VIDEO Dr. Nicolaus Fest: “Asiel- en migratiepact van de EU – gedwongen vestiging in de EU” (+ Nederlandse vertaling!)

(Klik rechts onderin de balk voor Duitse ondertiteling)

(Vertaling: E.J. Bron)

Goedendag! Al enkele keren had ik over het dreigende asiel- en migratiepact bericht, dat de Europese Commissie op dit moment bekokstooft. Zelfs de Commissie gaat er van uit dat er – mocht het asiel- en migratiepact realiteit worden – ongeveer 70 miljoen Afrikanen verwacht kunnen worden. Volgens andere onderzoeken is eerder te rekenen op 500 miljoen – en zodoende op het einde van Europa en de welvaartsstaat.

Net zoals het migratiepact van de VN, dat twee jaar geleden grotendeels buiten de publieke opinie om werd besloten, staat ook het nieuwe asiel- en migratiepact van de EU in het teken van geheimzinnigheid: de EU liet tweemaal zogenaamde “burgerraadplegingen” uitvoeren. Beide keren werden echter noch de burgers van de EU noch wij Europarlementariërs geraadpleegd of ook alleen maar geïnformeerd. In plaats daarvan echter een paar pro-asiel lobbygroepen. Hun antwoorden kun je je voorstellen. Maar met de wil van de meerderheid van de Europese bevolking hebben die niets te maken – en ook niet met transparantie of democratie.

Om iets tegenover de antidemocratische geheimzinnigheid waarmee de Europese Commissie wat betreft het migratiepact ageert te zetten en het debat over het migratiepact zakelijk te funderen, heeft de fractie Identiteit & Democratie (ID) in het Europees Parlement de tot nu toe door de Europese Commissie gepubliceerde voorstellen aan een nauwkeurige analyse onderworpen. Deze analyse is nu klaar – in gedrukte vorm en als PDF in twee talen: in de originele Engelse versie (PDF, scroll down), aangevuld met een Duitstalige vertaling. Wanneer u onze analyse wilt hebben, ga dan gewoon naar onze website “saveurope.de”. Daar vindt u de link om de brochure te downloaden.

Op de voorkant van de brochure staat: “Laat u ons het debat openen!” Exact dat willen wij! En we willen aantonen dat er wel degelijk andere mogelijkheden bestaan om met massamigratie om te gaan. Hoe belangrijk dit debat is, bleek vandaag. Twee uur geleden werd er in de juridische commissie over het asiel- en migratiepact gesproken. Aan de zitting nam ook een vertegenwoordiger van de Duitse regering deel. Volgens zijn uitspraak, die hij op mijn verzoek nogmaals bevestigde, ondersteunt de Duitse regering nadrukkelijk de gedwongen vestiging van migranten in de EU. Deze gedwongen vestiging dient te geschieden aan de hand van een verdeelsleutel, die zich richt op het bevolkingsaantal en de economische kracht van de Europese landen. Dat betekent niets anders dan dat Duitsland de zwaarste last van de door de EU gewilde migratie moet dragen. En omdat de EU, evenals haar socialistische eurocommissaris Ylva Johansson, graag, letterlijk, “middelmatig en laaggekwalificeerde migranten” wil hebben – met andere woorden: halve en volledige analfabeten – betekent dat ook: tot ziens welvaartsstaat, dalende pensioenen, stijgende sociale lasten, hogere belastingen. En bovendien nog slechtere scholen, nog meer criminaliteit, nog meer verwaarloosde steden. Als u dat wilt – alstublieft. Zo niet: informeert u zichzelf, begin het debat, leest u onze analyse.

De migratiekwestie is, dat lijdt geen twijfel, de belangrijkste politieke kwestie van de komende jaren. Het lot van Europa, maar ook dat van Duitsland, zal daardoor beslist worden. Of we behouden ons thuisland en ons cultureel erfgoed – of Europa zal tot onherkenbaarheid veranderen – onomkeerbaar, onherroepelijk. Of Europa blijft het centrum en de wieg van de westelijke cultuur – of ze zal ten onder gaan. Zo simpel is het. Een prettige dag, maar doet u alsjeblieft iets!   

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op VIDEO Dr. Nicolaus Fest: “Asiel- en migratiepact van de EU – gedwongen vestiging in de EU” (+ Nederlandse vertaling!)

 1. Jean zegt:

  Waar blijft de raadpleging/inspraak van de Europese burgers door PVV, VB, AfD, FN enz. betreffende die vernietigende immigratie?
  Laten wij dat EISEN en niet zomaar ondergaan.

  Like

 2. Eob zegt:

  Dit is echt heel zwaar kut allemaal

  Like

 3. Stef zegt:

  Dat is nou net de reden waarom we een plek in het oosten hebben gereserveerd.
  Daar zullen ze zo dwaas niet zijn. Nog liever onder Rusland dan aan de melkkoe EU.

  Like

 4. Rob zegt:

  Het volk van satan komt uit de woestijn en is altijd herkenbaar.

  Like

 5. Bas zegt:

  Ondertussen

  Like

 6. Bas zegt:

  https://www.geenstijl.nl/5158041/asielinstroom-van-week-9-bedroeg-ongeveer-500/

  Asielinstroom van week 9 bedroeg ongeveer 500

  Travelling to the Netherlands from abroad
  You are strongly advised not to travel to the Netherlands unless it is strictly necessary

  Maar ondertussen haalt Bente Becker er deze week weer 400 500 naar Nederland. Strikt noodzakelijk zijn die 500 niet. We hebben de huizen niet, we hebben de banen niet, we hebben ook nog 40.000 daklozen zonder baan die wel eens een warm droog plekje met een Miele mogen krijgen. We hebben een lockdown, we hebben een avondklok, we hebben de 1 PERSOON OP BEZOEK-maatregel.

  Reacties:
  Overigens, als het toch over onbespreekbare onderwerpen gaat.
  Iedereen herinnert zich natuurlijk Kerwin Duinmeijer, de zwarte jongen die door een blanke jongen werd doodgestoken. Een moord die elk jaar herdacht wordt om “ons racisme” aan de kaak te stellen.
  Maar wie herinnert zich nog de 3 dodelijke slachtoffers van de Metromoorden? Hoewel de Surinaamse dader anti-blank racisme als motief opgaf werd dit nooit een racisme-dingetje. nl.wikipedia.org/wiki/Metromoorden
  Kerwin is bij mijn weten het laatste slachtoffer van blank racistisch geweld geweest (al staat zelfs dat niet vast).
  Sindsdien is er echter een lange reeks dodelijke kopschop-, steek-, en schietpartijen geweest waarbij de slachtoffers blank waren en de daders licht of donker getint. Ik denk aan die grensrechter; aan die Amsterdamse dakloze vrouw; aan de Groningse bioscoopmoorden; aan nog een metromoord in Amsterdam; aan een toevallig passerende fietser die werd doodgestoken door 4 knapen die hadden gezegd; “we gaan lol maken, een Nederlander pakken”. Ergens anders werd een fietser zomaar in zijn rug geschoten; maar hij overleefde, zij het verlamd.
  En dan is er nog islamitisch geweld; de moord op van Gogh; de moordpartij in een Utrechtse tram; een reeks steekpartijen in winkelstraten, op stations (A’dam, Den Haag HS), De lijst is eindeloos, zoveel “incidenten” dat ik de namen echt niet kan bijhouden. Alleen Rik van der Rakt schiet me nu even te binnen.
  Het zou ook wel eens goed zijn om in kaart te brengen wat de cijfers zeggen over de afkomst van daders en slachtoffers in al dit soort zaken. En natuurlijk kan echt racisme nooit bewezen worden (bij de moord op Kerwin ook niet), en feitelijk doet dat er niet toe.
  Want men moet de moord bestraffen; niet de gedachte achter die moord.
  Maar het zou wel goed zijn om eens te kijken waar de echte slachtoffers vallen. Ook bij berovingen, overvallen, pooierpraktijken en kopschopfilmpjes is de tendens dat slachtoffers blank zijn, en daders getint. Want als het elk jaar een keer andersom zou zijn geweest, hadden we dat allang gehoord (“racisten”).
  Dat maakt alle gejank over “institutioneel racisme” een gotspe.
  Dandruff

  Ook niet berekend zijn de kosten die nog komen. 500 per week betekent dat we elke jaar een complete stad voor hen moeten bouwen. Alle natuur en landbouw moet weg als dit nog lang doorgaat.

  Het mooiste ruk-argument ooit vond ik wel dat de asielcrisis geld genereert omdat het zorgt voor werkgelegenheid, oa bij het COA.
  Dat is net zoiets als poep tegen de muur gooien en van belastinggeld een schoonmaker bellen en dan zeggen dat je de economie hebt geholpen.

  Like

 7. Lost Johnny zegt:

  Dit is niet kut, dit is puur verraad. De pers is hoofdverantwoordelijke, want die zouden de bevolking juist kunnen informeren maar doen het niet. In plaats daarvan worden bij misdrijven blanke daders direct met voornaam en achternaam initiaal genoemd en allachtone daders anoniem gehouden. Zodat de overvloed aan misdadigers uit die groepen niet zichtbaar zijn….journalisten spreken de taal van de elite, omdat ze eigendom zijn van de elite en hun hoer m/v en hypotheek er mee betalen….

  De politici zijn ook loopjongens en meisjes die ons een dagelijks spel van vermaak bezorgen waardoor de aandacht niet is bij het leven zelf.

  Maar dat bewustzijn komt wel…..kwestie van genoeg slachtoffers en niemand kan meer de ogen sluiten….of wel is het zo gewoon geworden dat we niet eens meer beseffen dat we onze identiteit en vrijheid kwijt zijn. Kwestie van constant inpraten via alle media op kinderen en de ouders komt voor keuzes te staan: je kind beschermen of jezelf als persoon, want daar komt het uiteindelijk op neer….

  Je hebt mensen die teveel zien, je hebt mensen die genoeg zien en je hebt mensen die niks willen zien. Die tref je letterlijk in het hele politieke spectrum aan.

  Logica? Logica is een gevuld bord en een slaaplek waar je niet s’ nachts in je bed word doodgestoken. Logica is een weerbare burger in een land van schapen en wolven.

  Logica is een schip verlaten als het water onder het dek is gekomen…niet klagen dat het er zit.

  Emigratie is de enige logische stap die nog overblijft voor hen die vechten niet zien zitten of niets hebben om voor te vechten. Anderen problemen laten oplossen heeft in de geschiedenis nog geen eigen bladzijde gekregen….problemen worden niet door anderen opgelost, nooit geweest, nooit gebeurd.

  Like

 8. Bas zegt:

  Hoe men een land kapot maakt…

  Verrijkt Frankrijk

  Politiebemanningen werden aangevallen door mortiervuurwerk, hun auto’s werden verbrand en overal in Lyon ontstonden branden

  De burgemeester weigert actie te ondernemen tegen de oproepen van “verrijkers” om hen te sussen

  Ondertussen blijft Macron zijn land overspoelen met MEER illegalen (STEM op Le Pen!)

  Like

 9. Bas zegt:

  Waar is de feministische verontwaardiging over deze behandeling van vrouwen?

  Oh wacht, ze beweren dat de boerka “empowerment” is …

  Steningen, geseling, verminking van geslachtsdelen worden gebruikt om deze vrouwen op hun plaats te houden. Ze kunnen niet naar school gaan en worden gedwongen hun lichaam te verstoppen.

  Like

 10. Bas zegt:

  Onderdrukking en slavernij.
  De vrouw is een bezit net zoals een stuk vee….

  MEDIA BLACKOUT CANADESE IMAM:

  “Een vrouw mag haar man NIET weigeren als hij haar naar bed roept, mag het huis NIET verlaten zonder zijn toestemming …”

  Mohammed zegt dat een vrouw niet mag reizen zonder een mannelijke voogd.

  #MoslimWomensDay

  Like

  • Bas zegt:

   Reacties:
   Amy, ik denk dat ik op een watchlist sta bij Twitter, als ik de helft van deze waarheid over de isl@m zeg, krijg ik de Twitter-gevangenis.
   Er zijn verschillende vertalingen van de kor@n op het internet voor Amerikanen en het is zeer ernstig afgezwakt en echte moslims wordt verteld het niet te lezen.

   Waar is de verontwaardiging van de feministen over de sharia-wetgeving terwijl we langzaam de rode loper uitrollen voor deze waanzin!

   Vrouwendag vieren in de cultus van Mohammad … goede tijden

   Meer dubbelzinnige Bull Shit van links. Ze verdedigen hen, maar beweren dat Christenen degenen zijn die geen respect hebben voor vrouwen

   VERDRUKTE, Ondergeschikte, Gehoorzame MOSLIMVROUWEN geven zich over aan hun echtgenoten, met oncontroleerbare primaire seksuele driften, die meer dan in staat zijn om toekomstige boze JIHADISTEN op te wekken.
   MUHAMMAD predikte vrouwen zijn zoals zeugen en worden vaak gefokt op een manier om het aantal moslims te vergroten
   Socialisme betaalt deze onwetendheid

   Like

 11. Bas zegt:

  Egyptische vrouw: ‘Bescherm Duitsland’

  Echte feministe

  Moedige Egyptische christen in Duitsland wordt bespuugd en vervloekt door Enrichers omdat hij zich uitspreekt tegen de gruwelen van de sharia

  Vrouwen BLIJVEN om hulp smeken, maar MERKEL en linksen LUISTEREN niet

  In plaats daarvan zal Merkel hen arresteren wegens ‘aanzetten tot haat’

  Like

 12. Bas zegt:

  Detroit van Rashida Tlaib

  Vrouwen van Nation of Islam roepen “Detroit zal ALTIJD Mekka zijn” en beloven toewijding aan Farrakhan die;

  Roept op om homo’s te onthoofden
  Geeft Joden de schuld van 9/11
  Looft Hitler
  Roept Whites Devils

  Tlaib schreef in 2006 een column voor Farrakhan’s blog

  Like

 13. Bas zegt:

  Ies koeltoerrr…

  Algerije is 99% islamitisch.

  60% van de Algerijnse vrouwen vindt dat een man het recht heeft zijn vrouw te slaan.

  (Koran 4:34)

  Oorverdovende stilte van linksen die druk bezig zijn ons land te overspoelen met jihadisten die de sharia willen opleggen aan westerse vrouwen!

  Like

 14. Bas zegt:

  Shariapolitie in Iran? Afghanistan? Irak? Pakistan? Saoedi-Arabië?

  NEE, dit is SPANJE

  Deze vrouw is woedend omdat een meisje in de bibliotheek korte broeken droeg die niet aan de sharia voldoen

  Dit is de ‘verrijking’ die linksen naar Europa hebben gebracht en verspreidt zich over de VS.

  Like

 15. Bas zegt:

  Wtf!

  Als gevolg van het ontbreken van nationale grenzen moeten er grenzen worden gesteld rond alles waar u om geeft

  Met inbegrip van de geslachtsdelen van vrouwen

  De Duitse verkrachtingscrisis door migranten gaat onverminderd door, dus bedrijven blijven “anti-verkrachtingsonderkleding” verkopen met ingebouwde alarmen

  Like

 16. Bas zegt:

  verrijking

  Duitse vrouw smeekt om hulp: “Ik kan niet meer de straat op zonder na te denken” Heb ik mijn pepperspray? Heb ik een mes ”

  Vrouwen in Duitsland zijn niet langer veilig en leven in gevaar vanwege Merkels suïcidale opengrenzenbeleid

  Like

 17. Bas zegt:

  islamfacisten…geen mannen maar monsters

  SHARIA UK – Pas op vrouwen

  Britse moslims zeggen dat ze van streek zijn door respectloze vrouwen die het aandurven om ‘zichzelf te laten zien’ en zelfs zo ver gaan dat ze in het openbaar lachen

  Links zal de behandeling van vrouwen in de islam niet bekritiseren, alleen degenen onder ons die deze enge waarheden aan de kaak stellen

  Like

 18. Bas zegt:

  Globaal plot!

  Linkse westerse leiders blijven hun grenzen openstellen voor massale migratie, terwijl ze hun eigen burgers harde maatregelen tegen het coronavirus opleggen.

  Migranten worden door links gebruikt om gastculturen te verdunnen, stemmen te verzekeren en de macht te grijpen

  Global Plot: Left-Wing Leaders Use Migrants and Coronavirus To Seize Power (Video) – RAIR
  Migrants are being used by the left to dilute host cultures, ensure more votes, and seize power.
  rairfoundation.com

  Like

 19. Bas zegt:

  Frankrijk: moslim gearresteerd bij poging tot aanval op joodse school en koosjere kruidenierswinkel (video)

  Aanklager roept “Geestelijke ziekte”

  In vrijwel elk geval van jihad in Frankrijk stellen politici en media terroristen voor die lijden aan psychische problemen

  France: Muslim Arrested Trying To Carry Out Attack on Jewish School and Kosher Grocery Store…
  French police arrested 60-year-old Medjadi Jahid.
  rairfoundation.com

  Like

 20. Bas zegt:

  Update terreuraanval

  Een Afghaanse migrant zit achter de steekpartij van 8 in Zweden

  De media melden dat de terrorist leed aan een “psychische aandoening”.

  Bij de meeste jihad-aanslagen in Europa wordt voorgesteld dat de verdachte mogelijk psychische problemen heeft

  Breaking: Terror Attack in Sweden – Eight injured in Vetlanda (Video) – RAIR
  Police have refused to answer media questions about the suspect’s citizenship.
  rairfoundation.com

  Like

 21. Bob zegt:

  De europese welvaart staat is al
  uitgehold, met de immigratie komt
  de europese armoede staat.

  Like

 22. Bas zegt:

  https://amp.nos.nl/artikel/2371863-franse-scholiere-13-geeft-toe-dat-ze-loog-over-onthoofde-docent-samuel-paty.html?__twitter_impression=true

  Franse scholiere (13) geeft toe dat ze loog over onthoofde docent Samuel Paty

  De Franse scholiere die Samuel Paty beschuldigde van islamofobie heeft toegegeven dat ze niet aanwezig was bij de les die de docent maatschappijleer fataal werd. Paty werd vorig jaar onthoofd nadat hij zijn leerlingen spotprenten van de islamitische profeet Mohammed had laten zien.

  Het 13-jarige meisje had tegen haar vader gezegd dat Paty alle moslims tijdens de les had verzocht het klaslokaal te verlaten. Dit zou zijn gebeurd toen hij de cartoons toonde. De vader van het meisje maakte zich hier kwaad over en riep op sociale media op tot actie.

  Het meisje zat zelf tijdens de desbetreffende les over vrijheid van meningsuiting en godslastering niet in de klas, bekent ze nu volgens Franse media. Ze had tegen haar vader echter gezegd dat ze kritiek tijdens de les had geuit en daarom was geschorst. De reden van haar leugen was dat ze de ware reden van haar schorsing niet wilde bekendmaken.

  Like

 23. Bas zegt:

  Vrouw in levend brand gestoken in stadsbus Parijs.

  Ik spreek mijn afschuw uit over deze beelden van een vrouw die levend wordt verbrand in #NoisyLeSec. We worden geconfronteerd met barbaren.

  Als politiek beleid tegen deze golf ​​van ultrageweld niet snel ingrijpt, zal ons land in chaos vervallen met onschatbare gevolgen. MLP

  Like

 24. Bas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s