Schrijnend . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Schrijnend . . .

 1. niet bewegen is duurzaam schadelijk voor het immuunsysteem

  Geliked door 1 persoon

 2. Janman zegt:

  Calimero: nou dat is ook wat , zo doen ze het altijd want zij zijn groot en ik ben klein dat is niet eerlijk. O nee.

  Like

 3. Harry Willemse zegt:

  Wat een held! Maar goed dat wij zulke oplettende Handhavers hebben. Die heeft straks een mooi verhaal om aan zijn vrouw te vertellen, hoe hij het dorp van een vreselijke besmetting heeft weten te redden met gevaar voor eigen leven.

  Like

 4. Julia zegt:

  Wij zijn zo diep afgegleden en zo dom en onderdanig door angst dat wij alles tot ons nemen wat door de smerige zelf verrijkende politici en farmaceuten met heel veel propaganda door de strot wordt geduwd. De grootste misdaad tegen de menselijkheid is momenteel in gang gezet gesteund door de trekpoppen van de elitaire machtswellustelingen en het zogenoemde OMT waar zelfs artsen haar Eed van Hippocrates schenden een onderdeel hieruit: Ik zal niemand een dodelijk geneesmiddel toedienen, ook niet aan iemand die dit van mij vraagt; zelfs een aanwijzing in die richting zal ik niet verstrekken.https://www.frontnieuws.com/oostenrijkse-verpleegster-meteen-dood-na-coronavaccinatie-collega-in-ziekenhuis-met-dezelfde-symptomen/ Onbegrijpelijk dat o.a. Ernst Kuipers hooglereaar gastro-enterologie en Diederik Gommers een arts met intensieve zorg als medisch specialisme. Hij is werkzaam als intensivist bij het academisch ziekenhuis Erasmus MC het beleid rondom vaccins ondersteunen. Ab Osterhaus de beroeps paniekzaaier die dagelijks angst me met Van Dissel het angst blijven inboezemen. Dat is o.a. het OMT dat meewerkt aan de ondergang van onze economie, maatschappelijk en sociaal leven. Laten we hopen dat de massa zich meer zal gaan verdiepen welke schade en bijwerkingen al dat gif toebrengt en zich wel terdege zullen bedenken om überhaupt dit gif toe te laten dienen. Uiteindelijk gaat het om onze eigen gezondheid en vooral baas te blijven over ons eigen lichaam.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  Zo breng je discipline bij: LUISTEREN, JIJ!

  Like

 6. Julia zegt:

  Ik vind het heel schrijnend dat zelfs evenementen en horeca mee werkt aan het verplicht testen en waarvoor straks een vaccinatiepaspoort moet worden getoond om enigszins onder strenge voorwaarden weer naar een terras of evenement te mogen. Walgelijk uiteraard een omhoog gevallen tweede rangs artiest als Andre Hazes mag het eerste optreden doen in Ziggo. Nou één ding is voor mij zeker ik zal nimmer een horeca zaak of wat dan ook bezoeken onder deze voorwaarden. Zij werken mee aan een tweedeling binnen onze samenleving. Wat mij betreft ga dan maar failliet meer verdienen dit soort bedrijven niet. Ze moeten zich kapot schamen om uitsluitend nog mensen toe te laten die aan deze misdaad tegen de menselijkheid mee werken en vrijheid hebben moeten kopen d.m.v. deze idiote onmenselijke maatregelen.Het is een vorm van pure discriminatie. Dus waar draait het om alleen om geld en eigen belang.

  Geliked door 2 people

 7. Ravian zegt:

  Kijk hem daar eens staan, onze stoere NSB’ert.
  In gedachte zie ik die dreumes op hem af rennen en hem zo vol onder zijn klokkenspel schoppen.
  Een mens mag toch dromen nietwaar?

  Geliked door 3 people

 8. Blaffertje zegt:

  Kut corona hè.

  Bij Appie mag je met 70 à 80 man in de winkel in een kleine ruimte boven op elkaar gepakt rondlopen voor je boodschappen en dat loop je z.g.n. geen kans op besmetting, maar als kind mag je niet buiten spelen waar de kans op besmetting minimaal is.

  In winkels zoals een giga tuincentrum, bouwmarkt of kleding winkel mag je maar met 2 man op afspraak 10 minuten rondrennen om je spullen te pakken en griep is ineens miraculeus verdwenen.

  WIE GELOOFT DIT NOG?

  Geliked door 3 people

 9. Lis zegt:

  Schrijnend? Dit is misdadig om kleine kinderen voor niets bang te maken. Een schande is het.

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  Honderden protesteerden vandaag tegen de gezondheidsdictatuur in Amsterdam en begroeven letterlijk de kist van de democratie.

  Geliked door 1 persoon

 11. Knalkopje1 zegt:

  Kijk die dappere Landwachter daar staan. Hij heeft zojuist ons land van de ondergang gered! Wat zouden wij doen zonder onze Grüne Polizei v2 en zonder onze Landwacht v2? De bevolking zal de politie uitkotsen!

  Geliked door 3 people

 12. pepo Copyright zegt:

  Wereld foto 📸

  Eén foto zegt meer dan 1000 woorden.

  Geliked door 1 persoon

 13. Bas zegt:

  Zorgwekkend
  https://tpo.nl/2021/03/03/90-van-alle-zware-coronapatienten-in-duitsland-heeft-een-migrantenachtergrond/

  90% van alle zware coronapatiënten in Duitsland heeft een migrantenachtergrond
  Berlijn zelf spreekt liever over patiënten met een taalachterstand

  Het aantal ernstig zieke coronapatiënten bij onze oosterburen met een migrantenachtergrond is bizar hoog. Uit een enquête onder Duits zorgpersoneel blijkt dat maar liefst 90% onder deze categorie valt. Al spreken ze in Duitsland zelf liever over patiënten met een taalachterstand:

  “…de meest zieke patiënten hebben altijd een migrantenachtergrond. We hebben onderling afgesproken dat we deze mensen omschrijven als ‘patiënten met communicatiedrempels.’ We hebben verder blijkbaar geen idee hoe we hen kunnen bereiken.”

  Like

 14. karton zegt:

  De afgebeelde NSB’er is door z’n NSB-chef voorgedragen voor de “sjerp met twéé gouden linten” incl. de “zilveren medaille voor betoonde dapperheid” wegens het, zónder versterking, afblaffen én hardhandig verwijderen van een 3-jarig , zwaar bewapend meisje, die het had gewaagd hem aan te spreken met : “Dag meneer, mag ik hier spelen ?” Deze grove brutaliteit werd door de NSB’er op de juiste wijze aangepakt.
  Dit is Nederland geworden onder Pinokkio Rutte !!!!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 15. Bob zegt:

  Kind vriendelijkheid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s