Komen er weldra klimaatoorlogen?: Bill Gates-groep wil de zon verduisteren

(Door: Kornelia Kirchweger – Vertaling: E.J. Bron)

Weerbeïnvloeding tegen klimaatverandering

Met een krankzinnig plan wil een groep rondom Bill Gates met brachiaal geweld en vermoedelijk verwoestende gevolgen de zogenaamde klimaatverandering bestrijden: bij behoefte moeten er miljoenen tonnen kalkstof in de stratosfeer gesproeid worden om zodoende het zonlicht te reflecteren respectievelijk te dimmen en de globale opwarming te verlangzamen. De eerste kleine poging voor “Global Cooling” dient voor het eerst in juni te starten om de wisselwerkingen met de atmosfeer te onderzoeken.

Het idee om een soort zonbescherming rondom de globe te leggen, doet al langer de ronde. Er werd bijzonder intensief over gediscussieerd na de uitbraak van de vulkaan Pinatubo op de Filippijnen in het jaar 1991. Wetenschappers onderzochten het effect van de gigantische chemische wolk van 20 miljoen ton zwaveldioxide die daarbij de stratosfeer ingingen en daar als zwavelzuurdruppeltjes een jaar lang rondom de globe zweefden. Ze werkten als kleine spiegels die zonlicht reflecteren. Als gevolg daalden daarna de globale temperaturen voor een periode van 1,5 jaar met 0,5 °C. Destijds ontstond de droom om de globale opwarming te “repareren”.

Bill Gates: Heer over hemel en Aarde

Zoals zo vaak bij krankzinnige projecten is hier o.a. ook de naam Bill Gates te vinden. Onder academische leiding van de Universiteit Harvard en een schenking van $ 3 miljoen uit het Bill Gates-Fonds voor innovatief klimaat- en energieonderzoek moet in een minitest “het potentieel van het project” getest worden. Al in juni moet een grote ballon 12 mijl boven de Zweedse stad Kiruna in de stratosfeer zweven. Bepakt met een zak met 2 kilogram calciumcarbonaatstof en 600 kilogram wetenschappelijke apparatuur. Daarna moet het zakje stof geleegd en de reactie tussen kalkstofdeeltjes en lucht geanalyseerd worden. Het geheel wordt met een computermodel berekend en kan daarna in willekeurige grootte gedimensioneerd worden. Daarover projectleider Frank Keutsch: men zou achter het werkelijke effect willen komen, de huidige modellen zouden “te optimistisch” zijn. Men zou deze strategie alleen maar in de wanhopige situatie toepassen als delen van de planeet onbewoonbaar mochten worden. Wie dat beslist, zei hij niet.

Strategie voor klimaatoorlogen?

Ondertussen waarschuwen deskundigen voor de verwoestende en onvoorziene gevolgen van zo´n experiment, vooral voor het verschuiven van het natuurlijke weerpatroon. De schade zou groter kunnen zijn dan de klimaatverandering zelf. De ozonlaag zou verwoest kunnen worden. Die beschermt ons tegen gevaarlijke UV-straling, die kanker en DNA-schade kunnen veroorzaken. Dit “klimaatgeknutsel” kan ook de circulatie van de zeestromingen verstoren, die op hun beurt ons weer reguleren. Globale extreme klimatologische gebeurtenissen zouden het gevolg kunnen zijn, die akkerland verwoesten, complete soorten uitroeien en ziekte-epidemieën bevorderen. Het verduisteren van de zon zou leiden tot klimaatwinnaars en –verliezers. Men zou perfecte klimatologische omstandigheden in een regio van de Aarde kunnen creëren, maar tegelijkertijd een vernietigende situatie in een andere regio kunnen aanrichten. Want de temperatuursverandering in het ene deel van de wereld leidt tot vernietiging in een ander deel. In het wereldklimaat is alles met elkaar verbonden.

Dodelijk grootheidswaanzin

De verandering van de globale gemiddelde temperatuur zou de verdeling van de warmte rondom de globe veranderen en zodoende de verdeling van de hoeveelheid regen. Warmte drijft de waterkringloop aan – water verdampt, er worden wolken gevormd, die als regen naar beneden vallen. Warmteverandering zou een daarmee gepaard gaande verschuiving van het neerslagpatroon veroorzaken. Maar hoe – en waar precies? Er bestaat geen voorspelling hoe het weer op de lange termijn van de wereld erop zou kunnen reageren wanneer er een gigantische chemische “zonbescherming” omheen komt. Alleen daarom al valt dit idee en de poging het in te voeren in de categorie “dodelijke grootheidswaanzin”.

Bron:
wochenblick.at
Door: Kornelia Kirchweger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op Komen er weldra klimaatoorlogen?: Bill Gates-groep wil de zon verduisteren

 1. Hovawart zegt:

  Ach ja, die Gates is ‘larger than life’, de man naast god himself,…….we all say ‘i believe’, pray the lord and crazy Bill Gates….this menacing master of madness and mayhem is mad as a hatter.

  Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  Wil die gek kalkstof in de stratosfeer sproeien ?
  Een nog beter bewijs van hun grote geestelijke handicap is niet te verkrijgen.
  Zou Edje Nijpels hier soms achter zitten ?
  Die nietsnut heeft ook de meest vreemde ideeën !

  Geliked door 5 people

 3. BigLJohn zegt:

  Onze wereld naar de donder helpen, de zon kunstmatig verduisteren ? We zullen die Gates eens het licht uit zijn ogen halen, enkele reis kerkhof. Op een gegeven moment zullen bij de mensen de stoppen gaan doorslaan en zullen ze op jacht gaan naar dit soort van menselijke Duivels.

  Geliked door 4 people

  • Mary zegt:

   Die jacht daarvoor kan het nooit te vroeg zijn…………

   Geliked door 2 people

  • koosv8 zegt:

   Liever vandaag als morgen. Moet de hele mensheid de ideeën van een paar over het paard getilde idioten volgen. Vooral niet dus.
   Laat de klopjacht maar beginnen.

   Geliked door 2 people

  • M. zegt:

   Al twintig jaar lullen we over het afdekken van de zon met chemtrails en het interesseert de mensen geen donder dat men BA barium en AL aluminium in de atmosfeer sproeit.

   Men warmt op met de winterjas aan en men gelooft die bullshit ook nog.

   De jacht is allang geopend.
   Maar niet door het hersendooie volk.
   Want dat slaapt al 20 jaar gewoon verder en wil graag vernietigd worden blijkbaar en dat ze geen donder om de toekomst en het leven van hun kinderen geven is mij ook al 20 jaar bekend.

   Like

 4. Cathja zegt:

  Deze zeer gevaarlijke man moet beslist gestopt worden! Hij waant zich god en denkt te kunnen regeren over de hele aarde, getuige dit soort weerzinwekkende plannen.
  Het verbaast me al geruime tijd dat deze man -die echt levensgevaarlijk is!!- nog steeds vrij rondloopt. Velen zijn voor veel minder levenslang achter de tralies verdwenen.
  Dat het in zijn bovenkamer niet pluis is, dat weten we al een tijdje, maar deze plannen slaan werkelijk alles!

  Geliked door 4 people

 5. HENK zegt:

  psychopaat !! hij denkt dat tie Trump is de LUL

  Like

 6. Hovawart zegt:

  Sunblocker Gates gaat ons echt terugbrengen naar de Dark Ages, want zijn computer heeft het berekent als meest-aannemelijke kans…….

  Like

 7. Hovawart zegt:

  Gedenk eens het gedicht van Hendrik Mattheus van Randwijk genaamd ‘Een volk dat voor tirannen zwicht’……….of als je wat jonger bent een mooi sinister outro van Vincent Price, ‘Darkness falls across the land, the midnight hour is close at hand……….’

  Like

  • LUCIA zegt:

   @Hovawart; Ik vul je aan; and Icarus is sure to land ( hoewel dat overdag gebeurde)

   Like

   • bobzelf zegt:

    LUCIA zegt:
    26 maart 2021 om 06:04

    WHAHAHAHAHAHA , NOU LIEVE DAME
    ICARUS WAS GEWAARSCHUWD HOOR .
    MAAR TOCH BEETJE TE HOOG , NIET LUISTEREN
    DUS “”ICARUS IS SURE TO LAND “”
    TEGENWOORDIG HEET DAT “”UIT DE LUCHT GEPLEURD ”
    TOEN DE WAS OP ZIJN VLEUGELS WAS GESMOLTEN ..

    KIJK DAT KAN OOK IN COPY /PST NATUURLIJK

    MAAR OME BOB SCHRIJFT DAT GEWOON EFFE, ALS

    GRIEKSE HISTORICUS WHAHAHA

    OOM COPY PAST COPY PAST COPY PAST EN ?? COPY PAST

    Like

 8. Jules Vismale zegt:

  Bill Gates denkt zeker dat hij God of Moeder Natuur zelf is? Wat een hoogmoedige dwaas is die gestoorde kerel met zijn idiote voorstellen!

  Like

 9. bezigebij63 zegt:

  Ik hoop dat die Gates zo gauw mogelijk wordt vermoord.

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   @ BezigeBij
   Met jou velen en dan denk ik aan een beroemde en beruchte chinese keizerin, die dan aan haar beul zei ; “het moet vier dagen duren”.Het gaat hem niet lukken, deze man heeft zijn succes gestolen van een ander , hij is zelf niet zo slim want dan heb je dat niet nodig, hij is gewoon een megalomane psychopaat.
   Hij zal gestopt worden. De boys in de schotels grijpen in als het te gek wordt, o.a. bij Tsjernobyl en ze maken vaker kernwapens onklaar . Ze wonen hier ook dus moet de planeet overeind blijven en wat mij betreft ik hoop dat ze gehakt van hem maken en zijn vrouw erbij, dat is ook zo’n griezel.l

   Geliked door 1 persoon

 10. koosv8 zegt:

  Wanneer komt er nou eens een kogel op deze lieden af. Dat moet toch niet zo moeilijk zijn.

  Geliked door 2 people

 11. J. C. Th. Köhler zegt:

  Terwijl het allemaal zo eenvoudig is. In opdracht van Bill Gates een raket bouwen, niet naar Mars, maar naar de zon. Bill Gates erin met een gieter en een tuinslang, om daar het vuur te blussen.
  Moet ík dan met dit idee komen? Is er dan niemand anders die logisch kan denken?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 12. pepo Copyright zegt:

  Ik heb net solar panels gekocht 😖

  Like

  • htskday zegt:

   @pepo,

   Tja, dat is kaa u tee, die kan je dus binnenkort ook weer weg flikkeren als het zo doorgaat..

   Misschien gaat bill de wind ook nog even tegenhouden, kunnen we al die wind/gehakt molens ook weer weg pleuren.
   Dat is een “lose/win” geloof ik..
   Kunnen gelukkig weer allemaal terug aan het gas….

   Gaat lekker zo,..

   Geliked door 3 people

 13. Blaffertje zegt:

  Levensgevaarlijk plan.
  Kunnen we Gates niet even laten verduisteren, zijn we gelijk van een hoop problemen af.

  Dit soort ingrepen op het ecosysteem zijn desastreus en kan alles vernietigen.
  Onze zuurstofleveraciers, bomen en planten, hebben zonlicht nodig om de door ons uitgestoten stikstof om te zetten in zuurstof wat wij weer op onze beurt nodig hebben om te kunnen leven.

  En troost hebben wij dan wel, ook Gates kan niet zonder 😁

  Geliked door 1 persoon

 14. Julia zegt:

  Dat die Gates nog geen enkeltje voor goed naar de hogere sferen heeft verwondert mij ten zeerste. Wie wil niet van deze waanzinnige idioot. Deze idioot verdient maar één vaccin en dat is de welbekende die in sommige Staten van de USA nog wordt toegepast dat zal een verlossing zijn voor de algehele wereldbevolking. De waanzin die zijn hersenen zwaar hebben aangetast zijn niet meer te omschrijven. Gates is een levensgevaarlijke psychopaat.

  Geliked door 1 persoon

 15. M. zegt:

  De zon verduisteren gebeurd al 20 jaar boven iedere blinde zijn hoofd.
  Elke dag weer op een paar dagen per jaar na.
  Hoe blind is een volk?
  BA barium en AL aluminium. BAAL.
  Heeft niets met de duvel te maken hoor. Welnee .
  U kan ook 4 letters intikken met uw luie duim en zelf even kijken.

  Mensen die vroeg opstaan weten dat het bijna altijd mooi weer is tot die vliegtuigen weer een dekbed aangelegd hebben voor de zon en een grijze dag weer een feit is.
  Slow killing….maar dan is het niet erg toch ?
  Is toch harstikke aardig van die mensen dat men u liever een lange lijdensweg toewenst dan een snelle dood.

  Vitamine D en de zon zijn goed tegen griep (corona) dus wil de spuitboer die graag nog meer afgedekt zien.
  Een volk met genoeg vitamine D gebrek krijgt zo’n beetje alle ernstige ziektes die je kan bedenken en die gunt hij u van harte.
  Misschien eens negen letters in tikken met uw luie duim dan kan u zelf zien hoeveel ‘moois’ vitamine D gebrek u brengt.

  Maar de hersenloze zal zeggen dat hij ook goede doelen steunt en dan is het goed als je de wereld ziek maakt voor de hersenloze
  Net als de hersenloze massamoord op mensen wel een goed idee vind omdat een paar mensen liegen dat de aarde te vol is maar gaan deze hersenloze mensen er wel van uit dat zij daar zelf niet bij horen.
  Hoe krankzinnig slecht hun denkwijze is hebben ze niet eens door.

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   @M; Al het kwade kan de zon niet velen, heeft iets met uv’ s te maken, die verhinderen manifestaties van entiteiten, vandaar ook dat ze de gewone gloeilamp hebben vervangen door led’s. Vroeger waren heel vaak hoeken afgerond, ook in kamers zodat je geen hoeken van 90graden had, dit heeft ook te maken met manifestaties van het kwade. Entiteiten reizen ook op EMF’s daarom is het verstandig je computer, TV, mobiel en waar je elektra je huis binnenkomt /stoppenkast goed te beschermen
   De meest simpele bescherming, is een flesje met zilver en zout en een gebed terwijl je je erop concentreert. Dus dat heb ik gedaan, (in een iets geavanceerdere versie) en het scheelt ellende. Ik weet dat er ook mensen zijn die puur alleen maar bidden en dat werkt voor hen maar iedereen is anders .

   Het feit dat men ons nu niet meer stiekem chemtrailt, doen ze idd al heel wat jaren , en het nu doen onder het motto klimaatbeheersing… zorgt vind ik in ieder geval richting de wappieroepers, voor een betere/duidelijkere argumentatie over dit onderwerp, ze kunnen het in ieder geval niet meer wegwappieen.

   En ja, we zijn het helemaal met mekaar eens dat mensen nou niet bepaald veel licht in hun bovenkamer hebben, daarom heeft deze z.g. elite/archons bende, de zaak ook kunnen overnemen.Als mensen wat “verlichter” waren , was het ze nooit gelukt.
   Daardoor zijn ze arrogant geworden en menen ze zich alles te kunnen veroorloven en niet meer zich te hoeven verhullen, grote fout nummer 1..nu de rest nog.

   Op dit moment ben ik zaken achter Covid aan het onderzoeken… zie het qua benadering als concentrische cirkels, je begint bij de buitenste en werkt jezelf naar binnen toe en dan weer naar buiten toe, ter verificatie, van je bevindingen.
   In grote lijnen heb ik ontdekt dat er 2 facties /groeperingen binnen de Cabal onderling vechten om de macht, naar ons toe lijkt het een front maar dat is het niet . Daarom gaan bepaalde ontwikkelingen niet zo snel, omdat er her en der op de rem wordt getrapt.
   Bovendien zijn er ook andere wezens in de arena gestapt. ik denk om hun eigen belangen veilig te stellen maar dat is in ieder geval niet in ons nadeel, in de context van ..de enemy of my enemy is my friend.

   Like

 16. Bob zegt:

  Hij wil hiermee het leven op
  onze planeet verwoesten.
  De dyno’s zijn door een natuurlijke
  zonsverduistering uitgestorven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s