Nieuwe presidente van Tanzania is lid van het World Economic Forum

(Vertaling: E.J. Bron)

Er werd veel gespeculeerd, nu is het treurige zekerheid: Tanzania´s coronakritische president John Magufuli stierf op slechts 61-jarige leeftijd onder mysterieuze omstandigheden – zogenaamd aan een hartinfarct. Nu neemt de vicepresidente van het Oost-Afrikaanse land de ambtszaken over. Samia Suluhu (foto) is niet alleen een bekennend moslima, maar bovendien ook nog lid van het omstreden World Economic Forum (Klaus Schwab en de “Great Reset”). Ze zou dus wel eens de keuze van de elite voor de gewenste opvolging van Magufuli kunnen zijn.

Hoop op “meer democratie”

Internationale media konden zich in ieder geval niet onthouden van spottende commentaren over het overlijden van Magufuli. Zijn afwijzing van de coronamaatregelen, zijn kritiek op de vaccinaties en de lockdowns en zijn harde optreden tegen corruptie (bijnaam “Bulldozer”) waren westelijke media alleen maar negatieve berichten waard.

Juist het tegenovergestelde over de vicepresidente en nu president Suluhu Hassan. De uit Zanzibar afkomstige politica zou een “voorbeeldvrouw” zijn en hoop wekken op meer “democratie” en “mensenrechten” in Tanzania – en waarschijnlijk ook op de onderwerping van de burgers van Tanzania onder de coronadictatuur.

Magufuli laat bloeiend land na

Terwijl het aan de overleden president Magufuli en zijn politiek te danken was dat Tanzania een bloeiend middenstandsland in Afrika werd. Hij wees miljarden kredieten uit China net zo af als omkopingsgeld uit de EU. Hij ging niet op staatsbezoek buiten Afrika en verkleinde zijn kabinet, dat hij eveneens buitenlandse reizen verbood en waarvan hij bovendien de belastingverlichting schrapte.

Met deze anticorruptie politiek en zijn openbare optreden tegen de wereldwijde coronahysterie maakte hij uiteindelijk machtige vijanden in het binnen- en buitenland…

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Nieuwe presidente van Tanzania is lid van het World Economic Forum

 1. karton zegt:

  De foto boven het artikel doet mij sterk denken aan een “staatsie-portret” van akela Quag terwijl zij voorleest uit het Sprookjesboek van Mao Zedong.

  Like

 2. Sabeltant zegt:

  Daar kan Sigrid Schwab nog een punt aan zuigen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Franklin Ryckaert zegt:

  Gewoon vervanging d.m.v. moord met een marionet die de agenda van de globalisten wel zal doorzetten. Intussen heeft bij ons Rutte de verkiezingen “gewonnen”, mogelijk op dezelfde manier als Biden in Amerika.

  Like

 4. Rien zegt:

  Wie is nog verbaasd??

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  Dat is niets bijzonders. De armen van het World Economic forum zijn zeer lang. Bij ons is dat Sigrid Kaag, OOK lid van het Economic Forum. Er zullen wereldwijd steeds meer hoge posten ingenomen worden door inmenging van het Economic Forum.

  Like

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  “…het khazarisch-joodse kankergezwel…”

  Gelukkig kun je die antisemitische vuilspuiterij doen vanachter je pseudoniem. Heb je De Protocollen van de Wijzen van Zion al gelezen? Of heb je daar juist je informatie vandaan? Je reactie stinkt heel smerig. Onbegrijpelijk dat de webmaster jouw reactie heeft laten passeren. Het is rechtsstreeks in strijd met artikel 3 van de informatie: Antisemitische, anti-Joodse, anti-Israëlische, antizionistische en racistische comments worden op deze site niet getolereerd!

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

  • E.J. Bron zegt:

   Excuses heer Köhler, die heb ik ove rhet hoofd gezien. Comment inmiddels verwijderd!

   Webmaster

   Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   …het khazarisch-joodse kankergezwel……….. !
   / /
   Ik heb ’t dus niet kunnen lezen en dat kan dus niet meer want weggehaald.
   Jammer want zou wel willen zien wat voor VUILIGHEID men soms schrijft en dan over Joodse mensen.
   De protocollen heb ik gelezen en ook veel van Joodse schrijvers over de Joden in de diaspora.
   Of ik persoonlijk rechtstreekse anti-semitische uitspraken heb meegemaakt, ja………maar niet in NL.

   Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s