Schijtebroek Biden . . .

Jouw president was bang om Washington binnen te wandelen, waar zich 30.000 soldaten bevinden. Mijn president wandelde alleen Noord-Korea binnen!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Bas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Schijtebroek Biden . . .

 1. ronjaspers zegt:

  Die corrupte pedofiele biden en deep state puppet is geen president.

  Geliked door 1 persoon

 2. htskday zegt:

  The Fake President of the United States:

  “Joe Biden Green Screen Fail?” 

  Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  Over migranten:

  Biden toen: “Je moet komen.”

  Biden nu:”Ik heb nooit gezegd dat mensen zouden moeten komen.”

  Geliked door 1 persoon

 4. acarloadofdogs zegt:

  De troops in DC zijn daar om te zorgen dat de mensen binnen de omrastering daar blijven. Ze zitten dus gevangen.

  Like

 5. Jan zegt:

  Wie leidt eigenlijk het land?

  Like

 6. Jan zegt:

  Maffialeider Biden eist van Israel dat het zijn mond houdt over de vernietiging van kernreactor Natanz, want ‘wij willen weer handel drijven met die lieve mullahs’
  https://www.breitbart.com/middle-east/2021/04/18/report-biden-admin-demands-israel-stop-bragging-about-disabling-irans-nuclear-facility/

  Like

 7. Jan zegt:

  The leader of the free world’s brain just completely broke when he was asked if Putin is a “killer”

  video

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Beangstigend dat zo’n man het machtigste land ter wereld mag leiden.

   Like

   • Jan zegt:

    Biden is zo dement dat hij voortdurend beschermd moet worden

    Biden’s handlers jagen verslaggevers weg die vragen stellen na zijn ontmoeting met de Zwitserse president (VIDEO)

    Joe Biden arriveerde dinsdag in Genève, Zwitserland na een rampzalige NAVO-top in Brussel.

    Biden had een ontmoeting met de Zwitserse president Guy Parmelin voor een bilaterale ontmoeting in Genève voorafgaand aan zijn top met de Russische president Vladimir Poetin.

    Joe Biden was dinsdagavond niet aanwezig op de persconferentie na het gesprek en zijn begeleiders joegen verslaggevers weg.

    Biden werd gevraagd of hij klaar is voor zijn ontmoeting met Poetin op woensdag en hij antwoordde: “Ik ben altijd klaar.”

    Om in de kelder een dutje te doen

    Geliked door 1 persoon

   • Jan zegt:

    De maffiabende gaat helemaal totalitair

    Biden-‘regering’ wil dat Amerikanen ‘geradicaliseerde’ vrienden en familie melden bij de overheid

    ….
    De regering-Biden zei dat het ook zou samenwerken met grote technologiebedrijven om “meer informatie te delen” om radicalisering tegen te gaan.
    ….
    een die niet voor Dementia heeft gestemd is een terrorist

    Dit heeft het niveau van Minority Report met Tom Cruise

    Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Oorlogstrommels van de Alzheimerpatient

  Iedereen in die zaal begreep vandaag de gedeelde waardering, eerlijk gezegd, dat Amerika terug is. We spraken over de agressieve daden van Rusland die een bedreiging vormden voor de NAVO en onze collectieve veiligheid. Daarom ontmoette ik de Negen van Boekarest en gebruikte ik hun flankbondgenoot (?) voorafgaand aan deze top. En vandaag heb ik ook een ontmoeting gehad met de leiders van de drie Baltische staten, Estland, ‘Latvith’ en Litouwen. Ik heb met onze bondgenoten gedeeld wat ik zal overbrengen, wat ik zal overbrengen aan president Poetin. Dat ik niet op zoek ben naar een conflict met Rusland, maar dat we zullen reageren als Rusland zijn schadelijke activiteiten voortzet.

  video
  https://rumble.com/vijcdz-war-drums-joe-biden-threatens-russia-we-will-respond-if-russia-continues-it.html

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   @Jan
   Ondanks dat je het hier niet mag zeggen van de fanclub van “oom Vladimir” zou ik er niet rouwig om zijn als Amerika grenzen stelt aan het gedrag van Putin.
   Volgens meerdere bronnen (Elsevier, AD) neemt de populariteit van Putin sterk af en hij doet precies wat zovele andere dictators voor hem deden, de oppositie uitschakelen en afschrikwekkende straffen.
   Een ander beproeft middel is het creëren van een buitenlandse vijand, één van de excuses van Hitler om Polen binnen te vallen was dat Duitsers in Polen hevig gediscrimineerd werden en dat hij ze zou gaan redden.
   De bereidheid om te gaan stemmen is op een dieptepunt en volgens EW/Elsevier zou 30% van de Russen een vertrek overwegen, onder jongeren schijnt het zelfs 50% te zijn.
   Een lage opkomst bij verkiezingen zou Putin wel goed uitkomen want dat vergemakkelijkt fraude.
   Daarbij is dreigen met maatregelen niet per definitie gelijk aan dreigen met oorlog, sancties zijn ook een mogelijkheid.

   Like

 9. Jan zegt:

  Seniele Biden: “Wij geven onze rechten aan een regering”

  video
  https://rumble.com/vimn61-biden-we-yield-our-rights-to-the-government.html

  Valt nog mee dat die idioot Hitler of Stalin niet prijst

  Like

 10. Jan zegt:

  Biden en zijn maffiabende kunnen niets, en dan ook helemaal niets, behalve een ravage aanrichten

  Amerikaanse troepen in het noordoosten van Syrië kwamen maandagavond onder raketvuur te liggen nadat door Iran gesteunde milities wraak hadden gezworen voor Amerikaanse luchtaanvallen eerder die dag in Irak en Syrië, een teken dat gevechten kunnen uitgroeien tot een aanhoudende confrontatie.

  Een woordvoerder van de door de VS geleide coalitie, kolonel Wayne Marotto, zei dat verscheidene raketten waren afgevuurd op Amerikaanse troepen en dat Amerikaanse troepen reageerden door artillerie af te vuren op de raketlanceerposities. Er waren geen Amerikaanse gewonden, voegde hij eraan toe.

  De raketaanval, die volgens een pro-militiepersbureau had plaatsgevonden in de buurt van het Syrische al-Omar-olieveld, kwam toen de regering-Biden maandag waarschuwde dat ze klaar stond om de Amerikaanse troepen te verdedigen.

  Staatssecretaris Antony Blinken zei dat president Biden “volledig bereid is om te handelen en adequaat en opzettelijk te handelen om de Amerikaanse belangen te beschermen”, als door Iran gesteunde milities de Amerikaanse troepen in de regio blijven aanvallen.

  De Amerikaanse luchtaanvallen, waarvan door Iran gesteunde milities zeiden dat ze vier van hun leden hebben gedood, benadrukken de uitdaging waarmee de regering-Biden wordt geconfronteerd als ze probeert aanvallen af ​​te schrikken zonder een escalatie uit te lokken.
  https://www.wsj.com/articles/iran-backed-militias-threaten-revenge-after-u-s-airstrikes-in-iraq-syria-11624877977

  Like

 11. Jan zegt:

  Amerika: Cuba 2.0

  Advocaat: 6 januari Gevangenen ernstig geslagen, gestript, vastgebonden, vernederd door bewakers – één gevangene één oog kapot geslagen- erger misbruik dan Gitmo (VIDEO)
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/07/attorney-jan-6-prisoners-brutally-beaten-stripped-hogtied-humiliated-guards-one-prisoner-blinded-one-eye-worse-abuse-gitmo-video/

  Like

 12. Jan zegt:

  Verslaggever Julie Kelly onthult schokkend DOJ-misbruik van ‘6 januari politieke gevangenen’ in War Room (VIDEO)
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/07/reporter-julie-kelly-exposes-shocking-doj-abuse-jan-6-political-prisoners-war-room-video/

  Like

 13. Jan zegt:

  Socialist Biden, een smerig, antisemitisch stuk drek en Putain blijft traditioneel opportunistisch uitschot

  Biden-regering kiest partij voor Rusland, Syrië, Iran en Hezbollah tegen Israël
  Een bondgenoot verraden die meer dan enig ander heeft gedaan om het terrorisme te bestrijden.

  Israël heeft jarenlang vrijwel naar believen doelen in Syrië kunnen bombarderen. Deze omvatten Iraanse bases, waar precisiegeleide wapens zowel worden geassembleerd als gereed gemaakt voor levering aan Hezbollah, en Hezbollah-bases die deze wapens in ontvangst nemen en terugbrengen naar Libanon. In honderden missies boven Syrië hebben Israëlische vliegtuigen met succes vermeden geraakt te worden; en de Syrische en Iraanse verdediging zijn niet opgewassen gebleken tegen de taak om Israëlische raketten te onderscheppen.

  Tot nu.

  Het laatste rapport over Russische raketsystemen die naar Syrië worden overgebracht, is hier: “Rapport: Rusland helpt Syrië om Israëlische aanvallen te dwarsbomen”, door Neta Bar en Shahar Klaiman, Israel Hayom, 25 juli 2021:

  Rusland heeft het luchtafweersysteem van Syrië geassisteerd bij het afslaan van een Israëlische aanval in de buurt van de stad Homs in het westen van Syrië, zei een hoge Russische militaire functionaris zaterdag.

  Achteradmiraal Vadim Kulit, die aan het hoofd staat van het Verzoeningscentrum van het Russische leger in Syrië, werd door het Russische staatspersbureau TASS geciteerd als zijnde dat het geavanceerde BUK-M2E-raketsysteem van Rusland acht raketten onderschepte die werden afgevuurd door Israëlische F-16-jets.

  Nadat Israëlische piloten al zo lang vrij spel hadden in het Syrische luchtruim, worden ze nu geconfronteerd met een ander, veel moeilijker landschap: een Russisch geavanceerd raketsysteem, de BUK-M2E, dat er blijkbaar in is geslaagd om op de eerste dag van gebruik acht Israëlische raketten afgevuurd op doelen in Homs.

  Experts hebben vraagtekens geplaatst bij het vermogen van het door Rusland gefabriceerde systeem om geavanceerde geleide raketten te onderscheppen. Bovendien geven afbeeldingen en video’s van explosies op de grond in Homs, naast berichten in media die gelieerd zijn aan rebellen in het gebied van de vernietiging van wapenmagazijnen, aan dat de aan Israël toegeschreven luchtaanvallen hun doelen troffen.

  De Russen hebben misschien acht raketten onderschept, maar het klinkt alsof er inderdaad andere raketten zijn doorgekomen. Het bewijs is zowel de video’s van explosies op de grond als de berichten van de Syrische oppositie op de grond dat wapenmagazijnen zijn vernietigd.

  Desalniettemin valt nog te bezien hoe effectief het Russische BUK-raketsysteem op de lange termijn blijkt te zijn tegen doorgewinterde Israëlische piloten en hun precisiegeleide raketten. Als hun gedrag in het verleden een leidraad is, zijn de Israëli’s snelle leerlingen, in staat om hun eigen technieken aan te passen; ze hebben misschien technologie in petto die voorheen niet nodig was, maar die nu in het spel zal worden gebracht. Niemand heeft ooit geld verdiend met wedden op het vermogen van Israëlische piloten, vliegtuigen en raketten om elke uitdaging aan te gaan.

  Een Russische bron vertelde de in Londen gevestigde pan-Arabische krant Asharq Al-Awsat Moskou al was begonnen het Assad-regime te helpen bij het “afsluiten van het Syrische luchtruim voor Israëlische vliegtuigen”.

  In Arabische nieuwsberichten is zojuist aangekondigd dat bij afzonderlijke Israëlische aanvallen in West- en Noord-Syrië een topcommandant in de IRGC en een hoge Hezbollah-commandant zijn gedood. Werden deze aanvallen ondernomen om een ​​aantal belangrijke doelen te bestrijden voordat het Russische raketsysteem volledig operationeel was? Of waren de aanvallen succesvol ondanks de inzet van het BUK-raketsysteem? Stuurden de Israëli’s een bericht naar Moskou dat ze niet zouden worden afgeschrikt, maar zouden blijven opereren in het Syrische luchtruim, zelfs als dit zou leiden tot een groter verlies van raketten, zolang er maar een paar doorkwamen? Dit zijn vragen die alleen de Israëli’s kunnen beantwoorden, en ze zwijgen, zoals ze gewend zijn, maar vastberaden.

  De hoge Russische functionaris zei: “Het besluit is rechtstreeks verbonden met de topbesprekingen tussen de [Russische] president [Vladimir] Poetin en de Amerikaanse president [Joe] Biden vorige maand.” De bron beweerde dat Washington de voortdurende aanvallen van Israëliërs op Syrië niet goedkeurde en dat Rusland toestemming had gekregen van de Amerikaanse regering voor de verhuizing.

  Moskou was voorzichtig in zijn acties tegen Israëlische agressie tegen zijn bondgenoot in Syrië, omdat Israël een directe communicatielijn heeft met Washington en al zijn acties in coördinatie met Washington heeft uitgevoerd. Nu Rusland een directe communicatielijn heeft met de Amerikanen, zijn we erin geslaagd te bevestigen dat Washington niet instemt met zijn aanvallen”, aldus de Russische bron.

  De bron zei dat Russische militaire experts Syrische antitankteams al assisteerden bij het onderscheppen van Israëlische raketten in het veld door middel van het BUK-raketsysteem.

  “Vorige week voelden de Israëli’s de luchtverdedigingssystemen die effectief werden geactiveerd en al hun raketten onderschepten “, zei de bron. Volgens de bron had Moskou een directe boodschap aan Israël doorgegeven over de verschuiving in het Russische beleid, waardoor het Syrië nu zou voorzien van adviseurs en meer innovatieve wapens.

  Als dit waar is – dat de nieuw overgebrachte Russische raketten “alle [Israëlische] raketten hebben onderschept”, zou dat verschrikkelijk zijn. Maar het is duidelijk dat Israël erin slaagde raketten af ​​te vuren die niet werden onderschept, die bij afzonderlijke aanvallen zowel een IRGC-commandant als een topcommandant van Hezbollah doodden. Vonden die aanvallen plaats in delen van Syrië waar het BUK-raketsysteem nog niet was geïnstalleerd? Of heeft de IAF al uitgevonden hoe ze haar eigen raketten de Russische kan laten ontwijken? Op dit moment weten we het niet. Zorgwekkend is echter de boodschap van Rusland aan Israël dat het – nu de Amerikaanse bezwaren door Biden zijn ingetrokken – Syrië niet alleen zou voorzien van het BUK-raketafweersysteem, maar ook van andere “innovatieve wapens” en het personeel (“adviseurs”) om naar behoren gebruik ze.

  Het interview met de pan-Arabische krant volgde op twee verklaringen van het Russische ministerie van Defensie waarin de aan Israël toegeschreven aanvallen in de provincies Aleppo en Homs werden veroordeeld. Het ministerie had zich eerder onthouden van commentaar op Israëlische aanvallen in Syrië.

  De Russen veroordelen nu voor het eerst de Israëlische aanvallen in Syrië – voordat ze zich van commentaar hadden onthouden – omdat Biden hen in juni zijn plaats gaf.

  Volgens Syrische rapporten werd dinsdag een militaire onderzoeksfaciliteit aangevallen die betrokken is bij het omzetten van raketten in precisieraketten voor Hezbollah en pro-Iraanse milities in Syrië. Bij de aanval kwamen vijf militieleden om het leven. Luchtaanvallen waren donderdag ook gericht op een militair vliegveld in Homs. Volgens sommige Syrische media zijn Syrische luchtverdedigingssystemen erin geslaagd de aanval te verijdelen…

  Wie te geloven – de Syriërs die beweren dat ze een Israëlische aanval op een militair vliegveld hebben verijdeld, of degenen in de Syrische oppositie die melding maakten van succesvolle aanvallen door Israël, niet alleen op die luchthaven, maar ook op een raketombouwfaciliteit? De Syrische regering heeft een lange geschiedenis van liegen; de Syrische oppositie daarentegen heeft de innemende gewoonte om de waarheid te vertellen. We moeten aannemen dat Israël beide doelen heeft geraakt, maar wat we niet weten, is of deze aanvallen plaatsvonden voordat het Russische raketsysteem in de getroffen gebieden opereerde, of tijdens en ondanks de operatie.

  Israël zal nu oplossingen moeten vinden voor het Russische raketafweersysteem dat nu in Syrië wordt geïnstalleerd. De Russen voelen zich veilig bij het overdragen van deze systemen, nu Biden Poetin in juni verzekerde dat de Amerikanen Israëlische aanvallen op doelen in Syrië niet goedkeurden, en dus niet langer bezwaar zouden hebben tegen Rusland dat de Syriërs van raketverdedigingswapens zou voorzien en dat maakt de de taak van de Joodse staat veel moeilijker. Dit verraad van een land dat altijd onze trouwe bondgenoot is geweest en meer dan enig ander land heeft gedaan om het terrorisme te bestrijden, mag niet worden vergeten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s