Ondertussen in Zweden: “Het voelt soms alsof corona überhaupt niet bestaat”

(Door: “9ForNews”)

In Zweden is het leven normaal. Geen mondkapjes. Geen avondklok. Winkels, restaurants, contactberoepen open. Het aantal besmettingen ligt hier naar verhouding niet veel hoger dan in Nederland en – belangrijker – amper nevenschade en psychisch leed. Dat moet toch te denken geven, schreef juriste Raisa Blommestijn afgelopen week op social media.

“Eigenlijk is alles open en gaat het normale leven zo goed als door,” laat ze weten vanuit Stockholm. “Sterker nog: op sommige momenten voelt het voor mij alsof corona überhaupt niet bestaat.”

“Dat geeft toch te denken, want waarom kan het in Zweden wel?”, vraagt ze zich hardop af. “Waarom kan het normale leven in Zweden wel doorgaan, terwijl we in Nederland al meer dan een jaar vastzitten aan de meest bizarre maatregelen?”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Ondertussen in Zweden: “Het voelt soms alsof corona überhaupt niet bestaat”

 1. Julia zegt:

  Veel stomme Nederlanders zijn zo gelukkig het is werkelijk niet te geloven of het zijn het meest domste volk binnen Europa of het CBS is met pure propaganda bezig in ieder geval spreek ik heel veel mensen die er klink klaar genoeg van hebben en meer en meer niet meer in de corona fake geloven. https://www.ad.nl/binnenland/nederlanders-hebben-meer-vertrouwen-in-tweede-kamer-en-voelen-zich-goed-ondanks-corona~a8790d04/ en dan nog dat CBS dat in dienst is van de Staat der Nederlanden stelt dat 66% van de Nederlanders gelukkig is met haar leven. Laat me niet lachen het is om te huilen hoe het volk wordt besodemieterd. Gelukkig hebben we dictator Ernst Kuipers onze ziekenhuisbedden specialist die in de glazen bol heeft gekeken https://www.telegraaf.nl/nieuws/467327457/ernst-kuipers-positief-nog-een-maandje-zo-volhouden-dan-zijn-we-er maar ja wat te geloven https://www.ad.nl/binnenland/live-hoogste-aantal-coronapatienten-in-ziekenhuizen-sinds-26-januari~a6d760d3/ Dan hebben we nog twee onbetrouwbare trollen die verkenners waren maar in ieder geval hun excuses aanbieden https://www.telegraaf.nl/nieuws/1959532485/excuses-oud-verkenners-wij-zijn-verantwoordelijk-voor-notitie. Dus die twee mislukkelingen gaan gewoon weer verder en de crimineel Rutte weet van niets en vriendin Kaag ook niet. Kortom we blijven met dezelfde falende shit zooi zitten en zijn aan de Goden overgeleverd. Dan al die tegenstrijdige linkse berichtgevingen doet toch echt alle geloofwaardigheid in die hele chaos in Nederland geen goed. Hoe zo vertrouwen, hoezo perspectief volgens onze viroloog Abje Osterhaus de first class paniekzaaier moeten we oppassen voor de vierde golf die wel eens in de zomer de kop gaat opsteken. Laten we hopen dat heel veel Nederlanders nu werkelijk hun blinddoek net als mondkapje de containers in werpen en gaan beseffen waarvoor zij hun vrijheden hebben opgegeven namelijk voor een smerig politiek schaakspel om de NWO te realiseren. Wake up mensen en keer terug naar de realiteit.

  Geliked door 2 people

 2. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Jawel: Corona bier.

  Like

 3. Jan zegt:

  Massachusetts, de staat met de meeste gevaccineerden ziet ineens een enorme toename van besmette personen

  Nou, de oplossing is, zo vaak inenten tot je arm lekkages toont

  Geliked door 2 people

 4. Jan zegt:

  De Amish hadden ook geen boodschap aan de geschifte Fauci en zie, er is niets aan de hand

  Men bleef massaal naar de kerk gaan, iedereen raakte besmet en nu is iedereen resistent voor het virus.
  (Dat vinden de schrijvers van het artikel niet fijn. Vooruit, die naald in je arm)

  Amish community in Pennsylvania becomes first in US to achieve herd immunity after reopening churches led to 90% of households being infected with the virus last year
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-9411549/Amish-community-United-States-achieve-herd-immunity-Covid.html

  Geliked door 1 persoon

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  “… 90% of households being infected…”
  More interesting: what percentage got sick or died?
  Ons wordt ook steeds voorgehouden wat voor aantal besmettingen er zijn. Ik wil weten hoeveel van die besmette mensen er daadwerkelijk ziek worden en hoeveel er overlijden.
  Ik heb nog nooit een griepprik gehad en, voorzover ik weet, ben ik er ook nog nooit aan overleden.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

  • htskday zegt:

   @J. C. Th. Köhler,

   “”Ik heb nog nooit een griepprik gehad en, voorzover ik weet, ben ik er ook nog nooit aan overleden.””

   Je weet maar nooit..
   Misschien ben je allang dood, maar heb je het zelf nog niet door…

   We leven in een héle rare wereld.

   Like

 6. Knalkopje1 zegt:

  Zweden doet het goed met betrekking tot Corona. Maar dat land heeft zijn eigen waanzin, nl. van zielige vluchtelingen en asielzoekers die zich te buiten gaan aan het verkrachten van vrouwen. Zie https://barenakedislam.com/2021/03/28/say-what-sweden-blames-swedish-women-for-increasing-reports-of-rape-by-muslim-migrant-men/
  Ondertussen hier in Nederland weer paniekzaaierij door de leugencentrales ANP en RIVM: https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/wijzers-in-het-rood-waarschuwt-rivm-over-toename-besmettingen/ar-BB1f7yne?ocid=msedgntp

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  De corona = griep,in de MSM wordt vermeld dat de griep (na eeuwen bestaan te hebben) nagenoeg verdwenen is.Als dat mensen niet wakker maakt dan worden ze nooit meer wakker.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s