Kajsa’s sociale werkplaats

(Door: Ebru Umar)

Dat politiek Den Haag en dan met name Vak K niets anders is dan een sociale werkplaats voor de meest talentlozen onder ons, wisten we al. Maar dat de jonkvrouw en de voormalig burgemeester nóg dommer zijn dan Jesse Klaver, is op z’n minst schokkend. 

Het heeft geen zin om Kajsa Ollongren de grond in te schrijven; haar soort kan álles kapotmaken, álles fout doen en tóch zacht landen. Ik gok op een functie bij KLM of Shell, en anders wel iets in de zorg of bij een verzekeraar. Afkomst is van belang, vrienden zijn van belang en ach als knappe vrouw (en man ook) maakt het niet zoveel uit of je iets kunt. Hoewel daar eerlijkheidshalve natuurlijk wel een pas op de plaats gemaakt moet worden. Kajsa Ollongren kan twee dingen extreem goed: de democratie slopen én geen antwoord op vragen geven. Oh, en ziek zijn natuurlijk op een ministersalaris. Kan ze ook niets aan doen. Kajsa is de Neelie van deze tijd, de vrouw omdat het moet, de vrouw zodat we kunnen zeggen ‘we hebben er al een’. En als die ene macht heeft, laat ze niet meer los. Good for her. En uiteindelijk ook good for us, ze is weg uit Den Haag. Weg, om zacht te landen, op een plek waar we ervoor kunnen kiezen haar kunnen mijden.  

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Kajsa’s sociale werkplaats

 1. karton zegt:

  Is die Zweedse troll, Kaatje Ollonkreng, óók nog van adel , lees ik.
  Ik vind er weinig van adel aan te zien c.q. te horen.
  Dat mens is tot totaal niks in staat , geven ze haar een “mooie” baan bij de padvinderij, verkenner, samen met “vergane glorie” Jorritsma , maakt ze er een puinzooi van.
  Het is voor mij 100% zeker dat zij óók van haar zg. ministerschap één grote puinhoop maakt/heeft gemaakt. Maak haar “hoofd van de afd. catering” in een buurthuis voor lesbiennetje tot 13 jaar !
  Ik verwacht dat zij in staat is om zelfs dáárvan een puinzooi te maken !
  Waardeloze Kaatje !!!

  Geliked door 4 people

 2. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Wat een heerlijke column weer !
  Eén ding is wat overdreven, Ollongren is geen knappe vrouw, dat is ze in een grijsverleden wel geweest en dat is soms nog te zien.
  Ze is wel altijd zeer charmant en vrouwelijk gekleed en dat is best bijzonder voor een lesbische vrouw want die laten zich daar meestal niet veel aan gelegen liggen.

  Like

 3. ronjaspers zegt:

  Die katja ollongkreng is een bilderberger en heel close met beatrix van amsberg, en die is ook heel toevallig een bilderberger.

  Like

 4. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Nou, de glorie van/bij Jorritsma heb ik nooit kunnen ontdekken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s