Nederlander DNA op te slaan en waar zijn al die domoren ingetuind zij hebben het met testen vrijwillig afgegeven. Hoe haalt een mens het in hun hoofd om zich zo te laten indoctrineren om al bij een onschuldig hoestje of niesje naar de teststraat te rennen. Voorheen werkte mensen gewoon door en gingen in geval van lang hoesten of niesen naar een huisarts maar niet voor iets onschuldigs dat elk jaar in bepaalde seizoenen zoals winter en herfst meer voor komt. Als deze test enthousiastelingen hebben er voor gezorgd dat ons land compleet op slot zit en ons maatschappelijk en sociaal leven alsmede onze vrijheden zijn afgenomen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s