Hoe seniel is Joe Biden?

(Door: Manfred Rouhs – Vertaling: E.J. Bron)

De beelden gingen de wereld rond en verontrustten delen van de Amerikaanse publieke opinie: Joe Biden struikelt drie keer op de trap van de Airforce One, voordat het hem toch nog lukt om zonder hulp in zijn dienstvliegtuig te stappen. Enkele dagen daarvoor noemde hij zijn Russische ambtscollega Vladimir Poetin een “moordenaar” en veroorzaakte daarmee een diplomatiek schandaal.

Veel Russen beschouwen Biden als seniel en hopen duidelijk dat zijn uitlating een uitglijder geweest zou zijn. Maar dat gaat niet ver genoeg. Want Biden is – net zoals andere presidenten voor Donald Trump – een marionet van de Amerikaanse financiële oligarchen, en die weten heel goed wat ze doen en waarom ze zo´n slechts beperkt handelingsbekwame figuur in het Witte Huis hebben neergezet.

Dat werd 19 maart tijdens de Amerikaans-Chinese politieke topontmoeting in Alaska duidelijk. Die eindigde in een schandaal, nadat Biden´s minister van Buitenlandse Zaken Anthony Blinken aan de delegatie uit Peking had uitgelegd wat de Chinezen in hun eigen land politiek allemaal verkeerd doen en dit in de toekomst zouden moeten veranderen. Daarbij ontbreekt het hem eigenlijk alleen nog maar aan de koloniale herenhoed. Verder klopte alles.

Biden is niet gevaarlijk, maar de machtige effectieve kringen achter hem, die hun economische belangen meedogenloos tegen de hele wereld doordrukken en daarbij desnoods over lijken gaan. Voor hen is Joe Biden exact de juiste man met de passende eigenschappen op de beslissende plaats. Een eigen mening is van hem niet te verwachten. Dat onderscheidt hem van Donald Trump, de volkstribuun van de Amerikanen, die Wall Street niet kan gebruiken in de politieke verantwoordelijkheid.

Biden mag struikelen en sukkelen wat hij wil. Dat komt zijn mannen achter de schermen alleen maar goed uit.

Bron:
pi-news.net
Door: Manfred Rouhs

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

63 reacties op Hoe seniel is Joe Biden?

 1. koplampkapot zegt:

  Gelukkig voor hem is hij zijn gestuntel van de afgelopen dagen al weer vergeten.

  Geliked door 2 people

 2. karton zegt:

  Ja, hoe seniel is Joe Biden ? Één antwoord mogelijk : totáál seniel !!!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Johan zegt:

  Hoe is het mogelijk dat Joe Biden, deze debiele idioot , 80 miljoen Amerikanen achter zich kreeg, die op hem stemden ?

  Geliked door 1 persoon

 4. ronjaspers zegt:

  Die pedofiele biden is een deep state puppet.

  Geliked door 1 persoon

 5. droevige mof zegt:

  Biden is een marionet van de deep state. Dat weten is goed, maar het script van de poppenkast kennen zou nog beter zijn. We weten het niet en daarom kunnen we alleen speculeren.
  Biden vertegenwoordigt de oude blanke/witte man die versleten is, een slapstick comedy van seniliteit en onstabiele loop.
  Kamala Harris, daarentegen, is het multiraciale genderneutrale transhumane wezen van de toekomst. Biden is het lachertje, Harris het idool.
  De wisseling aan de top is slechts een kwestie van een paar maanden. De enige vraag is of het Amerikaanse volk (We the People) zal meespelen.

  Geliked door 2 people

 6. Svalbard zegt:

  Hij lijkt me te dement om überhaupt nog een pedofiel te kunnen zijn.

  Like

 7. Jan zegt:

  ‘Persconferentie’ met Biden

  video
  Incredible awkward moment as Joe Biden struggles to find which hand-picked reporter to call on next from his list…

  even kijken wie wie is

  alles voorgekookt

  Biden had spiekbriefjes met foto’s van verslaggevers om ze te identificeren – zo erg was het!
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/03/breaking-biden-cheat-sheets-included-photos-reporters-read-every-foreign-policy-question/

  Geliked door 2 people

 8. Jan zegt:

  Trump: De persconferentie was een bespottelijke vertoning

  Geliked door 2 people

 9. Jan zegt:

  De belastingdollars aan het werk: de illegale migranten en nepvluchtelingen van Biden worden door Amerika gevlogen en ergens gedumpt – 40% van het luchtverkeer van McAllen, Texas zijn nu migranten

  Geliked door 2 people

 10. Jan zegt:

  Biden’s krankzinnige DHS-chef Alejandro Mayorkas ontslaat 32 leden van de adviesraad, inclusief ALLE TRUMP-BENOEMINGEN – Groep was te blank
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/03/bidens-lunatic-dhs-chief-fires-32-members-advisory-council-including-trump-appointees-group-white/

  Geliked door 2 people

 11. Jan zegt:

  Stalin, Pol Pot zouden het niet beter kunnen:

  Democraten introduceren ‘Security Clearance Improvement Act of 2021” waarin patriottisme in de op een lijn gesteld wordt met terrorisme, dwz, Trumps aanhang zijn met een klap binnenlandse terroristen en kunnen achter slot en grendel gezet worden


  Darren Beattie, van Revolver News, onthult het nieuwe gevaarlijke wetsvoorstel van de Democraten dat de gemiddelde Amerikaan behandelt als een ‘binnenlandse terrorist’.

  Het wetsvoorstel stelt het nationale veiligheidsapparaat in staat zich te richten op ‘complottheoretici’. Of eenvoudiger gezegd: iedereen die enig aspect van “dit utopische regime dat we zijn geworden” in twijfel durft te trekken.

  video op:
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/03/pure-marxism-democrats-target-patriotic-americans-domestic-terrorists-new-bill-security-clearance-improvement-act-2021/

  Geliked door 2 people

 12. Jan zegt:

  Ik vraag mij af hoe lang de NOS de leugen Biden nog wil volhouden

  Geliked door 1 persoon

 13. Jan zegt:

  Kort na zijn aantreden tekende president Biden een uitvoerend bevel dat elke verdere bouw van de grensmuur tijdelijk stopzette, zodat individuele contracten konden worden geëvalueerd. Met uitzondering van ‘make-safe’-activiteiten op de bouwplaatsen, kwamen bouwprojecten onmiddellijk tot stilstand, meldde Breitbart Texas. Het einde van de pauze van 60 dagen betekent echter geen automatische herstart van de bouw.

  Vroeg in de pauze liet een woordvoerder van het United States Army Corps of Engineers (USACE) Breitbart Texas weten dat aannemers ergens na afloop van de 60-daagse pauze op de hoogte zouden worden gebracht van een definitieve beslissing. De tijd moest worden gebruikt voor het evalueren van elk contract om tot een besluit te komen om wegens dringende reden te beëindigen of door te gaan.

  De regering van Biden heeft niet aangegeven welke richting ze op zullen gaan met betrekking tot het einde van de pauze. Er is weinig informatie over de immigratiecrisis aan de grens afkomstig van het leiderschapsteam binnen het DHS en de douane van de VS. Hoge functionarissen binnen het DHS meldden dat ze de opdracht hadden gekregen om niet met de nationale media te praten over de problemen waarmee het DHS aan de grens te maken had. Informatie van andere instanties binnen de nieuwe regering is even ongrijpbaar. USACE heeft niet gereageerd op een verzoek om informatie over het einde van de pauze en de grensmuurcontracten die momenteel worden geëvalueerd.

  Terwijl de deadline voor een beslissing nadert, staat de apparatuur nog steeds stil. In Eagle Pass, Texas, staat een omheiningscontract van 51,9 miljoen dollar op het spel. Het materieel komt onder het stof te liggen en de aannemer wacht nog op een beslissing.
  https://www.breitbart.com/border/2021/03/21/exclusive-biden-spending-millions-per-day-to-halt-border-wall-construction/

  Geliked door 1 persoon

 14. Jan zegt:

  Blaaskaak en totale nul Biden destijds, rechts zijn gestoorde zoon

  video

  Geliked door 2 people

 15. Jan zegt:

  Biden totaal dement, geeft geen antwoord meer aan pers, blaast aftocht na oplezen tekst

  PeterAlexander
  yells: “What do you think of the Afghans clinging to aircrafts?”

  Geliked door 2 people

 16. Jan zegt:

  Een enorme orkaan komt op Amerika af. De National Center for Environmental Health geeft advies wat je als EERSTE moet doen: Zorg dat je ingeënt bent tegen covid19
  https://www.cdc.gov/nceh/features/hurricanepreparedness/index.html

  Geliked door 1 persoon

 17. Jan zegt:

  Amerika nu definitief een mislukte staat.

  Nog eens €3,5 triljoen besteed aan Green Deal
  (Het Amerikaanse, Canadese en modern Engelse trillion betekent iets anders, namelijk 1000 × 10003, dus een biljoen (1012). Het Europese triljoen is dus 1.000.000 keer een trillion.)


  https://theconservativetreehouse.com/blog/2021/08/24/deja-vu-overnight-nancy-pelosi-changes-house-rules-to-pass-green-new-deal-3-5-trillion-spending-package-while-everyone-distracted-by-afghanistan/
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/08/overnight-nancy-pelosi-changes-house-rules-ram-3-5-trillion-green-new-deal-forever-change-america-failed-marxist-state/

  Zie voor uitleg ‘deem and pass: https://en.wikipedia.org/wiki/Self-executing_rule

  Pelosi laat weer zien dat zij een achterbaks wijf is, een stalinistische gek

  Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   Jan zegt:
   25 augustus 2021 om 07:11

   K DACHT DAT DIE LELIJKE SNOL GEWOON UIT DE USA KWAM

   ALS JIJ STAAT TE PISSEN OF TE SCHEREN DENK JE DAN OOK AAN STALIN ???

   DIE VADER VAN JOU , ZIT ECHT ALS RUSSEN LOVER NOG STEEDS IN JE BOVENKAMER ..

   EN DAT IS OOK HET ENIGE IN JE BOVENKAMER

   WAT LEUK

   OOM STALINGRAD

   Like

   • Jan zegt:

    Lang niks van je gehoord, debiel.

    Like

   • bobzelf zegt:

    Jan zegt:
    26 augustus 2021 om 06:51

    DA KOMP JAN , OMDAT IK ‘S NACHTS SLAAP EN NEUK ,….. JIJ NIET HE
    HELE NACHT TE PLAATSEN . BIJ BERT 4 UUR ???? AAN 1 STUK ???
    EN WAKKER DOOR JE NEST ROLLEN

    JA OME BOB IS DAAR BEROEMD OM WHAHAHAHA
    EN
    BIJ JOU WERKT DAT PERFECT .. ZIE EN LEES IK !!!

    EN AANGEZIEN HET ONMOGELIJK IS OM TOT JOUW HERSENSPINSELS DOOR TE DRINGEN VANWEG DIE OUWE BETONNEN GEWAPEND BETONNEN STALIN PLAAT VAN 2 X 1 METER VOOR JE DOMME KINDEROPSTZEGEL LIKKENDE KOP

    PRETTIGE DAG NOG , IKKE WEL WHAHAHAHA

    PROBEER WAT OVERDAG TE SLAPEN ZONDER TABLETJES ??

    ANDERS IS EEN KLAP MET EEN HOUTEN HAMER OOK EEN MOGELIJKHEID !!

    VRAAG JE VRIEND EU HUIS TROL VOOR HULP ??

    DOOOEI TOT HORENS

    TERING WAT BEN IK VROEG IN VORM VANDDAG WHAHAHA

    STRAND ROEPT

    OOM EDEM

    Like

 18. Jan zegt:

  Biden vertelde Amerikaanse commandanten geen troepen te sturen om Amerikanen te redden die vastzaten in Kabul omdat hij bang was voor een ‘Black Hawk Down’-moment – het zou er dan uitzien dat hij een kneus is
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-9920673/Biden-told-commanders-feared-Black-Hawk-moment-video-address-week.html

  Like

 19. Jan zegt:

  Biden is behalve seniel ook een totale debiel

   ‘By 2020 We’re Going to Make Sure All Our Electricity is Zero Emissions’ (VIDEO)

  Biden is dus tijdreiziger

  Like

 20. Jan zegt:

  PIERS MORGAN: Waar is de empathie van de ‘rechtvaardige’ president Biden jegens de onschuldige Afghaanse familie die hij heeft afgeslacht met een mislukte drone-aanval – en waarom knijpen de tamme liberale reguliere media een oog dicht voor een gruweldaad die Amerika te schande maakt?

  Drie weken geleden werd een Amerikaanse drone-aanval bevolen op een witte Toyota Carolla-auto in Kabul, Afghanistan, bestuurd door een vermoedelijke terrorist.

  De enkele Hellfire-raket werd gelanceerd vanaf een M-Q Reaper-drone die acht uur lang zijn doelwit had gesurveilleerd, vliegend op een maximale hoogte van 50.000 voet.

  Hellfire-raketten reizen met snelheden tot Mach 1,3 of 997 mijl per uur, dus er zou ongeveer een halve minuut zijn tussen de lancering en de ontploffing van de raket.

  De drone deed zijn werk en doodde de vermoedelijke terrorist, die volgens de Amerikaanse inlichtingendienst werkte voor ISIS-K – de Islamitische Staat Khorasan Province, de meest extreme en gewelddadige jihadistische militante groepering in Afghanistan.

  Het doodde ook negen andere mensen, waaronder zeven kinderen.

  Ondanks onmiddellijke berichten over onschuldige burgerslachtoffers, gaf generaal Mark A. Milley, de Chinees-vriendelijke voorzitter van de Joint Chiefs of Staff, enkele dagen later een persconferentie van het Pentagon, waarin hij de aanval beschreef als een ‘rechtvaardige aanval’.

  Rechtvaardig betekent volgens het woordenboek ‘moreel juist of te rechtvaardigen’, ‘vrij van schuld of zonde’ en ‘zeer goed, uitstekend’.

  En generaal Milley klonk zeker heel rechtvaardig toen hij het besluit verdedigde om de vermoedelijke ISIS-K-bommenmaker te ‘neutraliseren’ die zogenaamd een op handen zijnde aanval op de luchthaven van Kabul aan het voorbereiden was.

  Maar er was alleen een probleem.

  Eigenlijk een vrij groot probleem.

  De terreurverdachte, Zamarai Ahmadi, was geen terrorist.

  Hij was een hulpverlener – een werknemer van $ 500 per maand van de in Californië gevestigde liefdadigheidsinstelling Nutrition and Education International.


  ….
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-10012765/PIERS-MORGAN-righteous-President-Bidens-empathy-innocent-Afghan-family.html

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Ja @Jan hoe je het ook wend of keert maar in een oorlog vallen doden en onschuldige slachtoffers vallen nooit uit te sluiten, een mens wil niet weten hoeveel doden er vallen door zogenaamd friendly fire.

   Like

 21. Jan zegt:

  Enquete: mensen die op Joe Biden hebben gestemd, laten hem nu massaal in de steek

  I&I/TIPP-peiling: Biden-kiezers laten hem massaal in de steek

  Als er vandaag verkiezingen zouden worden gehouden, zou een aanzienlijk aantal van degenen die in november op president Joe Biden hebben gestemd, dat nu niet doen, zo blijkt uit een nieuwe I&I/TIPP-peiling. Dit komt na een golf van recente peilingen van TIPP en anderen die suggereren dat de politieke steun van Biden in een vrije val verkeert, aangezien Amerikanen zijn leiderschap in twijfel trekken over kwesties variërend van COVID-19 tot de chaos aan de zuidgrens van de VS tot de recente mislukte terugtrekking uit Afghanistan.

  De I&I/TIPP-enquête vroeg Amerikanen: “Als de presidentsverkiezingen vandaag zouden worden gehouden en de volgende kandidaten zouden zijn, op wie zou u dan stemmen?”

  Respondenten kregen de volgende keuzes: “Donald Trump, de Republikein”, “Joe Biden, de Democraat”, “Anders”, “Niet zeker” en “Geef liever geen antwoord”.

  Slechts 46% van degenen die bij de verkiezingen van november 2020 hebben gestemd, zei dat ze vandaag op Biden zouden stemmen, meer dan vijf volledige procentpunten onder zijn officiële totale aandeel van 51,3% in de presidentsverkiezingen van 2020.

  Dat betekent niet dat kiezers zouden wensen dat ze in plaats daarvan Trump hadden gekozen, die de afgelopen weken heeft gezinspeeld op een mogelijke herverkiezing in 2024. Uit de peiling bleek dat 42% zei dat ze Trump nu zouden kiezen, een daling van zijn werkelijke verkiezingstotaal voor 2020 van 46,9%…

  Ook interessant is waar Biden de meeste steun verloor – onder vrouwen, voorsteden, gematigden en de middenklasse. Met andere woorden, de belangrijkste groepen die hem in het Witte Huis hielpen.
  https://tippinsights.com/i-i-tipp-poll-biden-voters-abandon-him-in-droves/

  Eerst de criminele gek Hussein Obama kiezen, dan weer Biden, niets geleerd

  Like

 22. Jan zegt:

  De communistische bende onder Biden laat zien dat zij communisten zijn

  Miguel Cardona says parents should not be the “primary stakeholders (belanghebbenden)” when it comes to kid’s education
  kortom, de staat bepaald de opvoeding
  video

  Like

 23. Jan zegt:

  Wie heeft van wie afgekeken?

  In Nederland wil de ‘regering’ transacties verbieden die boven de €3000 (1) gaan, in Amerika verzet Nebraska zich tegen het plan dat de IRS inzicht krijgt in transacties boven de $600 (kun je nog geen fiets voor kopen)
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/09/nebraska-becomes-first-state-refusing-comply-bidens-plan-let-irs-view-bank-transactions/

  Kortom, totale communistische controle van iedere Amerikaan

  1. https://nos.nl/artikel/2291432-kabinet-wil-contante-betalingen-boven-3000-euro-verbieden

  Like

 24. Jan zegt:

  Wie het niet eens is met het leerprogramma op school begaat laster en wie kritiek heeft op docenten is een binnenlandse terrorist. Bovendien zou kinderen eigendom van de staat. Aldus het zwakzinnige bewind van de Biden-maffia

  [https://www.youtube.com/watch?v=FZscriarQJg&t=156s]

  Gesteld kan dus worden dat Amerika een communistische staat aan het worden is
  Jim Jordan:
  [https://youtu.be/jqEyMKCMYJU]

  Like

 25. Jan zegt:

  Wie in een browser woorden opzoekt als pijpbom, Beretta, een telefoonnummer, een adres, enz enz en deze zijn op een of andere wijze gekoppeld aan een misdaad kan in het vervolg een bezoekje verwachten van de SS, pardon, FBI van Führer Biden
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-10063665/Government-orders-Google-track-searching-certain-names-addresses-phone-numbers.html

  Like

 26. Jan zegt:

  Direct een beroepsverbod onder de terreur van de Bidenmaffia

  Sportverslaggeefster Sage Steele is uit de lucht bij ESPN nadat ze vaccinmandaten ‘ziek’ en ‘eng’ noemde en zich afvroeg waarom voormalig president Barack Obama zich als zwart identificeert, ook al werd hij opgevoed door zijn blanke moeder.

  Steele maakte de opmerkingen vorige week op de podcast Uncut met Jay Cutler, en haar verwijdering uit de lucht werd gemeld door Front Office Sports.
  https://frontofficesports.com/espn-anchor-sage-steele-removed-from-air/

  Like

 27. Jan zegt:

  Biden benoemd een sovjet-communist als hoofd van alle banken

  Like

 28. Jan zegt:

  Honderdduizenden Amerikanen zijn hun baan al kwijtgeraakt door de Bidenmaffia maar blijkbaar moet er meer de laan uitgestuurd worden.

  Biden verdedigt “massa-ontslagen” en dat “honderden mensen hun baan verliezen” door zijn ongrondwettelijke vaccinatiedwang (video)

  Like

 29. Jan zegt:

  Het geschenk van de Biden-maffia aan de Taliban, voor $85 miljard aan wapens en pallets met dollars

  Biden liet in 300 keer meer wapens achter dan Obama in zijn Fast and Furious-programma aan de Mexicaanse kartels doorsluisde.

  Epic Fail: Operation Fast and Furious
  https://www.myheritage.org/news/epic-fail-operation-fast-and-furious/

  Like

 30. Jan zegt:

  Socialisten laten zien dat zij debiel zijn

  Aub, geef ons olie!

  Biden Begs OPEC and US Oil Companies to Pump More Oil as Prices Surge After He Cracked Down on US Production (VIDEO)
  https://rumble.com/vnrfjt-biden-begs-opec-and-russia-to-pump-more-oil-as-prices-surge-after-shutting-.html

  Like

 31. Jan zegt:

  Sociopaat en dictator Trudeau

  There’s a funny irony in the Canadian government putting the forbidden phrase “Let’s Go Brandon” into a formal notification letter to government employees telling them not to use the phrase “Let’s Go Brandon“, or they will face “immediate termination without recourse”.
  https://theconservativetreehouse.com/blog/2021/10/17/pm-trudeau-and-canadian-government-ban-phrase-lets-go-brandon-from-any-government-correspondence/

  Like

 32. Jan zegt:

  Biden nu al populairder dan Trump, mensen beginnen spontaan te zingen ook al is Biden niet aanwezig

  Ef Jo Biden! Ef Jo Biden

  Like

 33. Jan zegt:

  Nigel Farage: It took Biden 40 hours to return British PM’s call

  Like

 34. Jan zegt:

  Alzheimer Biden wordt voortdurend door zijn vrouw en de achtergrondmaffia voor gek gezet

  video

  Like

 35. Jan zegt:

  YouTube trekt de trukendoos weer open – kondigt aan dat het de ‘Dislike’-tellingen in alle video’s over Biden en Kamala Harris zal verbergen omdat er gigantisch veel ‘Dislike’ stemmen

  De dislike-knop blijft staan, maar verbergt de dislike-tellingen. Dit bevestigt alleen maar hoe de techreuzen er alles aan zullen doen om hun ideologische bondgenoten te helpen terwijl ze conservatieve inhoud en stemmen censureren en verwijderen.

  Met de persconferenties van de gehate Psaki gebeurt dit al maanden, was echter wel de telling zichtbaar maar werd de telling later op de dag met zelfs 400+% teruggedraaid
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/youtube-tricks-announces-will-hide-public-dislike-counts-videos-joe-kamala-continually-ratioed/

  Like

 36. Jan zegt:

  Het Amerika van Biden: massale plunderingen

  video

  Go Kyle, go!

  Like

 37. Jan zegt:

  Pedo Biden snuffelt weer aan klein meisje maar die is niet gediend van die viezerik

  vorig jaar

  Like

 38. Jan zegt:

  TERREUR! Biden-regime stuurt FBI-bruinhemden om deur van schoolbestuursactiviste Sherronna Bishop in te trappen – boeien haar en mishandelen haar kinderen (VIDEO)
  Zij zorgde er voor dat ouders zeggenschap kregen in het schoolbestuur. Dit is een ernstige misdaad volgens het huidige nazi-bewind in Amerika en dus dient geweldadig opgetreden te worden tegen haar en haar kinderen, vindt nazi-leider Biden
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/horror-biden-regime-sends-fbi-jackboots-break-door-election-integrity-school-board-activist-sherronna-bishop-cuff-abuse-children-video/

  Like

 39. Jan zegt:

  Witte Huis-maffia haalt FARC van terroristenlijst. Al eerder had het dit gedaan met de Houthis die door Iran gesteund worden

  Een halve eeuw lang voerde de FARC talloze politiek gemotiveerde aanvallen uit in Colombia, waarbij een decennialange guerrillaoorlog werd gevoerd die volgens de Washington Post in 2016 het leven kostte aan meer dan 220.000 mensen.

  Volgens een medewerker van het congres die voor het eerst met de Associated Press sprak, is het ministerie van Buitenlandse Zaken van plan de Revolutionaire Strijdkrachten van Colombia, beter bekend als FARC, te verwijderen van de lijst van terroristische entiteiten van de Amerikaanse federale regering. De aanwijzing brengt een groot aantal sancties met zich mee om de capaciteiten van een terroristische organisatie te belemmeren.

  De FARC wordt grotendeels gefinancierd door illegale drugs- en mensenhandel, ontvoeringen door losgeld en afpersing van boeren, lokale bedrijven en multinationale ondernemingen. Op het hoogtepunt van de kracht van de groep, genereerden hun activiteiten gemiddeld ongeveer $ 300 miljoen per jaar voor de groep, per InSight Crime.

  Een halve eeuw lang voerde de FARC talloze politiek gemotiveerde aanvallen uit in Colombia, waarbij een decennialange guerrillaoorlog werd gevoerd die volgens de Washington Post in 2016 het leven kostte aan meer dan 220.000 mensen.

  Dood en ontheemd: door de gevechten in Colombia zijn in de afgelopen vijf decennia meer dan 220.000 doden gevallen, volgens cijfers van de regering. Bijna 7 miljoen Colombianen zijn uit hun huizen verdreven – het hoogste aantal van wat de Verenigde Naties beschouwen als “intern ontheemden” (IDP’s) ter wereld. En Colombianen zullen nog lang na het einde van de oorlog verminkt worden door landmijnen, die sinds 1990 meer dan 11.000 mensen hebben gedood of verwond. Dat is het op één na hoogste aantal landmijnen ter wereld, na Afghanistan.

  De militanten tekenden in 2016 een vredesakkoord met de Colombiaanse regering, met de belofte om tegen 2018 te ontwapenen. Een factie van de organisatie, bekend als Frente 33, hervatte haar gewapende activiteiten in de Catatumbo-regio van Colombia en Venezuela. Het conflict heeft ongeveer 300.000 mensen in het gebied getroffen.

  Als reactie op de opheffing van de terreuraanduiding heeft senator Ted Cruz (R-TX) een verklaring afgegeven waarin hij de actie van de Biden-regering veroordeelde.

  “Biden-Harris-functionarissen maakten er een prioriteit van Week 1 van om de door Iran gecontroleerde Houthi’s van de terrorismelijst te halen, en de Houthi’s reageerden door hun agressie te escaleren en humanitaire hulp verder te belemmeren”, zei Cruz. “Nu onderneemt de regering stappen om hetzelfde te doen voor de Revolutionaire Strijdkrachten van Colombia (FARC). De resultaten van zo’n roekeloze, ideologisch gedreven beslissing zullen ook hetzelfde zijn.”

  “De FARC is een organisatie van marxistisch-leninistische narcoterroristen”, verklaarde Cruz. “Al tientallen jaren hebben ze Colombianen vermoord, ontvoerd en afgeperst. Ze hebben Amerikaanse burgers vermoord en ontvoerd . Ze blijven een acute bedreiging vormen voor de Colombiaanse veiligheid en voor de Amerikaanse belangen in de hele regio.”

  “In plaats van onze Colombiaanse bondgenoten te steunen in hun strijd tegen de FARC en te proberen de FARC-leden voor het gerecht te brengen, bereidt de regering-Biden zich opnieuw voor om onze bondgenoten in de steek te laten en terroristen te sussen. Het schrappen van de FARC van de lijst van terroristische organisaties zal hen aanmoedigen om hun geweld uit te breiden en zich te bemoeien met burgeractiviteiten”, zei hij.
  https://www.rebelnews.com/biden_admin_removes_terrorist_designation_for_far_left_insurgent_group_farc

  Het zal niet lang duren of Tanja Nijmeijer wordt in het Witte Huis ontvangen

  Like

 40. Jan zegt:

  De Biden-bende werkt nu aan het vernietigen van de godsdienstvrijheid. Dit gaat samen met zijn verschrikkelijke staat van dienst op het gebied van leven en steun voor individuele rechten.
  https://cmsedit.cbn.com/cbnnews/us/2021/november/leaked-hhs-memo-reveals-biden-admin-seeks-to-strip-americans-of-religious-protections

  Like

 41. Jan zegt:

  Biden geeft persconferentie, nou ja, weet heet.

  Stamel, stamel, stamel……..

  Biden stottert door Covid persconferentie, kan niet eens de naam uitspreken van de man die zijn “testprogramma” leidt (VIDEO)
  https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/biden-stammers-covid-presser-cant-even-pronounce-name-guy-leading-testing-program-video/

  Like

 42. Jan zegt:

  Biden smeekt om “makkelijke vragen”, maar verprutst zijn volgende antwoord volledig; zegt per ongeluk dat Republikeinen de Democraten zullen verslaan in de tussentijdse verkiezingen voordat hij begint aan geprevel – (VIDEO)

  Like

 43. Jan zegt:

  NEWSMAX JAMES ROSEN: “Why do you suppose such large segments of the American electorate have come to harbor such profound concerns about your cognitive fitness?”

  BIDEN: “I have no idea.”

  Point proven. You’re clueless on everything.
  video

  Like

 44. Jan zegt:

  HOT MIC: Biden calls Peter Doocy a “Stupid Son of a B*tch” for asking a question about inflation.
  video

  Het laagje beschaving van de socialist blijkt altijd flinterdun te zijn, hoewel zij beweren dat zij boegbeeld van civilisatie zijn

  Like

 45. Jan zegt:

  Like

 46. Jan zegt:

  Claudia Tenney, lid van het Amerikaanse Congres, roept op tot afzetting van Biden wegens geheime vluchten van illegale vreemdelingen van de zuidgrens naar het noordoosten

  Zoals eind december en begin januari gemeld, zijn er talrijke chartervluchten naar het noordoosten vanaf de zuidelijke grens vol met illegale immigranten. Nu roept ten minste één congreslid uit New York op tot de afzetting van Biden.
  Begin januari berichtten wij over chartervluchten van World Atlantic die de regering gebruikt om illegalen van de zuidelijke grens naar de VS te brengen.

  https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/us-congresswoman-claudia-tenney-calling-bidens-impeachment-due-flights-southern-border-northeast-carrying-illegals/

  Like

 47. Jan zegt:

  Kari Lake: “Joe Biden is de president net zoals OJ onschuldig is” (VIDEO)

  Kari Lake: Het feit is, CNN, ABC, NBC, CBS en de mainstream media zijn de samenzweringstheoretici. En we hebben dat al jaren keer op keer bewezen gezien. En vooral tijdens COVID. Alles wat ze zeiden dat waar was, bleek fout te zijn en alles wat de zogenaamde samenzweringstheoretici zeiden, bleek waar te zijn. Dus we zijn moe van de mainstream media. Ze zijn waardeloos. Ze hebben gelogen tegen het Amerikaanse volk en iedereen heeft het door.

  Greg Kelly: Weet je, ik heb die vraag al aan veel Republikeinen gesteld zien worden. En het brengt ze altijd in de war. Ze zijn als, uh, uh, uh… Ze raken een beetje in paniek. Je hebt het helemaal begrepen.

  Kari Lake: Ik heb ze niet mijn normale antwoord gegeven omdat ze de vraag een beetje heeft gestunteld. Mijn normale reactie is, “Joe Biden is de president net zoals OJ onschuldig is. Wanneer je een corrupt systeem hebt krijg je geen eerlijk resultaat.
  https://www.thegatewaypundit.com/2022/02/kari-lake-joe-biden-president-just-like-oj-innocent-video/

  “Als je tegen de mensen liegt en je vertegenwoordigt de media, is het een slecht business model”. AZ Gouverneurskandidaat Kari Lake maakt gehakt van ABC groentje-journalist als zij meent Kari Lake slim af te kunnen zijn

  video

  Like

 48. Jan zegt:

  Biden-maffia: “Heb je nog een appeltje te schillen met je ex? Verraad hem dan zodat wij zijn leven verder kapot kunnen maken.

  Attentie gestoorde kutwijven:

  Het Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms and Explosives heeft Amerikanen gevraagd hun ex-liefjes voor Valentijnsdag te bellen.

  “Valentijnsdag kan nog steeds leuk zijn, zelfs als je uit elkaar bent. Heeft u informatie over een voormalige (of huidige) partner die betrokken is bij illegale wapenactiviteiten? Laat het ons weten, dan zorgen wij ervoor dat het een Valentijnsdag wordt om nooit te vergeten!” aldus de ATF in een tweet op maandag.

  “We zouden ze graag ontmoeten en trakteren op een Valentijnsverrassing!” zei het agentschap.
  https://www.thegatewaypundit.com/2022/02/atf-call-feds-ex-treat-valentines-day-surprise/

  synoniem voor bunny boiler is overbearing psycho bitch. Voorbeeld in Glen Close in de film ‘Fatal Attraction’ die beweert dat zij zwanger is van Michael Douglas en het konijn van zijn dochter levend in water kookt.
  Zie ook: https://en.wikipedia.org/wiki/Rabbit_test

  De advertentie laat zien hoe geestesziek de kliek is die in Amerika aan de politieke touwtjes trekt

  Like

 49. Jan zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s