Nederland weer soeverein en vrij!

(Door: “Elise Nijmegen”)

Door politiek wanbeleid zijn er 44% meer faillissementen dit jaar. En waarom? Niet omdat Covid-19 zo gevaarlijk is, maar omdat de VN in samenwerking met de WHO en het WEF de dienst uitmaken. Dictatoriale communistisch ingestelde instituten met ongekozen leiders.
JDreport.com

Kinderen testen is mijns inziens gewoon crimineel, aangezien er is aangetoond, op vele alternatieve media sites en door vele wetenschappers, dat die PCR-test, net zoals de vaccinatie én de onmenselijke maatregelen, meer kwaad dan goed doen. Kinderen moeten vrij zijn, onbekommerd kunnen opgroeien en moeten niet elke dag geconfronteerd worden met deze coronahoax die ze ongegrond in angst laat leven. In onderstaand artikel voorbeeldbrieven voor de school. Handen af van de kinderen!
Vrijnaarschool.nl

Dat jeugdzorg niet doet wat ze zou moeten doen, is al jaren duidelijk. Nu heeft een zeer moedige advocaat de Nederlandse staat en alle betrokkenen aangeklaagd wegens kinderhandel.
Ninefornews.nl

Hoe erg het gesteld is met de mentaliteit van de politie ten opzichte van de gewone normale Nederlanders, aangespoord van bovenaf, kunt u lezen in de verhoren van de BPOC in onderstaand artikel. Hopelijk spreken meer politieagenten en andere moedige mensen zich uit en komt de waarheid over het politieke wanbeleid snel in zijn geheel boven tafel.
bpoc2020.nl

Persoonlijk denk ik, en er komt steeds meer bewijs van naar boven, dat deze verkiezingen niet eerlijk zijn verlopen.
JDreport.com en stopworldcontrol.com

Om te weten hoe de wereld werkt, het totaalplaatje, en hoe de aandeelhouderspiramide uiteindelijk uitkomt op twee bedrijven, ziet u in onderstaande video van Tim Gielen. Het kijken waard.
jensen.nl

Persoonlijk denk ik dat het voor Nederland het beste is om weer 100% soeverein te worden, te stoppen met het luisteren naar buitenlandse dictaturen en de globalisten in Den Haag die Nederland en de Nederlandse bevolking al jaren op geen enkele manier respecteren. Zouden mijns inziens per direct uit hun functie ontheven moeten worden.

Stop met het meedoen aan een medische en gedragsexperiment. U bent toch geen proefkonijn! Dit gaat niet om onze gezondheid, ons welzijn, een vrije en veilige toekomst voor onze kinderen, het gaat allemaal om Agenda 21, The Great Reset en andere krankzinnige globalistische plannen.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Nederland weer soeverein en vrij!

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  De documentaire van Tim Gielen is zeer de moeite waard. Het duurt een uur en het verpest in één uur je hele weekend. Maar het is wel heel leerzaam en verhelderend. Als je hem gezien hebt, vraag je je af of het al niet te laat is. Want wat kunnen we, als eenvoudige boerenlul met hooguit een paar duizend euro op de bank, nog uitrichten tegen het schoftentuig, dat zelf niet weet hoe ongelofelijk rijk ze zijn. Ze hebben geld genoeg om de wereld te kopen, maar dat vinden ze te duur. Ze wachten liever af tot de wereld failliet is en ze hem voor een symbolisch bedrag kunnen overnemen.

  Shabbat Shalom allemaal.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 3 people

 2. LUCIA zegt:

  Hoi Elise bedankt weer eens voor je onderzoek naar zaken die niet deugen, is bijna een 24/7 job geworden.
  – Over die faillissementen er volgen nog veel meer, want er hangt nog heel wat aan het Overheids-infuus als dat wegvalt, dan vallen die bedrijven ook om. Dat dringt helaas niet tot mensen door, die geloven al die flauwekul verhalen dat de economische tegenslag erg meevalt en dat de Nederlandse economie zich heel goed aan de crisis aangepast heeft. Ik moet vaak denken aan mijn Economie leraar.. die zei altijd “Als de overheid sinterklaas speelt moet je je altijd afvragen wie gaat dat betalen en uiteindelijk wordt je altijd in je eigen vet gebakken”.
  – Kinderen testen via de neus ook nog heel gevaarlijk je hoeft maar een suffe tester ertussen te hebben en je kind is voor het leven beschadigt.
  – Zowel de jeugdzorg als de opvang van weggelopen tieners, weet niet precies hoe dat heet maar beiden worden genoemd, door en in onderzoeken gedaan over satanisch-rituele kinderporno en moord door Kevin Annet.
  – Tja de politie als je ze nodig had/hebt waren/zijn ze er nooit, ga maar na in kringen van vrouwen, wat die van de politie denken is niet best. Ik heb beelden gezien, heb het niet droog gehouden, als beesten gingen ze tekeer. Laten we hopen dat ze grotendeels erop terug komen en masse, dit kan echt niet en befehl ist befehl werkt ook niet, in de neurenbergtrials hebben we dat ook gezien.
  – De verkiezingen zijn al jaren doorgestoken kaart tijd dat we dat eens gaan tracen misschien kan iemand die er telt zo’n stapel chippen en dan kun je het volgen.Dit keer was het helemaal een makkie . Ik denk dat ze altijd 2 stempassen maken per persoon en daarna de zaak aanpassen door de 2e serie aan te passen en de 1e, de echte wordt vernietigd.
  -De film van TIm, deze kwestie van de verwevenheid in de financiële en ondernemingswereld, heb ik zelf jaren geleden ook al onderzocht en het is idd een vreemde en zorgelijke kwestie en we hebben veel te lang toegestaan dat dit soort verhoudingen konden ontstaan.
  Ik ben ook voor een reset maar dan van de top van de pyramide naar beneden toe, geef daar het geld en de macht weg naar beneden toe. Dat is pas een echte reset.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s