Nederland is al maanden beland in “Build Back Better” communistische dictatuur

(Door: “Balkanske priče”)

Er is een elite die een wereldstaat wil en corona is de laatste stap daarin. Plotseling, uit het niets, gebruiken wereldleiders de slogan ‘Build Back Better’. Ook onze koning en Rutte verwezen onlangs in hun videoboodschappen voor de Verenigde Naties naar de noodzaak to Build Back Better(of the Great Reset ). Maar waar komt deze slogan zo plotseling vandaan? Wat bedoelen ze met Build Back Better?… De lockdowns (coronacircus) hebben niks te maken met corona, wel met Build Back Better communistische tirannie, die gestart is vorig jaar in de lente. De media (ze zijn allemaal links) willen niet de waarheid vertellen, dat coronavirus bestaat al maanden niet meer (geen enkel virus heeft ooit langer dan 4 maanden geduurd). ‘Build Back Better’ van Klaus Schwab en het World Economic Forum is niks minder dan de nieuwe Trotskistische revolutie (The New World Order) op globale schaal. In China heersen al de regels van Schwab en het World Economic Forum die voor de hele wereld zijn gepland. Wat Schwab en het World Economic Forum in gedachten hebben, kan iedereen gewoon op hun website zien (of lezen in het boek “COVID 19 The Great Reset” van Schwab) en gewoon hun communistische plannen lezen…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Nederland is al maanden beland in “Build Back Better” communistische dictatuur

 1. Bas zegt:

  https://tpo.nl/2021/03/25/constanteyn-roelofs-cda-enige-kamerlid-dat-boven-stemveemassa-uitstijgt-wordt-kapotgemaakt/

  Constanteyn Roelofs – CDA: enige Kamerlid dat boven stemveemassa uitstijgt wordt kapotgemaakt
  ‘Omtzigt wordt vooral gezien als lástig: hoe durft hij de Belastingdienst te controleren!’

  Geliked door 2 people

 2. Edwin Vissers zegt:

  Het is heel simpel ,het rijk van de antichrist ,duurt 7 jaar dus even volhouden !

  Like

 3. Bas zegt:

  Zeer heldere, kundige en degelijke man, die demograaf.

  In Op1 praat bijzonder hoogleraar demograaf Jan Latten over hoe het kabinet omgaat met het woningprobleem. Volgens hem is het bijna een taboe in Den Haag. ”Het CBS heeft verschillende scenarios berekend. We komen uit op 22 miljoen als de migratie naar een niveau van 90.000 gaat.’

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Prof. dr. Jan Latten: Politici, wat doen we met de bevolkingsgroei?

  https://pbs.twimg.com/media/ExW4DoHXEAgUlIf?format=jpg&name=medium

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Plaats de video nogmaals voor de mensen die het gemist hebben

  Like

 6. M. zegt:

  Misschien moeten mensen eens beginnen om te kijken wie de EU opgericht heeft.
  Vlak na de oorlog stonden de oprichters van de Evil United met de rechterhand omhoog rond het euroteken.
  Maar genoeg leeghoofden die voor de EU zijn en denken dat die viespeuken in aardige koorknaapjes zijn veranderd en dat de wereld wijzer is geworden van deze addergebroed bende.
  Dat die Neurenberg code ook gewoon zelfverzonnen onzin is blijkt wel uit het spuit ze stuk met een experimentele spuit terwijl er geneesmiddelen voor handen zijn.
  Men heeft zelfs het genezen van mensen strafbaar gemaakt als die ‘genezing’ niet uit hun experimentele spuit afkomstig is.

  Het hersenloze volk zag dat het goed was en kruipt als koorknaapjes voor deze viespeuken die totale waanzin uit staan te kramen en laten zich ook nog schijnveiligheid opleggen die ze niet zouden moeten doen volgens de schoolmeester die even minister van volksgezondheid mag spelen.
  Dan wil je toch gewoon je hersens niet gebruiken.

  De tv verslaafde angsthaas vind zichzelf wel een slecht geteste experimentele spuit waard net zoals de angsthaas schijnveiligheid hoog in het vaandel heeft staan.
  Men heeft immers al jaren vertrouwen in hun vaste leugenaars op tv die ze nog net niet heilig verklaren.
  Als ze maar genoeg onzin lullen geloven ze er heilig in die hersenloze klanten.
  Als tv verslaafde angsthaas heeft men dagwerk om de ballen van hun beulen te likken in de hoop dat de beul aardig word.

  Geliked door 2 people

 7. Bas zegt:

  Ik heb nr 11, daar staat het nog niet in
  https://www.gelderlander.nl/nijmegen/pleidooi-beter-niet-iedereen-vaccineren-het-coronavirus-verdwijnt-namelijk-toch-niet~ad9fbcb5/

  Pleidooi: beter niet iedereen vaccineren, het coronavirus verdwijnt namelijk toch niet

  NIJMEGEN – Vaccineren van kinderen en jonge, gezonde mensen tegen corona levert weinig op. Groepsimmuniteit is namelijk onhaalbaar, het coronavirus zal niet meer verdwijnen en in steeds nieuwe varianten opduiken.

  Dat stellen Jona Walk, recent gepromoveerd op vaccin-immunologie, en arts-microbioloog Bert Mulder vandaag in het blad Medisch Contact.

  Like

 8. Bas zegt:

  Vaccinatiepaspoort
  https://www.europarl.europa.eu/news/en/press-room/20210323IPR00654/parliament-fast-tracks-procedure-to-adopt-digital-green-certificate-by-june

  Het Parlement versnelt de procedure om tegen juni een digitaal groen certificaat aan te nemen

  Om de goedkeuring tegen de zomer te vergemakkelijken, besloten de leden van het Europees Parlement de goedkeuring van het digitale groencertificaat te versnellen, waardoor veilig en vrij verkeer tijdens de pandemie mogelijk is.

  Met 468 stemmen voor, 203 tegen en 16 onthoudingen steunden de leden van het Europees Parlement de urgentieprocedure (artikel 163 van het Reglement), die een snellere parlementaire controle van de voorstellen van de Commissie mogelijk maakt, met volledige eerbiediging van haar democratische prerogatieven.

  Tijdens het plenaire debat op woensdag steunde een grote meerderheid van de EP-leden een snelle invoering van het digitale groene certificaat, dat bedoeld is om veilig en vrij verkeer binnen de EU tijdens de COVID-19-pandemie te vergemakkelijken. Volgens het voorstel van de Commissie kan dit informatie omvatten over de vraag of een reiziger is ingeënt tegen COVID-19, een COVID-19-testresultaat en informatie over herstel na een COVID-19-infectie. waarborgen voor persoonlijke en medische gegevens, en benadrukt dat degenen die niet zijn gevaccineerd, niet mogen worden gediscrimineerd.

  Like

 9. Bas zegt:

  https://www.telegraaf.nl/watuzegt/1448660922/uitslag-stelling-gasloos-is-nu-brug-te-ver

  Uitslag stelling: ’Gasloos is nu brug te ver’

  De overgrote meerderheid van de stellingdeelnemers vindt het een slecht plan om ’van het gas af’ te gaan. Terwijl ons land veel investeert om huishoudens te stimuleren geen gas meer te gebruiken, wil ’Europa’ gas aanmerken als ’duurzame brandstof’.

  Veruit de meesten vinden gas een milieuvriendelijke brandstof. Duitsland en Polen promoten juist aardgas als alternatief voor kolen en stookolie. Zo zegt iemand: ,,Bizar waar we in Nederland mee bezig zijn. In Duitsland krijg je zelfs een bonus als je een aardgasaansluiting neemt”. Een ander merkt op: ,,Waarom van het gas af, als er pas twee pijpleidingen van Rusland naar Duitsland liggen. Die zijn echt niet voor niks aangelegd”.

  Like

 10. Bas zegt:

  James Melville
  500 million people may have fallen into poverty during the Covid pandemic but yet billionaires saw their wealth increase by $3.9 trillion. This is the biggest wealth heist in the history of the planet.

  500 miljoen mensen zijn misschien in armoede vervallen tijdens de Covid-pandemie, maar toch zagen miljardairs hun rijkdom toenemen met $ 3,9 biljoen. Dit is de grootste rijkdomoverval in de geschiedenis van de planeet.

  Billionaires made $3.9 trillion during the pandemic — enough to pay for everyone’s vaccine
  The increase in wealth of the 10 richest billionaires could pay for everyone worldwide to get the COVID-19 vaccine, per an Oxfam report on inequality.
  businessinsider.com

  Like

 11. Hovawart zegt:

  De langdurige en nadelige effecten van de toxiciteit van het Haagse klimaat zijn de voornaamste oorzaken van (leef)klimaatveranderingen……enige transparantie en eerbaarheid is al jaren zoek.

  Like

 12. J. Onno Dekker zegt:

  De staatsgreep door de nwo is lang tevoren beraamd met het plaatsen van criminele leugenaars op cruciale plaatsen. Rutte heeft daar aan meegewerkt, geadviseerd door de naziclub wef. Duidelijk te zien aan de uit het niets gekomen typen als Kaag en Ollongren en de vaccinmoordenaar Hugo de Jonge. In een normale democratie zouden deze figuren alleen al op grond van fraude, corruptie en nepotisme en landverraad al lang achter tralies zitten. Rechterlijke macht volgens het model Freissler zullen we zelf moeten vervangen door volkstribunalen om weer orde op zaken te krijgen. Grenzen bewaken tegen 8 miljoen afrikanen eveneens. De VVD en D66 kunnen vrijwel massaal naar heropvoedingsgestichten waar ze zelf zo voor zijn. Volg ook een Flavio Pasquino. Blckbx is divers en heeft ook interviews waaruit blijkt dat de criminele (mijn overtuiging) Marion Koopmans een hoofdrol speelt in het totale nepvirus dat zij als computermodel heeft gemaakt. Neppandemie, gemaakt door nepwetenschappers die zelfs hun papers moesten terug trekken. De marcel van ranst is een centrale schurk in deze miljardenfraude met als 2e doel
  de weerstand tegen ziektes te slopen en zo in een eindfase van de menselijke beschaving nog ff zakken te vullen.

  Ik voorzie gewapende opstanden tegen alle bilderbergers en schwabisten, de val van het koningshuis en tribunalen waarbij zelfs de doodstraf zal worden voltrokken. Dit is de ernstigste crisis en de grootste moordaanslaag op mondiale schaal. Mijn voorspelling is dat klaus schwab in juli niet meer leeft en het koningshuis vlucht naar Argentinie.

  Het wordt een zware eindstrijd met het staatsterrorisme door Grapperhaus en zijn beulsknecht
  Pieter-Jaap Aalbersberg. Maar het tij zit mee veel europese militairen zijn de schellen van de ogen
  gevallen en kiezen de kant van het volk.

  Wat een gelijkenis met de opkomst en ondergang van het derde rijk! De oliemannetjes zullen deze keer niet ontsnappen! *)

  * Zie ‘Klaas Dilling’ voorouder van Mark Rutte op site van Gerard de Boer. Het nazisme zit blijkbaar
  in de familie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s