Toeval of Verlichting?

(Door: “Roy Fernsby”)

Op bovenstaande kaart is te zien dat zich in Zuidoost-Drente bij Emmen en in Zuidoost-Groningen de meeste PVV-aanhangers bevinden. Waarom vooral daar? Na enig onderzoek bleek dat precies in het midden van dit PVV-gebied ook het grootste AZC van Nederland, in Ter Apel, is gevestigd. Is het slechts puur toeval of hebben de linkse positiefdenkers daar zoveel ellende met de ondankbare gelukzoekers meegemaakt dat hun ogen open zijn gegaan?

Door:
“Roy Fernsby”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Toeval of Verlichting?

 1. Republikein zegt:

  Oude en Nieuwe Pekela, en Veenhuizen.

  Geliked door 1 persoon

 2. leonvds zegt:

  Ik kom uit Pekela en daar was altijd trammelant met dat asieltuig. Vandaar het hoge aantal pvv stemmers.

  Geliked door 2 people

 3. leonvds zegt:

  Wat me het meest verbaast is dat de VVD de grootste is in het aardbevingsgebied. Die hebben de mensen daar jarenlang in de kou laten staan…

  Geliked door 1 persoon

 4. GG zegt:

  Het aardbevingsgebied in Noord-Oost Groningen is kleurt VVD blauw. Kennelijk zijn er, net als bij de toeslagenaffaire, maar weinig mensen die getroffen zijn door de aardbevingen.

  Like

  • LUCIA zegt:

   Neen mensen, hieruit blijkt gewoon dat er gerotzooid is met de uitslag, overigens niet alleen dit jaar ook overige jaren en wij maar schelden op de rest van dom Nederland.
   Ik ken welgeteld maar 1 persoon die op VVD stemt, die kreeg ook van mij te horen dat ze niet meer welkom is in mijn huis.
   Iemands stemgedrag interesseert mij normaliter niet maar VVD stemmen, is heulen met de vijand en me dan ook nog pogen terecht te wijzen toen ik wat over Rutte zei, heeft die persoon geweten.
   Ik weet wel dat al die z.g. ondernemers VVD stemmen, want men stemt met de portemonnee en (daar ben ik best trots op), heb ik nooit gedaan, heeft me indertijd aardig wat kritiek opgeleverd maar ik kan dat hebben, ben meer vrijstaand huis dan aanleun woning.Laat niemand voor mij uittekenen hoe en wat ik moet doen.

   Overigens nu is een goede tijd om te plannen, groepsgewijs of individueel, wat je gaat doen, hier blijven hutje bij mutje, met een hoop geïmporteerd crimineel tuig, omdat de rest van de familie er zit of een ander land verkiezen, zodat de rest van de familie als de nood aan de man is naar jou toe kan.
   M.A.W. Ga je ten onder met de rest of wordt je een toevluchtsoord.
   Ik heb geen problemen met emigreren, historisch gezien heeft mijn familie altijd moeten vluchten dus dat stuk zit al in de genen, het was altijd een kwestie van lijfsbehoud.

   Geliked door 3 people

 5. Blaffertje zegt:

  @”Roy Fernsby”

  “Is het slechts puur toeval of hebben de linkse positiefdenkers daar zoveel ellende met de ondankbare gelukzoekers meegemaakt dat hun ogen open zijn gegaan?”

  JA.

  En vergeet niet een hele goede fractievoorzitter van de PVV in Pekela, Arthur v. Doren.
  Top gozer.

  Like

 6. leo1 zegt:

  Regio Rotterdam – Rijn mond, D666 daar klopt natuurlijk HELEMAAL geen KLOTEN van.

  Like

 7. Julia zegt:

  Het is geen toeval of verlichting maar pure corruptie stemmen zijn gewoon in de kliko verdwenen en dan moeten we er maar in geloven dat de tellingen correct gebeuren allemaal amateurs die tellen waarvan er nog vele tussen die voor D66, VVD en anti PVV en FvD zijn. De bedoeling is net als in de VS Kaag Rutte zal gaan opvolgen zoals Biden wordt opgevolgd door Harris. Dit soort vrouwen zijn blijkbaar de power nou dat gaat heel triest uitpakken dat is nu al te voorspellen. Het is een smerig politiek schaakspel o.a. door de VN aangestuurd. https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/sigrid-kaag-for-president/ Alleen al dat Jorritsma VVD en Ollengren de bitch die een enorme blunder en chaos rondom het poststemmen heeft veroorzaakt In 2017 werd de PVV de tweede partij en kwam er alleen een VVD-verkenner na de TK-verkiezingen, maar nu D66 tweede is geworden komen er twee verkenners, van VVD én D66. Wat een corrupte bende. Nederlandse politiek regeert met leugens en misleiding kortom het staat gelijk aan een politiek binnen een corrupte bananenrepubliek. Dus met een vingertje naar andere landen wijzen is hypocriet omdat zij zelf geen haar beter zijn.

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Julia.Goed gezien,bij de laatste landelijke verkiezingen 4 of 5 jaar geleden zijn er bij verschillende stemlokalen stembiljetten van de PVV in afvalcontainers gevonden.

   Like

 8. karton zegt:

  In de afgelopen jaren was ik enkele malen in Ter Apel om met eigen ogen te zien hoe ‘t gaat met al die hoog-opgeleide nieuwe Nederlanders. Dat viel “een beetje” tegen. Ik ken dit dorp goed maar dan van vóór het AZC. Thans bewegen zich hele kuddes getinte “nieuwe Groningers” door het dorp , uitgerust met de modernste verbindings middelen zoals iPhone , iPad of hoe die dingen ook heten mogen. Luid schreeuwend verzamelt de kudde zich op het Marktplein nabij enkele supermarkten. In enkele van die zaken lopen bewakers rond om te voorkomen dat de winkel wordt leeg geroofd door de nieuwe Nederlanders. Verder worden de straten bevolkt door BOA’s en ander beveiligings-personeel, échte Ter Apelers wagen zich bijna niet meer in ‘t openbaar. Een totaal verloren regio , oost-Groningen , herbenoem het gebied in Anatolistan.

  Geliked door 1 persoon

  • leonvds zegt:

   Mijn ouders komen uit Ter Apel en veel familie van me woont nog daar. Die hebben regelmatig asielzoekers in de achtertuin lopen. Het centrum durven ze amper nog in. Er heerst een dreigende sfeer dus daarom wijken ze uit naar omliggende dorpen voor boodschappen. Het is te onveilig geworden in het centrum van Ter Apel. In Oude Pekela waar ik ben geboren en getogen was het vaak knokken geblazen tussen Pekelders en dat asieltuig. Dieptepunt was de kermis van een jaar of tien geleden waarbij gewapende asielzoekers uit het niets blanken aanvielen. Echt compleet uit het niets kreeg alles wat blank was klappen met allerlei zware voorwerpen.

   Geliked door 3 people

 9. hannah zegt:

  als pvv stemmer zeg ik tegen mensen die mij vragen wat ik gestemd heb……, dan zeg ik dat ik op Cees van der Staaij gestemd heb omdat hij op de tv zo’n prachtig kerstlied heeft gezongen …….. lol

  Like

 10. Alex Delarge zegt:

  Ik heb specifiek gekeken naar Hengelo. De uitslag is fake, ja frauduleus, en kan helemaal niet. Er zijn (arbeiders) wijken in Hengelo die nooit en te nimmer massaal op de VVD stemmen. Eerder SP,PVV of andere partijen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s