DONDER OP!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter_3“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op DONDER OP!

 1. Pingback: DONDER OP! | eunmask

 2. Blaffertje zegt:

  Geliked door 2 people

 3. Ja, ik ben ook wel zo ongeveer in die staat nu pffffffff

  Geliked door 1 persoon

 4. LUCIA. zegt:

  Ja,. ze proberen mensen zo gek te krijgen, dat ze bij iedere niesbui of zere keel zich meteen laten testen… dan ben je toch echt van de pot gerukt.Mensen moeten leren leven met het feit dat alles een houdbaarheidsdatum heeft, inclusief jezelf en als er wat aan de andere kant is, is het meegenomen, is er niks ook goed, simpele filosofie.
  Het alternatief is dat je anders net zo’n idiote tv- serie met de meest onwaarschijnlijke plots en cliffhangers wordt, die maar eindeloos door blijft gaan/waar geen eind aan komt.

  Geliked door 2 people

 5. leeuw7 zegt:

  De wolven zoals;landverraders als Mark Rutte,Hugo de Jonge en natuurlijk die megalomane profiteur Willem Alexander moeten per direct de doodstraf krijgen met behulp van betrouwbare militaire eenheden en politie-onderdelen die nog wel ruggengraat hebben om te zien waar deze recidiverende psychopaten mee bezig zijn !!! AANKLACHT: DOOD DOOR SCHULD!!!

  Geliked door 4 people

  • Julia zegt:

   leeuw7 Helemaal mee eens landverrader Rutte is voor een Internationaal Pandemie Verdrag wat wordt hier nu weer mee beoogd. Willen die elitaire machtswellustelingen en misdadigers tegen de menselijkheid internationaal worden gesteund om hun vernietigende maatregelen verder door te voeren en voor hoe lang? Moeten wij en onze kinderen voort leven onder voortdurende dwang en onderdrukken. Al die elitaire machtswellustelingen en geldwolven en ook degene die meewerken aan deze tirannie en onderdrukking verdienen inderdaad de hoogste straf en zouden allemaal moeten worden voorgeleid aan een oorlogstribunaal omdat zij het Neurenberg verdrag hebben geschonden en het leven van miljoenen mensen voor hun doel de great reset op het spel zetten. Ook de vernietiging van onze tradities en cultuur door die idioten die zich hebben aangesloten bij de terroristische en racistische organisatie BLM dienen zwaar de kop te worden ingedrukt nog even hebben wij buiten de de virus onderdrukking nog een nieuwe tirannie er bij namelijk onderdrukking door die zwarten waardoor het leven van en de tradities van de blanke samenleving volkomen wordt vernietigd maar ondertussen profiteren die zwarten en de blanke aanhang dus de rasverraders van ons sociaal stelsel en van ons geld. Een weldenkend mens zit toch niet op zo een toekomst te wachten en gunt dit zeer zeker hun kinderen niet.

   Like

 6. Het Italiaanse OM start onderzoek naar gevaren van COVID vaccin, na dood van drie hoogleraren die gevaccineerd werden

  Geliked door 1 persoon

 7. Blaffertje zegt:

  Zie dit korte filmpje maar eens hoe de Big Pharma maffia ons besodemieterd.

  En wie heeft een dikke vinger in de pap met de vaccinaties?
  Big Pharma.

  Geliked door 1 persoon

 8. Republikein zegt:

  De oorzaak.

  Geliked door 1 persoon

 9. koddebeier zegt:

  Maak je niet druk mensen, ze sterven vanzelf uit, ze wilden toch zo graag een prikje, ze konden niet wachten op hun buurt !

  Like

 10. Bob zegt:

  Ik gebruik een puffertje en puf puf
  nu geen test, er kunnen kanker verwekkende
  stoffen in zitten of als hersenen hebt
  een deuk in je hersenen veroorzaken.
  Kom over 30 jaar terug.

  Like

 11. Julia zegt:

  Ondertussen heeft de volks en landverrader Rutte weer eens een handtekening gezet zonder meer en geen enkel referendum maar ja dat past niet meer in de ongekende dictatuur en tirannie waar de corrupte leugenaars een land bewust kapot maken en mensen dwingen tot uiterste om de onderdrukking op te volgen https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/03/schaamteloze-rutte-schrijft-build-back-better-brief-met-merkel-macron-en-draghi-meer-globalisme-voor-corona/ Nee Nederland wordt weer verrast met Koningsdag waarom al die Oranjes deugen voor geen meter en zijn actieve leden van de elitaire misdadige Bilderberg clan maar ondertussen kost dit grapje meer dan een miljoen euro om dit nep uitje te promoten. Het gezinnetje mag er op kosten van de belastingbetalers er weer even tussen uit. Nou die rood/wit/blauwe vlag waar ik ooit trots op was heb ik als souvenier in de kast opgeborgen en alleen tijdens de Herdenking hang ik deze op om de helden te herdenken die hun leven hebben gegeven voor onze vrijheid die het grote deel van de bevolking schaamteloos hebben verkwanseld. Heel triest dat voor dit laffe volk en het Koningshuis deze helden hun leven hebben gegeven. Het is triest genoeg en is allemaal voor niets geweest.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s