VIDEO Jensen: “Houd je niet aan valse wetten”

Bekijk HIER de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO Jensen: “Houd je niet aan valse wetten”

 1. leeuw7 zegt:

  Mark Rutte en Hugo de Jonge zijn de grootste en misdadigste leugenaars die de Staat der Nederlanden ooit gekend heeft,deze twee gluiperds zijn zelfs erger als de wijlen voorman van de NSB Anton Mussert die in 1946 werd geëxecuteerd!!Ook die goddeloze megalomane profiteur Willem Alexander die zijn medewerking aan deze wereldwijde COVID-19 plandemie verleend, is volledig verantwoordelijk !”Wir haben es nicht gewusst,kunnen deze goed acterende schurken later niet zeggen!Volkstribunaal en daarna zo snel mogelijk de doodstraf laten uitvoeren door een militair vuurpeloton!!Mark Rutte is werkelijk getraind om te liegen en te bedriegen,en wordt waarschijnlijk wederom dictator van Nederland !
  Honderdduizenden Nederlanders zijn door dit criminele tuig in de problemen gebracht,waarschijnlijk worden nu ook nog de verkiezingen zwaar gemanipuleerd door slinkse fraude!!

  Geliked door 3 people

 2. Julia zegt:

  Maar laat u vooral niet vaccineren waarom lees dit interessant artikel https://www.xandernieuws.net/algemeen/groep-topwetenschappers-dringt-bij-eu-en-ema-aan-op-intrekken-toestemming-covid-vaccins/ en vooral geen enkele waarde meer hechten aan meningen van virologen vooral Ab Osterhaus speelt binnen het zorgenoemde OMT de hoofdrol maar wel puur uit eigen belang https://www.xandernieuws.net/algemeen/nieuwe-docu-ab-osterhaus-organiseerde-in-2019-cursus-pandemie-marketing-annex-angstzaaien/ Deze bewuste angstzaaier is en blijft onbetrouwbaar en heeft uitsluitend euro tekens in zijn ogen. Kortom wie gelooft nog in de pandemie en hoelang blijft het volk nog onderdanig aan de opgelegde onmenselijke en niet grondrechtelijke regels. Het is te gek voor woorden dat Rutte en een stelletje virologen, artsen, etc. een heel land in miljoenen mensen in gevangenschap kunnen houden met alle desastreuze gevolgen van dien. Uiteindelijk kunnen miljoenen mensen zich verzetten en een flinke vuist naar die Haagse gewetenloze trekpoppen gaan maken en laten zien deze vernietiging en het opleggen van testen en vaccinaties niet meer te tolereren. Eenheid maakt macht. Al de schuldigen die aan deze desastreuze terreur mee werken oppakken en voor een tribunaal. Uiteindelijk hebben ze inmiddels al heel wat levens op hun geweten en vele levens kapot gemaakt. Deze daden vragen een zeer hoge straf omdat ze onvergeeflijk zijn.

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Laat u niet misleiden niet alleen de desastreuze maatregelen zijn misdaad tegen de menselijkheid maar het smerig gif zal nog veel leed en ellende de komende tijd veroorzaken.
  Vaccindeskundige: ‘Vaccinaties veranderen virus in monster’
  Zijn het bijwerkingen? Of zijn het de gevolgen van de manier waarop de nieuwe mRNA-techniek het menselijk immuunsysteem verandert? Vanden Bossche waarschuwt dat de vaccinaties van een relatief onschuldig virus een ontembaar monster maken. “Hoelang kan men het wegkijken volhouden wanneer er straks massaal gestorven wordt?” vraagt hij.
  Vanden Bossche is zeer bezorgd over de desastreuze gevolgen die de vaccinatiecampagne kan hebben voor het menselijk ras. Vooral ouderen met een zwak immuunsysteem die al gevaccineerd zijn, lopen risico. Antilichamen die na de vaccinatie gevormd worden, vallen vooral het spike-eiwit van het coronavirus aan. Dat dwingt het virus tot mutaties die het uiteindelijk in staat stelt te ontsnappen aan de door het vaccin opgewekte antilichamen.
  Dit kan desastreuze gevolgen hebben en tot massale sterfte leiden, stelt Vanden Bossche. “Het leidt onvermijdelijk tot resistentie tegen het vaccin. Als gevolg van de massale vaccinatie zullen vooral de ouderen, die als eerste gevaccineerd werden, plotseling niet langer beschermd zijn.”

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Ben het helemaal met Jensen eens maar in Nederland hebben wij te maken met rechters die handelen wat de Staat hen opdraagt en niet volgens de wet. Het is een links corrupt bolwerk dat zelfs niet vervolgt als politieke criminelen zoals Rutte, Wiebes en Hoekstra duizenden gezinnen stuk hebben gemaakt omdat zij wel terdege op de hoogte waren van de wandaden tijdens de toeslagen affaire. Ook procedures tegen de Staat vanwege desastreuze maatregelen inzake corona zijn niet te winnen omdat de rechters al hebben bepaald de Staat gelijk te geven en geen enkele rekening houden met al het leed dat wordt aangericht. Kortom er is maar één oplossing en dat is burgerlijke ongehoorzaamheid en massaal verzet tegen al dit onrecht dat miljoenen mensen wordt aangedaan.

  Like

 5. M. zegt:

  Zwijnerij waar de ‘wet’ geen aangifte van wil opnemen.

  Like

 6. Jan zegt:

  Professor en arts ontwikkeld vaccin tegen Civid-19 maar wordt door alle instanties tegengewerkt en uiteindelijk aangeklaagd wegens het zogenaamd in gevaar brengen van levens

  video
  https://3speak.tv/watch?v=rairfoundation/edlpxonz&jwsource=cl

  De Duitse immunoloog dokter Winfried Stöcker ontwikkelde een op antigeen gebaseerd vaccin tegen het Coronavirus, waarvan gerenommeerde virologen bevestigen dat het effectief is. Maar in plaats van dat Duitsland begint met de productie van het vaccin, wordt de dokter nu geconfronteerd met strafrechtelijke klachten van de medische bureaucratie van de staat.

  De gevierde dokter en uiterst succesvolle ondernemer ontwikkelde een antigeen, een vreemde stof die een immuunrespons opwekt, voor het Coronavirus. De huidige controversiële “vaccins” van het coronavirus zijn eigenlijk mRNA-gentherapieën en zijn nooit goedgekeurd voor gebruik vóór 2020. Deze “vaccins” worden alleen goedgekeurd onder noodmaatregelen door de Federal and Drug Administration (FDA). Het nieuwe op antigeen gebaseerde Covid-vaccin, ontwikkeld door de 74-jarige arts, is echter gemaakt met gevestigde technologie die al meer dan 30 jaar veilig wordt gebruikt. Deze goed geteste technologie is gebruikt om effectieve vaccins te maken tegen verschillende stammen van hepatitis.

  Volgens Stöcker is het actieve ingrediënt gemakkelijk en in grote hoeveelheden te produceren. Verdere voordelen zijn dat het actieve ingrediënt kan worden bewaard bij normale koelkasttemperaturen. De mRNA-gentherapie-injecties vereisen vaak vriezers of droogijstemperaturen. Bovendien kan het vaccin volgens de uitvinder gemakkelijk worden gemodificeerd met het oog op eventuele toekomstige mutaties van het Sars-Cov-2-virus.

  “Je zou er binnen een paar maanden heel Duitsland van kunnen voorzien”, legt Stöcker uit. “Er zijn genoeg doktoren, dus je hoeft die grote arena’s niet te huren. Mensen konden gewoon naar hun huisarts gaan en het laten toedienen. Binnen twee tot drie maanden zouden ze immuun zijn voor deze epidemie. Allemaal ”, legt de vermaarde dokter uit.

  Dokter Winfried Stöcker richtte in 1987 het farmaceutische bedrijf Euroimmun op. Zijn bedrijf ontwikkelde methoden voor het opsporen van auto-immuunziekten en infectieziekten. Tegenwoordig heeft het 3.100 medewerkers en kantoren in 17 landen. Er zijn ook twee locaties in Oberlausitz. In 2017 verkocht Stöcker het bedrijf aan een Amerikaans bedrijf – voor in totaal 1,2 miljard euro. (Bijna 1,5 miljard VS)

  Vervolgd door de staat
  Stöcker ontwikkelde het op antigeen gebaseerde vaccin in zijn eigen laboratorium in Groß-Grönau, Duitsland. Vervolgens testte hij zijn vaccin met succes op zichzelf, familieleden en werknemers. Stöcker zou al 100 vrijwilligers hebben gevaccineerd, en 97 procent van de gevaccineerden ontwikkelde antilichamen tegen SARS-CoV-2. Stöcker heeft het antilichaamniveau bij zijn patiënten na de vaccinatie gemeten en geconstateerd dat “ze bijna allemaal echt positief zijn: met antilichamen met een hoge titer die het virus kunnen neutraliseren, dat wil zeggen, om het onschadelijk te maken.”

  Begin september nam Stöcker contact op met het Paul Ehrlich Instituut dat onder meer verantwoordelijk is voor de goedkeuring van vaccins en biomedische geneesmiddelen. De dokter mailde hen zijn succesvolle vaccinatieresultaten. Tegelijkertijd vroeg hij dat hij zijn tests met een groter aantal vrijwilligers mocht uitvoeren om te testen op mogelijke bijwerkingen. In plaats van dat het instituut de dokter en zijn werk omarmde, dienden het instituut en de State Offices of Social Services (LAsD) klachten in tegen hem.

  De effecten van zijn vaccins zijn bevestigd door verschillende virologen, waaronder Christian Drosten van de Berlin Charité (een van Europa’s meest gerespecteerde ziekenhuizen). Dr. Drosten is ook een van de adviseurs van de federale regering van bondskanselier Angela Merkel.

  Ondanks de bevestiging van dr. Drosten, startte de officier van justitie een strafrechtelijke procedure. Het parket van Lübeck verklaarde: “Hij produceerde een SARS-CoV-2-antigeen zonder de vereiste toestemming en diende het vervolgens toe aan zichzelf en andere mensen zonder de nodige vergunningen te hebben.

  Nadat de Duitse staat zich op Stöcker had gericht, koos hij ervoor om het proces voor het vervaardigen van het nieuwe antigeen openbaar te maken zonder een octrooi aan te vragen en zonder om betaling te vragen. De dokter heeft nu het recept voor zijn antigeenvaccin op zijn website gepubliceerd.

  Vervolgd door links

  De beroemde arts en ondernemer is een uitgesproken conservatief. In het verleden heeft de dokter publiekelijk kritiek geuit op de Duitse bondskanselier Angela Merkel, haar open grensbeleid, klimaathypsterie, MeToo-beweging en islamitische supremacisten. Bovendien prees hij de enige conservatieve partij van het land, Alternative für Deutschland (AfD).

  Terwijl de linkse regering een dokter behandelt die een vaccin tegen het coronavirus-antigeen vrij en voor het publiek beschikbaar stelt, als een crimineel – zo ook hun media. De media gebruiken hun platforms om Winfried Stöcker en zijn onbaatzuchtige acties te politiseren. In plaats van een dokter te vieren die zou kunnen helpen de levens van zo velen over de hele wereld te redden, halen ze hem door het slijk uit omdat hij verschillende politieke opvattingen heeft.

  Bovendien blijft bondskanselier Merkel farmaceutische giganten als Pfizer en AstraZeneca aanmoedigen om Duitsers te injecteren met een zeer experimentele mRNA-gentherapie. Tegelijkertijd vervolgt ze een arts die een veiliger en goedkoper antigeenvaccin aanbiedt. De vraag die de Duitsers zouden moeten stellen is: wiens belangen vertegenwoordigt de regering van Merkel – de bevolking van Duitsland of de farmaceutische industrie?

  Dr Stöcker antwoord:
  In het verleden werd onder mijn leiding een uiterst efficiënte onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling opgericht bij Euroimmun, die zich onder meer bezighield met de diagnostiek van infectieziekten. Onze wetenschappers waren een van de eersten die reagentia creëerden voor de detectie van een aantal opkomende infectieziekten, vaak in samenwerking met specialisten van internationale onderzoeksinstellingen voor infectieziekten, in Duitsland, waaronder het Bernhard Nocht Instituut in Hamburg en het Robert Koch Instituut in Berlijn: Crimean -Congo, West-Nijl, Japanse Encefalitis, Usutu, Dengue, Chikungunya, Mayaro, MERS-Corona, Zika, SARS 1, Ebola.

  Op basis van onze uitgebreide ervaring met de ontwikkeling van reagentia voor de diagnose van nieuwe virale ziekten, hebben we snel en nauwkeurig een antigeenconstruct gecreëerd en op recombinante wijze geproduceerd dat op betrouwbare wijze antilichamen tegen SARS-CoV-2 kan produceren. Het is gebaseerd op het receptorbindende domein binnen de S1-subeenheid van het spike-eiwit, dat het virus gebruikt om zich te binden aan receptoren op doelwitcellen. Het leek me duidelijk dat immunisatie met dit eiwit een beschermend effect zou hebben.

  Er zijn vaccinaties met een groot potentieel gevaar en andere met een heel klein. Er is een verschil tussen het injecteren van een gezond persoon met verzwakte virussen of viraal RNA, en het injecteren van een klein onopvallend recombinant eiwit dat niet veel kan doen in het organisme, behalve voor specifieke immuunstimulatie. Decennia lang worden recombinante antigenen die genetisch in kweekcellen zijn gemanipuleerd, gebruikt bij immunisatie tegen infectieuze hepatitis A en B. In het verleden werd het immunisatieantigeen verkregen uit bloeddonaties van mensen die voorheen aan hepatitis leden, maar de recombinante antigenen zijn afkomstig van de retort, ze zijn gemakkelijk te produceren en dragen geen risico op infectie – een belangrijke stap vooruit. Ik heb zelf duizenden van mijn werknemers ermee geïmmuniseerd. U moet echter in het eerste kwartaal van het jaar drie injecties nemen, vervolgens om de vijf tot tien jaar het antilichaamniveau meten en indien nodig een boostervaccinatie geven.

  Dit ongecompliceerde vaccinatieschema, dat al tientallen jaren wordt uitgeprobeerd en getest, met een triviaal antigeen dat al lang beschikbaar is, zou in het geval van Covid-19 aan de orde van de dag zijn. Hier worden geheel nieuwe benaderingen nagestreefd, die zeer effectief kunnen zijn. Deze benaderingen introduceren viraal RNA in het lichaam van de gevaccineerde persoon, dat verondersteld wordt eerst het immunisatieantigeen in het eigen organisme van de persoon te synthetiseren, maar veel mensen zijn hier bang voor omdat ze vrezen dat het virale RNA een eigen leven gaat leiden in het lichaam en onverwachte schade veroorzaken. Daarom moesten langdurige vaccinatiestudies worden opgezet, waarbij het virus zich als een lawine door de bevolking heeft kunnen verspreiden. En het actieve ingrediënt is erg moeilijk te produceren, vereist een continue diepvriesketen van productie tot vaccinatie, veel mensen zijn allergisch voor het polyethyleenglycol-additief dat nodig is voor stabilisatie, en de helft van de gevaccineerden meldt zich ziek na de tweede injectie. Maar bovenal duurt het jaren om het vaccin te produceren totdat aan de vraag is voldaan en iedereen is ingeënt. Wetenschappers kunnen naam maken en de octrooihouders kunnen veel geld verdienen, terwijl miljoenen mensen sterven omdat ze niet op tijd gevaccineerd kunnen worden.

  Evenzo zijn coronavirussen die in kweek worden geproduceerd en geïnactiveerd, voor mij achterhaald als vaccinantigenen; zoiets is al lang achterhaald voor hepatitis, dus wat heeft het voor zin met Corona? Het is ook niet nodig om iemand met vectorvirussen te infecteren om virale antigenen te introduceren. Ik pas het kant-en-klare, extracorporale genetisch gemanipuleerde antigeen toe, dat vrijwel geen gevaar oplevert. En tot nu toe is geen van de meer dan honderd gevaccineerde mensen ziek geworden, geen enkele is arbeidsongeschikt.

  Er is enige weerstand tegen mijn aanpak ontstaan. Mensen zijn niet in staat of willen het potentieel van de vaccinatie die ik voorstel te erkennen, maar het is vrijwel risicoloos, gebaseerd op een geïnactiveerd vaccin dat ongekoeld kan worden vervoerd en in een koelkast kan worden bewaard, dat niet de gevreesde genetische informatie van de virus, dat geen verzwakt virus of vector bevat, dat weinig allergische reacties veroorzaakt, geen polyethyleenglycol heeft, dat elke arts in zijn praktijk vrijwel risicoloos kan toedienen en dat daarom voor het publiek veel acceptabeler zou zijn. Het kan ook gemakkelijk in grote hoeveelheden worden geproduceerd. Uitstekend geschikt voor massale vaccinatie.
  ….
  Een enkele reactor van 2000 liter kan 45 g antigeen per dag produceren, wat genoeg zou zijn voor 1 miljoen mensen. Een kweeksysteem met hoge dichtheid kan vijf keer zoveel produceren. Binnen zes maanden zou het vaccin voor 80% van de Duitse bevolking in een middelgroot laboratorium kunnen worden geproduceerd.

  Ik vroeg het Paul Ehrlich Instituut om toestemming om deze triviale immunisatie onmiddellijk te repliceren met een groter aantal vrijwilligers om te zien of het net zo goed werkt als voor mij en mijn familie, en of er ook geen bijwerkingen zijn, inclusief blootgestelde personen . Als de PEI geen bezwaar had gemaakt, hadden we al een fabrikant in staat kunnen stellen om heel Duitsland te bevoorraden en effectieve bescherming te bieden.

  In plaats van op mijn voorstel in te gaan, klaagde het Paul Ehrlich Instituut me koeltjes aan. Misschien omdat ze zich genegeerd voelden in hun goddelijke functie – ik had tenslotte al een proef uitgevoerd op vijf (!) Mensen (waar ik als arts recht op heb, zodat ik alles kan mixen wat ik denk dat goed is voor mijn therapie Iedereen die zo bekend is met de alinea’s, zou dat eigenlijk moeten weten). Misschien geeft dit een voordeel ten opzichte van andere aanvragers, aan wie men zich verplicht voelt? Aangezien ik niet optreedt als vaccinfabrikant, ben ik niet van plan hier voordeel uit te halen. Ik ben opzettelijk met mijn actie in het openbaar gegaan en heb geen octrooi aangevraagd, dus niemand anders kan voor zichzelf op deze manier aanspraak maken. Ik wil alleen een eenvoudige en onschadelijke manier laten zien om de pandemie snel en effectief tegen te gaan.

  De regelgevende instanties zijn overweldigd. Ze kunnen niets anders doen dan te werk gaan volgens een beproefd patroon. Ze staan ​​hulpeloos tegenover de catastrofe, maar ze hebben het zelf veroorzaakt. Als allereerste instelling hadden ze de lawine-achtige uitbraak van de pandemie kunnen en moeten voorzien. Als ze mijn suggestie om de bevolking te immuniseren met zo’n gewoon antigeen onmiddellijk hadden overgenomen, zou de verspreiding van de ziekte zeer snel zijn gestopt. Honderdduizenden mensen zouden niet ziek zijn geworden, tienduizenden zouden niet zijn gestorven.

  Het is ongelooflijk hoe de PEI nog steeds het hof wordt gemaakt, als goden die graag een vaccin onder bepaalde voorwaarden goedkeuren. Na hun lange en zorgvuldige bestudering van elk detail, om te onderzoeken of elke postzegel op de juiste plaats zit en elk vel papier correct is gevouwen, stort het sociale leven en de economie in. Voor mij zijn deze vertragende autoriteiten net zo erg als de ziekte zelf en ze zijn het niet waard om de naam Paul Ehrlich te dragen, wiens prestaties niet zouden zijn bereikt in de omgeving van toenemende buitensporige bureaucratie. Ondernemerskwaliteiten zouden in deze situatie meer gewild moeten zijn, niet om het dirigisme of machteloos stotteren op televisie te verlammen. Het zou onze samenleving goed doen als het Paul Ehrlich Instituut een kleine concurrentie zou hebben, zoiets als de Technische Inspectie of DEKRA.

  In de huidige rampzalige situatie heb je geen langdurige dubbelblinde onderzoeken nodig om de verschillen in effectiviteit precies op te sporen. Men ent de eerste duizend proefpersonen in (liefst met de Lübeck-methode), en maakt ze meteen immuun. Als dat goed gaat, krijgen tienduizend mensen het, en dan de rest. Maar sommige clinici hebben altijd hun financieringsrekening van derden in de gaten en willen de kwestie wetenschappelijk benaderen op een manier die voor hen beproefd en getest is, en eerst zorgvuldig uitzoeken of een paar procent meer of minder anti-covid-antilichamen zich een kandidaat-vaccin. Immers, niet elk vaccin, zoals dat uit Lübeck, zal in zeer hoge concentraties antilichamen kunnen induceren die het coronavirus bij 95% van de patiënten elimineren (neutraliseren).

  Overigens werd mijn suggestie van snelle immunisatie met het Corona S1-antigeen enthousiast ontvangen door verschillende wetenschappers. Anderen werden zonder reden afgewezen en bekritiseerd. Degenen die dit idee niet zelf hebben bedacht, of die hun onderzoeksbudget mogelijk laten financieren door (nieuw) opgerichte vaccinfabrikanten. Misschien ontvangen sommige “wetenschappers” zoveel financiering van derden dat ze mijn eenvoudige benadering van een oplossing afzweren om niet met lege handen weg te gaan. De fabrikanten laten geen vergelijking toe, omdat ze bang zijn dat mijn vaccin kan concurreren met hun nieuw gepatenteerde stoffen. Dit zou hun patenten waardeloos maken en de verwachte verkoop van honderden miljarden dollars en euro’s wordt bedreigd. Ik sluit de mogelijkheid niet uit dat onze zo bewonderde goddelijke autoriteiten niet alleen vijandig staan ​​tegenover innovatie, maar zelfs namens iemand anders hebben gehandeld. Ze sluiten een oogje dicht voor de eenvoudigste oplossing en dienen er aanklachten in. Nu er zoveel geld op het spel staat, breng ik nu ook mijn leven in gevaar. “Van jou, jullie Corona-slachtoffers daarboven, als er geen andere stem wordt verheven, dan wordt mijn moordklacht opgeheven!” Slachtoffers van kortzichtige “wetenschappers”, laffe paragrafen en bureaucraten.

  In dezelfde context moet zeker worden geëist dat het Paul Ehrlich-instituut een positief antilichaamresultaat in het vaccinatiecertificaat herkent. Alleen in het geval dat het vaccin is gecertificeerd. Zelfs mensen die een Corona-infectie hebben overleefd, moeten worden ingeënt. Ze hebben hun antilichaam eerlijk verdiend. Blijkbaar willen de volgelingen het niet missen. Zal iemand het Paul Ehrlich Instituut aangeven bij de politie?

  Om de domme beschuldiging van sommige van de genoemde ‘wetenschappers’ te vermijden dat mijn ‘zelfexperiment’ geen bewijskracht heeft, gaf ik toe aan de vurige wens van een aantal van mijn collega’s en vrienden en legde ik hen legaal in volgens mijn plan – zoals ik deed afgelopen april met mijn familie. Als arts ben ik gemachtigd om dit te doen en heb ik de goedkeuring van geen enkele autoriteit nodig. Tijdens onze vaccinatieserie van december 2020 tot januari 2021 hebben we geen relevante ongewenste bijwerkingen ondervonden, en we waren in staat om zeer hoge titers van anti-spike IgG te detecteren bij 60 van de 65 patiënten in ons laboratorium in Lübeck; vijf worden nog steeds opnieuw gevaccineerd en in 64 waren de antilichamen virusneutraliserend. Niemand die het vaccin kreeg, werd arbeidsongeschikt. Alle positieve patiënten zijn blij met hun hervonden vrijheid.

  Winfried Stöcker
  https://rairfoundation.com/breaking-famous-doctor-develops-safe-vaccine-against-covid-germany-prosecutes-him-video/

  Like

 7. Jan zegt:

  Het ‘vaccin’ is geen vaccin, het wordt zo genoemd om de mensen te belazeren

  https://3speak.tv/watch?v=vladtepesblog/ykqrijfq&jwsource=cl

  Like

 8. Hovawart zegt:

  Nooit meer losgaan bij een Heavy Metal concert, of in een concertzaal genieten van een relaxte sfeer van een koffieconcert, een paar dagen voluitgaan op een festival, of een weekendje naar een mooie stad om met andere fans een superoptreden bij te wonen…..schouder aan schouder.
  Verboden omdat het niet meer past in het Nieuwe Normaal,………………..wat een hel.
  Gelukkig hebben we nog de geweldige herrineringen en fantastische muziek……..k#tzooi.

  Like

 9. Knalkopje1 zegt:

  Thierry Baudet heeft zich schuldig gemaakt aan een halsmisdaad en zal daarvoor waarschijnlijk worden vervolgd. Hij schudde mensen de hand in Urk! Zo iets mag je natuurlijk niet tolereren. Wel als hetzelfde soort overtredingen worden begaan door Grapperhaus, De Jonge, Halsema en Hoekstra. Die hoeven nergens voor te vrezen.
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/03/thierry-baudet-ontmaskert-de-hypocriete-staat-ik-ben-de-enige-politicus-die-vervolgd-wordt-voor-schenden-coronaregels/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s