Universiteit Oxford overweegt bladmuziek Beethoven en Mozart te schrappen: “Witte Europese slavernijmuziek!”

Een oude muziekschool van de Oxford University.

(Door: Wout Willemsen)

De woke tuigbende heeft weer een nieuw slachtoffer gevonden om zijn haatdragende tanden in te zetten: de bladmuziek die wordt gebruikt aan muzikale opleidingen van de Universiteit van Oxford. Het doet allemaal teveel aan slavernij en white supremacy denken, klagen wat Britse klonen van Jerry Afriyie. En dus moet het weg. Beethoven, Mozart, het maakt allemaal niet uit: op de brandstapel met die koloniale melodieën!

Muzikale opleidingen van de Universiteit van Oxford zijn onder vuur komen te liggen door hun eigen werknemers, die lid zijn van de internationale woke-brigade. Klassieke muziek is namelijk ‘te koloniaal’ en ‘te gericht op muziek van witte Europeanen uit de slavenperiode’. Het schrappen van Beethoven en Mozart zou de curricula ‘inclusiever’ maken. Dat meldt The Daily Mail.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

34 reacties op Universiteit Oxford overweegt bladmuziek Beethoven en Mozart te schrappen: “Witte Europese slavernijmuziek!”

 1. Blaffertje zegt:

  Werkelijk?
  Heeft dat volk wat dit bedenkt nou echt niets anders te doen dan dit soort onzin te bedenken?
  Laat ze een baan zoeken waar ze hard bij moeten werken, dan hebben ze na werktijd geen zin meer om zich met onzin te bemoeien.
  Oh nee, nu ben ik fout, want hard werken associëren ze ook weer met slavernij en dat is ook weer niet goed natuurlijk.

  Ik word kots en kotsmisselijk van dit soort volk.
  Graaf een hele diepe kuil, flikker ze er allemaal in, doe er een deksel op die zo zwaar is dat ze het er nooit meer af kunnen krijgen met een roestig slot erop en een bordje erbij ,”hier hebben de zeurders eindelijk hun rust gevonden”.

  Opgeruimd staat netjes, of ga ik nu te ver.

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Hoe intens is de wereld besmet met blanke waanzinnige die achter het BLM staan en het eeuwig gezeik over de slavernij. Die zwarte waren ondertussen de grootste slavenhandelaren vandaar de gewetenswroeging waar ze maar gemakshalve alles op de blanken schuiven en hiervoor onze algehele cultuur willen vernietigen. Hoe een misselijkmakende ras verrader ben je om hier aan mee te werken. Nog even hebben de zwarten het heft in handen nou dan zijn we niet best af want geheel Afrika was afhankelijk van blanken omdat zij zelf te lui zijn om te werken en haten om eigen land op te bouwen maar wel graag van de blanken willen profiteren. Ze trekken niet voor niets massaal Europa binnen lekker niets doen en profiteren van het sociale stelsel als o.a. flinke uitkeringen anders sterven ze een honger dood. En maar blijven zeiken over racisme kijk Simons de racist eerste klas racist en blanken haatster die zelfs nu een paar zetels binnen de Haagse Maffia heeft.

  Geliked door 2 people

 3. delamontagne zegt:

  het is toch pas over en paar dagen 1 April ?

  Like

 4. karton zegt:

  Geweldig bericht vanuit Oxford ! Beethoven en Mozart waren zéér beruchte slavenhandelaren. Van Mozart is bijv. bekend dat hij een 18-jarig slavinnetje in vaste dienst had , dit slavinnetje diende iedere dag Mozarts’s zauberflöte op te poetsen ; omdat de zauberflöte aan Beethoven werd verkocht ging óók het slavinnetje naar haar nieuwe eigenaar omdat zij door Mozart als “zauberflöte-poetster” zéér werd aanbevolen. Dus……..wég met hun bladmuziek, maar misschien hebben die twee wel een back-up op hun pc gemaakt ?

  Like

 5. Cathja zegt:

  De krankzinnigheid neemt met de dag toe. Zieke geesten!

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   De Polen, Russen, Oekraïners, Balten, Wit-Russen en zelfs de joden daarentegen hadden voor WO II juist de Duitsers als een beschaafd volk beschouwd dat grote componisten als Bach, Beethoven en Mozart voortbracht en ook filosofen als Goethe en Heine!
   Velen van hen ontarmden hierdoor de Duitsers meer dan de Engelsen deden en wie muziek, cultuur, wetenschap, kunst, geschiedenis, geneeskunst etc. uit de universiteiten verbant zal hiermee een hele generatie studenten ontwikkelen die nog dommer zijn dan holbewoners en NIETS gaan bereiken in deze maatschappij!
   Laat anders gewoon die hele universiteit daar in Oxford meteen de deuren voorgoed sluiten als ze dit als racisme beschouwen! Die idioten daar verdienen het nog niet eens om studenten genoemd te worden!

   Like

 6. Knalkopje1 zegt:

  Er moet een nieuwe variant van het rabiësvirus (hondsdolheid) rondwaren, die is net zo besmettelijk als Corona of griep. Het is niet dodelijk maar maakt diegenen die er aan lijden zo woke en zo politiek correct als de pest. Stapelgek, rijp voor een mooi paviljoen in de bossen. Weg met die idioten! ‘They are coming to take me away, haha, they are coming to take me away, hihi, heohoe, haha’.

  Like

 7. Jan zegt:

  Ik weet niet meer waar ik het heb gelezen maar de hetze tegen W.A. Mozart is begonnen, die zou behoorlijk beïnvloed zijn door ‘de zwarte Mozart, Joseph Boulogne Chevalier de Saint-George en deze arme ziel is vergeten en die vreselijke witte Mozart wordt gevierd.
  Hier gaat linksvolk eindeloos over etteren zonder te beseffen dat kunstenaar elkaar beïnvloed(d)en
  waardoor je ook van ‘stromingen’ spreekt, zoals Barokmuziek enz., de pointillisten (schilderkunst)

  Chevalier de Saint-Georges: The man who got under Mozart’s skin
  Was Chevalier de Saint-Georges, ‘the Black Mozart’ and the composer’s nemesis, the inspiration for The Magic Flute’s most villainous character
  https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/classical/features/chevalier-de-saint-georges-man-who-got-under-mozart-s-skin-a6859191.html

  Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  Bladmuziek moet je leren lezen, klassieke muziek moet je leren spelen en dat is alles behalve makkelijk.
  Het conservatoruim is niet voor niks een HBO opleiding, daar is veel talent én een goed verstand voor nodig.

  Geliked door 3 people

 9. Bas zegt:

  Iets anders,
  Hysterisch klagen micro agressie, maar ondertussen zélf een vuile, macro agressieve persoon zijn…

  https://tpook.nl/2021/03/29/defano-holwijn-het-is-microagressie-tegen-mensen-van-kleur-dat-wopke-hoekstra-mijn-voornaam-verkeerd-uitspreekt/

  Défano Holwijn: ‘Het is microagressie tegen mensen van kleur dat Wopke Hoekstra mijn voornaam verkeerd uitspreekt’.

  Als Défano Holwijn meer tijd had gehad, had hij Wopke Hoekstra in De vooravond graag verteld waarom het ver­velend is als iemand je naam verkeerd ­uitspreekt. Hoekstra had hem Stefano genoemd. “Défano, maar maakt niet uit,” reageerde Holwijn, waarna hij verderging. Een week eerder ging het in RTL Nieuws ook al mis, toen hij werd aangekondigd als Delano. Toeval? Holwijn weet zeker van niet.

  https://axed.nl/gepest-meisje-lynn-defano-holwijn-bokoesam-2/

  Gepest meisje beschuldigt Defano Holwijn en Bokoesam van pesterijen

  Defano Holwijn en Bokoesam liggen zwaar onder vuur nadat een gepest meisje, Lynn, haar verhaal online heeft gedeeld. Defano en Bokoesam zouden het meisje jarenlang hebben gepest, bedreigd en doodgewenst. Lynn, die meent hier nog steeds pijn van te ondervinden, doet in een uitgebreide en emotionele video op YouTube haar verhaal. Via een nieuw Instagramaccount deelt ze oude tweets van de schokkende verwensingen

  Het verhaal draait om Lynn, een studente van de Universiteit van Amsterdam. In een emotionele video vertelt zij in tranen hoe ze jarenlang gepest, bedreigd en doodgewenst zou zijn. Volgens haar o.a. dus ook door Defano en Bokoesam. “Ik ben jarenlang enorm getreiterd op Twitter. Dat zit mij nog steeds heel erg in de weg en ik heb daar nog altijd geen rust in gevonden. Het is voor mij een eerste stap dat ik mijn mond opentrek en mijn kant vertel. Zo kan niemand dat verdraaien.”

  Geliked door 1 persoon

 10. Sobieski zegt:

  Nogal wiedes. Dat junglevolk met IQ van 70 snapt alleen monotoon getrommel.

  Geliked door 3 people

 11. BigLJohn zegt:

  Klassieke muziek weg, voortaan gaan ze les geven in rap muziek. Onze complete Westerse cultuur en beschaving moet er aan geloven. De Islam zal ooit gaan eisen dat de schilderkunst van de grote meesters in de oven gaan belanden. Maar wie o wie zal de eindoverwinning opeisen, de Islam of de radicaal communistische globalisten. Is daar wel eens over nagedacht ? Communisten en Islamieten verdragen elkaar als water en vuur, en daartussen in zitten wij klem.

  Like

 12. delamontagne zegt:

  Het is natuurljk wel zo dat de maatschappij “inclusive”, waar we zo graag naar toe willen ? ,voor iedereen open moet staan en mee moet kunnen doen.
  Ook minderheden moeten aan bod kunnen komen.
  Edoch, ook dan zijn er weer die opspelen.

  Geen sprake van !!!
  Als hij gaat zingen dan hou ik er mee op !!!

  Like

 13. delamontagne zegt:

  De Franse Colleges hebben dan weer andere Problemen………..


  Onderwerp van de Dissertatie zal zijn: Kun je de islam bespotten en de Kora…

  Like

 14. Jan zegt:

  Geschiedvervalsing, boekverbranding, de vernietiging van het westen door socialisten, tegenwoordig wokies genoemd, gaat maar door

  Nieuwe vertaling van Dante’s hel laat Mohammed bewust weg
  door Simon Segers

  In een nieuwe editie van het middeleeuwse meesterwerk ‘De goddelijke komedie’ van Dante Alighieri (1265-1321) werd beslist om de naam van de profeet weg te laten. De uitgeefster meldt aan De Standaard dat ze “niet onnodig willen kwetsen”.

  De Florentijn Dante schreef zijn ‘goddelijke komedie’ in het begin van de 14e eeuw. Dit dichtwerk, wat gezien wordt als een van de allergrootste prestaties uit de Middeleeuwen, beschrijft een reis doorheen hel, vagevuur en hemel. In deze nieuwe vertaling van het deel ‘de hel’ door de Nederlands uitgeverij Blossom Books wordt bewust gekozen om enkele regels die de naam van de profeet vermelden, weg te laten. “Bij Dante ­ondergaat Mohammed een grof en vernederend lot, alleen maar omdat hij de voorloper van de islam is.”, duidt uitgeefster Myrthe Spiteri.

  https://werkgroepcaraibischeletteren.nl/nieuwe-vertaling-van-dantes-hel-laat-mohammed-bewust-weg/

  zie ook:
  Dante zonder Mohammed is geschiedvervalsing
  ….
  Mohammed is niet de enige die door Dante in de hel wordt gezet, ook een aantal pausen moet het ontgelden. Dante komt paus Nicolaas III tegen in de hel. Nicolaas is in de veronderstelling dat Dante paus Bonifatius VIII is. Nadat Dante ontkent hem te zijn, ‘onthult’ Nicolaas dat Bonifatius VIII en Clement V zijn voorbestemd om naar de hel te gaan. Dit kun je niet zomaar voor lief nemen bij Dante. Het feit dat hij zichzelf laat ‘herkennen’ als Bonifatius, is niet omdat hij zo zondig is, maar omdat het hier gaat om de paus die verantwoordelijk was voor Dantes verbanning uit zijn eigen stad: Florence.
  ….
  https://www.ewmagazine.nl/ewpodium/achtergrond/2021/03/dante-zonder-mohammed-is-geschiedvervalsing-813196/

  2009
  “Yale Press Bans Images of Muhammad in New Book”
  https://research.bowdoin.edu/dante-today/written-word/yale-press-bans-images-of-muhammad-in-new-book/

  In 2012
  Divine Comedy is ‘offensive and discriminatory’, says Italian NGO
  This article is more than 9 years old
  Human-rights organisation calls for Dante’s ‘racist, Islamophobic and antisemitic’ epic poem to be removed from classrooms
  ….
  https://www.theguardian.com/books/2012/mar/14/the-divine-comedy-offensive-discriminatory

  Nog meer moeten er aan geloven
  Censorship Watch: For Sake of Mohammad, Valentina Sereni Seeks Ban on Dante, Gustav Dore, William Blake, and Botticelli
  https://santitafarella.wordpress.com/2012/04/08/censorship-watch-for-sake-of-mohammad-valentina-sereni-seeks-ban-on-dante-gustav-dore-william-blake-and-botticelli-are-thereby-threatened-as-well/

  In 2006 was het al raak met een opera van Mozart
  Woede over afgelasten van Mozart en Mohammed
  BERLIJN – In Duitsland is een storm van kritiek losgebarsten op het besluit van de Duitse Opera in Berlijn om uit angst voor moslimterrorisme een voorstelling te schrappen. Het gaat om de opera ‘Idomeneo’ van Mozart, waarin in de versie van de Duitse Opera onder meer het afgehakte hoofd van Mohammed wordt getoond. Het is voor het eerst in Duitsland dat een voorstelling uit vrees voor een aanslag niet doorgaat.
  ….
  https://www.tubantia.nl/overig/woede-over-afgelasten-van-mozart-en-mohammed~a4729a29/?referrer=https%3A%2F%2Fduckduckgo.com%2F

  Geliked door 2 people

 15. Bob zegt:

  Alleen de tamtam mag bespeeld worden.
  Zwarte wasjes,witte wasjes alles in de
  wasmachine.

  Like

 16. Knalkopje1 zegt:

  Nog een staaltje van woke-waanzin. Een onderwijzeres die haar leerlingen vergiftigt met onder meer de volslagen krankzinnige bewering dat pleisters staan voor ‘wit privilege’. Het witte gedeelte van de pleister moet bruin zijn. Er is een filmpje bij waar ze haar waanzin spuit. Naar het paviljoen in de bossen met die krankzinnige trut! Natuurlijk is ze zelf ‘wit’.
  https://bare met nakedislam.com/2021/03/29/woke-leftist-scum-in-the-classroom-reaffirming-the-case-for-home-schooling/

  Geliked door 1 persoon

  • Bas zegt:

   Waarom waren ze dan niet in staat om, ten eerste, zélf pleisters uit te vinden of, ten tweede, niet in staat om zélf dan met gekleurde pleisters te komen?

   Like

 17. Jan zegt:

  De overeenkomsten tussen de opkomst van de nazi’s en de tactiek van Amerikaans links kunnen niet worden genegeerd
  Steve McCann

  Amerikaans links en zijn volledige dochteronderneming, de Democratische partij, maakt gebruik van fascistische of nazi-tactieken in hun vastberadenheid om de natie permanent te transformeren in een een-partij -staat, te weten een socialistische staat door gebruik te maken van niet-bestaand ‘systemisch racisme’ en ongegronde angsten voor ‘blanke suprematie’.

  Elk onderzoek van de tactieken die de nazi-partij gebruikte om macht te verwerven en te behouden in de jaren twintig en dertig, toont sterke overeenkomsten met de tactieken die tegenwoordig door links en de democratische partij worden gebruikt.

  Ten eerste was raciale verdeeldheid een centraal onderdeel van de politieke strategie en filosofie van de nazi’s. De nazi-partij was zonder twijfel de meest raciaal geobsedeerde politieke partij in de geschiedenis van de mensheid. De huidige democratische partij staat op de tweede plaats na de nazi-partij in hun raciale obsessie. Elk stuk wetgeving, elke beschuldiging tegen hun tegenstanders, elk aspect van de Amerikaanse samenleving, zelfs weer en klimaat, is omlijst met racisme.

  De obsessie van de nazi-partij met ras was gericht op hun perverse geloof in de minderwaardigheid en superioriteit van de rassen. Dit opende de deur om verschillende raciale groepen de schuld te geven van alle problemen waarmee het land wordt geconfronteerd. De Amerikaanse linkerzijde beweert dat de hoofdoorzaak van vrijwel alle problemen waarmee de natie wordt geconfronteerd, “systemisch racisme” is, uitgelokt door een bepaald ras.

  Deze obsessie met ras leidde tot wat nu vaak wordt aangeduid als ‘identiteitspolitiek’. Identiteitspolitiek is niet uitgevonden door modern Amerikaans links. Het was in feite een wapen in het arsenaal van de nazi-partij. De nazi’s controleerden en verdeelden ze de bevolking met behulp van de nationale media in specifieke identiteitsgroepen en verkondigden vervolgens een beleid gericht tegen deze gefabriceerde facties om woede aan te wakkeren tegen een specifieke identiteitsgroep die eerder door de partij was geïsoleerd, de joden.

  De democratische partij en links doen, met behulp van de zogenaamde reguliere media, doen hetzelfde onder hun identiteitsgroepen (zoals gedefinieerd door ras of seksuele geaardheid of etniciteit) om woede aan te wakkeren en een specifieke groep te isoleren: de blanke, heteroseksuele christenen .

  Ten tweede was de nazi-partij gefixeerd op censuur en het elimineren van elke culturele instelling, publicatie of toespraak die hen niet volledig ondersteunde. Met andere woorden, hun versie van de ‘afschaffing van cultuur’ (cancel culture) van vandaag. De nazi’s waren berucht om hun boekverbrandingsrituelen om hen te intimideren en de boodschap te sturen dat ze alles zouden sluiten en iedereen de mond snoeren als beide niet in overeenstemming was met hun ideologie. Toen ze eenmaal de macht in handen hadden deden ze dat ongestraft.

  De Amerikaanse linkerzijde verbrandt figuurlijk boeken omdat het sociale media-bendes gebruikt als voertuig om de boodschap te sturen dat ze alles en nog wat die niet in overeenstemming is met hun ideologie de mond zullen snoeren.

  Ten derde hebben de nazi’s de kunst van het indoctrineren van de burgers door middel van propaganda en ‘nepnieuws’ geperfectioneerd. Joseph Goebbels, nazi-minister van propaganda, zou hebben gezegd: “Als je een leugen vertelt die groot genoeg is en deze blijft herhalen, zullen mensen het uiteindelijk gaan geloven.” en “Beschouw de pers als een geweldig toetsenbord waarop de overheid kan spelen.”

  Deze strategie is en wordt met groot succes gebruikt door Amerikaans links en hun meelopers in de reguliere (democratische) media. Of het nu gaat om het Russische, heimelijke bedrog, de zogenaamde gewapende opstand op 6 januari 2021, klimaatverandering als een existentiële bedreiging voor de mensheid, onderdrukking van stemrechten, ongebreidelde blanke suprematie, de noodzaak van lockdowns voor de Covid-pandemie of een groot aantal van andere verzinsels, zij lieten/laten ongestraft leugens achter als middel om hun doel te bereiken… net als de nazi’s.

  Ten vierde, de nazi’s, trouw aan de socialistische ideologie, fixeerden op klassenjaloezie om spanningen en wrok aan te wakkeren terwijl zij de “Junker-klasse” (het equivalent van de huidige “één procent”) de schuld gaven van de economische ellende van het land.
  De Amerikaanse linkse en de democratische partijhiërarchie, trouw aan de socialistische ideologie, hebben lang de kwaadaardige 1 procent of de hebzuchtige miljardairs de schuld gegeven van inkomens- en economische ongelijkheid om klassenjaloezie en wrok aan te wakkeren.

  De nazi’s waren in staat om de rijken en de industriëlen te belasteren, terwijl de onderdanen vrijwillig de nazi-partij en haar politieke campagnes financierden. Hitler verzekerde de Duitse corporatis dat, zij met rust gelaten zouden worden en lucratieve contracten zouden krijgen als ze de partij zouden steunen met massale financiële steun en gunstige berichtgeving in de krant. Hebzucht overwon gezond verstand, en dat deden deze goedgelovige lafaards.

  De Amerikaanse linkerzijde heeft een gelijkaardige band opgebouwd met het establishment, in het bijzonder de social media, door hen stilzwijgend te laten weten dat de Democratische partij hen met rust zal laten als ze de partij financieel steunen. Bovendien zijn hun discipelen geïnfiltreerd in de managementrangen van veel bedrijven, waardoor de druk om de agenda te steunen nog verder is vergroot.

  In de onzinnige overtuiging dat links en de Democratische partij hen met rust zullen laten, hebben de Amerikaanse corporatieve elites het overwicht van radicaal links gefinancierd, aangezien links zijn les goed van de nazi’s heeft geleerd en de rijke elites niet. Zoals vrijwel alle financiële steun voor de Democraten om de verkiezingen van 2020 te manipuleren, kwam deze van naïeve en lichtgelovige idioten. Zo ontketent radicaal links maatschappelijke chaos en een krakkemikkige president de Verenigde Staten.

  Ten vijfde vertrouwde de nazi-partij in de jaren 1920 en begin jaren 30 routinematig op straatrellen, schade aan eigendommen en nodeloos geweld door gebruik te maken van hun militante kader, de Sturmabteilung (SA), om macht te projecteren door middel van intimidatie, terwijl ze de communisten de schuld gaven van het geweld. Elke keer dat een rel opkwam met weinig of geen reactie van de gevestigde autoriteiten, werden ze aangemoedigd. Terwijl de nazi’s ogenschijnlijk aan de macht kwamen via de stembus, speelde hun vermogen om de burgers en het nationale politieke leiderschap te terroriseren een belangrijke rol, omdat ze vrede op straat beloofden als ze verkozen werden of leidinggevende posities kregen in de regering.

  De Amerikaanse linkerzijde onthulde in de zomer van 2020 dat ook zij over de middelen en de neiging beschikken om straatrellen, materiële schade en nodeloos geweld uit te lokken met behulp van hun militante kader, Antifa en Black Lives Matter, om macht te projecteren door middel van intimidatie, terwijl ze blanke suprematie en politiegeweld de schuld geven voor dit geweld. In de presidentiële campagne van 2020 beloofde de Democratische partij impliciet vrede op straat als ze werd verkozen en insinueerde dat er opnieuw geweld zou zijn als dat niet het geval was.

  Ten zesde, in januari 1933, werd Hitler benoemd tot bondskanselier van Duitsland. Binnen vier weken brak er een mysterieuze brand uit in het Reichstag (congres) gebouw, waarvan zij de schuld gaven aan communistische agitatoren en dat dit het openingssalvo was in een gewelddadige staatsgreep. Met behulp van dit voorwendsel waren de nazi’s in staat om in maart van hetzelfde jaar de Reichstag de ‘Machtigingswet’ van 1933 in te voeren. Deze wet zorgde er voor dat de nazipartij de enige dominante politieke partij werd en zorgde deze ervoor dat alleen de nazi’s toekomstige verkiezingen konden winnen, als die zouden worden gehouden. Zij waren de eerste moderne voorstanders van een crisis, echt of gefabriceerd, nooit verloren te laten gaan, maar er direct misbruik van te maken.

  Links en de Democratische partij grepen de ongeregeldheden in het Capitool op 6 januari 2021 aan om te verkondigen dat het een “gewapende opstand” was en het openingssalvo in een gewelddadige poging tot een staatsgreep door blanke racisten. Om dit gelogen verhaal verder te versterken, brachten ze theatraal 20.000 troepen van de Nationale Garde binnen en bouwden versterkingen rond het Capitool.

  Verder in de voetsporen van de nazi-partij, drongen de Democraten er bijna onmiddellijk op aan om HR 1 (eufemistisch getiteld The For The People Act) aan te nemen, die vrijwel alle bestaande kiezerswetten zou vernietigen, de Democraten zou verankeren als de enige dominante politieke partij en ervoor zou zorgen dat alleen de democraten toekomstige verkiezingen zouden kunnen winnen.

  Deze lijst met parallellen tussen de nazi-partij en Amerikaans links kan niet worden genegeerd. Deze wannabe autocraten proberen, zoals de facto wordt toegegeven, hun overname van nazi-tactieken te verdoezelen door schaamteloos te beweren dat het rechts Amerika of de conservatieven zijn die de nazi’s hebben omarmd. Toch heeft rechts geen enkele nazi-tactiek gebruikt of omarmd in hun zoektocht naar een politiek ambt.

  Alle Amerikanen bang moeten zijn voor de Democraten die in de voetstappen treden van Hitler’s nazibendes.
  https://www.americanthinker.com/articles/2021/03/the_commonalities_between_the_rise_of_the_nazis_and_the_tactics_of_the_american_left_cannot_be_ignored.html

  Geliked door 1 persoon

 18. bozeoudeman zegt:

  Dood aan de Beatles, weg met Rolling Stones, Bob Dylan moet worden verbannen, Elvis Presley ook, Michael Jackson is een smerige kusser van blanke konten, alle jaren zestig hippies moeten worden gekruisigd, te beginnen met Jezus, zo gauw als die terugkomt, Bagwan is de duivel en De Boze Oude Man zijn zevenkoppige monsterlijke profeet, al het werk van Sigmund Freud moet worden verbrand en het werk van Andy Warhol and Roy Wittgenstein vernietigd, het verwijst allemaal naar het dictatoriale koloniale terreur verleden van dat smerige witte ras dat met wortel en tak uitgeroeid moet worden, lang leve Blacks Living in Misery en herstelbetalingen van miljarden waar Akwasi en medestanders op wachten, waar zij recht op hebben. Sylvana voor wereld president als Gates tenminste oprot op tijd. Weer een bewijs van zo een vuile witte klootzak die als nieuw koloniaal potentaat ons allemaal een poot uitdraait. Hij is het bewijs dat wit niet deugt! Zo, nu weet u het ook! Ik ben hartstikke zwart, dankzij een pot schoensmeer en ik eis dertig miljoen aan schadeloosstelling! NU! Was het zo goed Akwasi? Sylvie? Mag ik nu meedoen bij Bij1 en Omroep op Zwart? Aaah…Ik ben helemaal WOKE, echt waar!

  Geliked door 1 persoon

  • Jan zegt:

   Domlinks komt in de knoop met Gershwin. Was een Jood, componeerde blues en jazz, syntheses er van en schreef o.a. Porgy en Bess. Straks wordt Gerswin nog uitgemaakt voor dief vanwege de toe-eigening van ‘zwarte muziek’.

   Like

 19. Jan zegt:

  Ik lees net dat de idiotie nog verder gaat, namelijk dat ook muzieknotatie verboden moet worden want dit heeft verbinding met het koloniale verleden.

  Ook muzikale vaardigheden moeten niet langer verplicht zijn, omdat de focus van het huidige repertoire op ‘witte Europese muziek’ ‘gekleurde studenten veel leed bezorgt’.
  https://www.americanthinker.com/blog/2021/03/oxford_university_wants_to_cancel_musical_notation.html#ixzz6qWIf9fxD

  Dit is dus de stompzin van links dat 1+1 ook 3 kan zin omdat 2 ‘discriminerend’ is

  De 11e-eeuwse Italiaanse monnik Guido van Arezzo wordt beschouwd als de grondlegger van de hedendaagse muzieknotatie
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Muzieknotatie

  The earliest form of musical notation can be found in a cuneiform tablet that was created at Nippur, in Babylonia (today’s Iraq), in about 1400 BC.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Musical_notation#Ancient_Near_East

  Like

  • Knalkopje1 zegt:

   Dat zal speciaal de salafisten wel bevallen, want voor hen is muziek haram. Deze woke-waanzin komt feitelijk neer op een verbod op muziek en dat precies wat ze willen. Geen muzieknotatie = helemaal geen muziek. De volgende stap kan worden het afschaffen wat het racistische en kolonialistische westerse (= witte) alfabet.

   Like

 20. Pingback: Universiteit stelt Greta Thunberg-standbeeld op – en oogst kritiek | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s