Corruptie, pedofilie, bedrog, manipulatie en Kaag…

(Door: “Elise Nijmegen”)

Er is een mondiale medische misleiding aan de gang en daar bent u het slachtoffer van. De mondiale dictatoriale Wereldgezondheidsorganisatie, de WHO, heeft een pandemie uitgeroepen voor de griep en doet een medisch experiment met de wereldbevolking. Dr. Fauci geeft in onderstaande video toe dat een nieuwe technologie wordt getest op mensen, dat is dus de vaccinatie!!!
www.infowars.com

Vorige week werd er door advocaten een klacht ingediend bij het Tribunaal in Den Haag voor het schenden van de code van Neurenberg door de Israëlische regering en anderen. Ook is deze ingediend bij het Tribunaal van Neurenberg. Onze mensenrechten, onze natuurlijke mensenrechten en onze grondrechten, worden geschonden door politici die mijns inziens per direct uit hun functie zouden moeten worden ontheven. Ze dienen het volk niet meer, maar de communistische Verenigde Naties. Het Internationaal Strafhof heeft de klacht aanvaard.
https://jdreport.com

De oude man in de stoel, net zoals zoveel wetenschappers, microbiologen en anderen die zich hebben ingelezen en nog in het bezit zijn van gezond verstand dat ook doen, waarschuwt ons dat de vaccinaties een massavernietigingswapen zijn en dat ze het gehele menselijke ras kunnen vernietigen.
https://brandnewtube.com

Wist u dat er  in óns Nederland mensen zijn die kinderen, inclusief baby’s, verkrachten, misbruiken, offeren en doden? En dat diegenen die daar licht op willen werpen en de slachtoffers van satanisten en pedofielen recht aan willen doen door de waarheid op tafel te leggen en de mensen te waarschuwen voor het geweld wat sommige kinderen wordt aangedaan door mensen in hoge posities, het leven zo moeilijk wordt gemaakt door samenwerkende organisaties dat ze Nederland moeten ontvluchten? Het is echt zo, luister naar het onderstaande interview met een zeer moedige man die al jaren strijd voor kinderen en rechtvaardigheid.
https://youtu.be

Mochten uw ogen nog gesloten zijn, dan is onderstaand artikel over de coronacorruptie en wie er aan verdient waarschijnlijk schokkend. Het gaat namelijk helemaal niet over het verbeteren van uw gezondheid, er praat ook niemand over het versterken van het immuunsysteem door natuurlijke versterkers of vitaminen, maar er spelen hele andere belangen voor vele mensen.
https://nooit.nl

U weet waarschijnlijk wel dat Balkenende destijds heeft getekend voor de uitvoering van de plannen van Agenda 21 van de Verenigde Naties, die dat doet in samenwerking met het WEF, de WHO en de EU.

Het is een controleagenda; zult uiteindelijk niets meer bezitten maar wel gelukkig zijn, volgens deze in mijn ogen extreem radicale mondiale ideologie. Iedereen gelijk – afhankelijk van de wereldregering, geen privébezittingen meer (land, motor, auto enz.), geen soevereine landen, één beleid dat doorgevoerd wordt over de gehele wereld, iets wat u nu al ziet op scholen waar onze kinderen, het gebeurt in vele landen, nu al op de peuterspeelzaal geconfronteerd worden met masturbatie en het normaal maken van het knuffelen met vreemden…

Kaag, evenals Rutte en vele andere globalistisch ingestelde politici zonder ruggengraat, zijn voorstanders van Agenda 21 en zijn zelfs al in dienst van of adviseur voor de Verenigde Naties. Zo ook Kaag die, als het aan het politieke kartel ligt, de nieuwe premier wordt.

Kaag, die vindt dat we een voorbeeld moeten nemen aan Israël waar nu hulpkreten vanuit de Israëlische bevolking over het internet gaan.

Kaag, die vindt dat je alleen nog met een identificatiekaart op het internet mag, die de vrijheid van meningsuiting wil afschaffen en die voorgesteld heeft om te stemmen via de post. Net zoals in Amerika, waar veel fraude is geweest met het stemmen per post.

Kaag, die ook weet dat er gesjoemeld is met de stemcomputers in Amerika en toch met deze machines de stemming door wil laten gaan. Ze heeft ze laten “testen”, door een andere D66-er… Hoe onafhankelijk kan dat zijn? Ik vraag me dan gelijk af wat er getest is? De marges die bijgesteld moeten worden gedurende de verkiezingsdagen? Krijgen we dan net zoals in Amerika miljoenen meer stemmen dan er stemgerechtigden zijn?

Deze “onafhankelijke” onderzoeker doneerde duizenden euro’s aan D66… Mijns inziens, aangezien we ook zo de belastingen en andere zaken regelen, zouden we ook best kunnen stemmen via/met DigiD.
https://commonsensetv.nl

We worden voorgelogen door politici, die geenszins van plan zijn om een andere koers te gaan varen. Die niet van plan zijn om Nederland weer op te bouwen, die geen plannen hebben om Nederland weer open te gooien, die u niet gaan vertellen dat de muilkorf die u draagt erg slecht is voor uw gezondheid, die onze ouderen langzaam reduceren door middel van eenzame opsluiting en vaccinaties.

Ik hoop dat er vele moedige mensen in Nederland zijn die vanaf nu zeggen: Ik doe niet meer mee en eis mijn vrijheid terug! Laten we met zijn allen gaan stemmen op partijen die wel staan voor onze mensenrechten, die óns oude normale Nederlandse leven weer terug willen, vol met vrolijkheid, festivals, polonaise, kroegentochten en familiefeesten. Ga stemmen! 

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Corruptie, pedofilie, bedrog, manipulatie en Kaag…

 1. Alfred Mol zegt:

  Oef, dat is nogal wat.
  Hier moet ik wel even over nadenken

  Like

 2. Bas zegt:

  Het racisme van d66….

  D66
  @D66
  Elke Nederlander van kleur en elke Nederlander met een ‘andere’ naam kent racisme, elke dag opnieuw. Daarom staan wij op tegen racisme met ons actieplan

  Reacties:

  Partijen als D66 wakkeren het racisme juist aan, door ons elke dag opnieuw de verschillen tussen mensen in te peperen. Gejank over racisme en seksisme moeten de kiezer doen vergeten dat D66 de afgelopen vier jaar heeft meegeregeerd zonder ook maar iets te bereiken.

  Elke blanke Nederlander wordt momenteel regelmatig geconfronteerd met racisme vanwege zijn/haar kleur. Diversiteit erkent geen blanken, inclusiviteit kent geen blanken.
  Als dat geen racisme meer is!

  Hoor de partij, die met uitsluiten van miljoenen Nederlanders geen moeite heeft.

  Van m’n leven geef ik mijn stem niet aan zo’n antisemitische partij als D66

  Dit is totaal niet waar.
  Zwaar overdreven en demonisering van de blanke Nederlander.
  Mensen trap niet in dit puur haatzaaien van D66 !

  Ik heb een absoluut niet Nederlandse achternaam. Jullie lullen uit jullie nek. Rot op met je linkse politiek.

  Is totaal doorgeschoten. Coudenhove-kalergi plan wordt hardhandig uitgerold. Zelfs nederlandse cultuur en verworvenheden moeten eraan geloven en worden stelselmatig afgebroken.

  De enige die echt wordt gediscrimineerd in Nederland is de blanke Nederlandse man, elke dag weer.

  @d66
  is mede-schuldig aan het actuele fenomeen racisme, onder andere door het aanwakkeren van de immigratie van nietsontziende criminele gelukszoekers.

  Helemaal gelijk D66. Als je een Nederlandse afkomt en naam hebt sta je bij de aanvraag voor een huurwoning altijd helemaal achteraan.

  Mijn vrouw met een ‘andere’ naam heeft 3 maanden geleden promotie gemaakt. Ze is nu leidinggevende over o.a. mensen met een ‘normale’ naam!
  Weet je hoe ze dat heeft gedaan? Hard werken….. Probeer het eens!!

  Dit is pertinent onzin, ik ga al ruim twintig jaar om met ‘kleurlingen’
  Uit Suriname, Nigeria, Congo, Antillen, Marokko, Turkije, Sierra Leone, Ghana, Somalië , Iran etc,
  ik heb nog nooit een serieus racisme verhaal gehoord !!
  Ook niet van mijn surinaamse ex

  Ik, in ieder geval, zeker niet. Niet op school, niet op stage, niet op werk, niet met vrienden.
  Het enige racisme dat ik tegenkwam, kwam van linkse mensen en linkse homo’s die me racistisch noemden en dat ik Stockholmsyndroom heb omdat ik op VVD stem.

  Nou ik ben zelf Indo ,nog nooit ergens last van gehad Het wordt die mensen gewoon aangepraat

  Dus “reguliere” Nederlanders kennen geen racisme? Het feit dat jullie 1. het onderscheid maken en 2. racisme jegens de autochtone bevolking te ontkennen is per definitie een vorm van racisme. Om het nog maar niet te hebben over “bigotry of low expectations”

  Niet waar. En please, namens mijn dochters van kleur (waarbij het jullie gelukkig niet lukt, mede dankzij hun vader van nog meer kleur), stop met alle Nederlanders van kleur slachtofferschap aan te praten. Het is zó schadelijk.

  Zogenaamd 214K volgers en dan binnen 8 uur slechts 131 likes en dan ook nog van nep volgers, o.a. chinezen….
  D66 naar 0 zetels

  Al jaren is laffe prioriteit van D66 “het bestrijden vh conservatisme in Christendom. Datzelfde binnen de islam bestrijden laat D66 liggen.

  Belachelijke tweet
  @D66, ik werk voor een internationaal bedrijf, daar werken mensen van over de hele planeet, nog nooit rascisme meegemaakt of erover gehoord! Wel de interesse voor elkaars culturen en achtergronden!

  schandalig dat jullie het überhaupt hebben over Nederlanders van kleur en Nederlanders met een andere naam. Jullie lopen achter, en nemen weer een hele club mee in jullie #identiteitspolitiek met enkel polarisatie tot gevolg. Ik schaam me dat ik ooit d66 stemde.

  En je weet dat het waar is want wekelijks komen er ongeveer 300-500 nieuwe slachtoffers van racisme ons land binnen. Gedwongen door de NGO’s die er echt geen verdienmodel aan hebben.
  Echt waar hoor. D66-erewoord

  Lul niet zo slap ,al mijn 5 kinderen hebben een Nederlandse en een Zuid-Amerikaanse achternaam, en nog nooit gediscrimineerd om niets, en dat wil wat zeggen in Volendam. De echte racisten zijn D66 leden en aanhangers

  Wat een grote onzin, ben van Indonesische komaf, heb een goede baan en samen met mijn vrouw een goedlopend bedrijf. Ik kan mij niet herinneren wanneer iemand mij om mij kleur onheus bejegend heeft. Jullie zorgen voor apartheid met dat idiote coronapaspoort!!!

  Geliked door 4 people

  • Astrid zegt:

   Hear hear! En zo is het.

   Like

  • ronjaspers zegt:

   Geweldige reactie,ik had het zelf niet beter kunnen verwoorden.Racisme en discriminatie worden gebruikt om mensen van verschillende rassen tegen elkaar op te zetten in de hoop dat er rassen oorlogen uitbreken.Extreem links zijn de echte racisten antiblank.

   Geliked door 1 persoon

   • M. zegt:

    Momenteel is het een kwestie van dood of levend met een overheid die als het ware een pistool op onze kop wil zetten om Russisch roulette met het volk te spelen maar dan in de vorm van een ‘vaccin’ waarvan ze de dierproeven maar hebben weggemoffeld omdat die dieren allemaal een gruwelijke dood stierven.

    Het maakt niet uit wat voor kleur iemand heeft we hebben allemaal dezelfde vijand en delen allemaal dezelfde vrijheid die men ons heeft afgenomen.

    https://www.bitchute.com/video/KCYfvIwZ4JiH/

    Geliked door 2 people

 3. Harrie Vaes zegt:

  Het kabinet voor de toekomst is al klaar. De vvd wordt door corruptie de grootste partij met dd66 op de tweede plaats. Rutte krijgt zijn zin met zijn economisch vvd programma maar moet daarvoor in de plaats toestaan dat Kaag MP wordt.Verder doen pvda en sp mee.
  Ik heb al schapen aangeschaft en mij varkens en koeien weggedaan, want het zal in de oekomst alleen nog maar halal zijn. Amen. Wel te rusten.

  Geliked door 4 people

 4. Julia zegt:

  Ik heb zo vreselijk genoeg van die hypocriete moslim lover dat ik maar niet schrijf wat ik dit walgelijk mens gun maar dat is niet veel goeds. Tot vervelens toe verschijnt deze volksverrader in de publiciteit, op tv en noem maar op. Sorry dit soort vrouwen c.q. politici en partijen als o.a D66 zie ik absoluut niet als een meerwaarde voor de Nederlandse samenleving. Zakken vullen maar ondertussen gigantische haat en tweedeling zaaien binnen onze samenleving. Brrr zum kotzen.ze is levensgevaarlijk.

  Geliked door 2 people

 5. Willem zegt:

  Uitstekende reactie Bas, ik zag Kaag, maar ook Rutte en Hoekstra op tv gisteren over diversiteit en inclusiviteit, de belangrijkste toverwoorden van vandaag die een heel andere betekenis hebben gekregen. Nederland/Europa is nl. al lang divers met Finnen, Zweden, Denen, Duitsers, Polen, Fransen, Hongaren etc. etc, maar in de nieuwe betekenis, door Timmermans en Kaag en co. bepaald, betekent diversiteit meer islam nl. Afghanen, Pakistanen, Iraniers, Irakezen, Syriers, Etiopiers, Saudie’s Afrikanen etc. etc. die 1 ding gemeen hebben, ze zijn meestal moslim en inclusief betekent dat we juist deze mensen erbij moeten halen en in onze samenleving moeten opnemen, dat is inclusief. De 1.5 miljoen PVV kiezers horen hier niet bij, zij die waarschuwen voor de gevaren van de islam, zijn volgens de nieuwe betekenis niet divers, meestal Europese blanken en niet-moslim en worden dus buiten gesloten, niet inclusief. Daarom is Nederland geen democratie meer, als Rutte met ‘ hoofdletters ‘zegt dat hij nooit met de PVV gaat regeren is hij een dictator en/of heeft maar te gehoorzamen aan de Bilderberg/vrijmetselaars/banken/Coudenhove-Kalergi club, die een diverse en inclusieve regering wil die in de nabije toekomst overgenomen moet worden door de islam en de 1.5 miljoen PVV stemmers en andere rechtse stemmers, ook in het buitenland, kunnen barsten. Op naar een nieuwe linkse regering met Rutte als PM en Kaag en Hoekstra als vice-PM. Ben benieuwd of GL nr. 9 er ook bij zal zijn, volgens de nieuwe betekenis van divers en inclusief zou het toch schandalig zijn als dat niet het geval zou zijn.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s