Te ziek voor woorden: enorme toename in coronabesmettingen, mede dankzij massaal testen van baby’s

(Door: Michael van der Galien)

Het aantal “besmettingen” loopt volgens het RIVM en het kabinet razendsnel op. Maar gek genoeg valt het qua ziektebeeld nogal mee. Hoe dat komt? Kinderen worden massaal getest. Zo is het aantal tests onder 0-3-jarigen met 3 procent toegenomen, blijkt uit een rapport van het RIVM zelf. “Baby’s. We testen baby’s,” schrijft Robin Fransman van HerstelNL dan ook geschokt.

Kinderen van de leeftijd 0-3 (dus baby’s en peuters!) hebben weliswaar bijna of zelfs helemaal geen last van het coronavirus, maar toch worden ze op grote schaal getest. Voor het kabinet is dat natuurlijk geweldig. Want meer testen betekent meer “besmettingen.” Die informatie wordt vervolgens gebruikt om de draconische maatregelen van het kabinet te verlengen én te verdedigen. Voor de samenleving is dat vreselijk, maar voor het kabinet is het natuurlijk één groot feest.

Lees verder>>>
(h/t “Knalkopje1”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op Te ziek voor woorden: enorme toename in coronabesmettingen, mede dankzij massaal testen van baby’s

 1. lot zegt:

  Duidelijk hier zeggen, dat niemand bij een baby of kind een naald of iets anders mag inbrengen of aanleggen, dat ALLEEN en UITSLUITEND door KINDERARTSEN mag gebeuren, omdat de anatomie van kinderen en babies anders is. De voormalige vriendin van mijn broer was kinderarts en had dit duidelijk uitgelegd, dat zij speciaal studeerde voor kinderarts en als er kinderen bij betrokken zijn zij wordt geroepen.
  Gewoon weigeren.

  Geliked door 1 persoon

 2. verzamelaar2002a@hotmail.com zegt:

  Deze klucht neemt steeds vreemdere vormen aan,het is waanzin ten top.
  Wat mij altijd zo bevreemde is dat er nog steeds wereldwijd getest wordt met de beruchte PCR test die naar blijkt, niet geschikt is om uberhaupt enige besmetting te constateren.
  Een raar fenomeen vindt ik dat deze test gedaan wordt door een wattenstaafje diep in de neus te stoppen,waarbij men zeer dicht op de hersenen zit.Allemaal om te zien of men besmet is.Daarentegen moet iedereen een mondkapje dragen omdat men van mening is dat aerosolen
  anderen kunnen besmetten.Als dit zo zijn dan is testen via de mond naar mijn mening toch vele malen logischer.DNA wordt toch ook via de mond afgenomen.Ik laat mij via de alternatieve media met grote regelmaat van informatie voorzien,en ik ben tot de conclusie gekomen dat er wereldwijd de cijfers worden gemanipuleerd.Heel af en toe krijg ik iets mee op de t.v.over corona,dit is pure staats propaganda,en het maakt mij kotsmisselijk.Iedereen in dit land word willens en weten belogen en bedrogen.Alles is bedrog alles is nep,behalve dan de bevolking de dupe is.Nederland klopt zich op de borst een parlementaire democratie te zijn,ondertussen zijn wij uit gegroeid tot een parlementaire dictatuur(partijkartel)

  Geliked door 4 people

  • Julia zegt:

   verzamelaar2002@hotmail.com Een deel van de bevolking is inderdaad de dupe maar dan benoem ik hier wel de mensen mee die zich verder verdiepen in plaats van haar oren te laten hangen aan wat de linkse propaganda voorschotelt. Door domheid, angst en onderdanigheid hebben zij meegeholpen en helpen nog actief mee aan deze ongekende en onterechte dictatuur die tegen alle grondrecht in druist. Toch heeft het merendeel wederom op deze dictatuur gestemd. Ze laten zich zelfs sturen door de tirannen om deel te nemen aan een proefvakantie. https://www.telegraaf.nl/financieel/1095311656/al-duizenden-aanmeldingen-voor-proefvakantie-naar-rhodos Hoe triest vakantie betekent voor mij gaan en staan waar men zelf wil en onder volledige vrijheid en niet een weekje proef verplicht in een resort en daarna vrijwillig 10 dagen in thuis quarantaine. Dus dit is weer een feit dat velen graag hun vrijheid hebben opgegeven en onderdanig de dictatuur ondergaan. Ook ik ben kotsmisselijk van al die leugens en misleiding, testbeleid dat totaal niet deugt en allemaal een verplicht vaccinatiepaspoort of anders uitsluiting uit de samenleving. Dit is dus puur vaccinatie onder dwang om enigszins wat vrijheid terug te kopen. Willens en wetens dus hebben veel mensen een hoge pet op en zijn nu al vergeten wat vrijheid betekent, hoe kostbaar dat is en offeren dit ook willens en wetens op. Ook het MKB en de horeca die steen en been klagen moeten solidair zijn en de boel massaal open gooien. Het is toch treurig waar al deze angst en onderdanigheid toe heeft geleid vooral voor onze kinderen en ouderen die in de laatste levensjaren verplicht een prik moeten hebben en al tijden opgesloten zitten. Het is alleen heel triest dat een deel van de bevolking die wel hun verstand bij elkaar hebben en niet van plan zijn onder deze misdaad tegen de menselijkheid door te gaan hiervan de dupe zijn. Kortom met al die onderdanige meelopers heb ik geen enkele medelijden. Het is nog veel en veel triester dat al die goedgelovige domoren vergeten zijn hoeveel helden hebben gevochten tijdens WOII en hun leven hebben gegeven voor onze vrijheid. Het blijkt allemaal voor niets te zijn geweest als je nu ziet hoe vrijwillig en zonder enig verzet miljoenen mensen hun vrijheid hebben opgegeven.

   Geliked door 1 persoon

 3. Ton Ruygrok zegt:

  De Schoft Rutte, het heeft een jaar geduurd voor hij zich voor het eerst liet testen.. wat een Klootzak..,
  Ton Ruygrok, Monster.

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Ton Ruygrok Wie zegt dat die gewetenloze tiran Rutte zich heeft laten testen. Gelooft u het zelf net als dat placebo vaccin wordt toegediend bij al die zogenoemde politici die voor de buis stoer laten zien dat zij ook het onbekende gif in laten spuiten. Ik vertrouw die dictators op geen enkel punt meer ze zijn allemaal nog niet in eerste leugens gestikt. Over de beloften en plannen tijdens de verkiezingen nog maar niet te spreken die worden nimmer nagekomen. Die al gehele Haags Maffia is corrupt en onbetrouwbaar. Kijk alleen al naar het niveau van de partijen die zich toevoegen in de blauwe zetels partijen die tegen eigen volk zijn zelfs o.a. een blank hatende racist als Simons en overige nieuwkomers met dubbele paspoorten maar wel zoveel mogelijk profiteurs met name uit Afrika van harte verwelkomen belonen met privileges en zeer gul voorziet van flinke uitkeringen en toeslagen.

   Geliked door 2 people

 4. HenK zegt:

  zo worden we in de maling genomen ! meer besmettingen nodig ? gaan we meer testen, en het schaapjes volk loopt achter de leider aan richting de gaskamer

  Geliked door 3 people

 5. M. zegt:

  Iedereen die het testen van baby’s normaal vind is ziek in het hoofd.

  Geliked door 4 people

 6. bobzelf zegt:

  en dan roepen dat ome bob geschift is !! whahahahaha

  mijn god, wat moet er nou verder nog gebeuren

  voor u die mosselruggengraat en coke hugo van hun fiets slaat

  dan wel er een kogel door heen jast ??

  oom copy past copy past 1741 x

  Geliked door 4 people

 7. Bob zegt:

  Het lijkt wel of de coronatests met
  coronavirussen worden gebruikt.

  Geliked door 2 people

 8. Mary zegt:

  Ik kan natuurlijk alleen voor mijzelf spreken, NOOIT, NOOIT, NOOIT deed ik dat mijn kind aan, hoe is het in vredesnaam mogelijk dat er zoveel baby’s, peuters, kleuters getest kunnen worden…………ik vind het ronduit shockerend!!!!!

  Geliked door 2 people

 9. toetssteen zegt:

  Te erg voor woorden!

  Geliked door 2 people

 10. koosv8 zegt:

  Welke idiote ouders laten dit doen bij hun kroost.

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   @koosV8 Juist niemand zou met zijn tengels aan mijn kinderen moeten komen, ik heb ze wel niet maar ik hoorde laatst van een kennis die een kleinzoon heeft van 3 en zijn dochter liet hem testen voor Corona, want hij had een snotneus sorry maar dat is een kut-moeder.

   Geliked door 3 people

  • Blaffertje zegt:

   @koosv8.

   Precies.
   Dat vraagt ik mij ook af.
   Als het mijn kind was, hoefden ze niet meer hun poten er aan te komen.

   Voor de flauwekul testen als het niet eens ziek is?
   Zijn ze gek geworden?

   Geliked door 2 people

 11. Julia zegt:

  Dan ben je toch als ouder geen knip voor je neus waard om hier zelfs je kinderen de dupe van te laten worden en op te offeren alleen om het RIVM te pleasen en niet te te vergeten de gewetenloze idioot Rutte om de cijfers op te schroeven van het aantal positief geteste en mee te werken aan nog meer tirannie en dictatuur. Mijns inziens ben je dan geen kinderen waard.

  Geliked door 1 persoon

 12. Lady zegt:

  Welke OUDER laat zijn jonge kind dit aandoen 😳😡😪

  Geliked door 2 people

 13. Alex Delarge zegt:

  Past helemaal in de plannen van het satanische pedo en kinderpornonetwerk. Te gruwelijk voor woorden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s