Waarom een Serviër altijd de PVV steunde

Landverraders en islamknuffelaars drijven Nederland richting de sharia of in een burgeroorlog. En iedereen die niet op de PVVheeft gestemd, is medeverantwoordleijk voor de islamisering en dus de ondergang van Nederland!

(Door: “Balkanske priče”)

De grootste schuldigen aan de islamisering van Nederland zijn autochtone Nederlanders die niet op de PVV hebben gestemd. Zij hebben Nederland verraden. Ze lieten het land islamiseren. En de enige partij die ertegen vecht, is de PVV. De meeste Joden stemmen op de PVV, omdat zij het best weten wat de vreselijke islam is. De PVV krijgt ook veel stemmen van moslimburgers (die de islam verwierpen) , die heel goed weten wat de islam is. Bij de Kamerverkiezingen van 2012 koos volgens het nationaal Kiezersonderzoek 11,8% van de niet-westerse allochtone Nederlanders voor de PVV (en 10,3% van de autochtone Nederlanders). Onder Antillianen is de PVV favoriet en onder Surinamers is ze de op twee na grootste partij, zo laat de EtnoBarometer zien. Volgens onderzoeksbureau Kantar TNS is de PVV de eerste partij onder Antillianen, bij Surinamers de tweede partij, bij Turken de derde partij, bij Marokkanen de vierde partij. Hier moet ook worden genoemd dat 90% van de Serviërs en Kroaten stemmen voor de PVV, omdat ze ook zeer goed weten wat de islam is…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Waarom een Serviër altijd de PVV steunde

 1. Edwin Lauxen zegt:

  WTF, Begrijp ik het goed dat de balkans chronicles gaat stoppen?

  Like

   • I.K. Bennurklaarmee zegt:

    “Dit is mijn laatste artikel in deze blog(er zijn in het archief bijna 500) , omdat het niet meer waard is om te schrijven en praten(m erendeel autochtone Nederlanders gelooft nog steeds in linkse propaganda,dan in feiten-ze worden nooit volwassen). ……..”

    Like

  • Ja het klopt dat dit mijn laatste artikel is.

   Like

   • Edwin Lauxen zegt:

    Dat vind ik erg jammer, ik lees je artikelen graag en is erg waardevol jouw bijdrage in deze strijd voor onze vrijheid ! Hopelijk dat je hier nog goed over wilt nadenken ?

    Like

   • Chris Dirick zegt:

    Heel spijtig Balkans Chronicles, ik heb uw artikelen altijd graag gelezen en er veel uit geleerd. Omdat ze heel goed geschreven en onderbouwd waren. Ik zal uw bijdragen erg missen.
    Desalniettemin wens ik u een rustiger periode in uw leven toe en wie weet komt u in de toekomst nog terug. Om het op zijn Vlaams te zeggen : Tot in den draai!

    Like

   • LUCIA zegt:

    @ The Balkans Chronicles
    We hebben en zullen mensen zoals u altijd nodig blijven hebben, ik ben een grote fan van uw artikelen en zou ze best missen dus denk nog effe goed na voor u het bijtje erbij neergooit.

    U geeft zelf aan hoe corrupt de verkiezingen zijn gelopen en daarmee ook de uitslag. Daarmee geeft u impliciet ook aan, dat de verkiezingsuitslag niet geheel aan de kiezer te wijten is en dan mijn vraag… als advocaat van de duivel; Wilt u het opgeven omdat de tegenstander vuil spel speelt, dat weten we toch al jaren en dat gebeurt ook al jaren, alleen dit jaar hebben ze meer mogelijkheden gehad dan ooit.

    Sommige mensen hebben strijden tegen onrecht in hun bloed en genen, dat is niet iets wat je zomaar van je afzet, er blijft altijd nog genoeg te vechten over en soms kom je er achter.. dat er ineens iets anders naar voren komt en je huidige doel door een groter onrecht overschaduwd wordt.
    De islamisering van Europa is een zeer groot probleen en dat al tientallen jaren en nu in een stroomversnelling gebracht maar het echte grote monster, dat zich achter allerlei crises verschuilt, is het GLOBALISTISCH FASCISTISCHE MONSTER… dat is nu prangender/ van grotere urgentie, dan de islamisering.

    Als deze Coronatrein door dendert en overgaat in een Klimaat trein… uitmondend in een Great Reset zullen KLaus & Co meer bloed aan hun handen hebben dan MAO indertijd Dus gesp uw malienkolder vast en pak het zwaard weer op, klim op het paard… er valt nog jarenlang genoeg te vechten en dit geldt voor alle ridders.

    Een wedstrijd verloren werkt ontredderend… nooit ontridderend !!!

    Geliked door 1 persoon

 2. htskday zegt:

  @The Balkans Chronicles,

  Erg jammer dat je er mee stopt..

  Jij hebt veel goede stukken geschreven, en ik heb jouw artikelen dan ook altijd graag gelezen, waarvoor mijn hartelijk dank.
  Hopelijk bedenk je je op een dag??

  Vriendelijke groeten,
  En hopelijk tot ziens..

  Htskday

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Heel hartelijk dank Balkan Chronicles…!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s