Welkom in de NWO!

(Door: “bozeoudeman”)

Alle ellende die de mensheid al lange tijd geselt, is ontstaan na de val van de Sovjet-Unie, waaruit het globalisme, de nieuwe vorm van kolonialisme in de vorm van het superkapitalisme, is voortgekomen, een nieuw fenomeen waar Soros, Gates en Zuckerberg boegbeelden van zijn, dat de mensheid al vele jaren geleden de totale oorlog heeft verklaard.

Om de oorlog in hun voordeel te beslissen, hebben deze regelrechte rovers wereldwijd wellicht vele duizenden politici, wetenschappers, rechters, advocaten, journalisten en andere leden van elitegroepjes opgekocht, precies zoals Al Capone dat deed met politie en rechters. Het probleem is daardoor dat zij zoveel ‘leiders’ in hun vestzak hebben zitten dat de politiek wereldwijd volledig corrupt is, terwijl ‘het volk’ zich dat nog altijd niet beseft.

Het grootste deel van ‘het volk’ loopt slaapwandelend met zijn hoofd in ‘een nieuwe kleren van de keizer’ waanvoorstelling en doet braaf wat de poppenspelers van hem wil. Slechts een heel klein deel van de mensheid tracht zich te verzetten en dat wordt onder druk gezet met ‘geen vaccin: geen werk, geen geld, geen huis, geen vrijheid, geen voeding, geen gezondheidszorg etc.’, om ook daar bij het grootste deel de weerstand te breken

Hierna zal wellicht vervolgens, zoals al lijkt in Canada waar kampen al zouden worden opgetuigd, de groep ‘halsstarrige’ weigeraars die niet voor de nieuwe heersers wensen te knielen in dat soort nieuwe nazi kampen worden afgemaakt, net als gebeurde in 40-45, of in andere terreurperiodes van onze ‘glorieuze’ geschiedenis van geweldplegingen tegen de menselijkheid.

Het enige dat momenteel anders is aan al die vorige keren is het feit dat nu, vanwege de ongelofelijke rijkdom van een in wezen zeer beperkt groepje bijna ordinaire misdadigers, dit groepje wereldwijd waarschijnlijk vele tienduizenden van onze ‘leiders’ in hun vestzakjes hebben zitten.

Dit alles begon al met de Bush-dynastie en werd voortgezet via de avonturier Bill ‘I never had sex with that woman’ Clinton en eveneens door de Barrack ‘we need change heiland’ Obama. Twee poppetjes die vanwege hun niet te stoppen geldzucht al lange tijd bij Soros of Gates in de binnenzak zaten? Trump was de laatste kans om de hel die de mensheid wacht nog een andere richting op te laten gaan.

We weten allemaal wat er met Trump is gebeurd, net als wat er recentelijk bij ons heeft plaatsgevonden. Wie de politiek en de media beheerst, beheerst de volledige maatschappij! Via het kijkkastje en via de vele corrupte types op de ‘sociale’ media zoals een Femke Louise worden ‘gewone’ mensen gehersenspoeld en als lemmingen meegevoerd door de vele fluitspelers richting de kliffen. Welkom in de New World Order. There’s no escape!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Welkom in de NWO!

  1. Sinyo zegt:

    Ya DAMN RIGHT Old-Man.
    If old has to do with your age??!! You are a happy Oldy for sure. Cause you are in your end-time and you will no longer experience the misery you described.
    “A Lucky-Oldman with a happy end”.
    God (if he really existed) bless you.

    Geliked door 1 persoon

  2. koosv8 zegt:

    Ik ben het met uw verhaal wel eens, maar no escape, dat is voor mij het zelfde als het bijltje erbij neer gooien. En juist daar heb ik toch duidelijk het vermoeden dat er steeds meer tegengas komt. En van de zomer helemaal, als de mensen alles wordt afgepakt, wordt het hard tegen hard. En vlak dan de MASSA niet uit. Maar het duurt mij ook eigenlijk te lang.
    Dat wel. GEEF NOOIT OP!!!

    Geliked door 1 persoon

    • Sinyo zegt:

      @Beste KoosV8-motorblok.
      Met dit symbolische aantal cilinders zal de mensheid versneld op een grote (puin)hoop worden gepleurd.
      In jouw geval zou ik de hoop (lees vermoeden) ijdel noemen.
      De MASSA uitvlakken??? Het negatieve resultaat hebben we hier lokaal in de EU bij de laatste verkiezingen gezien.

      Like

  3. Bob Fleumer zegt:

    Wat moet je daar nou van zeggen, als je om je heen kijkt denk ik dat er heel veel waars in schuilt van wat hier verteld word.

    Like

  4. koddebeier zegt:

    En het overgrote deel van de (wereld)bevolking slaapt verder, Chapeau “bozeoudeman” !!
    Zij die dit krapuul doorhebben behoren helaas tot een minderheid !

    Geliked door 2 people

  5. Julia zegt:

    Het is het meest vernietigende schandaal en misdaad tegen de menselijkheid wat er van miljoenen mensen wordt geëist om die smerige NWO in opdracht van de grootst misdadige elitaire machtswellustelingen zoals Bilderberg, Soros, Gates en de rest van het elitaire tuig te realiseren. https://www.xandernieuws.net/algemeen/pathologie-professor-noemt-mondkapjes-devil-in-disguise-en-heimelijke-pandemie-aandrijver/ Miljoenen mensen worden misbruikt door middel van experimenten zoals het vaccin. Dat hier nog artsen aan mee werken is een schande en zij schenden hiermee wel terdege de Eed van Hippocrates. Ik betwijfel dan ook of ik in dit soort artsen die aan deze misdaad tegen de menselijkheid mee werken nog enkele vertrouwen kan hebben.

    Geliked door 3 people

  6. Pingback: Welkom in de NWO! | eunmask

  7. R Thomasson zegt:

    Een prachtige stuk van Bozeoudeman die wij met aandacht moeten lezen. Hij schrijft “Alle ellende die de mensheid al lange tijd geselt, is ontstaan na de val van de Sovjet-Unie”. Dit is begonnen al veel eerder. 70 jaar eerder! Na het Verdrag van Versailles in 1919, begonnen de globalistische geldvampiers zichzelf intense te bemoeien met Europese aangelegenheden. Zij hadden door onwetendheid en arrogantie de grofste denkfouten gemaakt: a) zij hadden besloten de monarchieën in Duitsland en Oostenrijk te vervangen door republieken. Wat goed voor hen was, moest ook werken voor Europa van 1919. De pathologische Duitse keizer Wilhelm II moest zeker verdwijnen. Maar er waren in zijn familielijn anderen die het prima konden doen. Duitsland was toen pas 50 jaar herenigd (1870). De Habsburgse monarchie was in Oostenrijk zeer geliefd. In beide landen had men geen ervaring met republikeinse structuren. Resultaat: Duitsland en Oostenrijk verkeerden in totale chaos. In de chaos v.d. Weimar Republiek dreef Hitler als een schim naar de top. En wie heeft hem gefinancierd? …Ja hoor! Dezelfde geldbeesten die hem wilden gebruiken om de het Communisme te verjagen. https://www.toptenz.net/top-10-american-companies-that-aided-the-nazis.php De geldmonsters hadden geen probleem met concentratiekampen, die al in de jaren ’30 bestonden. Zij hadden geen probleem met de zware bombardementen op Guernica in Spanje https://nl.wikipedia.org/wiki/Bombardement_op_Guernica Zij hadden geen enkel probleem met de tientallen miljoenen Europeanen die in concentratiekampen waren vermoord. https://en.wikipedia.org/wiki/IBM_during_World_War_II Het enige probleem die ze wel hadden, was het Rode Leger die galoppeerde als een renpaard van oost naar west Europa. Zij begrepen dat binnen ca. 16 maanden zullen de Ivans en Vladimirs hun tenen wassen in de wateren van het Gibraltar. Dus, men moest – zo snel mogelijk – een tweede front openen. D-Day operatie moest beginnen. De soldaten waren gewone Amerikanen en niet de jongens van de geldvampiers. Die bleven thuis. Sinds WO II hebben de globalistische gajes geen enkel succes meer geboekt: alles is in het stront gevallen: te beginnen met de oorlog in Korea en eindigen in de oorlog in Afghanistan en Irak. Zij hadden de jongens van Osama bin Laden getraind en van wapens voorzien. Ze hadden grote plannen gehad met de oorlog in Irak (ging om olie). Saddam Hussein is gevallen, maar zijn plaats werd ingenomen door Al Zarqawi en later Al Baghdadi en zijn ISIS gabbers. Ze hebben een shit gebouwd in Arabische landen zoals Libië, Egypte en Syrië (Arabische lente).
    DEEL 2

    Geliked door 2 people

  8. R Thomasson zegt:

    DEEL 2
    Na WOII zagen de geldvampiers Europa als een bezet gebied. Oostbloklanden waren v.d. Russen, en wij hun eigendom. Tot 1990 was dat geen probleem, omdat wij vochten samen tegen het Communisme. Na 1990 was er geen Sovjet-Unie die een bedreiging vormde. Dus, men moest iets anders verzinnen. De gedegenereerde goden van de geld Olympus hadden de EU bedacht als een “Hauptkomandantur” die ze als een controlepost zouden gebruiken. De controlepost is de EU en EP in Brussel en Straatsburg: alle Eur. landen zouden in de EU “Heim ins Reich” vinden. Oostbloklanden konden zo snel mogelijk lid worden van deze club; ongeacht hoe corrupt en dictatoriaal ze waren. Oostblokkers werden door de geldvampiers beschouwd als inboorlingen in Afrika die men met glaskraaltjes en spiegeltjes kon omkopen. Ze ruiken geld en …Hopa ..Beet! Degene die de geldvampiers hielp de boel te arrangeren, was de Maoïst Jose Immanuel Barosso. Hij werd voor zijn diensten door Goldman Sachs beloond. De globalistische geldvampiers zijn gewend Monopolie te spelen met mensenleven. Ze schuiven met miljarden om hun spel voort te zetten, en mensen in sleutelposities om te kopen. Dat deden trouwens ook de Moffen voor de oorlog. Een van hun plannen was (nog steeds is) een selectieve genocide onder de Europeanen te realiseren via tsunami zwermen van zgn. “vluchtelingen” uit islamitische landen en Afrika naar Europa te importeren. Het Jihad-leger, zal via massaverkrachtingen en verkoop van vrouwen en kinderen op de slavenmarkt, binnen 20 jaar een nieuw Europees ras kweken, die minder intelligent is en makkelijker in de hand te houden. De nieuwe Europeaan zal wel goed genoeg zijn voor de productie van luxegoederen. Gezien de hoge leeftijd van de leidinggevende geldvampiers is men overgegaan tot een effectieve en snelle manier van het wereldwijd verspreiden van een Pandemie. Klaus Schwab is 82, Soros 91, Dr. Kissinger 98. Het jonkie onder hen, Bill Gates, met zijn dodelijke vaccins, is 65 jaar oud. (Zuckerberg en de andere social media-magnaten zijn loopjongens voor hen aandeelhouders). Er werden experimenten met de Cov-SARS virussen gedaan al rond de Millennium. Lees s.v.p. de volgende links https://dipbt.bundestag.de/dip21/btd/17/120/1712051.pdf en https://www.rockefellerfoundation.org/wp-content/uploads/1b8843cc-0d4c-4d5e-bf35-4c7b2fbbb63d-the.pdf

    Geliked door 1 persoon

  9. R Thomasson zegt:

    @Bozeoudeman schrijft: Welkom in de New World Order. There’s no escape! Daar ben ik niet met hem eens: a) de bedenkers van de smerige plannen zijn oude gedrochten die zwaar zijn verankerd in de begrippen van de 20ste eeuw. Wij leven al meer dan 20 jaar in de 21ste eeuw; met nieuwe technieken en nieuwe wereldbeelden. De oude stinkers moeten het opnemen tegen jonge generatie techneuten die met een laptop, tablet en smartphone zijn geboren. De social media anno nu kan snel vervangen worden door nieuwe platforms. b) tegen hoeveel vijanden kunnen ze vechten? 1) China is een dreiging met haar imperialistische ideeën, 2) Rusland laat zich niet overnemen. Poetin heeft in zijn kont meer verstand dan de hele bende van oude gedegenereerde misdadigers in hun hoofd. 3) nu ook nog hun eigen mensen in de Westerse wereld? Zelfs de VS dreigt in totale chaos te vervallen. Wij hebben het in BLM en andere demonstraties gezien. Bilderberg, NWO en hun handlangers hebben al hun geloofwaardigheid verloren. Mensen worden steeds ongehoorzamer en vijandig tegenover hun bedrieglijke overheden, slinkse politici en media. De globalisten gaan het verliezen. De vraag is: hoeveel bloed zullen hun monsterachtige experimenten kosten?

    Geliked door 1 persoon

    • bozeoudeman zegt:

      Over de historische kant, klopt, de VS nam de rol van kolonisator over na WO2 en money is the root of all evil vanaf de dag dat de hebzuchtige mens money uitvond en ook al daarvoor. Wat de toekomst betreft zie ik het heel somber in juist door die hightech jongens als Gates, die de hele mensheid wil chippen. Met wat voor chip? Eentje om ons te helpen minder dom te zijn, of juist een om te zorgen dat we allemaal doen wat heertje Gates wenst. Het laatste vast en zeker, hij wil de hele mensheid laten vaccineren met een experimenteel onbekend vaccin waarvan nu al bekend is dat het vele ernstige bijwerkingen heeft. Wat wenst men? Simpel, de hele mensheid tot eeuwig zieke geldkoe maken voor Gates en zijn farmaceutische bedrijven. In de toekomst, iedereen ziek, constant en iedereen heeft de bedrijven van Gates nodig precies zoals hij ook heeft gedaan met Microsoft. Het maakt deze roofridder zonder enig moraal geen barst uit waar hij zijn miljarden mee binnenharkt. Hij wenst het milieu te gaan redden, door het zonlicht tegen te gaan houden met een chemische wolk rond de aarde wat hem vast en zeker ook weer heel veel miljarden oplevert van getikte politici die in zijn vestzak zitten, en wat doet de mensheid om hem tegen te houden: het grootste deel van die mensheid heeft niet eens door dat bijna al hun ‘leiders’ naast wagonladingen wetenschappers, journalisten, rechters en advocaten et cetera op Gates en andere dubieuze miljardairs hun loonlijst staan. Ze doen niets! Nee excuus, ze doen wel wat, ze doen wat de poppenspelers zeggen dat ze moeten doen. Al vele jaren denk ik, hoop ik, droom ik ‘dat wat de schoften nu weer willen’ nu eens betekent dat het volk het niet meer neemt, en al vele jaren constateer ik het tegenovergestelde. Ik lees vandaag op de voorpagina van Trouw hoe tevreden we allemaal zijn, meer tevreden dan we voor al die maatregelleen tegen de corona hoax waren. Al maanden kijk ik om mij heen en volg de DLM blog en wat zie ik: anderhalve man en een paardenkop, om het zo te oneerbiedig te noemen heeft de moed om te protesteren, de rest, bijna het hele volk laat zich met lulkoek bang maken en doet braaf wat de poppenspeler in Den Haag zegt dat ze moeten doen. Nog erger zij eisen dat al die zogenaamde wappies die zich verzetten met harde hand in het gareel worden geslagen, omdat zij anders zo akelig van zichzelf weten hoe laf zij zelf allemaal zijn door alles te slikken van die jongen die een bliksemcarrière maakte van medewerker afdeling personeelszaken naar een heuse dictator. Nee, we hebben vrijwel geen tijd meer, dankzij die gestoorde computerjongens, maar de mensheid slaapt lekker verder en droomt dat iemand hen komt verlossen. Juist door die domme droom zit er ook bijna niets in mensen, ze wachten op die Messias zoals vele wel wachten op hun uitkering in plaats van zelf iets te gaan ondernemen om de controle over hun eigen leven te hebben. Zo zijn mensen ook via het nepsocialistische systeem heel bewust gemaakt, lamlendig en gemakzuchtig! Zelfs als hun leven op het spel staat. Negatief? Jazeker maar ik zie geen licht aan het eind van de tunnel meer. Toen, in de periode Hitler was er een brede coalitie -ja ik weet het, dat was ook enkel maar omdat Hitker zijn eigen leventje was gaan leven, en zich niets meer van bankiers als opa Bush aantrok- die zich verzette, toen met de Sovjet Unie – waar ik geen voorstander van ben, ik ben voorstander van het idee van Gorbatsjov van dat Europese Huis dat er helaas mede dankzij drankorgel Jetsin nooit is gekomen- was er wel door de Sovjet Unie een tegenspeler die niet genegeerd kon worden, na de val van de Sovjet Unie zijn uit alle riolen kapitalistische monsters komen kruipen, monsters als Soros en Gates en wordt wereldwijd computer technologie via onder andere Twitter en Facebook tegen de mensheid gebruikt alleen de gebruikers snappen dat niet. Ze snappen niet al slaven te zijn zelfs zonder te zijn gechipt door hun Messias Gates of heiland Obama of weldoener Soros. Het feit dat hele volksstammen deze roofridders weldoeners noemen zegt genoeg over de intelligentie van dat deel van de mensheid. Dus nee, ik verwacht geen licht meer te zien gaan schijnen in een tunnel zonder uitgang waarin we met z’n allen gevangen zitten. Het spijt me dat ik het zeg maar ik vrees dat enkel oorlog nog een oplossing kan brengen, hoe tegenstrijdig dit ook mag klinken. Maar ik denk dat de mensheid beter misschien strijdend ten onder kan gaan met ook een kans om verbetering dan niets doen en zeker weten op termijn als slaven levenslang te creperen. klinkt hard, ik weet het.

      Geliked door 1 persoon

  10. Bas zegt:

    Weg met Westerse kunst en cultuur….

    Martin Bosma
    Universiteit schaft bladmuziek af. Dit is veel te kolonialistisch! Klassieke muziek is sowieso een ‘blank privilege’ en zorgt voor psychische problemen bij ‘studenten van kleur’.

    Dit is Black Lives Matter, het lievelingsproject van links Nederland.

    University of Oxford considers scrapping sheet music
    Professors are set to reform their music courses to move away from the classic repertoire, which includes the likes of Beethoven and Mozart, in the wake of the Black Lives Matter movement.
    dailymail.co.uk

    Geliked door 2 people

  11. R Thomasson zegt:

    @Bas het besluit van de universiteit van Oxford is gewoon te ziek voor woorden.

    Like

Plaats een reactie