Het nut van vaccinatie

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Gistervond was D66-marionet Lubach weer op tv. Deze keer met een pleidooi voor de vaccinaties, maar vooral voor het belachelijk maken van mensen die het vaccin NIET willen laten zetten. Van échte kerels snap ik niet dat ze zich tot een dergelijk niveau zouden verlagen, maar bij Lubach past dit als een maatpak. Wat een ontzettende slappe zak is het toch met z’n irritante domme lach (om z’n eigen ‘grappen’), z’n kinderlijk ingestudeerde sketches en nóg irritantere publiek-lach-knop.

Het enige mantra dat u op de NOS, NPO en RTL hoort, is dat u zich moet laten inenten ter bescherming van de zwakkeren. Over de bijwerkingen leest u soms iets in de krant, maar op tv hoort u er maar verdomd weinig over.

Griep verdwenen

De GRIEPspuit was bedoeld om de zwaksten te beschermen bij de jaarlijkse griepuitbraken, in mijn ogen een logische *optie die uitsluitend gehandhaafd werd als die mensen daar *zélf voor kozen. De corona-GROEPsspuit echter wordt nu aan IEDEREEN (!) met DWANG opgelegd! Niet dat ze u daadwerkelijk DWINGEN die spuit te nemen, maar u uw vrijheden ontnemen en u van deelname aan de gemeenschap uitsluiten als u deze groepsDRUKspuit NIET accepteert, komt op exact hetzelfde neer, maar dan achterbakser! De griep is nu overigens écht helemaal verdwenen…

Van een zogenaamde ‘kritische’ Lubach zou u mogen verwachten dat hij aangaande de vaccinaties JUIST de volgende vragen zou stellen: de minister-president en De Jonge peinzen er niet over om zich te laten vaccineren, want zij hebben ‘geen klachten’… Ik heb ook geen klachten, dus waarom zou ik me dan WÈL laten vaccineren? En als ik me WÈL laat vaccineren, ben ik dan immuun en kan ik dan geen Covid meer krijgen? Het antwoord is: dat kan dan nog steeds. En als ik me WÈL laat vaccineren kan ik anderen dan niet meer besmetten? Het antwoord is: dat kan dan nog steeds… WAAROM in vredesnaam MOET ik mij dan laten vaccineren?! Maar van Lubach geen vragen hierover…

Een kennis van ons had het moeilijk na een operatie en wij hebben hem in Coronatijd veel geholpen. Bij een bloedtest een paar maanden later werd aangetoond dat hij Covid had gehad. Zelf heeft hij er naast verkoudheidsklachten echter NIETS van gemerkt! Mijn echtgenote en ikzelf zijn in die tijd alleen een beetje verkouden geweest, verder hebben ook wij nergens last van gehad. Niet anders dan bij een verkoudheid of griepje derhalve, dus ons laten testen zou nergens op slaan, want we hadden verder geen klachten. Wij zijn allen derhalve gezond en sterk genoeg gebleken om ZÈLF te herstellen en wij zijn derhalve voldoende resistent gebleken. WAAROM moeten WIJ ons dan laten vaccineren? En wie beschermen wij daarmee als we na inenting NOG STEEDS Covid kunnen krijgen en anderen NOG STEEDS kunnen besmetten, terwijl we er ZÈLF niet of nauwelijks last van hebben? Hoe zit dat, Lubach? Kunt u mij dit even uitleggen? Wie bescherm ik dan?

Van Lubach en consorten hoeft u uiteraard geen kritische vragen te verwachten. Die maakt zich liever druk over de islamitische Oeigoeren in China dan over de massaslachtingen en verkrachtingen door eveneens met islam gehersenspoelde randdebielen in Europa en Afrika…

Prooidieren

Nieman interviewt bijvoorbeeld de voor de islambedreigingen (!) naar Amerika gevluchte Ayaan Hirshi Ali. Zijn eerste vraag is of de titel van haar boek “PROOI” niet erg overdreven is, omdat hij en zijn in-zijn-oortje-toeterende-deugmens-poppenspelers hardnekkig van het probleem blijven wegkijken en ‘vinden’ dat een ‘prooi’ in de natuur alleen gedood wordt door roofdieren om ze te eten. Dat vrouwen in het Westen door met islam opgevoede – en derhalve geïndoctrineerde (!) -hersenloze randdebielen als hoeren worden gezien waar ze alles mee mogen doen, uitsluitend omdat hun islamitische opvoeding van deze zogenaamde ‘religie’ (het ‘geloof van de vrede’) ze dit voorschrijft, valt volgens Nieman en consorten NIET onder de term ‘prooi’… Maar wat bent u dan WÈL als er bewust jacht op u gemaakt wordt om u te misbruiken, om u als (seks)slavin te ‘werven’, te mishandelen en/of u te ‘mogen’ doden ‘na gebruik’…? Dan bent u wel degelijk een PROOI! Maar als ú van deze problemen weg blijft kijken, kunnen ze ú in ieder geval NOOIT beschuldigen van discriminatie en/of racisme en DÁÁR gaat het om in de roze-gebrilde gutmensch-wereld waar iedereen ‘lief’ is en niet alleen een TWEEDE, maar daarna nog talloze (!) kansen krijgt, maar NIET uitgezet kan worden. Sterker nog: illegaal verblijf MOET volgens de VN en EU legaal zijn… Voor iedereen die zelf een vrouw en/of dochter heeft, ZÓ denkt, en gewoon weg blijft kijken, hoop ik oprecht dat ZIJ slachtoffer gaan worden van dergelijk tuig. En allemaal gebaseerd op de ‘visie’ van de VN die de wereld steeds meer gaat overheersen en dicteren, en een achterlijke wet; de ‘vrijheid van ‘religie’ (!), stammend uit een tijd dat Europa er heel anders – christendom-overheersing/onderdrukking-quarantaine – uitzag! Maak de wereld in VREDES(!)naam ‘religie-NEUTRAAL!

Mijn ‘geloof’ in COVID-19 werd – net als mijn geloof (als klein kind al) in het christendom – al vroeg geschonden. Als er zoveel verdonkeremaand, verzwegen, gelogen en verdraaid wordt, MOET daar namelijk wel een andere agenda achter zitten! En hoe HARDER ze overschreeuwen (!) dat ik een ongelovige, een heiden of een complotdenker ben, hoe groter mijn gelijk. Sterker nog: ÀLLES wat de zogenaamde ‘conspiracy-denkers’ van tevoren hebben aangegeven wat zou ‘kunnen’ gebeuren, gebeurt nu ÈCHT!

Democratie of plutocratie?


Democratie is een vorm van regeren op basis van DE WIL VAN HET VOLK. Met het door D66 laten verwijderen van het referendum (waar staat die D van de partij heden ten dage dan nog voor…?) leven wij echter niet meer in een democratie! Kaag heeft het over ‘leiderschap’, maar bedoelt feitelijk DICTATORSCHAP, want anders zou het referendum voor D66 JUIST van grote waarde voor hen moeten zijn.

Met RUTTE aan het roer (‘waarbij hij maar zelden de wal raakt’… en dat klopt, want hij raakt KANT noch WAL!) lijkt het eerder een plutocratie te zijn dan een democratie! Een plutocratie is een vorm van regeren op basis van DE WIL VAN DE RIJKSTEN! Waar de rijksten der aarde (Soros, Gates, VN-gezanten, EU-parlementariërs en multinationals) bepalen wat er gebeurt, waar alles is geoorloofd en waar ú volledig van onderschikt belang bent. Zie ik hier sterke overeenkomsten met de islam en het christendom…? Waar u voor het ‘heilige’ doel, werelddominantie (!), óók volledig van ondergeschikt belang bent?

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Het nut van vaccinatie

 1. Pingback: Het nut van vaccinatie! | eunmask

 2. Ravian zegt:

  Dat je bij deze vaccinatie geen vaccin ingespoten krijgt is inmiddels wel bekend.
  Dat hetgeen dat ze als “vaccin” verkopen niet voorkomt dat je met covid besmet raakt EN na besmetting gewoon nog anderen kunt besmetten is ook bekend.
  De eerste vraag die hier uit voortkomt is dan natuurlijk waarom je jezelf met een of ander niet getest “medicijn”, met zeer onprettige bijwerkingen, in zou laten spuiten als je bij voorbaat al weet dat het niet gaat doen wat het zou moeten doen.
  De tweede vraag is dan natuurlijk wat dan de werkelijke reden is dat ze de hele bevolking met deze troep in willen spuiten.
  Het minst onprettige antwoord wat je dan kunt bedenken is dat bepaalde lieden hier blijkbaar veel geld aan verdienen.
  Maar er zijn natuurlijk nog veel meer antwoorden te bedenken, en dan wordt het echt griezelig…
  Een ding is in ieder geval wel duidelijk; enkel idioten laten zich vrijwillig dit spuitje zetten.

  Geliked door 3 people

  • bobzelf zegt:

   Ravian zegt:
   8 maart 2021 om 18:56

   YIPPOOOOOOOOOOOOOOO VRIEND
   HET VALT ME EIGENLIJK ALLE JEZUS MEE
   DAT ER NIET GEADVISEERD WORDT, EEN ZIEKE VLEERMUIS
   AAN TE SCHAFFEN
   EN DAAR SOEP VAN MAKEN
   DAT SCHIJNT HET RECEPT, VAN “‘ EUQUALYPTA TE ZIJN GEWEEST
   TOEN ZE BIJ PAULUS IN HET BOS, “‘ IN ZIJN PEESPALEIS WERKTE !!
   NA DE KREET , PAULUS “” IK GA EEN KONIJNTJE VAN JE MAKEN ..!!

   ALDUS MOET IK U MEDEDELEN

   DAT DE UKRAINSE SOLDATEN AAN HET KLAAS FRONT WAAR ZE NIET MOGEN ZIJN
   IETS MET MINSK 1, 2, ,3, OFZO , DUS OP 35 KM AFSTAND VAN DE GRENS

   ALLEMAAL HET VACCCIN HEBBEN GEKREGEN OM HET VOLK TE OVERTUIGEN
   ZICH TE LATEN VACCINEREN
   NOU HEBBEN ALLE ZORG MEDEWERKERS EN DE DOKTOREN , EEN DIKKE MIDDELVINGER OPGESTOKEN

   ALDUS

   34 DODEN EN EEN 38 DOODZIEK IN HET ZIEKENHUIS

   EN DE POLEN HEBBEN DE HELFT VAN HUN GEWELDIGE ASTRA … VACCIN AAN UKRAINE GEGEVEN

   EN BIJ OOM VLADIMIR HET RUSSISCHE SPUTNIK BESTELT. WHAHAHAHAHA

   KLAAS KOM ER MAAR IN , .. NU IETS MET DONALD DUCK , OF ? GUUST GELUK

   OOM GUUST FLATER ,

   Geliked door 1 persoon

 3. Qvic zegt:

  Met dat plutocratie heb je het bij rechte eind, want Nederland is nog nooit een democratie geweest en dat staat niet eens in de grondwet. Met vrije verkiezingen wordt niet mee bedoelt, dat het volk zijn volksvertegenwoordiger kan kiezen, die de belangen van het volk vertegenwoordigen. Dat Nederland een monarchie is met een koning, is alles behalve een democratie. Maar Nederland is ook geen monarchie, want Nederland staat ingeschreven als een beurs genoteerde coöperatie met winst oogmerk op wallstreet New York. Daar worden aandelen in verhandeld en de bevolking fungeert als bedrijfseigendom van de staat der Nederlanden. Dan kunnen super rijken en andere bedrijven invloed op het Nederlandse beleid inkopen, door aandelen te kopen van de staat der Nederlanden. De regering en het koningshuis fungeert als de directie en het managersteam. De bevolking kiest met de vrije verkiezingen dus enkel wie in het managersteam komt te zitten. Het wordt enkel gesuggereerd dat we in een democratie leven, om zo de productiviteit te verhogen bij de bevolking en het idee te wekken dat de bevolking vrij is. Al die corona maatregelen laten ons iets anders zien, dat de bevolking helemaal niets in te brokkelen heeft. De verplichte mondkapjes vallen dan ook onder de verplichte bedrijfskleding van de staat der Nederlanden. Daar een managersteam kan en mag besluiten om het bedrijf plat te leggen en de arbeiders naar huis sturen en ook de bedrijfsrechten te mogen ontnemen van de arbeiders. Daar ze ook kunnen besluiten om vaccinatie verplicht te stellen, om überhaupt te mogen werken of vrij mogen bewegen in het bedrijf van de staat der Nederlanden. Zo ook zijn alle eigendommen van de arbeiders eigenlijk bedrijfseigendommen van de staat der Nederlanden. Dus als met de grote reset bedoelt wordt, worden alle bedrijfseigendommen ons ontnomen. Als je dit gaat beseffen wat het volk eigenlijk is, in de juridische zin van de regering en hoe we al eeuwen lang zijn bedonderd, voor gelogen en misbruikt door de superrijken, die de macht letterlijk over ons hebben. Door met list en bedrog. Wij van de bevolking zijn al vlak na onze geboorte aangifte al ontmenselijkt, vandaar dat we geen mensenrechten meer hebben waar we op kunnen terug kunnen vallen. Van wat ze ons nu aandoen. Het enige is wat we kunnen doen is onze geboorte trust opvragen en ons melden dat we nog leven en zo ons zelf onttrekken als bedrijfseigendom van de staat der Nederlanden. Dit moet iedereen voor zich zelf doen, want collectief is het niet mogelijk.

  Geliked door 2 people

 4. Jan zegt:

  Bill Gates, land- en volksverrader

  Bill Gates werkte samen met de Chinese firma BGI Genomics die werd betrapt op het verzamelen van de gegevens van Amerikanen

  BGI Genomics – de aan de Chinese Communistische Partij gekoppelde genomics-firma die door Amerikaanse functionarissen wordt bestempeld als “het massaal verzamelen” van het DNA van Amerikanen – heeft uitgebreid samengewerkt met de Bill & Melinda Gates Foundation, aldus The National Pulse .

  Het bedrijf is onlangs onder vuur komen te liggen na een uiteenzetting van 60 minuten over het gebruik van COVID-19-tests door het bedrijf om ‘biometrische informatie over Amerikaanse burgers te verzamelen, op te slaan en te exploiteren’, aldus voormalige Amerikaanse inlichtingenfunctionarissen. Bovendien bracht een recent Reuters-artikel het bedrijf in verband met het leger van de Chinese Communistische Partij.

  Naast de regering-Obama die het bedrijf in staat stelde voet aan de grond te krijgen in de VS, speelde de Bill & Melinda Gates Foundation een cruciale rol in de Amerikaanse expansie van BGI.

  In september 2012 ondertekende de stichting van de oprichter van Microsoft een “Memorandum of Understanding (MOU) om een ​​samenwerking te vormen op het gebied van wereldwijde gezondheid en landbouwontwikkeling met als doel het bereiken van gemeenschappelijke doelstellingen op het gebied van gezondheid en landbouwontwikkeling.”

  De mede-oprichter van BGI prees de overeenkomst en vierde de aanstaande “wetenschappelijke doorbraken op het gebied van genomica (https://nl.wikipedia.org/wiki/Genomica) van mensen, planten en dieren.” Hij onthulde ook dat de gezamenlijke inspanningen gericht waren op het sequentiëren (https://nl.wikipedia.org/wiki/Sequencing) van genomen – de precieze activiteit die werd gemarkeerd voor bedreigingen van de nationale veiligheid in het 60 Minutes-segment.
  https://thenationalpulse.com/exclusive/bgi-genomics-gates-foundation-collab/

  Like

 5. henkvandenboorn zegt:

  De D van D66 ? DEGENERATIE…….

  Geliked door 1 persoon

 6. Bob zegt:

  Alle vazallen worden ingezet om het
  GIF dat VACCIN genoemd wordt te verkopen.
  Als het een vaccin was zouden de genomen
  maatregelen onnodig zijn.
  Enkelen hebben hieraan al miljoenen
  verdient.

  Like

 7. Julia zegt:

  Het doet mij genoegen dat ik nimmer energie heb besteed om deze vent aan te horen. Wat mij betreft laten dit soort mensen zich plat spuiten met het gif. Een zelfingenomen vent die blijkbaar zijn eigen humor enig vindt. Maar ja het valt onder de bull shit programma’s zoals wij deze
  dagelijks op de Nederlandse televisie geacht worden aan te zien. Maar ga mijn deur maar voorbij. Voor wat betreft die vaccinaties heb ik daar zo mijn eigen mening over en heb hier wel terdege mijn huiswerk voor gemaakt. Zouden meer mensen moeten doen dan zullen ze zich wel bedenken of zij nog wel in de rij willen staan voor dit opgedrongen gif waar de Staat en de farmaceuten zich van alle verantwoordelijkheden hebben terug getrokken. Hoezo betrouwbaar en effectief?

  Like

 8. Pingback: Het nut van vaccinatie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s