Frankrijk: Nieuwe lockdown voor 21 miljoen mensen

(Vertaling: E.J. Bron)

Nadat Groot-Brittannië en Italië onlangs weer lockdown maatregelen hebben genomen, volgt nu ook Frankrijk dit voorbeeld. Vanaf dit weekend zullen 21 miljoen mensen door de beperkingen worden getroffen.

De Franse minister-president zei dat zijn land door de “derde golf” van de Covid-19 besmettingen geteisterd wordt. Afgelopen donderdag kondigde hij nieuwe lockdown maatregelen voor 16 regio´s in heel Frankrijk aan, waaronder ook Parijs. Alle winkels behalve de winkels die noodzakelijke voedingsmiddelen verkopen, moeten een maand lang gesloten blijven. En het reizen van de ene regio naar een andere wordt verboden.

“De infecties door het virus versnellen sinds 15 dagen. De druk op de ziekenhuizen neemt sinds een week toe. Het is tijd om consequenties te trekken”, zei Jean-Pierre Castex, de Franse minister-president.

De premier zegt dat een reden voor de stijging van het aantal besmettingen de Britse variant zou zijn. Hij beweert dat deze meer mensen zou aansteken en gevaarlijker zou zijn.

Hij zei dat Groot-Brittannië en Italië met hetzelfde probleem te kampen zouden hebben. Daarom besloot hij hun voorbeeld te volgen en nieuwe lockdown maatregelen te nemen.

De opnieuw opgelegde afsluiting is een nieuwe klap voor bepaalde mensen zoals winkeleigenaren of studenten. Zij werden al gedwongen maandenlang thuis te blijven. Een jaar na de eerste lockdown moet nu afgewacht worden of de nieuwe lockdown maatregelen door het publiek geaccepteerd en opgevolgd worden.

Bron:
epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Frankrijk: Nieuwe lockdown voor 21 miljoen mensen

 1. Pingback: Frankrijk: Nieuwe lockdown voor 21 miljoen mensen! | eunmask

 2. Knalkopje1 zegt:

  Dit MOET vroeg of laat wel gaan ontploffen. De kruik gaat net zolang te water tot hij breekt. Je kunt erop rekenen dat onze Grote Roerganger Rutte en consorten dezelfde weg op gaan.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Hopelijk zijn het vooral die radicale islamieten die het snelste besmet worden in Frankrijk met het coronavirus omdat ze teveel samenscholen en niet naar die regels zullen gaan luisteren!

   Like

 3. htskday zegt:

  Binnen enkele minuten verwijderd door YouTube: ‘Het vaccin veroorzaakt de echte pandemie!’

  https://www.ninefornews.nl/binnen-enkele-minuten-verwijderd-door-youtube-het-vaccin-veroorzaakt-de-echte-pandemie/

  Like

 4. Knalkopje1 zegt:

  Zojuist nog iets over schokkende gevolgen van vergrendelingen (lockdowns) gelezen. Op de website van DDS: https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/03/228-000-kinderen-gestorven-in-zuid-azie-niet-door-corona-maar-door-dictatoriale-maatregelen/
  228 000 kinderen gestorven door die verschrikkelijke maatregelen in Zuid-Azië! Er zijn eigenlijk drie manieren om door Corona te overlijden: aan Corona, met Corona en als gevolg van de tirannieke maatregelen. Vereenzaming, zelfmoord en door wat daar in Azië en zeker ook elders gebeurt.

  Like

 5. Hovawart zegt:

  Stapje voor stapje ontnemen ze ons alles, ontzeggen ons zelfs onze vrijheid, vanwege klimaat, Corona, veiligheid, terreur of wat voor excuus ook, tenslotte geld dat “Niets is waar, en alles is geoorloofd, en alles is geoorloofd voor de goede zaak………”ook al blijkt de goede zaak een grote leugen.

  Geliked door 1 persoon

 6. freda110 zegt:

  Ik heb een klant die is dokter in een groot ziekenhuis die heeft haar dochter van 18 jaar laten vaccineren en haar gezonde moeder van 91 moest er ook aan geloven.
  Binnen twee weken na de tweede injectie heeft de oude dame nu longontsteking en vocht achter de longen.
  Hoe onnozel moet je als dokter zijn om je familieleden bloot te stellen aan een experimenteel injectieprogramma wat nog nooit eerder bij mensen gebruikt is en waar vele vooraanstaande medici voor waarschuwen?
  Het is toch algemeen bekend dat ouderen met bosjes sterven na het ontvangen van de tweede injectie, ik kan niet begrijpen dat je als dokter die beter zou moeten of in ieder geval zou kunnen weten zo’n risico neemt.

  Like

 7. Bas zegt:

  https://rairfoundation.com/mind-control-germany-models-covid-restrictions-after-chinese-torture-methods-video/

  MIND CONTROL: DUITSLAND MODELLEN COVIDEN BEPERKINGEN NA CHINESE MARTELMETHODEN (VIDEO)

  Deze methoden van psychologische marteling worden al lang door China toegepast om zijn politieke gevangenen en krijgsgevangenen onder controle te houden. Nu zijn precies dezelfde martelmethoden in Duitsland toegepast om het publiek in een constante staat van verwarring te laten verkeren en vatbaar te maken voor volledige controle.

  We hebben allemaal dagelijks te maken gehad met dit raadspel over deze Corona-maatregelen.

  (Oppositiepartij Beieren bekritiseert tegenstrijdige Corona-regels) We vragen ons af waarom dit of dat?

  Waarom niet op deze manier of dat? Waarom zijn maskers verplicht in het openbaar vervoer, maar niet bij lange treinreizen? Waarom moesten restaurants om 22.00 uur sluiten? Is het virus pas na 22.00 uur besmettelijk?

  Volkomen onzinnige en tegenstrijdige maatregelen.

  Het gekste eraan is dat er een methode achter deze waanzin zit.

  Het is eigenlijk een martelmethode.

  Mensen voortdurend in verwarring houden en hen in onzekerheid dompelen.

  Mensen volledig in de steek laten en levensstijlen volledig vernietigen.

  Niemand van ons kan nog iets plannen of onze normale levensstijl leiden.

  Ik heb een aanzienlijke hoeveelheid informatie over deze methoden gevonden, en interessant genoeg zijn ze in China ontwikkeld.

  Dat ontdekten de Amerikanen bij krijgsgevangenen uit Korea, die daar door Chinezen werden ondervraagd. Deze krijgsgevangenen werden permanent lastiggevallen met tegenstrijdige maatregelen. Ze konden nooit zeker weten of ze alles goed deden of niet.

  Er was zelfs een versoepeling van de maatregelen, wat ook een onderdeel van het spel is.

  Dit om ervoor te zorgen dat niemand aan deze maatregelen went en dat de methode effectief blijft. Om desensibilisatie te voorkomen. Daarna worden de teugels weer aangespannen.

  Wat Söder of Merkel of mensen zoals zij doen, is geen toeval.

  Integendeel, ze proberen naar mijn mening mensen psychologisch te vernietigen.

  Like

 8. Qvic zegt:

  Hier ligt iets heel anders, dan wat de meeste mensen niet weten. Bij uw geboorte registratie ben jij niet als mens geregistreerd, maar jou placenta en daarop is een trust op afgesloten. Als jij je als mens je niet voor je 7e jaar meldt dat jij nog leeft, dan wordt jij als dood en verloren op zee geregistreerd en wordt jij als levend mens als een entiteit c.q. als een natuurlijk rechtspersoon geworden en ben jij een burger/borger voor de staat. Dan wordt jij letterlijk toegeëigend als een lijfeigenen van de staat der Nederlanden en ben jij een belastingbetaalslaaf. Op jouw naam afgesloten geboorte trust is altijd verzwegen voor jou, hierin zitten miljoenen euro’s. Als jij nu dood gaat komt dit tegoed vrij en vervalt het aan de staat. Nu we met ons fiat geld systeem het einde naderen, is voor veel hedgefondsen die deze geboorte trusts beheren interessant om deze ten gelde te maken, maar dan moet wel de erfgenaam (dat ben jij) wel echt dood zijn. Vandaar dat er een zogenaamde corona killer virus zou heersen en de WHO het een pandemie ging noemen, waardoor zij over bijna alle landen de gezondheidszorg bevoegdheid konden overnemen en dat de media het constant propageerde van hoe erg besmettelijk en gevaarlijk het allemaal niet is met dit virus. En de regeringen met wetgeving iedereen richting de vaccin spuit sluist om zoveel mogelijk mensen te vergiftigen waar de dood op volgt. Geen middel wordt ongemoeid gelaten om zo iedereen in de totale angst te drijven en daar helpen lock-downs en vrijheidsbeperkingen bij, om zo veel mogelijk angst bij de bevolking te zaaien, om zo eerste instantie vrijwillig en later verplicht het fatale vergif in te laten spuiten, wat zogenaamd een vaccin zou zijn. Bij de een zal het direct fataal zijn, terwijl bij andere het veel langer duurt voordat hij/zij eraan bezwijkt. Want zo komen de triljoenen los van die geboorte trusts. Daar is het allemaal om te doen.

  Like

 9. Julia zegt:

  Ik ben geen voorstander voor een burgeroorlog maar de politiek en de burgemeesters lokken dit uit. De grote leugen regeert opgedragen door de smerige elitaire machtswellustelingen en de politici die deze macht tegen eigen volk gebruiken. Een democratisch land waar de de democratie is vermoord en mensenrechten niet meer gelden. Alleen begrijp ik niet dat de politie achter deze tirannie en dictatuur staat en het hen blijkbaar geen fluit scheelt dat ook hun gezinnen, partners en ouders alle vrijheden zijn ontnomen en meewerken aan de ondergang van onze economie, maatschappelijk en sociaal leven. Wat voor een moraal heb je als agent dan nog ze zijn een slaaf voor de politiek die achter te schermen de dictatuur en de tirannie met de dag meer opvoeren. Hoogst tijd dat dan helaas de vlam maar in de pan moet gaan slaan omdat de ontnomen vrijheden niet meer voldoen aan de grondrechten zoals o.a. de mensenrechten en het demonstratie recht. Uiteindelijk kunnen we er niet omheen dat tijdens WOII zoveel helden hebben gevochten en het leven hebben verloren om te vechten voor onze vrijheid. Het is een schande dat een groot deel van de bevolking dit gegeven negeert en zonder enig verzet haar vrijheden hebben opgegeven met alle desastreuze gevolgen ook voor hun kinderen van dien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s