Kinderen in IS-vluchtelingenkampen – “We willen geen dokter of onderwijzer worden. We zullen krijgers zijn en ongelovigen doden “

(Door: “DissidentNL”)

Dit zijn de ‘zielige’ kinderen die deugmensen in West-Europa terug willen halen. Ze zijn opgeleid voor de jihad. De jongens zijn er om in de toekomst krijgers te worden en zelfmoordterroristen. De meisjes zijn er om meer jihadisten te baren.

Al-Hawl is een enorm kamp en Islamitische Staat heeft veel controle. Er wordt voor gezorgd dat mensen correct leven en zich houden aan en gehoorzamen aan de Sharia. De bewoners van het kamp worden gestraft en executies worden uitgevoerd. Sommigen van hen zijn behoorlijk walgelijk, zegt Alan Duncan journalist voor The SUN. Er zijn meer dan 60.000 inwoners in het kamp waarvan 27.000 kinderen.

Bekijk HIER het filmpje

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Kinderen in IS-vluchtelingenkampen – “We willen geen dokter of onderwijzer worden. We zullen krijgers zijn en ongelovigen doden “

 1. vangie1206j zegt:

  Gewoon weg laten rotten in die kampen en geen euro daar naar toe.
  Het enige wat ze kunnen krijgen is de kogel.

  Geliked door 5 people

 2. Pingback: Kinderen in IS-vluchtelingenkampen – “We willen geen dokter of onderwijzer worden. We zullen krijgers zijn en ongelovigen doden “ | eunmask

 3. Jean zegt:

  En dergelijke troep willen ze o zo graag naar Europa halen…..
  Laten wij asap die EU stal sluiten én slopen zodat er nooit meer ellende kan in binnen geraken.

  Like

 4. Klaas zegt:

  Like

 5. Klaas zegt:

  Like

 6. Julia zegt:

  Vooral nog meer van die zielige kindertjes naar Europa halen dat is een rijkdom voor de Europese samenleving. Kortom de toekomst is de ondergang voor Europa zij zijn klaar voor de strijd en waar blijven de Europese burgers met hun strijd of blijft het bij de schouders ophalen met de mentaliteit we kunnen er toch niets aan doen?

  Like

 7. john van antwerpen zegt:

  Deze hersenspoeling speelt zich in ons eigen land ook al 10 tallen jaren af.
  Zij tegenover ons, altijd al gewesst trouwens

  Like

 8. Jules Vismale zegt:

  Wat een smerige en ondankbare krengen van moslimkinderen (?) zitten daar in die IS-vluchtelingenkampen! Als ze alleen maar willen leven om hun (linkse) gastheren te doden, gelijk aan parasieten, dan mogen ze van mij betreft daar allemaal wegrotten of sterven aan corona, pest, pokken, tyfus, mazelen etc. in die kampen want daar voel ik totaal geen medelijden mee!

  Geliked door 1 persoon

 9. Harry Willemse zegt:

  Hersenspoelen je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Daarom heb ik vanaf het begin al gezegd: nooit maar dan ook nooit hier naar toe halen. Je haalt op termijn alleen maar ellende naar Europa. En zielig? Wacht maar dat zo`n schattig ventje weer iemand overhoop steekt.

  Like

 10. Bas zegt:

  Psychopaten

  “Eerlijk gezegd waren er goede en slechte dingen. De onthoofdingen waren goed, maar het eten was niet goed.”

  Reacties:
  Deze video toont vooral het zichtbaar verontrustende niveau van deze persoon. Naast de zinsopbouw en het accent, is het vooral de redenering die arm en zielig is.

  Het ergste in deze video is de bagatellisering van het gebeuren te beschouwen: dus drukt deze jonge vrouw zichzelf heel natuurlijk uit, alsof ze 100% in haar rechten staat, alsof ze niet heeft deelgenomen aan of steun heeft verleend aan acties die vijandig tegenover Frankrijk staan.

  een avontuur: handen, hoofden afsnijden, roepen om kouffars te doden en nu, de vakantie is voorbij .. we willen terug … ze hebben 2 neuronen in het hoofd deze vrouwen

  Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   Ze zegt niks van onthoofdingen en de andere GRUWELIJKE DINGEN die bij de Pislam horen.
   Alleen:”We hebben een avontuurtje gehad, da’s alles en nu willen we weer terug.”
   We zijn hier gekomen, hebben leuke dingen gezien, hadden een avontuurtje, DAT IS ALLES.
   We willen terug.
   (( p.s. aan de taal [ accent ] te horen is ’t wel degelijk een Francaise………))

   Geliked door 1 persoon

 11. Bas zegt:

  Na #Lyon gisteravond staat #RilleuxLaPape in brand!
  Altijd hetzelfde scenario:
  Gangstersdie de wet van de sterksten willen opleggen, door alles te breken, door alles te verbranden.

  Like

 12. Bas zegt:

  https://actu17.fr/menaces-de-mort-contre-la-jeune-mila-cinq-suspects-places-en-garde-a-vue/

  Doodsbedreigingen tegen de jonge Mila: vijf verdachten in hechtenis

  Vijf mensen van 18 tot 29 jaar werden in verschillende regio’s van Frankrijk gearresteerd en in politiehechtenis geplaatst wegens “cyberstalking” en “doodsbedreigingen”, kondigde het parket van Parijs aan, geciteerd door Le Figaro .

  De jonge Mila is het doelwit van doodsbedreigingen sinds de publicatie op sociale netwerken in januari 2020 van een video waarin ze kritiek uitte op de islam. De tiener plaatste afgelopen november een nieuwe video. De volgende maand werd het jonge meisje gedwongen haar middelbare school te verlaten .

  Like

 13. karton zegt:

  Laten zitten dat zootje , jong of oud , laat ze verhongeren aldaar, geen € aan spenderen. Zijn ze niet waard , zij zijn de a.s. moordenaars van de geciviliseerde volkeren. Onlangs liep die zooi te juichen toen onschuldigen werden onthoofd , nú lopen ze te janken ; laat ze verrekken !

  Geliked door 1 persoon

 14. Bas zegt:

  Eigenlijk hetzelfde als dit:

  Op de @BBC
  “Als wij zwarte activisten constant roepen: ‘Dood de blanken!’ dan bedoelen we dat niet letterlijk. We bedoelen niet meteen vandaag, hoor.”

  “O, gelukkig.”

  Like

 15. Bas zegt:

  Levensgevaarlijk
  https://www.euronews.com/2021/01/30/un-27-000-children-need-to-be-repatriated-from-isis-camp-in-syria

  VN: 27.000 kinderen moeten worden gerepatrieerd vanuit het ISIS-kamp in Syrië

  De VN-chef terrorismebestrijding dringt er bij landen op aan de 27.000 kinderen te repatriëren die zijn gestrand in een enorm kamp in het noordoosten van Syrië, velen van hen zonen en dochters van extremisten van de Islamitische Staat die ooit grote delen van Irak en Syrië controleerden.

  Vladimir Voronkov vertelde vrijdag tijdens een informele bijeenkomst van de VN-Veiligheidsraad dat “de gruwelijke situatie van de kinderen in Al Hol (kamp) een van de meest urgente kwesties in de wereld is.”

  De 27.000 kinderen “blijven gestrand, aan hun lot overgelaten”, zijn kwetsbaar om te worden aangevallen door de handhavers van de Islamitische Staat, “en lopen het risico op radicalisering binnen het kamp”, zei hij.

  Al Hol, het grootste kamp voor vluchtelingen en ontheemde Syriërs in het land, herbergt momenteel bijna 62.000 inwoners, volgens humanitaire functionarissen van de VN. Meer dan 80% zijn vrouwen en kinderen, van wie velen daarheen zijn gevlucht nadat militanten van de Islamitische Staat in 2019 hun laatste Syrische bolwerk verloren. Er zijn ook een aantal andere kampen in het noordoosten.

  Like

 16. Claudia Millenaar zegt:

  Q; “Veel westerse landen zeggen dat ze de vrouwen en kinderen niet kunnen terughalen, omdat ze een veiligheidsrisico vormen. Hulporganisaties stellen hiertegenover dat dit niet betekent dat het probleem dan maar bij de Koerdische veiligheidstroepen en de Syrische bevolking neergelegd moet worden.”

  Dat is dus precies het probleem met islam, deze eist nu eenmaal werelddominantie en deze gasten volgen deze leer tot op het bot, letterlijk.

  Daar is hier ook geen plaats voor, want wat moeten wij ermee? Wij hebben ook geen zin, om hier veelal levenslang voor te moeten betalen, want ergens voor werk inzetbaar zijn ze niet.

  Ook moet er voortdurend screening zijn en blijven i.v.m. hun zeer extreme ideeën, kijk maar wat er in het kamp zelf gebeurt, die niet de onze zijn. Je zult het maar als buur krijgen…

  Mijn voorstel is de “dames” naar Iran of wat mij betreft Indonesië, het grootste islamitische land ter wereld, te verplaatsen, daar voelen ze zich vast ook meer thuis. Het wordt tijd dat deze landen de steentjes ook maar gaan bijdragen en het is gewoon echt beter voor iedereen.

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Uit de Franse Media:

   Syrië: Een Jihaatdiste, een Francaise krijgt Kanker.
   Het hoge commissariaat van de UNO vraagt Frankrijk het noodzakelijke doen om haat te verzorgen……..[ = terughsalen naar Fr voor operatie ? ]
   Zij weigert zich ter plaatse ( Syrië ) te laten opereren.

   Like

   • vangie1206j zegt:

    Lekker laten wegrotten daar.

    Geliked door 1 persoon

   • Claudia Millenaar zegt:

    Sommigen moeten eens gaan begrijpen dat keuzes maken, consequenties heeft, vaak onomkeerbaar en al helemaal als je de verkeerde maakt!

    De werkende Europese bevolking kan hier niet verantwoordelijk voor worden gehouden, laat staan dat zij dit ook nog allemaal mee mogen bekostigen.

    Geliked door 1 persoon

 17. Ravian zegt:

  Deze 27.000 kinderen zijn allemaal terminaal.
  Ze lijden aan de ongeneeslijke islamitische terreur ziekte.
  Dat laat, helaas, slechts twee opties open; isoleren of permanent uit hun lijden helpen.

  Geliked door 1 persoon

 18. ronjaspers zegt:

  Ik waarschuw mensen al zo lang,moslims worden met kwade opzet binnengehaald door de “elite”voor een oorlog tegen de europeanen.Als de soldaten van allah op volle oorlogsterkte zijn zullen er rivieren van bloed door europa stromen.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s