Noors onderzoek toont verband aan tussen AstraZeneca en trombose

(Vertaling: E.J. Bron)

Is de Europese wil om tot iedere prijs een versnelde vaccinatiecampagne tegen Covid-19 in stand te houden zo sterk dat de risico´s van AstraZeneca bewust gebagatelliseerd worden?

Dit schijnt uit enkele Noorse mediameldingen opgemaakt te kunnen worden, die het Europese geneesmiddelenagentschap (EMA) ervan beschuldigen bij het geven van groen licht voor het vaccin van AstraZeneca geen rekening te hebben gehouden met de resultaten van een onderzoek van het Noorse Instituut voor openbare gezondheid, op grond waarvan Noorwegen na sterfgevallen door trombose de vaccinatie met dit vaccin had stopgezet.

Een onderzoeksteam van de universiteitskliniek Oslo heeft bij drie Noorse patiënten een verband tussen het vaccin van Astra Zeneca en bloedstolsels vastgesteld. Het hoofd van dit team is professor Pal Andre Holme, leider van de hematologische afdeling van het ziekenhuis, die donderdag 18 maart, slechts drie uur voor het EMA zijn conclusies bekendmaakte, verklaarde dat hij er van overtuigd zou zijn dat het vaccin daarvoor verantwoordelijk zou zijn.

“We hebben resultaten, die het klinisch verloop van onze gehospitaliseerde patiënten kunnen verklaren”, zei professor Holme donderdag. Deze resultaten ondersteunen de door ons eerder opgestelde hypothese dat deze patiënten een sterke immuunreactie ontwikkelden, die tot de vorming van antilichamen leidde, die op hun beurt de bloedplaatjes aanvallen en zodoende een trombose kunnen veroorzaken.”

Op de vraag hoe zeker hij er van zou zijn, sprak hij van “aanwijzingen”, hij zei echter dat hij “nu geen andere conclusie zou zien”, omdat hij zou weten “dat het om patiënten gaat die drie tot tien dagen daarvoor werden gevaccineerd, voordat ze ernstige complicaties ontwikkelden.” “Wij denken dat dit rechtstreeks terug te voeren is op het vaccin”, verzekert Pal Andre Holme.

Terwijl Frankrijk, Duitsland en Italië de vaccinatie met het serum van AstraZeneca eerst weer zullen voortzetten, wacht Noorwegen liever nog af. Het Noorse Instituut voor openbare gezondheid zei dat het “te vroeg zou zijn om conclusies te trekken” en wees er op dat het zelf pas “eind volgende week” met een standpunt zou komen. Ook het buurland Zweden begint eerst niet met de vaccinatie van het AstraZeneca vaccin. “We zullen alle informatie bekijken uit het EMA-onderzoek, en we hopen dat we volgende week in staat zullen zijn om te beslissen hoe we dit vaccin in het vervolg het best kunnen inzetten”, zei de Zweedse epidemioloog Anders Tegnell.

(Bron: MPI)

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Noors onderzoek toont verband aan tussen AstraZeneca en trombose

  • scherpschutter1943 zegt:

   Kan het zijn dat de bemanning van EMA, ook aandelen heeft in de pharma-industrie? Van het OMT weten het al, die zitten met hun vingers in de kassa van de pharma-industrie. En dan nog wat, als minister de jonge zegt dat het vaccin zonder gevaar in mensen gespoten kan worden, dan moet dat toch waar zijn! Deze minister die zoveel vertrouwen en deskundigheid laat zien, die kunnen wij toch wel volgen in zijn besluiten. De man is notabene hoofd van een basisschool, dan moet je er wel verstand van hebben.

   Like

  • Cathja zegt:

   @Bas

   Dit wil je toch NOOIT in je lichaam gespoten krijgen? Wat een vullis! Onbegrijpelijk dat DIT toegelaten wordt, terwijl er onderzoek gedaan zal worden naar de werkwijze van artsen die met al lang bestaande geneesmiddelen (waarvan zogenaamd niet is bewezen dat ze helpen) hun patiënten willen genezen. Er zouden ‘ernstige bijwerkingen’ kunnen ontstaan. Rob Elens (inmiddels kennen we hem wel) is overigens één van die artsen, die mensen eerst laat tekenen alvorens hij ze dit ‘vaccin’ toedient.
   Een arts met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Waren ze allemaal maar zo, dan hadden we niet zoveel te vrezen….

   Geliked door 1 persoon

 1. droevige mof zegt:

  Hier is het verslag van een Noors wetenschappelijk tijdschrift. Professor Holme:
  “Our theory that this is a powerful immune response which most likely was caused by the vaccine has been found. In collaboration with experts in the field from the University Hospital of North Norway HF, we have found specific antibodies against blood platelets that can cause these reactions, and which we know from other fields of medicine, but then with medical drugs as the cause of the reaction”
  https://sciencenorway.no/covid19/norwegian-experts-say-deadly-blood-clots-were-caused-by-the-astrazeneca-covid-vaccine/1830510

  De artsen die nog steeds met AstraZeneca vaccineren, moeten weten dat het tij spoedig zal keren. Zij zijn degenen die eindverantwoordelijkheid dragen, en zij zullen voor het gerecht worden gedaagd. De Jonge is slechts een basisschoolleraar en Spahn slechts een spaarbank medewerker.
  “Sie haben es nicht gewusst.” zoals altijd.

  Geliked door 1 persoon

 2. R Thomasson zegt:

  In een van de actualiteitenprogramma’s (Een Vandaag , of Nieuwsuur) heeft een verpleegster gezegd dat het vaccineren met Astra-Zeneca verliep niet gladjes bij de zorgpersoneel. Collega’s van haar hadden veel last van bijwerking het vaccin. En hier spreken wij over jonge mensen. Aan de andere kant hoort men niet veel over de bijwerkingen van de Pfeizer vaccin of degene van Moderna.

  Like

 3. Julia zegt:

  Gewoon doorgaan met gif prikken er zijn genoeg goedgelovigen die dit gif met liefde laten toedienen in de veronderstelling dat dit gif meer vrijheden zal gaan geven. Forget it. Die hele pandemie is op touw gezet om de great reset te realiseren door het volk te misleiden tot zelfs die nog niet bewezen vaccinatie toe. Hoe dom kan een mens zijn om vrijwillig zonder meer een injectie te nemen waar zoveel tegenstrijdigheden over zijn. Maar ja wie met zijn of haar gezondheid stunt is de grootste rund.

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Als de regering miljoenen vaccins inkoopt zullen ze alles op alles zetten en van alles blijven verzinnen om er vanaf te komen…………..ben benieuwd waar het vaccin nog meer voor gebruikt zal gaan worden.

  Like

 5. Jan zegt:

  AstraZeneca-coctail mag niet meer gegeven worden aan mensen onder de 55 wegens ontstaan van bloedklonters

  Canada
  NACI Officially Recommends Provinces Stop Administering AstraZeneca Vaccine To People Under 55

  The Canadian National Health Advisory Committee is now officially recommending provinces cease administering the AstraZeneca vaccine to individuals under the age of 55, following reports that they were about to issue that advice.

  The vice-chair of NACI said there was “substantial uncertainty” regarding cases of the AstraZeneca causing blood clots.

  https://spencerfernando.com/2021/03/29/naci-officially-recommends-provinces-stop-administering-astrazeneca-vaccine-to-people-under-55/?mc_cid=d801f22ba0

  Like

 6. Jan zegt:

  Disclose.tv 🚨
  @disclosetv
  JUST IN – Berlin suspends AstraZeneca vaccinations for under 60 years olds as the German Paul Ehrlich Institute (PEI) reports 31 suspected cases of brain thrombosis and nine deaths after vaccination nationwide.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s