“Er is geen sprake van islamisering” . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

34 reacties op “Er is geen sprake van islamisering” . . .

 1. Blaffertje zegt:

  Die teef komt in de 2e kamer door voorkeursstemmen.
  Mijn God

  Geliked door 4 people

 2. Leon zegt:

  Het knuffelen van moslims door links blijft voor mij een unsolved mystery. Werkelijk alles waar links voor pretendeert te strijden is in strijd met de islam.

  Like

 3. Klaas zegt:

  Like

 4. leonvds zegt:

  Het knuffelen van moslims door links blijft voor mij een unsolved mystery. Werkelijk alles waar links voor pretendeert te strijden is in strijd met de islam.

  Geliked door 1 persoon

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:
 6. Marc zegt:

  Wat een meute ultieme landverraders, dat GL

  Geliked door 1 persoon

 7. leonvds zegt:

  Dit is dus waar Fortuyn ons 20 jaar geleden al voor gewaarschuwd heeft..:

  Geliked door 1 persoon

 8. Willem zegt:

  Dat kan niet waar zijn, toch?

  Like

 9. boorzalf zegt:

  Hebbes, eindelijk gevonden, heeft een paar jaar geduurd, ik heb haar. Een top hond, yes!!!!

  Een neef van de Hollandse Herder. Nooit verwacht van de groenendaler, een topy!!!!

  Geliked door 4 people

 10. Corrie zegt:

  Het wordt steeds gekker!

  Like

 11. top of flop zegt:

  GroenLinks blaast het gedachtegoed van een 1300 jaar geleden overleden barbaar de Tweede Kamer in. De bossen staan mede door die partij mogelijk gemaakt ook al in brand, toch?

  Geliked door 1 persoon

 12. Jan zegt:

  Brusselse fascisten nodigden racisten en antisemieten uit om racisme tegen te gaan. Welkom in Dystopia

  Op de “Europese Antiracismetop” op vrijdag 19 maart nodigde de EU een vertegenwoordiger uit van het European Network Against Racism (ENAR), dat banden heeft met de Moslimbroederschap, die de gewelddadige “Black Lives Matter” -beweging steunt en oproept tegen Joodse organisaties in de naam van “bestrijding van haatzaaiende uitlatingen”.
  ‘We moeten praten over racisme. En we moeten handelen ”, citeert de website Commissievoorzitter Ursula von der Leyen. Het is niet langer voldoende om racisme af te wijzen en gelijke behandeling te beoefenen, volgens de neomarxistische kritische rassentheorie: “We moeten er actief tegen zijn.”

  De EU nodigde Karen Taylor, de woordvoerster van het Europese netwerk tegen racisme (ENAR), uit, die protesteerde tegen de aanwezigheid van sprekers van joodse organisaties.


  Verschillende vooraanstaande figuren van ENAR staan ​​dicht bij de Moslimbroederschap, zoals raadslid Intisar Kherigi, dochter van Rached Ghannouchi, medeoprichter van de Ennahdha-partij, de Tunesische tak van de Moslimbroederschap. ENAR-baas Michaël Privot was tot 2008 lid van de Moslimbroederschap.

  De EU financierde ENAR vanaf 2014-2019 met een totaalbedrag van 5.422.678 euro, waaronder het “Forum of European Muslim Youth & Student Organisations” (FEMYSO). FEMYSO is een frontorganisatie van de Moslimbroederschap, schreef de Duitse Bundestag Research Service in 2015.

  FEMYSO fungeert op haar beurt als een lobbyorganisatie in Brussel en protesteert tegen de nieuwe EU-commissie 2019, die het “niet divers” genoeg vindt en daarom “extreemrechts” noemt. De EU betaalt dus een frontgroep van de Moslimbroederschap via een andere NGO om voor zichzelf te lobbyen en beschuldig EU-commissaris Ursula von der Leyen ervan te luisteren naar groeperingen die de volledige diversiteit van Europa critiseren en zo bijdragen aan nationalistische en fascistische agenda’s.

  ENAR-woordvoerster Karen Taylor is politiek adviseur voor mensenrechten van de sociaaldemocraten in de Duitse Bondsdag. Taylor leidt ‘politieke communicatie’ bij ‘Each One Teach One eV’, een ‘community-based education and empowerment project dat ‘pkomt voor de belangen van de zwarten uit Afrika die zij beschouwen als een diaspora, schrijft de Jüdische Rundschau: ‘Antisemitisme en racisme wordt opzettelijk door elkaar gehaald, zodat moslims kunnen worden afgeschilderd als de ‘nieuwe joden’ ”, protesteerde de Jewish Review tegen het werk van Taylor.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/03/eu-invites-antisemitic-group-muslim-brotherhood-ties-racism-summit/

  NGO’s die banden hebben met terroristische groeperingen, genieten steun van zowel Soros als de EU
  Er zijn verschillende ngo’s die banden hebben met zowel organen van de Europese Unie als met de Amerikaanse beursspeculant George Soros ‘Open Society Foundations. Sommige van deze groepen kunnen in verband worden gebracht met terroristische organisaties.

  Europees netwerk tegen racisme, ENAR
  Deze organisatie kreeg alleen al in 2018 bijna 430 duizend dollar van OSF (George Soros’s Open Society Foundations).
  ENAR-mede-oprichter Michael Privot bekende vroeger lid te zijn geweest van de Moslimbroederschap, die in verschillende landen als terroristische groep is geregistreerd.

  Intissar Kherigi is bestuurslid bij ENAR. Ze is de dochter van Rached Ghannouchi, die de Ennahda-beweging heeft opgericht en ook kan worden geassocieerd met de Moslimbroederschap.

  Toch komt 69 procent van het budget van de organisatie van de Europese Commissie, en het grootste deel van de resterende 11,88% komt in de vorm van subsidies van de Open Society Foundations.

  Europees forum van moslimvrouwen, EFOMW

  In 2018 ontving de organisatie 86 duizend dollar van de stichting van Soros. EFOMW is een zusterorganisatie van de Federatie van Islamitische Organisaties in Europa (FIOE), opgericht door de Moslimbroederschap. De mede-oprichter is Lamia El Amri, voorzitter van de raad van bestuur van Islamic Relief Worldwide (IRW) en aanhanger van de Moslimbroederschap van Egypte. Volgens haar jaarverslag 2016 had de organisatie ook banden met de Europese Commissie en het Europees Parlement.
  https://v4na.com/en/ngos-with-links-to-terrorist-groups-enjoy-joint-support-from-george-soros-and-eu

  Geliked door 2 people

 13. Julia zegt:

  Politiek Nederland is ziek en door en door rot en absoluut niet voor de Nederlanders. Dat het stemmen een grote corruptie is dat is zeker dan nog leden van het moslimbroederschap in de blauwe zetels en een haat zaaiende racist Simons dat is het plaatje geheel compleet. Het is niet verwonderlijk dat Den Haag een chaos is waar wanbeleid de hoofdrol speelt en de verzameling van het Multi Culti de overhand gaat krijgen. Hoe ziek. Dan nog zo een walgelijke linkse maf klapper die in het NRC ook nog eens zijn waanzin schrijft dan kun je er vanuit gaan dat het eens zo mooi Nederland een verloren land is waar de afgrond voor heel veel normale Nederlanders binnen onze samenleving meer en meer dichterbij komt vanwege ziekelijk links en multi culti dat absoluut niet in de regering thuis hoort. Sterker nog o.a. die Simons had allang voor de rechter moeten staan en veroordeeld moeten worden voor haat zaaien. oproer veroorzaken en uitingen van racisme t.o.v. blanken. Het is in en in triest hoe Nederland is verziekt door de waanzinnige van links en aanhang.

  Geliked door 3 people

 14. Andre zegt:

  Het is echt alles wat wij juist niet willen. Weer Rutte. D66 plaag met Kaag, een kopvod en de joker Silvana Simons.

  Geliked door 2 people

 15. Rien zegt:

  Een hoofddoek-verbod geldt in Nederland alleen voor rechters en geüniformeerde ambtenaren (bijvoorbeeld bij de politie of de krijgsmacht). Tijd is gekomen om dit ook van de tweede kamer, onze volksvertegenwoordigers (ook openbare ambtenaren), te eisen. Stop islam

  Geliked door 2 people

 16. Bas zegt:

  Walgelijk!!!
  De vrouw is vooral een seksslaaf….

  Geliked door 1 persoon

 17. Bas zegt:

  Syp Wynia
  De Tweede Kamer heeft net onderzoek gedaan naar de infiltratie in NL van salafisme en #moslimbroederschap met geld uit het Midden-Oosten. Nu komt een kaderlid van de Moslimbroeders zelf in de Tweede Kamer.

  Geliked door 1 persoon

 18. Bas zegt:

  Ondertussen
  https://amp.nos.nl/artikel/2373347-turkije-stapt-uit-istanbul-verdrag-dat-geweld-tegen-vrouwen-bestrijdt.html?__twitter_impression=true

  Turkije stapt uit Istanbul-verdrag, dat geweld tegen vrouwen bestrijdt

  Volgens regeringspartij AKP is de inhoud van het verdrag niet in lijn met de traditionele familiewaarden in de Turkse samenleving. Ze nemen aanstoot aan de uitleg van gendergelijkheid, die volgens hen homoseksualiteit ‘propageert’ en de deur openzet naar vrije interpretaties van sekse.

  Like

 19. ronjaspers zegt:

  Er is geen sprake van islamisering,als je een leugen lang genoeg blijft herhalen dan gaan mensen er vanzelf in geloven.nazi minister van propaganda joseph goebels.

  Geliked door 1 persoon

 20. Julia zegt:

  Het gevaarlijke virus Rutte en Kaag blijft de komende vier jaar rond dwalen en vernietigt onze economie en maakt het maatschappelijk en sociaal leven verder kapot.

  Geliked door 1 persoon

 21. Jan zegt:

  Dit element is net zo’n achterbaks kreng als Fatima Elastiek

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s