CITAAT George Carlin

“Vergeet de politici. Politici zijn daar neergezet om je het idee te geven dat je vrijheid van keuze hebt. Die heb je niet. Je hebt geen keuze. Je hebt eigenaren. Ze bezitten jou. Ze bezitten alles. Ze bezitten alle belangrijke land, ze bezitten en controleren de ondernemingen die al lang gekocht zijn en die al lang betaald zijn, de Senaat, het Congres, de huizen van de staat, de gemeentehuizen, ze hebben de rechters in hun achterzak, en ze bezitten alle grote mediabedrijven, zodat ze ongeveer al het nieuws en de berichten controleren die jij te horen krijgt. Ze hebben je bij de ballen. Ze geven elk jaar miljarden uit om te lobbyen, zodat ze krijgen wat ze willen. Nou, wij weten wat ze willen. Ze willen meer voor zichzelf en minder voor alle anderen. Maar ik zeg je wat ze niet willen. Ze willen geen bevolking van burgers die in staat zijn tot kritisch denken. Ze willen geen goed geïnformeerde, goed opgeleide mensen, die in staat zijn kritisch te denken. Daar hebben ze geen belang bij. Dat helpt hen niet.”

(George Carlin)

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Bas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op CITAAT George Carlin

 1. Edwin vissers zegt:

  Why the illuminati Killed George Carlin
  Dit is de reden waarom de complottheorieën niet stoppen over zijn vroegtijdige dood. TPTB verafschuwt absoluut beroemde mensen die tegen hen en hun agenda spreken. Ze zullen niet tolereren dat iemand van George Carlin’s gestalte zich uithaalt tegen hun Systeem. Dit vormt een veel te grote bedreiging voor de hele machtsstructuur. En niemand spies ze zoals George deed met zijn altijd draaiende verbale rotisserie. TPTB werden tegelijkertijd door George gestoken en geroosterd.

  Like

 2. Klaas zegt:

  Like

 3. Klaas zegt:

  Like

 4. ronjaspers zegt:

  Een wijze man die george carlin.Conclusie,stemmen is een farce en politiek een poppenkast.Politici worden omgekocht of gechanteerd door de satanische globalistische elite die deze wereld regeren of het zijn vrijmetselaars.Ze voeren braaf de communistische N.W.O. agenda uit.

  Like

 5. Bob zegt:

  De lijfeigenen( het stem vee)
  moet voor de onkosten opdraaien.

  Like

 6. Monalisa zegt:

  Deze citaat heb ik bij de foute krant van de Telegraaf geplaatst https://www.telegraaf.nl/watuzegt/1556672285/brief-1-politiek-moet-ingrijpen-op-huizenmarkt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s