De kleinsten als proefkonijntjes: BioNTech/Pfizer test coronavaccin op kinderen

(Door: “Victoria”– Vertaling: E.J. Bron)

Na AstraZeneca en Moderna zijn nu ook BioNTech en haar Amerikaanse partner Pfizer ermee begonnen om hun coronavaccin op kinderen van 0 tot 11 jaar te testen. Tot nu toe zijn niet alle zware bijwerkingen en gevolgen op de lange termijn bekend, maar de gewetenloosheid kent waarschijnlijk geen grenzen om nu mensenproeven op de kleinsten respectievelijk zwaksten in de samenleving uit te voeren.

Wat zijn dat voor ouders, die geen vragen stellen bij zulke ontwikkelingen en hun kinderen als proefkonijntjes ter beschikking stellen, opdat de farmaceutische industrie haar giftige cocktails kan testen? Of worden de mRNA-vaccinaties bij voorkeur uitgevoerd op kinderen uit tehuizen of op weeskinderen om het niet volgroeide immuunsysteem te testen?

Epoch Times:

Na de concurrenten Moderna en AstraZeneca zijn nu ook de firma BioNTech uit Mainz en haar Amerikaanse partner Pfizer ermee begonnen hun coronavaccin op jonge kinderen te testen.

“Samen met onze partner BioNTech hebben we de eerste gezonde kinderen in een globale voortdurende Fase 1/2/3-studie een dosis toegediend”, deelde Pfizer donderdag mee aan het persbureau AFP.

Met de klinische tests zou de veiligheid, verdraagzaamheid en werkzaamheid van het vaccin bij kinderen tussen zes maanden en elf jaar onderzocht moeten worden, zei men verder.

“We zijn er trots op om dit dringend noodzakelijke onderzoek voor kinderen en gezinnen, die met smart op een mogelijke vaccinatieoptie wachten, te doen”, verklaarde Pfizer. Het vaccin zou hopelijk vanaf volgend jaar ook bij deze leeftijdsgroep ingezet kunnen worden.

Bron:
politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op De kleinsten als proefkonijntjes: BioNTech/Pfizer test coronavaccin op kinderen

 1. Pingback: De kleinsten als proefkonijntjes: BioNTech/Pfizer test coronavaccin op kinderen | eunmask

 2. Bas zegt:

  Ondertussen in GB

  Politics For All
  @PoliticsForAlI
  BREAKING: Steve Baker has said the Government is planning 24 hour-long certificates to those without the vaccine. If they take two tests, three days apart, they can go to pubs etc.

  CRG deputy chair @SteveBakerHW tells @TimesRadio that the Govt is planning 24 hour-long certification passports (to access pubs etc) to those without the vaccine only if they take two lateral flow tests, three days apart. Briefed to him from within Govt, he says.

  BREAKING: Steve Baker heeft gezegd dat de regering 24 uur durende certificaten plant voor degenen zonder het vaccin. Als ze twee tests afleggen met een tussenpoos van drie dagen, kunnen ze naar pubs enz.

  CRG plaatsvervangend voorzitter @SteveBakerHW vertelt @TimesRadio dat de regering 24 uur durende certificeringspaspoorten plant (om toegang te krijgen tot pubs enz.) Voor mensen zonder het vaccin, alleen als ze twee laterale flow-tests doen, met een tussenpoos van drie dagen. Geïnformeerd aan hem vanuit Govt, zegt hij.

  Like

 3. M. zegt:

  Die ouders zijn net zulke viespeuken als de mensen die de baby’s hun ziel stelen met die gore spuiten van ze.
  De kennis is genoeg voor handen en met een duim te bereiken uit de luie stoel, iets wat vroeger niet zo was maar vandaag de dag wel.
  Als men zich niet eens informeert dan geef je toch geen donder om je kinderen?

  Geliked door 1 persoon

 4. droevige mof zegt:

  Mijn laatste hoop is dat moeders hyena’s worden als het op hun kinderen aankomt. En mijn voorlaatste hoop is dat kinderartsen niet actief zullen deelnemen aan dit onmenselijk experiment op weerloze kleine kinderen.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   In WO II waren er ook beruchte “artsen” zoals Jozef Mengele in Auschwitz die allerlei gruwelijke experimenten uitvoerden op kinderen! En zelfs de Japanners deden dat geregeld op “inferieure” Chinezen!

   Like

  • M. zegt:

   Als je de moeders in beweging wil hebben moet je boten vol met vrouwelijke migranten aanrukken dan staan de straten zo vol met moeders als hyena’s.

   Like

 5. Bart zegt:

  Ziek gestoorde wereld

  Like

 6. htskday zegt:

  Nou, nou, nou, nou, nou…..

  Wat ik nou toch weer tegenkom….

  De “neus-eetmasker”…..
  Whahahaaa,..
  Je verzint het niet.
  Ja, echt..

  https://www.frontnieuws.com/links-pusht-alleen-neus-covid-maskers-voor-eten-en-drinken/

  Doe het voor je medemensch…of zo….??
  Hahahaaaa…..

  Satire???
  Ik weet niet meer…
  Ik geef het op..

  Like

 7. M. zegt:

  Nog meer monsters die kinderen martelen.

  https://www.bitchute.com/video/hcOq9EYKmjGm/

  Het zijn de mensen van onze lieve Heer die die omgekeerde kruizen dragende zooi aanpakken dus een beetje meer respect is wel op de plaats en laat je God haat achterwege.
  God haat is slechts voor lafbekken die alleen mensen waar ze niets van te duchten hebben aanvallen.
  Alleen laffe apen vallen mensen van God aan die de drek voor de ongelovige aan het opruimen zijn.
  En wat doen de laffe apen zelf? Niets !
  Hun achterlijkheid tonen.

  https://www.bitchute.com/video/hcOq9EYKmjGm/

  Like

  • M. zegt:

   Kan je twee keer kijken……misschien dat je dan bevatten wat er gaande is al het de eerste keer niet lukt.

   Het zal u getoond worden en u zal zo misselijk worden dat de andere kant op kijken niet meer gaat lukken want dat doet iedereen al veels te lang.
   En dan zal men nog niet alles tonen anders kon u nog wel eens stikken in uw eigen kots.

   Like

  • Edwin Vissers zegt:

   Eindelijk iemand die het goed doorheeft M,wat gaan we doen tegen de monster vampiers en kannibalen .

   Like

 8. M. zegt:

  https://www.bitchute.com/video/Bv1b1Tm5BHUs/

  Voor de ouders die om hun kinderen geven.

  Like

 9. Jan zegt:

  Historische rechtszaak onthult dat er in 32 jaar GEEN veiligheidsonderzoek is gedaan naar vaccins, zoals de wet voorschrijft

  De prominente advocaat voor vaccinatieschade, Robert F. Kennedy Jr., sloot zich aan bij Del Bigtree van het Informed Consent Action Network om de Amerikaanse overheid verantwoordelijk te stellen voor de veiligheid van vaccins.
  In de jaren ’70 en ’80 kwamen er steeds meer medische rapporten over vaccinatiekwetsuren bij kinderen. De reacties waren mild tot ernstig en soms dodelijk. De reacties waren vaak het gevolg van een zeer reactief adjuvans van het vaccin dat ernstige allergische reacties, toevallen of auto-immuunziekten veroorzaakte. Het aantal kwetsuren door vaccins was zo groot dat het Amerikaanse Congres zich halverwege de jaren tachtig met de kwestie ging bezighouden.
  …..
  https://www.frontnieuws.com/historische-rechtszaak-onthult-dat-er-in-32-jaar-geen-veiligheidsonderzoek-is-gedaan-naar-vaccins-zoals-de-wet-voorschrijft/

  Like

 10. paulzwueste zegt:

  Ze zijn er trots op…!!!
  Eind 19e-eeuwse toestanden door Dickens beschreven over kinderen die in weeshuizen gewetenloos en genadeloos werden misbruikt, nu in onze moderne tijd, even genadeloos en volkomen gewetenloos…!!!

  Like

 11. bezigebij63 zegt:

  Dit gebeurde in WO2 door Dr. Mengele in de vernietigingskampen. Nu open en bloot door de regeringen.

  Geliked door 1 persoon

 12. Julia zegt:

  Wat is men een gewetenloze en een diep gezonken ouder om hieraan je kind bloot te stellen. Puur kindermishandeling en deze kinderen zouden aan de ouderlijke macht ontnomen moeten worden. Ik heb werkelijk geen goed woord over voor ouders die kinderen als proefkonijn gebruiken sterker nog het zou zwaar strafbaar moeten worden gesteld.

  Like

 13. Het lijkt of de wereldbevolking bezig is zichzelf te vernietigen, beginnend met hun kinderen….

  Like

 14. LUCIA zegt:

  Ik heb gelezen dat er in Amerika een wet is aangenomen of zou worden, dat ze de kinderen zonder toestemming van de ouders kunnen vaccineren, de toestemming zou bij het kind komen te liggen. Deze mensen moet je gewoon ordinair met een hele grote vliegenmepper tot moes slaan.
  In Amerika spuiten ze tegenwoordig, zodra ze het kind uit je getrokken hebben al een hele rits vaccinaties in het kind, nog voor de moedermelk so to speak.. dan ben je toch een f…g crimineel en verdien je het om afgeslacht te worden, al die gewetenloze vuile sikko’s in iedere porie minstens 3 vaccinaties, tot ze creperen.
  Ik geloof niet zo in de bijbelse linker en rechter wang, ben meer een oog om oog type.

  Like

 15. LUCIA zegt:

  Wij zijn sterk hier op het forum en weten meer dan de gemiddelde persoon, in ieder geval weten wij dat de Covid-affaire een zwaar opgeblazen griepvirus is en praktisch niet dodelijk. Er zijn echter mensen die heilig in die flauwekul geloven, die niet door hebben, hoe corrupt de medische industrie is en dat is al decennia het geval.
  De mensen die hier dus wel in geloven, denken dat al die uren dat ze tv keken, dat dat de waarheid is en dat wij alleen maar onzin van het net geloven. Zelfs als je ze uitlegt, dat er ook credible sites zijn van wetenschappers en dat ze dat zelf uit kunnen zoeken, dan krijg je te horen van neen, want daar wordt ik depri van..en van een comfortabele leugen, verkleedt als waarheid, kun je lekker onbekommerd door leven in la la land…. dat is tot de bijl valt.
  De waarheid is iets waar je sterk voor in je schoenen moet staan.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s