Indirecte gedwongen vaccinatie: Europees vaccinatiebewijs vanaf 1 juni

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Als vervanging voor de juridisch nauwelijks te realiseren vaccinatieplicht moet – aldus de Europese Commissie – al op 1 juni het Europese vaccinatiebewijs beschikbaar zijn.

Het moet aan het begin van de zomervakantie in de EU beschikbaar zijn en zodoende vakantiereizen mogelijk maken, aldus de vicevoorzitter van de Europese Commissie, Margaritis Schinas, tegenover de “Frankfurter Allgemeine Zeitung”.

Voorbeeld is daarbij het al in Israël in bedrijf genomen digitale groene vaccinatiepaspoort. Critici in Israël spreken daar al van een gezondheidsapartheid.

Reizen alleen weer mogelijk met vaccinatiebewijs

De voorzitster van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, zegt hoopvol: “Het bewijs dient in het begin van de zomer inzetbaar te zijn, en de zomer begint op 1 juni… Met dit digitale certificaat willen we onze lidstaten helpen om verantwoordingsvol en veilig de vrijheid van reizen te herstellen.”

Dat betekent in werkelijkheid: nog voordat überhaupt een Duitser (Nederlander!) de mogelijkheid had om zich te laten vaccineren, wordt hem een fundamenteel vrijheidsrecht geweigerd, waarop hij alleen aanspraak kan maken wanneer hij door het “digitale groene bewijs” kan bewijzen dat hij tegen Covid is gevaccineerd. Ook doorstane Covid-besmettingen en de resultaten van toegelaten PCR-tests en sneltests moeten hierin geregistreerd worden.

Maar dat niet alleen: het ligt wel degelijk binnen de mogelijkheden dat ook andere besmettelijke (ongeneeslijke) ziektes (zoals HIV-infectie of een Hepatitis-C infectie) daarin geregistreerd worden en dat deze informatie daarna ook is in te zien voor daar om vragende privéondernemingen.

EUSSR: de horror van de controlestaat

Men zou nu zo snel mogelijk een politieke oplossing moeten vinden, voordat de private economie hier ingrijpt en de politiek voor voldongen feiten plaatst. Geneeskundigen waarschuwen vooral dat bij de op dit moment beschikbare vaccins, die blijkbaar geen overbrenging voorkomen, zo´n vaccinatiepaspoort weinig zin heeft. Het zou een veiligheid voorspiegelen, die niet door de realiteit gedekt zou worden.

Maar gaat het hier werkelijk om de gezondheid van de EU-burgers? Nauwelijks! Zoals voorspeld komt er een vaccinatieplicht via de achterdeur. Een deelname aan het openbare leven zal in het vervolg praktisch alleen nog maar mogelijk zijn met zo´n digitaal bewijs. De horror van een perfect geplande controlestaat, het “nieuwe normaal” komt nu veel sneller dan iedereen dacht. Daarbij dient corona slechts als extreme versneller. En alleen daarom gaat het hier.

Bron:
philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op Indirecte gedwongen vaccinatie: Europees vaccinatiebewijs vanaf 1 juni

 1. F1802 zegt:

  Het ergste wat een burger kan overkomen is machteloosheid. En dat is wat er hier stilaan staat te gebeuren.

  Geliked door 2 people

  • Qvic zegt:

   Jij kunt er wel iets aan doen, google eens “geboorte trust” dan kom je er zelf achter wat jij moet doen.

   Like

  • acarloadofdogs zegt:

   Ben ik niet mee eens. De burger is helemaal niet machteloos, sterker nog, burgers hebben veel meer macht dan de tirannen die over hun heersen. Mits er geen verdeeldheid is. Devided we fall, United we stand. Blijkbaar is nog niet iedereen goed wakker in Nederland. Schudt ze wakker, iedereen die je kent. Samen de straat op, met zijn allen naar het Binnenhof gewapend met stokken, harken etc. Met zijn tienduizenden en miljoenen tegen de regering. Organiseer een goede opstand. Bedenk, dat de politie ook maar mensen met gezinnen zijn en dat zij ook graag weer een fijn en vrij land willen terugzien. Zij zullen zich achter het volk scharen, want zullen het ook zat zijn. Maar eerst moet er geen verdeeldheid zijn. Die heeft de regering met opzet opgezet omdat het dan makkelijker is te heersen. Dit zg inentingsbriefje is flauwe kul, het gaat om tiranny, door de NWO op touw gezet. Het gaat totaal niet over een virusje, noch over de gezondheid van de bevolking.

   Geliked door 1 persoon

 2. ronjaspers zegt:

  Als mensen vermoord zijn door de dodelijke corona vaccinazi,s dan heb je dat vaccinazi paspoort niet meer nodig.

  Geliked door 2 people

 3. Johan zegt:

  Het Europese vaccinatiebeijws :
  Dit is een van de meest walgelijke maatregelen van de laatste jaren.

  Geliked door 3 people

 4. Julia zegt:

  Pure schending van alle mensenrechten en een ordinaire vorm van discriminatie. Het is een grof schandaal de burgers zouden massaal in verzet moeten komen een die Von der Leyen en de rest van de EU tirannen met spoed voor een tribunaal te dagen. Het is te maf voor woorden wat er op dit moment plaats vindt en burgers haar vrijheid niet krijgen als zij geen gifprik hebben gehad. Een zeer gevaarlijke ontwikkeling die werkelijk alle boekjes te buiten gaan. Een Internationaal hof zou hier een halt aan toe moeten roepen. De meest smerige vorm van terreur. Al die politici die hieraan meewerken zijn net zo erg als welke terroristische groepering dan ook. Gewetenloos en zonder enig moraal. Weer een Duitse tiran die de Europeanen onder druk zet ik vergelijk deze daad zoals er in WOII door de Duitsers is veroorzaakt.

  Geliked door 2 people

  • Qvic zegt:

   Zolang jij een burger/borger bent kunnen ze dit met iedereen doen. Omdat jij een rechtspersoon bent, ben jij voor de staat geen mens, maar een entiteit. Dan gelden de mensenrechten niet.

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Julia

   Ik heb begrepen dat de Zuid-Europese landen ook voorstander zijn van de invoering van een vaccinatiepaspoort, zodat het toerisme weer op gang kan komen. Niet overal wordt negatief over dit document gedacht. Hier speelt ook eigenbelang, maar toch….
   Ik zal nooit een prik laten zetten, zelfs niet als ik Nederland niet meer zou mogen verlaten. Dat het een grove schending van de mensenrechten is, dat ben ik roerend met je eens! Het Europese Hof voor de Rechten van de Mens moet zich hier beslist over buigen…, tenminste, als die onpartijdig zijn.

   Wat is er binnen anderhalf jaar toch veel veranderd in de wereld/Europa/ons land. Dingen die we voorheen zo ontzettend normaal vonden, zoals even lekker snuffelen in een leuke cadeauwinkel, kan nu meestal alleen nog maar op afspraak. Overal is de lol vanaf. Niemand heeft nog plezier in de dagelijkse dingen.

   Dit is (was) toch het land waar mensen graag willen wonen, volgens Rutte? Wel, met nog 4 jaar Rutte voor de boeg zal er van onze privélevens en pleziertjes weinig tot niets meer overblijven. En daarvoor zal Rutte niet alleen verantwoordelijk zijn, want vlak ook vrouw Kaag niet uit. Die moeten we bijzonder goed in de gaten houden!

   Like

 5. Rien zegt:

  Vergeet niet, dit is een eu-plan. De eu waarvan nog nooit een plan is uitgekomen, mislukking nr?
  De eu die nog niet eens haar eigen grens kan bewaken, de eu die niet eens het geschakel van wintertijd/zomertijd v.v. weet te beeindigen, de eu met het vaccin geklungel, de eu die niet met een brexit kan omgaan, ja dus, …. die eu.

  Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  Ik vraag mij toch werkelijk af of er een nog gevaarlijker virus rond dwaalt namelijk een virus die bij velen het verstandelijk vermogen dermate aantast dat normaal denken niet meer mogelijk is. https://www.ninefornews.nl/deze-journalist-zou-graag-sterven-aan-het-astrazeneca-vaccin-ja-echt/
  Dan mag ik hopen dat de wens bij dit soort doorgeslagen soort idioten spoedig wordt vervuld.

  Geliked door 2 people

  • Qvic zegt:

   We weten allang dat de jaarlijkse griep tegenwoordig corona heet, dat is het gevaar niet. Wat wel gevaarlijk is Climate engineering, ze sproeien dagelijks o.a. aluminiumoxide over ons uit. Dat maakt de mens gewillig en gemakzuchtig. Maar het vernietigd ook al het leven op de aarde. Dit doen ze al bijna 100 jaar.

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Julia

   Bizar! Ik vraag me af welk middel hij gesnoven heeft….

   Like

 7. Hovawart zegt:

  Het Groene Ausweisje of het latere Grüne AusweisAppje op uw smartphone zal ook kunnen worden ingetrokken, een spreekwoordelijk stokje achter de deur om onwelwillende burgers te kunnen manipuleren, te besturen en te corrigeren,…………we doen zelf mee aan deze dictatuur.

  Geliked door 2 people

  • hannah zegt:

   ik heb nog een ouderwets Nokia mobieltje, 20 jaar oud, van prima kwaliteit, al in de wasmachine gewassen …. hiermee kan ik mijn gegevens niet door jan en alleman laten controleren …..

   Like

 8. Julia zegt:

  Die terroristen van de EU willen nog veel meer dan alleen een vaccinatiepaspoort dat uiteraard schending is van het Neurenberg verdrag. De algehele controle over het volk van privé tot medische gegevens gaan ze niet uit de weg. https://www.frontnieuws.com/de-eu-wil-alle-aanbieders-van-e-mail-messaging-en-chat-verplichten-alle-priveberichten-te-doorzoeken-op-vermeend-illegaal-materiaal-en-aangifte-te-doen-bij-politie/ Een ongekende sluimerende psychologische oorlog is het volk verklaard die langer gaat duren dan WOII omdat deze tirannie blijvend is en valt onder het nieuwe normaal. Wanneer worden deze dictators en tirannen gestopt dat kan alleen door miljoenen mensen onder de bevolking. Laten we hopen dat bij miljoenen mensen de ogen open gaan en gaan beseffen dat totale vrijheden zijn beroofd en verder moeten leven in een ongekende dictatuur. Het wordt met dag krankzinniger.

  Geliked door 4 people

 9. Cathja zegt:

  Dit zagen we aankomen. Ze sturen het doelbewust aan op een tweedeling in de maatschappij, in de hoop dat de gevaccineerden de niet gevaccineerden zullen aanspreken op hun ‘a-sociale’ gedrag. Er komt een tijd dat de niet gevaccineerden de schuld in de schoenen geschoven krijgen als de ‘besmettingen’ weer drastisch oplopen. De narigheid is echter, dat wij NOOIT hard kunnen maken dat de tests veel fout-positieven laten zien, en niet bedoeld zijn om virussen zoals Covid-19 op te sporen. Ook nu kunnen ze met de grafieken en aantallen rommelen, en naar wens veranderen.

  En dat gebeurt dan ook.

  Geliked door 3 people

 10. Bas zegt:

  David Asher, voormalig Amerikaanse hoofdonderzoeker naar herkomst COVID-19: ‘Virus ontstond in lab Wuhan. Fout bij experiment met biowapens.’

  https://www.zerohedge.com/covid-19/former-state-dept-lead-investigator-says-covid-19-escaped-wuhan-lab-may-have-been?utm_campaign=&utm_content=Zerohedge%3A+The+Durden+Dispatch&utm_medium=email&utm_source=zh_newsletter

  Voormalig hoofdonderzoeker van de staatsafdeling zegt dat COVID-19 ontsnapt uit Wuhan Lab, mogelijk een ongeluk met biowapens was

  De voormalige hoofdonderzoeker van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken die toezicht hield op de COVID-19-taskforce naar de oorsprong van het virus, gelooft dat SARS-CoV-2 is ontsnapt uit het Wuhan Institute of Virology en mogelijk het product is geweest van onderzoek naar biowapens, aldus Fox News.

  “Het Wuhan Institute of Virology is niet het National Institute of Health”, vertelde David Asher – nu een senior fellow bij het Hudson Institute – in een interview met Fox News en voegde eraan toe: “Het was een geheim, geheim programma. en ik ben maar één persoon, mijn mening is dat het een biologisch wapenprogramma was. ”

  “En als je gelooft, zoals ik, dat dit misschien een wapenvector was die verkeerd is gegaan, niet opzettelijk is vrijgegeven, maar in ontwikkeling is en vervolgens op de een of andere manier is gelekt, dan is dit het grootste wapen in de geschiedenis gebleken”, vertelde Asher aan een Hudson. Instituutspanel bespreekt de oorsprong van de pandemie. “Je hebt 15 tot 20 procent van het wereldwijde BBP eruit gehaald. Je hebt miljoenen mensen vermoord. De Chinese bevolking is nauwelijks getroffen. Hun economieën brulden terug naar de nummer één in de hele G20.”

  Volgens Asher – die tijdens de SARS-uitbraak in 2003 contact had met de Chinese regering als hoofdvertegenwoordiger van het State Department – herinnert het gedrag van de CCP rond COVID-19 hem aan strafrechtelijk onderzoek waarop hij toezicht houdt.

  “Motief, cover-up, samenzwering, alle kenmerken van schuld worden hiermee geassocieerd. En het feit dat het eerste cluster van slachtoffers het instituut omringde dat het zeer gevaarlijke, zo niet dubieuze onderzoek deed, is veelbetekenend”, zei hij.

  Aanvankelijk zei China dat het COVID19-virus zijn oorsprong vond in de Wuhan Seafood Market, maar het probleem met de theorie van China: het eerste geval had geen verband met de markt. Afgelopen herfst verkreeg de VS informatie die aangeeft dat er een uitbraak was onder verschillende Wuhan-laboratoriumwetenschappers met griepachtige symptomen waardoor ze in november 2019 in het ziekenhuis werden opgenomen – voordat China zijn eerste geval meldde. Asher en de andere panelexperts van het Hudson Institute zeiden dat China in 2007 aankondigde dat het zou gaan werken aan genetische biowapens met behulp van controversieel “gain of function” -onderzoek om de virussen dodelijker te maken. -Fox nieuws

  Like

 11. Bas zegt:

  Dr. Marcus De Brun
  @indepdubnrth
  –“Hoe sneller gevaccineerd, einde van lockdown.”

  Vaccinimmuniteit duurt niet langer dan 1 jaar. Het Covid-virus is onderhevig aan evolutie en mutatie, het is een coronavirus en ze zijn al eeuwen bij ons zijn

  Vaccinatie is ZEKER NIET het einde. Integendeel, het is pas het begin.

  Dr. Marcus De Brun
  @indepdubnrth
  –Lockdown voorkomt natuurlijke immuniteit. Het dwingt hele populaties om volledig afhankelijk te zijn van kortdurende “vaccin” -immuniteit. Het veroorzaakt een slechtere, seizoensgebonden heropleving van het virus, en het doet pijn en doodt allerlei soorten kwetsbare mensen

  Lockdown is niet de oplossing. Het is het probleem!

  Dr. Marcus De Brun
  @indepdubnrth
  –Ten minste 8% van ons DNA bestaat uit RNA dat in ons DNA is opgenomen, voornamelijk als gevolg van virale infectie (HERVS)
  Beweren dat er GEEN mogelijkheid is dat mRNA-vaccins een nadelige wisselwerking hebben met menselijk DNA, is simpelweg een gevaarlijke LEUGEN

  Maak een weloverwogen keuze!

  Dr. Marcus De Brun
  @indepdubnrth
  –Als gekwalificeerd microbioloog zou ik GEEN mRNA-vaccin toedienen aan een gezond dier, laat staan ​​een gezond mens.

  Dr. Marcus De Brun
  @indepdubnrth
  –Laten we de toekomst opnieuw voorspellen:
  Dramatische val in gevallen lente/zomer. NPHET en vaccin krijgen de eer.
  Stijging van gevallen herfst/winter antivaxers die niet-conformisten krijgen de schuld.
  Nieuwe soorten en een oproep voor nieuwe vaccins … en natuurlijk nog een Lockdown.
  We gaan rond en rond!

  Geliked door 1 persoon

 12. delamontagne zegt:

  Geliked door 2 people

 13. htskday zegt:

  Ja ja, dat zal je GVD net zien…
  Iemand die zich tegen de krona hoax verzet, overlijd ineens aan een “hartaandoening”

  Wat een toeval!!!

  Die “aandoening” zullen wel 2 mooie ronde gaatjes in zijn hart zijn, vermoed ik..

  Niet voor niks dat alle omgekochte regeringen in de wereld met het zweet in de bilnaat alle deepstate orders opvolgen.
  Het is de dood, of de gladiolen!

  .
  Magufuli stond bekend als een van de bekendste coronasceptici van het Afrikaanse continent.

  De president wist vorig jaar de woede van wereldgezondheidsorganisatie WHO op de hals te halen door te beweren dat COVID-19 geen bedreiging was. Volgens hem konden God en alternatieve behandelingen zoals een stoombad de Tanzanianen beschermen. Ook beweerde hij dat coronavaccins een samenzwering van westerse landen waren om de rijkdommen uit Afrika te halen. In mei stopte Tanzania met het rapporteren van coronavirusgegevens.

  https://www.nu.nl/buitenland/6122534/controversiele-president-van-tanzania-john-magufuli-61-overleden.html 

  De vicepresident van het land, Samia Suluhu, zal zijn plaats innemen tot de volgende verkiezingen in 2025 en wordt daarmee de eerste vrouwelijke president van het land.

  Het krona roer zal daarmee wel omgegooid worden…..
  Binnenkort krona “uitbraak” in Tanzania?
  Je kan er op wachten…

  Like

 14. John 3:16 zegt:

  We zijn duidelijk op weg naar Het merkteken van het beest..

  Like

 15. Bob zegt:

  Als kind moest ik de jodenster dragen,om
  mij van de gemeenschap te laten ondescheiden.
  Nu krijg ikonzicht jodenster omdat ik mij niet
  laat vaccineren, omdat alles wat de overheid
  doet, je goed moet annaliseren voor de
  de gevaren die het oplevert.

  Geliked door 1 persoon

  • Jan zegt:

   Klaus Schwab stamt dan ook van een nazifamilie. De appel valt dus niet ver naast de boom.
   Hier lees je hoe geschift de Weffers zijn, ofwel, hoe dicht zij bij Adolf H. staan
   https://www.weforum.org/

   De gekken hebben het klaargespeeld om iedereen aan de coronanaald te krijgen, behalve de wappies (nu toch een geuzennaam), straks krijgen zij iedereen zo gek om aan insektenvoer te krijgen, vervolgens aan het 1-kindproject, en zo gaat de terreur van deze gekken eindeloos door

   Like

 16. Jan zegt:

  SGP vs D66 en PvdA over verplicht vaccinatiebewijs
  (met leugenaar Paternotte, minuut 1:19 “Wij zijn er zelf bij”)

  Geliked door 1 persoon

 17. Jan zegt:

  De omgekeerde jodenster al realiteit

  ‘Kijk, ik ben veilig voor de omgeving’ – nieuwe Covid-polsbandjes zijn een manier om te bewijzen dat u volledig bent ingeënt

  ImmunaBand is een blauwe siliconen armband die twee doelen heeft: ten eerste heeft hij een ingebouwde QR-code die de informatie van uw COVID-19-vaccinatiekaart bevat die kan worden gebruikt als back-up voor mensen die hun CDC-vaccinatiekaart kwijtraken of zijn kwijtgeraakt. De tweede functie van ImmunaBand is om aan de buitenkant te laten zien dat een persoon volledig is gevaccineerd, waardoor ze veilig in de omgeving kunnen zijn.

  Dus hoe werkt het? Dragers moeten hun vaccinatiekaart ter beoordeling uploaden voordat ze de band kunnen ontvangen. De documentatie wordt opgeslagen op een server die voldoet aan de medische privacywetten en het proces is end-to-end versleuteld, aldus het bedrijf in een persbericht.

  Het bedrijf maakt twee banden: een met alleen de QR-code en een andere met de QR-code plus de naam van de drager en het type vaccin dat ze hebben gekregen. De bands zijn beide geprijsd op $ 19,99. Die code kan met een smartphone worden gescand om vaccinatie te bewijzen, aldus het bedrijf.
  https://www.fox5vegas.com/these-new-wristbands-are-a-wearable-way-to-prove-youre-vaccinated/article_2e35a4c1-2f0a-5aa9-b865-d87d11bb5bfa.html

  Is al werkelijkheid
  ImmunaBand bracelets help restaurant workers show they got their Covid-19 vaccine
  https://salten.cz/2021/05/05/immunaband-bracelets-help-restaurant-workers-show-they-got-their-covid-19-vaccine/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s