Mede hierom… Stem PVV!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Hein de strandjutter“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Mede hierom… Stem PVV!

 1. Bob zegt:

  Pensioenen worden leeg geroofd
  voor de immigranten en de rest van
  Europa.
  De pensioenen zijn de laatste 10 jaar
  niet aangepast aan de invlatie of zelfs
  verlaagd. Spaar gedwongen voor joude dag.

  Like

 2. Julia zegt:

  Dit is Nederland eigen volk vertrappen en kapitalen naar de binnenkomende ongecontroleerde profiteurs. Maar ja we hebben het uiteraard wel aan onszelf te danken en dit smerige politieke spel te lang getolereerd. We komen er hopelijk steeds meer achter waar al ons belastinggeld aan wordt verspild en geld met miljarden over de balk wordt gesmeten. Veel gezinnen die baanloos zijn geraakt of failliet zijn gegaan door de ongekende vernietigende maatregelen door het crimineel kabinet Rutte kunnen letterlijk en figuurlijk de armoede in storten als en een pakketje voedsel bij de voedselbank halen als al die profiteurs maar flink in de watten worden gelegd dat is prioriteit 1 van dit waardeloze kabinet die lak heeft aan het eigen volk. Om werkelijk kotsmisselijk van te worden. Afstraffen dat criminele zooitje in Den Haag is het enige waar ze nog goed voor zijn. Ik heb werkelijk geen goed woord meer over voor deze ongekende verspillers maar ondertussen betalen wij ons wel blauw aan belasting terwijl die binnengekomen profiteurs geen enkele bijdrage aan onze samenleving hebben geleverd maar zelfs het lef hebben om nog eisen te stellen ook.

  Geliked door 3 people

 3. Ravian zegt:

  Vooral hierom stem PVV…

  Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  De regering moet terug naar school want zij kunnen niet rekenen, zij praten alsof het verschil tussen 1 miljoen en 1 miljard van geen belang is, ook omdat 1000.000.000,00 voor normale mensen nauwelijks te bevatten is. Terwijl alle geldmiddelen worden opgebracht door hardwerkende mensen waarop roofbouw wordt gepleegd.

  Like

  • Ravian zegt:

   En dacht jij dat ze daar dan het rekenen bijgebracht gingen krijgen?
   Het enige dat je daar tegenwoordig bijgebracht krijgt is eens in de vier jaar het kruisje op de “juiste” plaats te zetten.

   Like

 5. paulzwueste zegt:

  Wat ’n onrecht!!!
  Over discriminatie gesproken…

  Like

 6. Ravian zegt:

  Je kunt overigens goed zien waar die 1000 Euro die we van Rutte zouden krijgen gebleven zijn.

  Geliked door 1 persoon

 7. BigLJohn zegt:

  We leven in een omgekeerde wereld. Eentje alwaar de leugen tot waarheid verheven is. Heel toepasselijk draaide ik dit gezegde al om; Als is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel. De realiteit anno nu is; Al is de waarheid nog zo snel, de leugen achterhaalt hem wel. Als de politiek de kans krijgt om op deze voet verder te gaan, dan verword ons land tot een tweede Libanon !

  Geliked door 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  Als je je hersens gebruikt stem je PVV.

  Like

 9. Bas zegt:

  Like

 10. Bas zegt:

  https://mobile.twitter.com/thijssen_pieter/status/1368833635420434433/photo/1

  Kijk hem zitten 👇🏼. Ons hypocriete mannetje, die “vriendinnen” gesluierd meenam naar een islamitisch land uit angst dat ie met zijn vriend als gay gezien zou worden. Maar mensen uit die cultuur massaal importeren is natuurlijk geen probleem!

  https://pbs.twimg.com/media/Ev8Scr4WgAI8Ul4?format=jpg&name=medium

  Geliked door 1 persoon

 11. Bas zegt:

  “Groene” energie

  https://www.welingelichtekringen.nl/natuur-en-milieu/2424685/waterkrachtcentrale-mag-vissen-vermalen-slechts-08-procent-van-de-palingen-bereikt-de-zee.html

  Waterkrachtcentrale mag vissen vermalen: slechts 0,8 procent van de palingen bereikt de zee

  De waterkrachtcentrale van Vattenfall mag massaal vissen blijven vermalen in de Maas, oordeelt de Raad van State. Daarover schrijft het AD.

  De vissen sterven een pijnlijke dood tussen de schoepen van de centrale tussen Lith en Alphen. Slechts 0,8 procent van de palingen bereikt nog maar de Noordzee. Wettelijk is toegestaan dat 10 procent van de vissen mag overlijden, maar energiereuzen Vattenfall en RWE hebben dit succesvol aangevochten bij de Raad van State dus nu vinden nog meer vissen de dood als ze de waterkrachtcentrale proberen te passeren

  Volgens Ruben Bil, jurist bij Sportvisserij Nederland, blijkt uit metingen dat er een massale vissensterfte plaatsvindt. “Het verschilt een beetje per soort. Bij paling ligt de sterfte bijvoorbeeld tussen de 25 en 40 procent. Uit onderzoek met zenders bleek dat slechts 0,8 procent van de palingen die bij Lith passeerde de zee wist te bereiken,” zegt hij tegen de nieuwssite.

  Like

 12. Bas zegt:

  De Telegraaf
  @telegraaf
  De Universiteit van Amsterdam is boos op vier onderzoekers, die afgelopen week een rapport lieten verschijnen over de torenhoge kosten van de immigratie.

  Rel rond immigratierapport: emeritus-hoogleraar op strafbankje
  De Universiteit van Amsterdam is boos op vier onderzoekers, die afgelopen week een rapport lieten verschijnen over de torenhoge kosten van de immigratie. Op de omslag van de tekst prijkt het UvA…
  telegraaf.nl

  Like

 13. Bas zegt:

  Kabinet trekt 50 miljoen extra uit voor onderwijs in arme landen

  Het kabinet trekt 50 miljoen euro uit voor onderwijs aan vooral meisjes in arme landen. Het geld gaat naar het Global Partnership for Education (GPE), dat tot doel heeft om 46 miljoen meisjes in…
  telegraaf.nl

  Like

 14. Bas zegt:

  Geert Wilders
  @geertwilderspvv

  Een oppositieleider staat voor het stellen van een vraag 5 jaar lang voor de rechter, maar premier #Rutte en zijn ministers die met het toeslagenschandaal de rechtsstaat met voeten hebben getreden en duizenden gezinnen kapot hebben gemaakt, komen ermee weg.

  #StemZeWeg #StemPVV

  Geliked door 1 persoon

 15. Ben zegt:

  Omvolking is een ander woord voor genocide.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s