Frankrijk: Patriotten zijn het doelwit van repressies door de staat

(Door: Oliver Renault – Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl Frankrijk officieel ten strijde trekt tegen het “islamisme” en “islamistische” parallelsamenlevingen, voert de Franse minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin een heimelijke oorlog tegen patriottische krachten.

Frankrijk verzinkt in geweld en promigranten politiek. Op 16 oktober 2020 werd de linkse aardrijkskunde- en geschiedenisleraar Samuel Pat op straat onthoofd. Het is de eerste keer geweest dat een leraar in het land van de mensenrechten überhaupt zo gedood werd. De man had gewoon de opdracht van het ministerie van Onderwijs uitgevoerd: het recht om een religie te bekritiseren.

Linkse leraren uit andere steden wezen het echter plotseling af dat hun school de naam Paty draagt. Dat zou te gevaarlijk zijn. De realiteit van Frankrijk brengt het motto “Je suis Charlie” uit het concept. De realiteit onthoofdt tegenwoordig democraten net zoals democratische instellingen. In Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk wordt op patriottische ideeën gejaagd en worden patriotten gedemoniseerd. Hoe lang nog?

Immigratiekritiek wordt bestraft

De beslissing om de NGO “Génération Identitaire” werd door de Franse minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin op 26 januari genomen, omdat hij, volgens de media, persoonlijk door meerdere antimigranten operaties van de Identitaire Beweging aan de Franse grenzen, in het bijzonder in de Pyreneeën, werd “geschandaliseerd”. De minister van Binnenlandse Zaken, die uit een gemengd gezin afkomstig is, heeft niet eens de parlementariërs gevraagd naar deze politieke beslissing.

Het was het doel om deze patriottische groep jonge Fransen, die sinds 2012 bestaat, van het politieke toneel te verwijderen. De zender CNEWS schetst de herkomst van de minister met de volgende woorden: “Zijn grootvader van moeders kant, van Algerijnse komaf, had deelgenomen aan de Algerije-oorlog in het Franse leger. Als overlevende van de Slag van Monte Cassino in het jaar 1944 gaf hij zijn kleinzoon de gaullistische draad en zijn tweede voornaam ´Moussa´. Zijn grootvader van vaders kant was een Maltese Jood”. Bovendien werd de minister in het kader van een gerechtelijk onderzoek in december 2020 wegens “verkrachting, seksuele intimidatie en vertrouwensbreuk” van een vrouw gehoord.

Waarden van de republiek bedreigd

Terwijl de “Génération Identitaire” woensdag 3 februari 2021 in de Franse ministerraad werd ontbonden, stemde slechts enkele dagen later – op 15 februari 2021 – het parlement voor de invoering van de nieuwe wet “Tegen het separatisme ter versterking van republikeinse principes”. Officieel dient de Franse staat verenigingen en organisaties te ontbinden die de waarden van de republiek bedreigen. De wet is in de eerste plaats gericht op “islamisten”. In werkelijkheid zijn behalve “islamisten” vooral patriotten het doelwit van de nieuwe wet.

De Senaat zal het wetsontwerp van 30 maart tot 8 april 2021 onderzoeken. In een tweet heeft minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin aangekondigd dat de “Génération Identitaire” “aanzet tot discriminatie, haat en geweld”. In de Franse grondwet staat als principe in artikel 2: “Regering van het volk, door het volk en voor het volk”. Naar de mening van het volk wordt echter niet geluisterd. Vandaag de dag worden de patriotten in Frankrijk als criminelen behandeld. De wens om je land te willen beschermen, kan de patriotten in de gevangenis doen belanden.

Journalist slachtoffer van migrantengeweld

Op 27 februari werd Christian Lantenois, een fotojournalist van de krant “L´Union”, door een illegale migrant uit Algerije zo bruut in elkaar geslagen, dat hij sindsdien in coma ligt. Christian Lantenois maakte voor zijn krant in de stad Reims foto´s in een “immigrantenwijk”. In zulke wijken gelden andere wetten dan die van de republiek, gewoon die van het separatisme dus. Al in 2018 richtte de Franse regering republikeinse heroveringdistricten op. In 2022 zullen er al 60 van zulke districten zijn.

Het zijn gebieden waar stamwetten gelden. Politiebureaus, die zo langzamerhand lijken op die in Zuid-Afrika, belichamen deze speciale plaatsen. Als je zo´n politiebureau binnenkomt, dan lijkt het net alsof je je in een bureau van de Franse politie uit de koloniale tijd in Afrika bevindt, die je uit de bioscoop kent, echter zonder diens romantische idealisering. Aan een muur hangt een rechthoekig blauw bord met het motto: “Republikeins heroveringdistrict”.

Verzet tegen de plannen van de minister van Binnenlandse Zaken

Het land leeft al in het separatisme. Het is het bewijs dat de Franse regering niet in staat is Frankrijk te beveiligen. Met de aanval op de fotojournalist hebben stemmen uit de politiek en de media zich tegen de ontbinding van de “Génération Identitaire” uitgesproken. In een hoofdartikel van de krant “L´Union” staat over de poging tot moord op de journalist door een illegale Algerijnse migrant te lezen: “Het is het samengeraapte beeld van deze barbaren dat de Fransen niet langer kunnen verdragen in hun land te zien.”

De Franse advocaat Thibault de Montbrial verklaarde dat het geweld in de steden van Frankrijk niets met toeval heeft te maken. Reden daarvoor is sinds 40 jaar het mislukken van onze immigratie- en integratiepolitiek en de situatie zou veel erger zijn dan gedacht. “Er moet alles aan gedaan worden om een burgeroorlog te voorkomen. Het is dringend noodzakelijk om de autoriteit van de staat te herstellen. Iedere dag en iedere nacht vinden er in Frankrijk zware aanvallen op de politie plaats. Iedere dag vinden we een of twee lijken in het bos of in de rivieren. Door de massa-immigratie heeft zich een sterke parallelsamenleving van mensen van de islamitische cultuur gevormd. We maken in Europa een bruiloft van deze islamisering. Immigratie, ´islamisme´, onveiligheid passen bij elkaar”, zei hij.

Bron:
wochenblick.at
Door: Oliver Renault

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Frankrijk: Patriotten zijn het doelwit van repressies door de staat

 1. jantjeuitnl zegt:

  Hetzelfde gebeurt ook in de rest van de wereld.
  Toeval? Natuurlijk niet.

  Like

  • Ton Ruygrok zegt:

   Jan….., Nou ja rest vd wereld… China, India enzo zien wel het gevaar van een sterke islam en houden dit onder de duim…, en lopen daarmee redelijk parallel met een Le Pen enz.
   Gek genoeg wil het Westen toch wel uit allemacht vriendjes met deze landen blijven… , lachen dan ..ra ra hoe is dit nu mogelijk …,
   Ton Ruygrok.

   Like

 2. bozeoudeman zegt:

  Zolang corrupte politici de dienst uitmaken zal de vernietiging doorgaan, en het gaat door omdat het leeuwendeel van de mensheid te stom is om uit hun ogen te kijken, bange schapen die snel in het gareel te krijgen zijn, zie de hoax corona. Het is om moedeloos van te worden en alle tijd die je steekt in de leugens te ontkrachten is verloren tijd, redt jezelf! Tegen de tijd dat je een leugen hebt ontkracht hebben types als de op Obama verliefde bakvis Merkel er al weer 100 bovenop gedonderd die de massa als zoete koek slikt. De negatieve krachten, internationale geldharkers als Gates en Soros, zijn dermate krachtig daar valt niet tegen te vechten. Zeker niet als de pers in hun handen is en dus haar werk verdomd te doen, follow the money en zie wie er op de loonlijst van Gates of Soros staat, schrik dan niet als dat het volledige politieke kader is van alle oh zulke gerespecteerde partijen. Politiek is verworden tot georganiseerde criminaliteit na de val van de Sovjet Unie en helemaal vanaf de dag dat drankorgel Jeltsin de wereld aan de crimineel Clinton verkocht voor een fles whiskey, vanaf die tijd was er geen houden meer aan het monster globalisering, het nieuw kolonialisme. Sorry, dit is wat het is en de ene helft verwacht Jezus, die nooit bestaan heeft en de andere helft droomt dat fraudeleuze verkiezingen de oplossing moeten brengen. Droom lekker verder zodat de criminelen de ondergang verder kunnen uitwerken, zou ik zeggen. Zie Gates en wat die getikte schooier wil, ook nu zal die Messias niet komen, zoals hij ook in 40-45 niet is gekomen. Bitter? Ja heel erg want de vooruitzichten zijn ook rampzalig er is geen licht aan het eind van de tunnel. Dit is de hel! We leven in de hel onder terreur van satanische clowns en demonische narren, we zitten gedwongen vast als gevangenen in het gekkenhuis circus Soros/Gates en kunnen er niet uit. Niemand durft uit te breken, want een boete! Ik geef het op!

  Like

  • Ton Ruygrok zegt:

   Boze…, voel helemaal met je mee… , maar toch niet aan toegeven .. en je stukken blijven schrijven..het doet er toe.
   En op Zijn tijd zal Jezus, de Messias wederkomen daar is geen Twijfel aan ..,
   Ton Ruygrok

   Geliked door 1 persoon

 3. Lot zegt:

  Een tapijt van landmijnen om de stad zodat ze niet meer kunnen roven. En dan sleutel tot de stad weggooien en laten doodhongeren.
  Dat hebben ze in 1937 ook gedaan met auschwitz waar 40000 blondharige polen werden doodgehongerd die nauwelijks misdaden hadden gedaan. WAs voor opgezet plan. Het is zowiezo mijn mening dat die wereldoorlogen waren om de dietse volkeren te doden. En zuid europa gevuld met turken hebben in zuid amerika zich flink kunnen voortplanten met ons geld. Sinds 1850 Argentinie steden opgebouwd als bouwpaketten door ons gemaakt met leningen wereldbank etc en nooit afbetaald. Zijn kwijtgescholden jaren 90. Sorry kunnen we niet betalen. Wij geen schuldslaven, jullie wel hoor HAHAHAH. Met nepblondjes aldaar als maxima. Nog steeds voordoen als europea net als slavischen uit duitsland denken germanen te zijn en het waterwiel te hebben uitgevonden. In reformatie al flink de DIETSE volkeren uit te moorden.

  Geliked door 1 persoon

 4. Harry zegt:

  Jammer dat die moslims de inclusiviteitsgedachte niet omarmen .
  Misschien op billboards in de arabische taal proberen duidelijk te maken ?

  Als ze het niet wíllen snappen , dan wordt het nog lastig .
  Terug willen ze niet naar de streken waar ze alles zo prima voor elkaar hebben , waar geen enkele “ongelovige ” meer te vinden is .
  Wat blijft er voor ons over dan een enorme opruimactie ?

  Geliked door 1 persoon

 5. Ravian zegt:

  Net zoiets als een wapenwet die ingevoerd wordt onder het motto “criminelen ontwapenen” en dan enkel gebruikt wordt om fatsoenlijke burgers te ontwapenen zodat deze zich niet meer tegen die bewapende criminelen kunnen weren.
  En dat alles zuiver om te voorkomen dat bewapende burgers de elite zouden kunnen afzetten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s