Vreemd . . .

Als niet gevaccineerde personen gevaccineerde personen bedreigen, waartegen helpt de vaccinatie dan?

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t F.G.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Vreemd . . .

 1. Bas zegt:

  Like

 2. droevige mof zegt:

  Sinds het begin van de HIV-epidemie zijn 37,5 miljoen mensen gestorven aan deze virale infectie. Men heeft geprobeerd er een vaccin tegen te ontwikkelen, maar daar is men snel van afgestapt omdat het te gevaarlijk en onveilig werd geacht.
  Wat moet dit ons vertellen? De leraar vroeg het ons toen hij het nog mocht vragen zonder te hoeven vrezen voor zijn baan.

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Het was weliswaar al een enigszins bekend en gebruikt concept om iets te kunnen verplichten, de vrijwillige keuze met een verplicht karakter………..maar zelf geen voorkeur mogen hebben over welk type vaccin men in het lichaam laat spuiten, dat gaat wel wat te ver…….een regelrechte schending.

  Like

 4. Harrie Vaes zegt:

  Zo simpel is het en nog begrijpen ze ( Rutte en co) het niet.

  Like

 5. Bas zegt:

  Like

 6. Bas zegt:

  Like

 7. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 8. Julia zegt:

  Dat is en blijft het monsterlijk raadsel. Maar ja daar is waar de goedgelovige onderdanige schaapjes zich aan laten praten terwijl het gif vaccin nog niets positiefs heeft opgeleverd. Ze laten massaal gif inspuiten maar de besmettingen blijven oplopen. Ra, ra, ra hoe kan dit. Conclusie het helpt helemaal niets net als die verplichte niet werkende smetlappen en lock downs. Het heeft geen enkel effect op het meest levensgevaarlijke virus namelijk de realisatie van de great reset zoals deze in de agenda van de NWO is vastgelegd. Het plan wat al jaren geleden in werking is gesteld en dat voor 2030 gerealiseerd moet zijn. Zo lang zullen volkeren worden onderdrukt en beroofd blijven van haar vrijheden met af en toe een vage belofte om even vrij te mogen reizen maar wel in het bezit van een vaccinatiepaspoort die de deal is om van een heel klein stukje vrijheid te genieten die daarna weer wordt afgepakt.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s