LAATSTE KANS!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

29 reacties op LAATSTE KANS!

 1. Bas zegt:

  Als dit zou uitkomen….

  De Derde Kamer
  @DeDerdeKamerNL
  Exitpoll #TK21 – 20:00 uur

  PVV – 29
  VVD – 28
  D66 – 17
  FVD – 14
  CDA – 11
  PVDA – 10
  SP – 10
  GL – 6
  PVDD – 6
  CU – 4
  JA21 – 4
  SGP – 3
  DENK – 2
  VOLT – 3
  50PLUS – 1
  Code Oranje – 1
  Bij1 – 0
  BBB – 1
  Splinter – 0
  LHK – 0
  PP – 0

  Geschatte opkomst: 83.6%

  Like

 2. Monalisa zegt:

  Stel het word 17 zetels voor de PVV velen zullen teleurgesteld zijn. dus een hoop domme mensen in Nederland 🇳🇱 de Nederlander word nu helemaal verkocht aan de EU, met de vvd en D66 hun pensioen van de nu werkende gaan om zeep, toch heerlijk als ziet dat dit gaat gebeuren, wij hebben dit al jaren geleden aan zien komen, wij als gepensioneerden hebben daar geen last van. Buffer genoeg tot de dood.
  Heer Bron bedankt voor al uw medewerking voor de PVV. Het heeft alleen niet geholpen.
  Gr Monalisa

  Geliked door 3 people

 3. Bas zegt:

  Like

 4. bobzelf zegt:

  WEER DIE VRESELIJKE ENGE PUTIN
  DIE MOORDENAAR
  DIE MAN VAN AL DIE OORLOGEN
  DIE RARE MAN, DIE AL ZIJN TEGENSTANDERS HEEFT VERMOORD !!

  DE GROTEN VAN VLADIMIR PUTIN

  Vladimir Putin
  tSponsl1osrSued ·
   While European countries are frightened by the side effects of a British vaccine, the Russian Sputnik V shows impressive effectiveness. In Europe many businessmen are ready to purchase Russian technology to begin vaccine production. But the leadership of the European Union has been thinking for a long time – after all, the recognition of the superiority of Russia in the creation of a vaccine against coronavirus is a political step. In the meantime, ordinary people express their opinion – an artist-tractor operator from Italy created a pattern on the field in honor of the Russian vaccine.
  Пока европейские страны напуганы побочными эффектами британской вакцины, российский Спутник V показывает впечатляющую эффективность. В Европе многие бизнесмены готовы закупить российскую технологию, чтобы начать производство вакцины. Но руководство Евросоюза долго размышляет – ведь признание первенства России в создании вакцины от коронавируса шаг политический. А пока простые люди выражают своё мнение – художник-тракторист в Италии создал узор на поле в честь российской вакцины.

  OOM COCAINE SNUIFFFFFFFFFFFFFFFFF a.k.a HUGO

  Like

  • Klaas zegt:

   Like

   • bobzelf zegt:

    KLAAS TOCH ??
    EINDELIJK HEB JE 1 HERSENCEL OPGESTART ??
    GEWELDIG
    JA EN 17 MILJOEN HERSENDODEN , HEBBEN NOG NOOIT GEKEKEN

    ONGELOFELIJK , CCCP , MET 500 MILOJOEN EUROPEANEN , DIE GEEN IDEE HEBBEN

    NIGEL THE VISIONAIR , WAT EEN GROOT MAN !! BREXIT BREXIT
    WAAROM EIGENLIJK ?? IS IEDEREEN 2005 GEWOON VERGETEN

    MET 62.9 % NO NO NO , GODVERDOMME NONONNONONO

    Like

 5. Yvonne zegt:

  Zijn de stemmers op VVD en D 66 levensmoe? Onbegrijpelijk dat die nog 4 jaar lockdowns en avondklok enz willen
  Hun kinderen en kleinkinderen zullen ze tzt dankbaar zijn in een verrot land te wonen mede mogelijk gemaakt door de 2 grootste partijen
  Op een foto in het AD lacht de zgn eeuwig lachende Griezel heer Rutte de ballen uit zijn broek
  Ik wil niet eens weten hoe Nederland er over pak weg 20 a 30 jaar voorstaat walgelijk

  Like

 6. Bas zegt:

  https://rumble.com/veqr1j-wat-vindt-een-it-auditor-van-de-toetsingen-op-de-verkiezingssoftware.html

  Wat vindt een IT Auditor van de toetsingen op de verkiezingssoftware?

  VIDEO

  Het is niet zo best! Dit is te makkelijk om verkiezingsfraude mee te plegen.

  Like

 7. Bas zegt:

  Neanderthaler Berend J.

  De door @hackdefense_com gevalideerde verkiezings software is een zwarte doos, waarbij niet na te gaan is:
  a) hoe eindtellingen tot stand komen;
  b) of er achterdeurtjes gebruikt kunnen worden.
  c) controle mogelijkheden op brontellingen blijkbaar niet mogelijk zijn.

  Like

 8. Bas zegt:

  Omg…

  Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  Denk hier nog even aan!

  https://www.geenstijl.nl/5158118/d66-er-controleerde-kiesraadsoftware-in-opdracht-van-ollongren-en-doneerde-daarna-eur7500-aan-d66/?__cf_chl_jschl_tk__=6b39f44238f7129d36449b1e8220ae109bdfced6-1616018977-0-AW_CW4hF1z2L3Rei-QgCPVs2XIR0BnuwbBvBky30PtgaIHxdAgY6_rKrp3RK983KZCB3C-j2TczZR8ezNla48lbC4XVF3UMwhkg_yoRVhJSG5TgMfYC_xnTmyDRSGsk2UnXpzCwYBEksYPDNgAhYTFva3vmjEtFgu638exzH-ivvfw_2qQYt28UstRoQn1w3Z26lDy_n8VNgaVIhY-Ov-p6adjw1RQyOyOW72pkpOafPifTUPX4EfZCNaYcOuo5qVRwo3ka5mp1Pgdp51V-Af4kzd3xzIhrAVvG3Sqw8xMypHVnM95k9U5ged4ZXZdZNCnK0Vn5nxFeS5PLwjeq42f-UJqnfG7hAXz6Jvil8sk1GU5IDO2ne_700uAZ81xD7I5uO1DfWlUyhdXkitKLxciZMoKEVhYnC7pTZkGCNzjU4ZhrYam01uJgZgkbpOZPfK_twIXmzgvqkHQlJDRilTko

  D66’er checkte Kiesraadsoftware in opdracht van Ollongren en doneerde daarna €15.000 aan D66
  Ja dat valt ons dan toch op in zo’n giftenregister

  Kajsa Ollongren (D66) die het bedrijf Hack Defense van Mark Koek (D66) ingehuurd blijkt te hebben om de beveiliging van de verkiezingssoftware van de Kiesraad eind 2020 te laten testen. Een maand na verschijning van dat rapport doneerde Koek namens Hack Defense 7.500 euro aan D66. Vast puur toevallig, want alle media zwijgen er over dus dan is het ongetwijfeld volstrekt onschuldig. Misschien was Kajsa gewoon superaardig voor Mark “volledig belangeloos en onafhankelijk” Koek. Of heeft het Rijk hem per ongeluk te veel betaald, en stort ie dat nu op deze manier terug. Weet hij veel joh. Het goeie nieuws: Hack Defense is positief over de veiligheid van de verkiezingssoftware!

  Like

 10. Yvonne zegt:

  Jaren geleden in Berlijn sprak ik met een man die in het voormalige DDR woonde, ze waren daar na hun nieuwe vrijheid behoorlijk door de war, hij was gaan drinken ,de man zei dat hij liever wilde dat het nog de DDR was, dat gebeurt hier ook een beetje dat we alles wat ons wordt / is afgepakt pikken onder elkaar klagen maar het gelaten ondergaan, en velen ( niet hier) weer op die pleuris VVD hebben gestemd omdat ze inmiddels zo gehersenspoeld zijn en alles wat ons wordt voorgeschoteld als zoete koek slikken
  Een fijne toekomst staat ons te wachten, iedereen is al 1 jaar uit zijn normale doen en dit kunnen we voorlopig nog een poos verwachten, Halleluja

  Geliked door 1 persoon

 11. Bas zegt:

  Like

 12. vangie1206j zegt:

  18.03.2021 geen lastste kans meer Nederland is met ingang van nu een verloren natie.
  VVD 36 stemmen D66 27 stemmen.
  Welkom islam welkom sharia. Nederland is vanaf heden voor en van jullie.
  Met dank van een groot aantal Nederlandse zotten.

  Like

 13. Bas zegt:

  Dit kán toch niet waar zijn….
  Dus het volk wil een corona dictatuur, lockdowns, failliette ondernemers, gesloopte boeren, depressieve jeugd, kapot gemaakte ouders, injecties, vaccinatiepaspoorten, de avondklok, klimaatbelastingen en een verbod op vrij reizen?
  Werkelijk???

  Like

 14. Bas zegt:

  ?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1372278925481684994%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ninefornews.nl%2Fongeloof-na-exitpoll-wat-worden-we-voor-de-gek-gehouden%2F

  Like

 15. Bas zegt:

  Zo gaat het dus in Nederland….de media maakt de premier.

  Like

 16. Julia zegt:

  De verkiezingen waren voorspelbaar zoals ik al in veel eerdere reacties heb geschreven. Rutte kan door met het verder slopen van Nederland en Kaag kan de Nederlanders flink gaan uitknijpen voor de klimaatplannen zoals zij in Brussel zijn neergelegd en niet te vergeten ons woningtekort zal schrijnender worden door haar voorkeur voor meer migranten toe te laten. Kortom we zijn nu voor de komende jaren verkocht en Rutte heeft al zijn nieuwe route klaar echter niet voor wat betreft de enorme economische en maatschappelijke schade te herstellen maar deze verder af te breken. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/03/wat-rutte-als-we-terug-kunnen-naar-een-normalere-samenleving-zo-tegen-de-zomer/ In ieder geval voor de massa onderdanige dromers onder ons was het de laatste kans maar hebben nu het spel verloren wat ik al die kiezers die op deze twee sloop partijen hebben gestemd van harte gun. Maar het blijkt dat heel veel Nederlanders nog de verkeerde genen in zich hebben uiteindelijk waren 1 op de 3 Nederlanders fout tijdens de WOII. Dus ik kijk er niet van op dit was te verwachten. In ieder geval ben ik trots dat ik aan deze verkiezingen geen enkele energie heb besteed omdat alleen of met weinig tegen zo een domme en onderdanige massa geen strijd mogelijk is. Zij zullen er de komende jaren flink achter komen hoe ze wederom financieel worden uitgekleed en dat alle beloften loze beloften zijn en het puur om eigen gewin ging.

  Like

 17. Knalkopje1 zegt:

  De laatste kans is voor nog eens vier jaar verspeeld. De meeste kiezers hebben gekozen voor de voortzetting van de 1,5 m – mondkapjes-, en avondkloktirannie van Rutte en consorten. Ze hebben ook gekozen voor de ondergang van vele midden- en kleinbedrijven en dus ook voor een economische crisis. Begrijpe wie het begrijpen kan!

  Like

 18. koddebeier zegt:

  Zoveel domheid had je niet kunnen voorzien Geert!

  Like

 19. Dr. Heinz zegt:

  Op Bosma gestemd!

  Like

 20. delamontagne zegt:

  Wat betreft de “verrijking” door de import van de nwe z.g.n. nederlanders, waar de Heer Wilders vaak over heeft en wat hem kwalijk wordt genomen, noem ik ’t eerder VERARMING van NL / EU.
  Eergisteren las ik in De Telegraaf artikel over de grensrechter van Nieuwenhuizen die 7 jaar geleden werd doodgetrapt door een 15 jarige nieuwe “nederlander” [ de arabische naam weet ik zo gauw niet ]
  Toendertijd 1 jaartje gevangenisstraf, want minderjarig en sielig, nu weer veroordeeld voor andere feiten en doden van anderen, 8 jaar gevangenis.
  De jaren tussen zijn minderjarig zijn en de nwe “feiten” een-en-al misdaad.
  / / /
  In de Franse Media las ik dergelijk artikel.
  Een Franse jongen van 17 jaar urenlang mishandeld en doodlgeslagen door 3 nieuwe “Verrijkers”;
  Hicham El Moutaouakil 37 jaar, Anouar Taïbi 28 jaar en Djamel Fellah 35 jaar.
  Allemaal tot langdurige gevangenisstraffen veroordeeld, 30 jaar, resp. 28 jaar.
  De jongen was lichtverslaafd en klant van deze dealers.
  Maar hij werd verdacht 15.000 Euro te hebben gestolen van de hoofdman van ’t stel.
  Bleek niet waar te zijn maar de jongen is dood…….

  BRON;
  Le Progrès / Le Parisien

  Like

 21. delamontagne zegt:

  Like

 22. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Natuurlijk, ook bij mij is de teleurstelling groot, des te meer omdat die kloten peilingen vooraf een ander beeld gaven, dan komt de klap des te harder aan.
  Direct daarna ging ik denken; hoe heeft dit kunnen gebeuren.
  Het antwoord is niet in één reden te vangen, allereerst gingen deze verkiezingen om corona en de maatregelen die eruit voortvloeien, het thema immigratie en islamisering werd naar de achtergrond verdrongen.
  Het beleid tov corona van Wilders was een beetje zwak en hij bleef de vele problemen met de multiculturele samenleving bovenaan plaatsen, in mijn ogen terecht maar velen keken op dit moment de andere kant op.
  De PVV heeft veel verloren aan FvD en de versplintering op rechts, D66 heeft gewonnen door zetels te snoepen van GroenLinks en SP.
  Rutte wordt nog steeds door velen gezien als de leider die Nederland door de corona crisis kan leiden, en zijn vele fouten uit het recente verleden worden hem kennelijk vergeven.
  Benieuwd wat voor coalitie hieruit gaat rollen.

  Like

 23. Lady zegt:

  Tja, het is even een klus, maar je kunt ook alle namen achterhalen van de mensen die op het stem bureau de stemmen hebben geteld (en soms weggegooid!!! staat op film!!!).

  En, wie selecteert deze mensen? Er gaat een screening aan vooraf, weet ik uit eigen ervaring (jaren geleden).

  Het kan gewoon niet waar zijn, dat dit de uitkomst is van een eerlijk verlopen verkiezing, mijns inziens.

  Ook staat op film dat de Campagne borden vd FvD weggehaald zijn door Ambtenaren op last van een aantal Gemeenten én zelfs een Politie agent die tegen de filmers (een ouder echtpaar) zei, ja dit is onderdeel van de terreur die gaande is!

  Iedereen, ook veel Politie agenten, zullen bang zijn voor hun baan en pensioen etc…, maar schijnbaar is niemand dapper genoeg en ondergaat nu iedereen de komende jaren, een nog groter ramp scenario mee maken als er niets gebeurt!!!!🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

  Like

 24. Bas zegt:

  Sneu
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/03/klaver-gesloopt-door-woest-marxistisch-gl-jeugdhonk-te-rechts-en-danst-naar-pijpen-van-grootste-partijen/

  Klaver gesloopt door WOEST marxistisch GL-jeugdhonk: ‘Te rechts en danst naar pijpen van grootste partijen!’

  De jacht op Jesse Klaver ‒ de man die zijn partij GroenLinks bij de verkiezingen van woensdag een historische nederlaag bezorgde ‒ is geopend. De jongerenorganisatie van GroenLinks, Dwars, voert de aanval uit. Volgens de communistische kids is hij veel te rechts geworden én doet hij alleen maar wat de grote partijen willen omdat hij hoopt dat GroenLinks zo een keertje mee mag regeren. Daardoor is de partij haar ziel kwijtgeraakt.

  Foei, Jesse! Dwars noemt Klaver “ooit zo bevlogen en visionair,” maar die tijd is volgens de marxistische Jugend niet meer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s