Steun Lale Gül: vrijheid is de norm in dit land

(Door: Carla Joosten)

Nederland telt immigrantengemeenschappen met eigen normen en waarden. Met hart en hoofd staan ze buiten de Nederlandse samenleving. In die parallelle samenlevingen hebben vrijheidslievenden, vooral vrouwen, het moeilijk, blijkt weer eens uit (de reactie op) de romans van de Turkse Nederlanders Lale Gül en Erdal Balci. Dat vrijheid in dit land de norm is, moet veel meer worden uitgedragen door de politiek.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Steun Lale Gül: vrijheid is de norm in dit land

 1. Rene zegt:

  Hopelijk gaat Rutte het boek lezen, zal em mogelijk wakker schudden..!! Als zijn IQ hoog genoeg is..!! 🤔

  Like

 2. Bas zegt:

  Ondertussen
  32 doden en bijna 350 gewonden, geen steun….

  https://www.hln.be/binnenland/ingetogen-herdenking-aanslagen-22-3-aan-wetstraat~acb26b6a/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

  Ingetogen herdenking aanslagen 22/3 aan Wetstraat

  Aan het monument voor de slachtoffers van terreurdaden in Brussel zijn deze middag de slachtoffers van de aanslagen in Zaventem en Maalbeek van 22 maart 2016 herdacht, vandaag vijf jaar geleden. Het werd een emotionele en ingetogen plechtigheid. De officiële ceremonie vormde het sluitstuk van twee eerdere herdenkingsmomenten op Brussels Airport en in metrostation Maalbeek (Brussel).

  Bij de twee aanslagen, die later opgeëist werden door terreurgroep IS, vielen in totaal 32 doden en bijna 350 gewonden.

  Reactie:
  Nu we toch aan het herdenken zijn: is er 5 jaar na datum ook maar iemand gestraft voor de aanslagen? De beramers ervan? De politiekers en rechters die dat krapuul willens & wetens vrij lieten rondlopen?

  Herdacht met mooie woorden, maar waar blijft de financiële steun? #dtv neen we sturen geld naar corrupte landen om wapens te kunnen kopen die tegen ons gebruikt worden.

  Je hebt gelijk, steeds opnieuw zo’n onprofessioneel geklodder. Men moest vanaf het begin volledig financiële steun en een degellijk professionele begeleiding voorzien hebben. Politiekers hebben daar echt geen kaas van gegeten

  Niet enkel financiële, ze hebben gewoon GEEN steun gekregen, het was van in den beginne, trek uwe plan, ik ken persoonlijk een slachtoffer van maalbeek

  Like

 3. Tineke zegt:

  Ik heb vanmorgen een podcast beluisterd van deze jonge, zeer welbespraakte en intelligente vrouw.
  Via TPO.
  Je krijgt een inkijkje in de wereld van de Islam ,die heden ten dage nog gepraktizeerd wordt.
  Zij is nu een ongelovige en dat wordt haar niet in dank afgenomen.

  Geliked door 1 persoon

  • Jan zegt:

   Ik heb het boek gelezen, prachtig hoe zij haar verwekkers (zo noemt zij haar ouders) tot de grond toe afbrand (wat haar bedoeling is, zij zegt het letterlijk) en de islam als compleet achterlijk beschrijft. De loyaliteit van Turken aan Nederland noemt zij kleiner dan de anus van een muis. Turken die jammeren, klagen over Arabieren die Turkije overspoelen zodat Turken een minderheid in eigen steden worden. Syriërs die kinderen fokken en dat je overal Arabisch zag op winkels, verboden door Erdogan (baas in eigen land), de stijging van criminaliteit met de komst van de Suriërs.
   Citaat van haar: DENK is de allochtone onderbuik met een allesvernietigend maagzuur.
   “Zowel jullie als Marokkanen zijn zandnegers. Jullie hebb en achterlijke collectivistische culturen en schieten jullie dochters neer op straat als zij een vriendje hebben. In jullie landen zitten die garnalenbreinen nog altijd tot in den treuren te bakkeleien over zaken zoals of je wel of geen tanden mag poetsen als je vast in de ramadan……”
   Laatste citaat van iemand die ongezouten kritiek heeft op de achterlijke Turkse maatschappij als zij op schoolreisje in Italië is)

   Ook de rooien/socialisten moeten het ontgelden met hun idiote gedweep met de islam, ook de geschifte ‘feministes’ met hun hijab-dag.

   Zij zat trouwens op het Hervormd Lyceum West, bij de Sloterplas. Vreselijke school. Ik had het direct bekeken toen ik het sollicitatiegesprek hield (ligt al lang terug) De rector is lyrisch over ‘de potentie van de leerlingen’ die het allemaal kunnen maar helaas veelal ouders hebben die geen Nederlands kunnen (lees gerust: achterlijke opvattingen hebben uit het jaar 0)
   De rector was eerst hoofd van het Haarlemmermeer College. Vraag mij niet waarom haar daar weg ging. Ook daar heb ik eens gesolliciteerd en meneer kwam 20 minuten te laat op de afspraak en had niemand van de sectie geïnformeerd om bij het sollicitatiegesprek aanwezig te zijn en dus kwam ik voor niets.
   De rector, Hans van Dokkum, komt uit de jazz-wereld en gedraagt zich net zo sloom als slow-jazz
   Hij herkende mij niet eens meer, maar toen ik hem zag dacht ik ‘o, help! Overigens is hij niet meer aan het HLW

   foto op:
   https://www.parool.nl/nieuws/de-grote-stap-na-groep-8-een-brede-of-een-kleine-school~b264858e/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

   Geliked door 1 persoon

 4. Chris Dirick zegt:

  Islam, de religie van de Wrede.

  Like

 5. john van antwerpen zegt:

  Haar nu al als verzetsstrijdster benoemen gaat niet te ver. Nog mooier zou zijn haar
  een zetel in de tweede kamer geven als eerbetoon. Bescherming van deze heldin
  zal nodig zijn, nog urgenter is dat er vele van dezulken moeten komen, hoe meer hoe beter.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s