Mensenrechtencommissaris: NGO´s moeten migranten tegen de wil van lidstaten aan land brengen

(Vertaling: E.J. Bron)

Het is niets nieuws dat enkele mensen Europa met migranten willen overstromen. Maar dat de mensenrechtencommissaris van de openlijk tot rechtsbreuk oproept, gaat alle gezonde mensenverstand te boven. Fidesz heeft de Europese Commissie opgeroepen maatregelen te nemen.

Dunja Mijatović (foto), de mensenrechtencommissaris van de Raad van Europa, moedigt openlijk aan tot wetsovertredingen wanneer zij zegt dat de schepen van NGO´s, die reddingsacties op zee uitvoeren, illegale migranten tegen de wil van de lidstaten in de Middellandse Zee aan land kunnen brengen. Daarbij beroept ze zich op mensenrechtenbezwaren, zei de parlementariër van Fidesz, Balász Hidvéghi, dinsdag in een verklaring.

Hij voegde er aan toe dat de delegatie van Fidesz in het Europees Parlement een brief aan de eurocommissaris voor Binnenlandse Zaken, Ylva Johansson, heeft gestuurd, waarin ze haar ertoe oproept een standpunt in te nemen over de activiteiten van “NGO-migrantenboten, die opzettelijk de wet breken”.

De aanleiding was een zitting van de commissie voor burgerlijke vrijheden, justitie en binnenlandse zaken (LIBE) op 15 maart, waarbij de afgevaardigden met de mensenrechtencommissaris van de Raad van Europa van gedachten wisselden over reddingsacties in de Middellandse Zee.

(Bron: 2022plusz.hu)

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Mensenrechtencommissaris: NGO´s moeten migranten tegen de wil van lidstaten aan land brengen

 1. Julia zegt:

  Wat zullen we er eens van denken die algehele ongecontroleerde en niet geteste stroom met schepen terug naar open zee te sturen. Nederland is vol en er zijn geen woningen meer en de mensen kunnen niet zwaar belast blijven worden om deze profiteurs die ons miljarden kosten te blijven opvangen en te onderhouden.

  Geliked door 3 people

  • Yvonne zegt:

   Julia, weet u hoeveel mensen op 1 sociale huurwoning reageren? Soms 1000 tot 2000 mensen ! Kijk maar bij woonnet Rijnmond, ik ben woest dat velen naar dit piepkleine landje komen en wij die hier wonen geen huis kunnen krijgen
   Ik sta al 13 jaar ingeschreven ik zal de dag zegenen als ik hier in deze schijnheilen buurt weg kan,de hele week zijn ze asociaal en op zondag in het zwart gekleed naar de kerk

   Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ Yvonne op 25-3-2021 om 21.01 u.
    Bent u “gebonden” aan uw huidige woonplaats ?
    In andere delen van dit k.t-landje is mogelijk sneller een woning te vinden ?

    Like

  • Yvonne zegt:

   In 1900 had dit K Rutland 5.1 miljoen inwoners, toen was er nog plek !!

   Like

   • Lot zegt:

    Die Russen zitten nu hier en in Amerika. Daarom is hier zoveel Slavisch communistisch volk. Uit hun volk, hun zijn en hun doen, komt het communisme, wat een cultuur is, en geen systeem.

    Like

 2. Dr. Heinz zegt:

  Dat zijn géén migranten…….

  Dat zijn lieden die van binnenuit, héél Europa gaan overnemen!!
  En dat alles met welbevinden en goedkeuring van dat EUSSR volk!!

  Europa moet en zal Eurabia worden, waar dan géén plaats is voor de autochtonen!!

  Dit is totale waanzin!!

  Dit is de ondergang van, modern westers Europa!!

  Like

  • Shadow1100 zegt:

   Aangeboden:
   Een mooi vlak land voor de helft gelegen onder de zeespiegel. Vroeger genaamd Nederland, binnenkort Nederrabia geheten met de hoofdstad Islamsterdam, met als burgemeester mevrouw Fatima Halalsema, en dan deel uitmakend van het grotere toekomstige Eurodistan!
   Tot enkele jaren geleden zeer goed onderhouden en bevolkt door mensen die de Nederlandse taal machtig waren en hun cultuur hoog achtten.
   Sinds meerdere decennia zeer geliefd bij arabisch sprekend volk, mensen met een licht getinte of donkere huidskleur en andere al dan niet illegale asieleisers en crimigranten.
   Werken, je gedragen en enigszins aanpassen is echt niet noodzakelijk.
   Gratis geld, gratis woning, gratis inboedel, gratis gezondheidszorg, gratis scholing voor u, uw kinderen en al uw over te laten komen familieleden.
   De door u alhier gepleegde sexuele-, gewelds- en vermogensdelicten gericht tegen de autochtone bevolking worden met de mantel der liefde bedekt vanwege een bij u te constateren lage bloedsuikerspiegel, veroorzaakt voor, tijdens of na de ramadan. Daarnaast krijgt u allen de mogelijkheid om, op kosten van de Nederlandse belastingbetalers, minstens 1 maal per jaar naar het land, waaruit u destijds uit onveiligheid bent “gevlucht”, op vakantie te gaan om de door u in armoede achtergelaten nooddruftige familieleden, zoals de hulpbehoevende zwakke opa’s en oma’s, te bezoeken.
   Ook het feestje van uw schoonmoeder als ze 24 jaar wordt kunt u dan tegelijkertijd bijwonen.
   De oorspronkelijke autochtone bevolking zal compleet uit het straatbeeld verdwijnen, zoals nu al in vele wijken het geval is. Mochten er zich toch nog autochtonen op straat bevinden, zullen deze door de verplichte islam-kleding niet meer als zodanig herkenbaar zijn. Mannen hebben allemaal de verplichte gezichtsbeharing en de vrouwen dragen allen een chador, sluier, hijab, niqab of boerka. De voor de ogen uitgeknipte reepjes stof van de chador zullen worden gebruikt door de broertjes en neefjes om hun ogen te bedekken bij het tonen van hun gezichten tijdens het tv-programma “Opsporing verzocht”.
   Wegens klachten vanuit de marokkaanse gemeenschap dat zij te weinig op televisie te zien zijn wordt dit programma nu 2 x per week uitgezonden.
   Turks en arabisch worden de officiële landstalen en het Nederlands zal slechts nog enige jaren worden gedoogd en is daarna streng verboden.
   Christelijke feestdagen, zoals bijvoorbeeld Pasen, Pinksteren, Hemelvaart en Kerstmis, en nationale gebruiken, zoals carnaval, koningsdag en Sinterklaas met “zwarte” Piet, worden afgeschaft. Het begin is daar al mee gemaakt. Pasen heet nu al voorjaarsfeest en Kerstfeest wordt winterwende genoemd. Deze benamingen verdwijnen ook binnenkort.
   De Verenigde Naties heeft de Nederlandse regering al opgedragen te zorgen dat Zwarte Piet wordt afgeschaft.
   Deze wordt vervangen door de Iraanse zwarte Piet genaamd Hajji Firuz, die door de VN is vermeld op de UNESCO-Lijst van Meesterwerken van het Orale en Immateriële Erfgoed van de Mensheid’ en daardoor is beschermd.
   Dit zwart geschminkte figuur met felrode lippen is gehuld in rode kleren. Hij speelt tamboerijn en zingt om kinderen en hun ouders te vermaken (feit).
   Het Wilhelmus wordt vervangen door het arabische lied مَــوطِــنِــي مَــوطِــنِــي .
   De enige toegestane en verplichte feestdagen zijn de ramadan, het offer- en het suikerfeest. De voor u verplichte jaarlijkse pelgrimstocht naar mekka wordt door de Staat betaald. Alle Nederlandse kerken zullen worden gesloopt of worden omgebouwd tot moskee of islamitische school.
   Varkens worden niet meer in het land toegelaten en al de gerechten met varkensvlees en ander haram voedsel worden van de menukaarten in de restaurants verwijderd. In de plaatselijke winkels en horeca zal geen alcoholhoudende drank meer te verkrijgen zijn. Alleen halal-spijzen en -dranken zijn nog verkrijgbaar. Op het in bezit hebben van haram voedsel staat als straf steniging. Op het nuttigen daarvan staat decapitatie.
   De term Homo sapiëns zal worden veranderd in de Homo getintiës.
   De huidige wetgeving zal worden vervangen door de sharia en de hadith.
   De koran wordt straks beschouwd als dé grondwet.
   Allahlastering, afvalligheid, blasfemie, diefstal, overspel, gokken, alcoholgebruik, pornografie en prostitutie worden gestraft met doodstraf, stok- of zweepslagen, steniging, amputatie, decapitatie en/of andere vormen van marteling.
   Omdat in de koran en de sharia slavernij niet verboden is, is het toegestaan enige (kind)slav(innen)en te houden, die als manier van boetedoening weer in vrijheid gesteld kunnen worden.
   Het steunen van extremistische en fundamentalistische groepen binnen de islam en het steunen van terrorisme en de zelfmoordaanslagen van de jihad (heilige oorlog) is toegestaan. 
   Het onderwijs mag nog slechts plaatsvinden op scholen met islamitische leer. De enige twee partijen waar nog op gestemd kan en mag worden zijn Denk (nieuw leven ingeblazen) en D66. De eerlijkheid gebiedt mij u te zeggen dat van die twee D(ictatuur)66 al helemaal niet te vertrouwen is.
   Andere politieke partijen en/of oppositiegroeperingen zijn ten strengste verboden en lidmaatschap of ondersteuning daarvan wordt zwaar gestraft.
   De huidige democratische monarchie met ons parlementaire stelsel zal verdwijnen en veranderen in een absolute dictatuur bestuurt door de zichzelf uitgeroepen en benoemde kalief Kuzu. Deze kalief regeert vanuit Den Hagistan via een regering waarvan de belangrijkste en best betaalde posten worden bekleed door louter vooraanstaande leden van de familie van de kalief en diens vrindjes. Het geheel onder directe supervisie en strenge aansturing van het potentaat erdogan en turkije. Eénmaal per 4 jaar zal er gestemd kunnen worden. De stembiljetten zullen door de Kalief persoonlijk in de papiervernietiger worden gestopt en de regering blijft gewoon zitten.
   Het Binnenhof wordt gebedsruimte voor het vrijdagmiddaggebed.
   Mensen die kritiek durven te uiten op de nieuwe kalief en/of zijn regering worden geëxecuteerd, gedetineerd en/of gedeporteerd naar de inmiddels leeggelopen landen waar nu plaats genoeg is, zoals vele Afrikaanse gebieden.
   Kalief kuzu zegt nu al dat de autochtone bewoners van Nederland maar moeten oprotten als ze de nieuwe “koeltoer” niet aanstaat. (feit)
   “God-allah-machtig……. “,

   Geliked door 1 persoon

 3. karton zegt:

  Dit vrouwmens deugt van geen kant, dat is duidelijk te zien op de foto.
  Een mensenrechtencommissaris ?! wat is dat voor waanzin ?
  Voor welke mensenrechten staat dit vreemde wezen dan ?
  Óók west Europeanen hebben mensenrechten , deze dreigen vernietigd te worden door “mensen” als deze niet door mij gekozen vrouw.

  Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   @karton

   Is dit wezen wel een vrouwmens?

   Like

   • I.K. Bennurklaarmee zegt:

    Neen! Een onmens!!

    Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ Cathja op 25-3-2021 om 19.50 u. Beste Cathja , daar vraagt u me wat ! Ik heb feitelijk geen idee , ik ben afgegaan op haar haarlengte , geschilderde lippen én de oorbellen. Het/hij/zij zou natuurlijk óók de genderzoon van Fransje Timmermans kunnen zijn of de lesbische dochter van Ollonkreng. U hebt me zwaar aan ‘t twijfelen gebracht !!! Één ding is voor mij wél zeker………hij/zij/het deugt van geen kant.

    Geliked door 2 people

   • Jules Vismale zegt:

    Beter gezegd nog: die Dunja Mijatović is gewoon een smerig links kreng, een valse heks, een blauwe jakhals, een mensenverachter en een dictator die nog steeds meent dat je mensen overal ter wereld kunt opschept met vreemdelingen!
    En ze wil natuurlijk vast NIET een stel van die migranten zelf in haar eigen huis opnemen! Wat mij betreft schoppen dergelijke migranten die akelig feeks zo hard onder haar smerige kont dat ze hierna ZELF in de oceaan beland en daar hopelijk NOOIT meer uitkomt!

    Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Zit fdat kutwijf ze daar in brussel over mensenrechten te zijken terwijl onze burgerrechten inmiddels zijn gereduceerd tot nul. Maar dat mag geen naam hebben.

   Geliked door 2 people

  • Lot zegt:

   Als je kijkt naar haar lage hersendak dan is zij slavisch en er zit weinig in, een slaaf attitude. Wat er in de hersenpan wordt gestopt komt er weer uit, zelf nadenken kan zij niet.

   Als je de hoogte neemt van mondopening tot aan bovenste deel oogkas en in vergelijking je gaat omhoog oogkas tot aan kruin, dan moet dat minimaal 1:1 zijn. Bij echte Europeanen is de hersenpan groter dan het voorgaande. meestal 1: 1.10 of soms 1:1.25. Dus de hoogte van bovenste deel oogkas tot aan kruin is groter dan het gezicht van mondopening tot oogkas boven. Wat betekent dat Europeanen genoeg hersenen hebben in de pan om zelf na te kunnen denken.
   Ik heb het vaak nagemeten en zelf uitgedacht en het klopt. Alles wat buiten Europa leeft en ook in amerika, de mensen die wij hier niet wilden hebben en uit het oosten kwamen, mogen blij zijn als zij 1:1 hebben. Kom je een tegen komt met groter, dan is het een echte Europeaan. En anders is het een mix met Aziaten, die andere hersenen chemie (logica) hebben. Prima al de soorten, net als de vele vogelsoorten, maar ik wil of er niet bij wonen in die shithole landen, die een tiran nodig hebben, een magyar meester. En ik wil ook niet dat zij hier hun cultuur komen opeisen en of mij overheersen.

   Like

  • Lot zegt:

   n.b. De botten oogkas zit onder de wenkbrauw, waar het oog in zit

   Like

 4. Marc zegt:

  En daarom ben ik voor herinvoering van de doodstraf, en wel voor de misdaad van cultuurverraad.

  Like

 5. scherpschutter1943 zegt:

  Alleen de regering is er schuldig aan dat nederland overstroomd wordt met economische gelukszoekers. Als ik ergens in een zandbak in mijn blote reet onder de zon zat te verhongeren kwam ik ook naar europa, heb ik volledig begrip voor. Maar dit zijn geen vluchtelingen. Dit zijn jonge sterke soldaten van Allah, goed gevoed, goed gekleed, voorzien van de duurste Iphones en ook nog een hoop geld op zak.
  Deze vijandelijke invasiemacht is hier met toestemming van onze eigen regering. Gekker moet het toch niet worden. Conclusie, onze regering en de politici die deze invasie hebben geratificeerd, zijn onze ergste vijanden, erger nog dan de moslims die ons nu bedreigen. Onder het mom van democratische verkiezingen hebben ze nu het touw aan ons aangereikt waarmee we ons zelf kunnen verhangen. Dat zijn hun bedoelingen en niet anders.

  Like

 6. Lot zegt:

  Mensenrechtenbezwaren? Zo kan ik het ook, immigranten hier opzij duwen en huizen terugnemen. Mijn opa had een geweer en om 5 uur ’s ochtends hingen de langslopende landarbeiders in zijn appelbomen en hij schoot op ze. Die gingen nooit meer in zijn bomen, want er kan wel eens een verdwaalde kogel in hun terechtkomen met lelijke wonden, en dat is een appeltje toch niet waard. En zo moeten wij dat ook doen met dat Indische migrantenvolk wat hier komt via noordafrika of roemenie. Zij ruiken onze zwakheid en zien dat zij land kunnen innemen en dat moeten wij niet toelaten.

  Like

 7. Bas zegt:

  Italië

  Een echte onfatsoenlijkheid! Hier is de situatie van het quarantaineschip nadat de Afrikaanse illegale immigranten op Italiaanse bodem waren geland. De kosten voor de herstructurering en terugwinning van het schip moeten volledig worden afgetrokken van het salaris van de minister van Binnenlandse Zaken, Lamorgese. https://t.me/RadioSavana

  Lampedusa vallen drie boten van Afrikaanse illegale immigranten het eiland binnen, geëscorteerd door de Guardia di Finanza en de kustwacht. Italiaanse kinderen kunnen niet spelen in het park, maar Afrikaanse illegale immigranten kunnen ons binnenvallen met medeplichtigheid van de Draghi-regering. Dat is genoeg! https: //

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s