FOTOSHOPPER Martijn Koning

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

39 reacties op FOTOSHOPPER Martijn Koning

 1. Bas zegt:

  Folkert Koning……..men gaat voor herhaling!

  Reacties op jinek:

  Alle gasten bij Jinek trappen gezamenlijk Thierry in elkaar onder aanvoering van een krijsende “ik plak geen label op je” Eva. Aan het eind mag Martijn Koning nog even een paar minuten kopschoppen om het af te maken. Sorry hoor, maar dit doet mij echt in alles aan de hetze tegen Pim Fortuyn denken. Ik moet er gewoon van kotsen!

  Walgelijke vertoning van de Koning en Jinek, door jullie zal ik FVD stemmen wat eerst niet de bedoeling was. Oh ja ik ga ook proberen verschillende familieleden over te halen, zeker goed voor een stem of vier. F.. k U.

  Als FvD lid van het eerste uur was ik al niet meer van plan op FvD te stemmen door al het gezeik binnen de partij. Toen bleek dat alleen Haga & Baudet inzien dat deze ceaureauna poppenkast wel eens permanent zou kunnen worden voelde ik me toch genoodzaakt weer op FvD te stemmen maar nu om een andere reden.
  Na de Jinek uitzending van vanavond is alle twijfel weg.
  Stem FvD!

  Jinek is walgelijk. En natuurlijk wist RTL waar de Koning mee op de proppen zou komen. Het viel ff niet lekker en na de uitzending distantieerde RTL zich plots van deze ‘cabaretier’. Jinek is altijd gewend geweest dat ze bij de publieke de klauw boven haar hoofd werd gehouden maar dat zal nu anders gaan aflopen. Als je bij de Mol met dit soort strapatsen aan komt kalken dan kan je als het teveel reclame inkomsten kost ook opzouten. Ook als je een walgelijk Amerikaans accent hebt, ook als je bijzonder in je nopjes met jezelf bent en ook als je jezelf onaantastbaar waant.
  Walgelijke bagger TV, alleen de taart en de kogel ontbrak er nog aan.

  Dit is heel erg. Martijn noemde zelfs de mogelijke kinderen van Baudet. Wat als hij dat gedaan had met Fatima of Rachida Azarkan. Dan was het land te klein geweest. Heel erg dit.

  Walgelijke vertoning van de Koning en Jinek, door jullie zal ik FVD stemmen wat eerst niet de bedoeling was. Oh ja ik ga ook proberen verschillende familieleden over te halen, zeker goed voor een stem of vier. F.. k U.

  Vandaag is Baudet als het goed is wel in Emmeloord op het politiebureau doordat ze hem willen vervolgen voor handen schudden, wat dat betreft kan hij meteen aangifte doen van smaad en laster ja. Als hij er toch is.

  Misschien toch maar Thierry stemmen. Als je continu zo slecht behandeld wordt door de zittende macht dan doe je iets heel erg goed.

  Wouw, dit is echt nog lager dan anders. Wat is Links toch walgelijk haatdragend. Na Fortuyn willen ze de ‘oplossing’ weer toepassen? Écht walgelijk!
  Mijn sympathie voor het weglopen van
  @thierrybaudet

  Dit is vuil vies tuig.! Je mag het eens zijn of on eens! Maar dit is pure fascisme. Ik denk nu aan #pimfortuyn ! Ik mag God op mijn blote knieën smeken geen 2.0

  Geliked door 5 people

  • Blaffertje zegt:

   “Mijn sympathie voor het weglopen van
   @thierrybaudet”

   Dito.
   Ik geef hem groot gelijk.

   Door dit soort lui word Baudet straks de tweede Fortuyn.

   Like

 2. Bas zegt:

  Geliked door 3 people

 3. Bas zegt:

  Gelezen op twitter….
  seven:
  Dat Martijn Koning überhaupt bij Jinek mag zitten, weten ze bij RTL niet dat Hadjar slachtoffer van aanranding cq verkrachting is door Martijn Koning? Hij dreigde Hadhar kapot te maken als ze iets zou zeggen. Later deed Hadjar alsnog haar verhaal in Metro. https://web.archive.org/web/20150722222747/http://www.metronieuws.nl/columns/2015/07/moet-ik-aangifte-doen

  https://pbs.twimg.com/media/EwPm6rQXMAcLdqV?format=jpg&name=large

  https://mobile.twitter.com/seven__/status/1370192613685530627/photo/4

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Hadjar
  @Hadjar
  Algemene reactie. Er is iets gebeurd in 2013 dat me mentaal, fysiek en professioneel bijna heeft gesloopt. Gister was ik toevallig bij de neuroloog en was er goed nieuws. Ik heb een nieuwe carrière gekozen. I’m happy. Het is niet ok maar ik ben ok. En heb geen dure advocaat dus 🤐Gezicht met rits als mond

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Thierry Baudet
  @thierrybaudet
  Vannacht is de omgeving rond mijn huis wéér beklad. Dit soort dagelijkse intimidatie is al meer dan een jaar gaande. Een van de daders werd meermaals op heterdaad betrapt. Officier v justitie wil niet vervolgen. Gelukkig mag ik me vandaag melden op bureau wegens handenschudden!

  Geliked door 4 people

 6. Bas zegt:

  Ondertussen

  Thierry Baudet
  @thierrybaudet
  Vannacht is de omgeving rond mijn huis wéér beklad. Dit soort dagelijkse intimidatie is al meer dan een jaar gaande. Een van de daders werd meermaals op heterdaad betrapt. Officier v justitie wil niet vervolgen. Gelukkig mag ik me vandaag melden op bureau wegens handenschudden!

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  De haat campagne van links tegen Pim Fortuyn
  Fortuyn promoveerde in de sociale wetenschappen en was van 1990 tot 1995 bijzonder hoogleraar aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Hij was actief lid va…
  youtube.com

  Geliked door 3 people

 8. Bas zegt:

  https://www.mediacourant.nl/2021/03/bners-steunen-thierry-baudet-na-boos-weglopen-bij-eva-jinek/

  BN’ers steunen Thierry Baudet na boos weglopen bij Eva Jinek

  Radiomaker Rick van Velthuysen: “Nou was ik altijd wel fan van Jinek en heb ik niet veel met Thierry Baudet, maar als het de bedoeling was om Forum voor Democratie te bashen, dan is dat niet gelukt. Tijdens het programma begon ik ineens zelfs sympathie voor Thierry te krijgen.”

  RTL Nieuws-journaliste Floor Bremer, die Thierry kritisch ondervroeg bij Jinek, neemt afstand van Martijns ‘cabaret’. “Nog even over de uitzending Jinek: ik sta niet achter de tekst van cabaretier Martijn Koning. Ik distantieer me totaal van de inhoud.”

  The Post Online-ster Bas Paternotte: “Baudet loopt hier terecht weg. Smerige aanval op zijn familie, relatie en etnische achtergrond. Duizend onderwerpen waarop je Baudet kan pakken maar niet deze.”

  Telegraaf-sterjournalist Wierd Duk: “Vrouw, kinderen, gezin – dat is een no go. Altijd. Zeker in de politiek. Dit optreden bij Jinek was veel meer dan een blunder.”

  Mediaondernemer Erik de Vlieger: “Ik had niet weggelopen bij Jinek als ik Thierry was. Ik had die Martijn de Koning gewoon in één keer zo hard op zijn bek geslagen dat hij morgen pas wakker zou worden.”

  Geliked door 1 persoon

 9. Gerrit zegt:

  Kijk nooit Jenek, maar dit item was wel het dieptepunt van totaal op de persoon gespeelde intense haat. Het was ook weer een vooropgezet plan om politieke tegenstanders uit te schakelen door ze racist en facist te noemen.

  Geliked door 2 people

 10. Bas zegt:

  https://www.superguide.nl/nieuws/angela-de-jong-eva-jinek-moet-excuses-aanbieden-tv

  Angela de Jong: ‘Eva Jinek moet excuses aanbieden’

  TV-columniste Angela de Jong van het AD kijkt graag naar Eva Jinek, zo weten we inmiddels wel na meerdere jubel-columns. Toch haalt ze nu fel uit naar de talkshowkoningin. Ze vindt dat Eva gisteren in had moeten grijpen bij de ‘roast’ van Martijn Koning tegen FvD-politicus Thierry Baudet.

  Angela vond Martijns veelbesproken ‘roast’ “enkel hard”, maar niet grappig en bovenal “smakeloos”. Ze walgde ervan. “Dit was pure haat en had met cabaret en humor niks te maken. Koning had net zo goed zijn broek kunnen laten zakken om zijn darminhoud over de lijsttrekker van Forum voor Democratie heen te spetteren. Dat was namelijk wat hij deed, alleen dan met woorden.”

  Geliked door 4 people

 11. top of flop zegt:

  Martijn de Koning is een verkrachter.

  Geliked door 2 people

 12. Rien zegt:

  de huidige generatie zich cabaretier noemende figuren staan veraf van de echte woordkunstenaars uit het verleden die met taal speelden zoals bijvoorbeeld Fons Jansen. Tegenwoordig wordt het persoonlijk aanvallen volledig foutief als cabaret beschouwd. Voorbeelden daarvan :de zielige druif in dit artikel waar ook de volgevreten paul de leeuw en magere hein dolfje jansen behoren

  Geliked door 5 people

  • hannah zegt:

   Over Paul de Leeuw te spreken, stelt altijd stomme vragen met een lachje, maar goed dat de man zo onduidelijk spreekt, zodoende zijn de praatjes moeilijk te verstaan omdat hij de helft inslikt ……

   Like

  • htskday zegt:

   De wereld is een gekkenhuis, maar wie zich niet aan kan passen moet worden opgesloten.

   Fons Jansen

   Geliked door 2 people

 13. droevige mof zegt:

  Om het vriendelijk uit te drukken: “Een dergelijke lastercampagne zou kortzichtig zijn en een averechts effect hebben.”
  De laster- en leugenmaffia had een derderangs activist ingehuurd om hun werk te doen. Ik moet zeggen: Je hebt het verknald, Martijn. Want ik kan me nauwelijks een betere public relations voorstellen voor Baudet.
  Mijn gelukwensen derhalve, en veel succes,

  Geliked door 6 people

 14. Julia zegt:

  Die mislukkeling Martijn Koning mocht dit jaar op RTL 4 de Oudejaarsconference verzorgen. Geen vooruitgang, zo oordelen kijkers al snel op sociale media. Op Twitter is een stortvloed aan negatieve reacties te lezen. Dat deze linkse haatclown nog niet is uitgerangeerd is schandalig maar RTL4 schijnt hem nog al hoog in het vaandel te hebben staan en blijft die mislukkeling podium geven. Wat een haatclown zoals hij gisteravond weer zichzelf presenteerde tijdens de praatshow van linkse Jinek.

  Geliked door 2 people

 15. Bas zegt:

  Sander van Dam
  Dit verklaart een heleboel. @MartijnK0ning is tekstschrijver voor @Groenlinks
  geweest en deed gisterenavond dus gewoon een Paul Rosenmöllertje bij
  @Jinek_RTL
  .

  Like

 16. Hovawart zegt:

  Wederom een klap in’t gezicht van fatsoenlijke Nederlanders, waar hebben we het toch aan te danken, al die verrijkingen……..zullen we even wuiven?
  En daar betalen hele volksstammen hun belastinggeld voor,….om je te schamen voor de buis…wat een armoede.

  Like

 17. Harry zegt:

  Hij heeft wél een geweldige onderkaak , die Koning !
  Ideaal om hem zo’n stomp voor z’n harses te geven ,
  dat zijn kop achterstevoren op zijn romp komt te staan
  Ik zou het met plezier doen ! !

  Like

 18. ronjaspers zegt:

  Ik heb een vraag aan de bezoekers van deze website.Ikzelf kan nog geen minuut naar die praatprogramma,s kijken,de linkse drek met bijna altijd dezelfde linkse gasten die hun verbale diarree uitbraken en rechts verketteren.Tevens zijn al die linkse figuren decadent en politiek correct,ben ik de enigste die niet naar deze linkse kotsproramma,s kijk.

  Geliked door 1 persoon

  • Ravian zegt:

   Nope, je bent niet de enige.

   Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Laat Ik het zo stellen Ron.
   Ik heb hierbinnen een Televisie staan waar al jaren geen Nederlandse zender op komt tot enkele weken terug Ik nieuwsgierig eens ging kijken.
   Het gevolg is dat ze dus weer gediskwalificeerd zijn.

   Geliked door 2 people

  • htskday zegt:

   @Ronjaspers,

   Ik ben nooit een tv kijker geweest..
   Ik heb een gruwelijke hekel aan propaganda, reclames, silly talking heads en nonsense rotzooi, maar er is haast niets anders..
   Ik kan er echt niet naar kijken, ik word er ziek van.
   Dus, vooral de laatste 15 jaar kijk ik al helemáál níets meer, alleen een heel enkele keer een netflix filmpje. (Dan moet ik wel de tv eerst even afstoffen, hahaha..)

   Radio is hetzelfde verhaal..
   Ook al 20 jaar geen krant of tijdschrift gezien.

   Ik ben ook blij dat mijn vrouwtje er precies hetzelfde over denkt.

   Lekker rustig..

   Heb ik iets gemist?

   Geliked door 2 people

   • Ravian zegt:

    “Heb ik iets gemist? “

    Ja, een voortdurende linkse poging je verstandelijke vermogen aan te tasten.

    Ik kijk wel eens tv, maar via de eigen schotel.
    En daar ontvang ik dan enkel “free to air” zenders mee.
    Kost niks, en als bonus ben je dan automatisch van de NOS/NPO verlost.

    Like

  • M. zegt:

   Ik kijk al jaren die bagger niet meer, kan het iedereen aanraden.

   Geliked door 1 persoon

 19. Janman zegt:

  Ik moes even denken aan de eerst moord op de minister-president Rabin die door een mede jood broeder moord pleegde, wat is er aan de hand ben ik nog veilig in Nederland voor onze eigen volk ,achter al die blank gezichten kan allerlei vergezichten zijn, een bruine zwarte rode gele blauwe groene witte en roomblanke, ik wist niet dat er zo veel kameleontisch onder ons zijn, ze nomen zichzelf globalisten.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s