Aan de kiezer

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste kiezer,

Als u vandaag op de VVD, het CDA, de PvdA, D66 en waarschijnlijk ook de ChristenUnie stemt, bent u er mede verantwoordelijk voor dat een verrader de eerste vicepremier van ons land wordt. Sigrid Kaag.

PVV-leider Geert Wilders noemde Sigrid Kaag gisteravond in het laatste lijsttrekkersdebat een verrader omdat ze als moslima verkleed op bezoek ging bij de president Hassan Rouani van Iran, het land waar homo’s worden opgehangen en vrouwen die hun sluier afwierpen in elkaar werden geslagen en in de gevangenis verdwenen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Aan de kiezer

 1. Cathja zegt:

  Sigrid Kaag was niet als moslima verkleed……., maar ze IS een moslima. Daar zijn velen helaas te laat achter gekomen.

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Waar is de tijd gebleven: toen landverraders(ters) voor een vuurpeloton werden gezet !!

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Aangezien veel politici land en volksverraders zijn is Nederland allang Nederland niet meer en verworden tot een corrupte bananenrepubliek waar zelfs onze rechtstaat zich mede schuldig aan maakt. Over discriminatie gesproken Sylvana Simons en Akwasi worden niet vervolgd voor uitroepen van haat en racisme, criminele politici worden niet vervolgd, buiten proportioneel geweld waar zelfs de buitenlandse kranten vol van staan hoe politie zich hier tegen eigen burgers heeft gekeerd wordt goedgepraat door justitie. Kortom ook onze rechtstaat is corrupt. Op wie kunnen we nog vertrouwen allemaal loze beloften die nimmer worden nagekomen en onze soevereiniteit is verkocht door ziekelijk links aan de EU. Kortom Nederland is verloren en de democratie is vermoord vooral door die volksverlakkers van D66. Uiteindelijk past Kaag prima tussen deze linkse ondemocratische clan zij deugt van geen enkele kant en is hypocriet door het onderdanige vrouwtje uit te hangen tijdens haar bezoek aan Iran waar homo’s worden vermoord en vrouwen geterroriseer en onderdrukt. Daarbij is zij een sterke voorstander om nog meer profiteurs ons land binnen te halen. Ze likt de hielen van de EU en heeft maling aan eigen volk.Maar ja haar deelname aan de Bilderberg conferenties zegt meer dan genoeg https://revolutionaironline.com/tag/sigrid-kaag/ Kortom zij is absoluut een zeer gevaarlijk projectiel voor onze Nederlandse samenleving.

  Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   Julia.Goed gezien,die rat kaag gaat al sinds 2018 op auditie bij de (nazi) bilderberg groep.De bilderbergers bepalen welke politieke poppetjes op welke plaatsen komen en wie minister president wordt en niet de kiezer.Je kunt hier heel eenvoudig achterkomen door te kijken op de bezoekers/leden lijst van de bilderberg club.bakellende en kutte zijn ook geselecteerd door de bilderberg club voor de functie minister president.Zoals ik het zie word rat kaag minister president.

   Geliked door 2 people

 4. jantjeuitnl zegt:

  Kaag zei tegen Wilders dat ze volgens “de Wet” een hoofddoek op moest in Iran.
  De wet die zij bedoelt is de sharia.
  Andere hoogwaardigheids bekleedsters zoals Fiona May en Angela Merkel droegen geen hoofddoek bij hun bezoek.

  Geliked door 2 people

 5. John 3:16 zegt:

  D666👹

  Geliked door 2 people

 6. Bob zegt:

  Als parlementarier wordt gescreend door
  de BVD. De BVD is niet voor de
  veiligheid van de bevolking als omschreven
  maar werkt net als het Kabinet ten gunste
  van de om volking van Nederland.

  Geliked door 1 persoon

 7. Jan zegt:

  De Resetbende
  video

  ook dit is landverraad

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s