LONGREAD: De beer is los!

(Door: Vicky Van Lommel)

Onder de globalistische leiding van Kaag stevenen we af op een samenleving waarin mensen met het grootste Pavlov-effect de meeste social credits scoren, terwijl het moreel kompas overboord is gegooid, uitlopend op collectieve zelfmoord.

Nu Nederland heeft gestemd, ligt een coalitie van VVD, D66, CDA en Partij van de Arbeid voor de hand. RutteKaagHoekstra en Ploumen zijn namelijk kind aan huis bij het World Economic Forum (WEF). Nu de pandemie volgens de CEO WEF, Klaus Schwab, “a rare but narrow window of opportunity” representeert om de gehele wereld te resetten moet de vaart erin blijven om binnen 10 jaar Nederland op te heffen, een ‘digital currency’ in te voeren en iedereen afhankelijk te maken van de globalistische overheid, zodat niemand noch enige vrijheid noch enige privacy overhoudt. Dat is het beoogde doel en de spelregels zijn nu helder dankzij D66 en VVD.

Lees verder>>>
(h/t “Htskday”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op LONGREAD: De beer is los!

  1. Republikein zegt:

    Nou, kies zelf maar, deze

    of deze

    overigens, ook ik mot ff pissen en ben maar een eenvoudige boerenlul, ook grote hits, evanals Johan Zeiksnor, die Kak geweldig vindt, en de garoete van Malle Pietje.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s