De Nederlandse Goebbels-pers

(Door: “bozeoudeman”)

De club prodictatuur, tegen vrijheid en weg met vrije meningsuiting die zich de Nederlandse pers noemt, heeft het ei van Columbus  gevonden: niet zij, die zogenaamde journalisten, zijn het probleem van de agressie tegen hen, omdat zij hun werk ‘de overheid kritisch volgen’ niet meer uitvoeren, maar in plaats daarvan kritiekloos overheidspropaganda brengen. Nee, zo stelt een collaborateur met die overheid, het zijn onder andere kerkgangers en ‘viruswaanzinnigen’, die zijn de schuldigen!

En zo wenst deze bijna honderd procent Goebbels-propagandist de rol van slachtoffer op te eisen voor een beroepsgroep die grotendeels zijn werk niet doet, en wijst inzake de bewijslast over toenemende agressie dat door het denigrerende gedrag van sommige van dit soort ‘journalisten’ bij anderen wordt opgeroepen met de vinger naar al die anderen. Is de Goebbels- manier van journalistiek tegenwoordig de manier van journalistiek bedrijven die men op de school van journalistiek doceert? Was er ergens ook niet een schandaal hierover?

Niet de werkwijze van de inmiddels vele bijna systematische beroepsleugenaars en waarheidontkenners, die iedereen desnoods gedwongen willen laten inspuiten met een totaal onbekend experimenteel vaccin, waarvan al is gebleken dat dit veel bijverschijnselen aan ernstige ziektes veroorzaakt en zelfs in diverse  gevallen al tot de dood van gevaccineerde mensen heeft geleid, is dus het probleem in de maatschappij, maar ‘viruswaanzinnigen’ en kerkgangers die hun democratische twijfels uiten over dat vaccin; het is hun schuld! Lang leve de dictatuur!?

Zo start deze ‘keurige’ meneer stigmatiserend en al, naar het voorbeeld van wat een vergelijkbaar soort ‘journalisten’ al eens met Pim Fortuyn heeft gedaan, zonder daar dus ook maar iets van te hebben geleerd, nu opnieuw met demoniseren van iedereen die het niet met de mening van een omstreden overheid eens is. Een mening die via een ‘pers’ van minder dan rioolkwaliteit gebracht en als waarheidsevangelie verkondigd wordt, waardoor die pers de naam pers niet meer waardig is.

Alles waar deze ‘de overheid is goed’ denkende pers het niet mee eens is, van Wilders, Baudet tot Karstens aan toe, is Trump-achtig en gebaseerd op waanzin. Nou is dit alles niet heel vreemd als je weet hoeveel deze godzijdank op sterven na dood zijnde pers van de door deze pers zo geliefde overheid aan forse subsidiebedragen ontvangt, waardoor meteen begrijpelijk is waarom types die zichzelf ‘journalisten’ noemen dit soort minderwaardige larie verkondigen. Want: wiens dik belegde brood men eet, over wie men niet meer kritisch spreekt! 

De dombo-pers begrijpt niet dat als je mensen viruswaanzinnigen noemt, als je hun verhaal zo verdraait dat ze als idioten in de krant staan, wanneer je consequent de waarheid verhult et cetera, er een moment komt dat men de pers als vijand gaat zien en haar wegjaagt zo gauw ze aankomt met haar vast en zeker weer enkel liederlijke bedoelingen.

Een pers hoort een verhaal van twee kanten te belichten en niet enkel de kant van de overheid als waarheid te propageren. Een pers die dat doet, is geen pers meer, maar de afdeling propaganda van die overheid. Hoe zit het met enkel nieuws brengen zonder daar een politieke mening over te geven, pers?  Steek de hand eens in eigen boezem, pers! Maak eens waar een echte pers te zijn, durf eens, toon eens moed!  

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op De Nederlandse Goebbels-pers

 1. Bob zegt:

  De objectieve pers bekijk alles door een
  one way bril.
  Ik heb altijd gelijk, jij hebt het altijd fout.
  Hun schapen volgen de belhamel.

  Geliked door 1 persoon

 2. Cleo zegt:

  Geheel met u eens!
  De voorheen onafhankelijke pers is verworden tot overheidspropaganda-dienst.
  Laat de verkoopcijfers van deze propaganda-kranten maar lekker verder dalen👍!

  Geliked door 2 people

 3. Jan zegt:

  Nada (Roddy Piper), een zwerver zonder doel in zijn leven, ontdekt een zonnebril die de wereld kan laten zien zoals die werkelijk is. Terwijl hij door de straten van Los Angeles wandelt, merkt Nada op dat zowel de media als de regering bestaan uit subliminale berichten die bedoeld zijn om de bevolking onderdrukt te houden en dat de meeste van de sociale elite buitenaardse wezens met een doodskop zijn die uit zijn op wereldheerschappij. Met deze schokkende ontdekking vecht Nada om de mensheid te bevrijden van de gedachten controlerende buitenaardse wezens.

  They Live (1988)
  (Gehoorzaam)

  Volledige film op [https://www.youtube.com/watch?v=oQ6xPBTDHxc]

  Komt aardig overeen met de staatsterreur van deze tijd

  Geliked door 2 people

 4. LUCIA zegt:

  Ik vond het schitterend dat de refo-boys, het niet pikten dat ze op misselijkmakende wijze, zo’n 1.5 meter bezem in hun gezicht kregen geduwd en je kon het natuurlijk op je klompen aanvoelen dat het niet in je voordeel is.
  Waar dit geteisem opduikt….. een tip volgende keer…. eerst de camera man de achterkant van de vuist van jouw gelijk laten proeven, per ongeluk valt dan de camera misschien wat te hard… maar ja moet kunnen wie ellende en angst zaait zal…..oogsten.

  Geliked door 2 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Jij vond het schitterend. Ik vond het tekenend dat het: “Heb uw naaste lief” zó weinig te betekenen had/heeft. Als je die journalisten niet te woord wilt staan, zeg je simpel: geen commentaar en je loopt door. De kerkgangers hebben hun kijk op de waarheid; de journalisten een andere. Dat mag, is niets mis mee. De journalisten deden op een fatsoenlijke manier hun werk. De kerkgangers lieten zien wat hun naastenliefde eigenlijk inhoudt. Niets…

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 5. ronjaspers zegt:

  In duitsland had je een hele bekende journalist udo ulfkotte,hij had een boek geschreven “gekochte journalisten” journalisten worden tijdens hun opleiding geleerd te liegen en bedriegen en zeker niet de waarheid te vertellen.Hij moest al 25 jaar liegen en bedriegen maar had er genoeg van,hij is in 2017 onder verdachte omstandigheden overleden.

  Like

 6. Wolf zegt:

  Subliem geschreven ” Boze Oude Man” . Precies zoals het is.

  Like

 7. Wolf zegt:

  De gruwelijke extreem linkse islam verheerlijkende kanker der rooien woekert als een niet uit te roeien demon door het eens zo prachtige Nederland. Nu hebben we een linksgek als koning, die een islamist van DENK een Ridderorde schenkt, een NIKKERIN in de 2e Kamer der Staten Generaal, een Soros partij (volt) erbij, En een smerige KOPVOD in de kamer. De gedachte aan Emigreren met onze gansche Familie speelt zo nou en dan vaker en vaker op, maar waarheen…..

  Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  Like

 9. Republikein zegt:

  Denk er nog vaak aan, het had zo mooi kunnen zijn.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s