Gouverneur van Florida verbiedt vaccinatiepaspoorten: “Volstrekt onacceptabel”

(Door: “9ForNews”)

Gouverneur Ron DeSantis (foto) van Florida verbiedt lokale overheden en bedrijven mensen te vragen om een vaccinatiepaspoort te tonen, meldt persbureau AP. Binnenkort vaardigt hij daartoe een decreet uit. Mensen die niet kunnen aantonen dat ze gevaccineerd zijn, mogen niet door winkels worden geweigerd, aldus de gouverneur.

“Het is volstrekt onacceptabel dat de overheid of particuliere sector je vraagt te laten zien dat je gevaccineerd bent om simpelweg deel te kunnen nemen aan de maatschappij,” zei DeSantis. Hij noemde het vaccinatiepaspoort een ‘ongekende machtsvergroting’.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Gouverneur van Florida verbiedt vaccinatiepaspoorten: “Volstrekt onacceptabel”

 1. Julia zegt:

  Die waanzin met betrekking tot het vaccinatiepaspoort moet überhaupt de prullenbak in. Allereerst werken die vaccins (vooropgesteld dat ze werken) hooguit voor een jaar. Wat willen die corona hystericus nu dat een mens elk jaar een nieuwe gifprik dient te halen en een stempeltje er bij in het vaccinatiepaspoort. Hoe lang gaat deze virus waanzin nog ons leven bepalen en ons leven verder kapot maken. Dagelijks wordt meer en meer bewezen wat voor een nadelige gevolgen die vaccins hebben net als de gezondheidsschade die wordt opgelopen door het dragen van de besmettelijke niet werkende mondkapjes. Het blijkt dat het virus zich nergens wat van aantrekt en dat zodoende de politiek een vrijbrief heeft om desastreuze maatregelen te blijven doorvoeren. Helaas vervelend als mensen hieraan overlijden maar dat is maar een fractie op de algehele wereldbevolking en daarbij is het nu eenmaal een realiteit dood gaan doen wij vroeg of laat allemaal. De absurde maatregelen, onderdrukking en de ontnomen vrijheden maken meer kapot dan ons lief is en zijn zeer slecht voor de algehele volksgezondheid. Kappen en terug naar het oude normaal en degenen die zo geloven in het virus en zo een ongezonde angst hebben blijven dan maar thuis. Kortom vaccinatie mag nimmer worden opgedrongen en mogen mensen die niet zijn gevaccineerd nooit worden uitgesloten van de samenleving. Trouwens al die goedgelovigen die geloven in het vaccin hoeven niet bang te zijn zij zijn toch gevaccineerd.

  Like

 2. Julia zegt:

  Degenen die mensen de vaccins toedienen zouden zich kapot moeten schamen en zich eens moeten verdiepen waarmee zij bezig zijn. https://www.xandernieuws.net/algemeen/covid-vaccins-richten-volgens-officiele-eu-statistieken-slachting-aan-in-europa/
  Dan nog niet te spreken over de belangenverstrengelingen. Vice premier de Jonge zou een onhafhankelijk politicus moeten zijn, maar natuurlijk, net als veel andere, is hij dat niet, maar bij hem gaat het tijdens de “zogenaamde” Corona of COVID-19 een stap verder, zijn broer Marien de Jonge is microbioloog verbonden, sinds 2018 aan de Radboud Universiteit. Hij heeft in het verleden gewerkt voor het bedrijf Merck dat weer verbonden kan worden met Astra Zeneca en zodoende met de Bill Gates Foundation. Deze Marien doet nu een onderzoek, je raadt het al natuurlijk naar het COVID-19 vaccin, een typisch geval van belangenverstrengeling. De reguliere media, of liever gezegd de gekochte media, vind het allemaal prima en maakt prachtige verhalen over de twee “glamourboys”, het wordt gebracht als een “showbusiness” verhaal wat in de Story of andere roddelverhalen pers thuis hoort, maar misschien is dit het niveau van de slapende Nederlandse bevolking dat hoop ik niet, tijd zal het leren!
  Het gaat niet om de volksgezondheid maar om macht en geld. De Jonge is niet de enige ook veel virologen hebben belangenverstrengelingen binnen de farmaceutische industrie.

  Like

 3. Misschien niet on topic of toch wel.

  ENORME HOEVEELHEID VACCINATIE DODEN IN EU

  In een eerder artikel wees ik op de Amerikaanse VAERS database die bijwerkingen van medicatie en vaccins vastlegt. Er werden meer dan 1100 sterfgevallen gerelateerd aan de Corona vaccins. Vandaag wijs ik op de Eudra-vigilance database. Ik daag je uit. Reis met me mee. Klik op de link, klik op de letter C, scroll down naar COVID-19 en open de Moderna bijwerkingen pagina. Of leuker, de Pfizer TOZINAMERAN bijwerkingen pagina. Of op Astrazeneca of Janssen. Zie het met je eigen ogen. Of lees gewoon dit artikeltje.

  Ik stel voor dat je klikt op Pfizer TOZINAMERAN. In totaal zijn er met betrekking tot dit vaccin in Europa 121 duizend bijwerkingen gemeld, waarvan 12 duizend alleen al uit Nederland:

  https://www.vrijspreker.nl/wp/2021/03/enorme-hoeveelheid-vaccinatie-doden-in-eu/

  Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  Het artikel geeft de exacte reden weer waarom de EU vaart maakt met een europees vaccinatiepaspoort,. namelijk ‘machtsvergroting’, strengere controle en machtsmisbruik……..laat je niet Brusselen……ook niet met een (gratis) appje dat je contacten monitort…….

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  De Ongevaccineerden hoeven zich niet druk te maken de gevaccineerden worden door alle bijwerkingen vanzelf een minderheidsgroep !

  Geliked door 1 persoon

 6. volkomen rationeel besluit; het Italiaanse OM doet onderzoek naar gevaarlijk vaccin, na dood van 3 hoogleraren

  Geliked door 1 persoon

 7. Rensk. zegt:

  Het is werkelijk niet te filmen hoe ze daar in Den Haag bezig zijn. En dan hebben de oppositiepartijen het over: we willen een debat, want het vertrouwen moet weer hersteld. Niet te filmen. Wanneer is het vertrouwen echt niet meer te herstellen vraag je je dan af. Ben benieuwd hoe lang ze zo nog door kunnen gaan. Een jaar? 2 jaar? 4 jaar nog. Wanneer knapt die bubbel. Wat een achterlijk ongelofelijk dom, maar geslepen kutvolk daar in Den Haag.

  Like

 8. Rensk. zegt:

  Het gaat trouwens de goede kant op voor de farmaceutische industrie. De ijssalons schieten als paddestoelen uit de grond. Ik zie mense enorme toeters ijs hun mik in douwen. Daar kan men alvast een IC bed voor inplannen. Obesias is booming.

  Like

  • LUCIA zegt:

   @Rensk; zie het als een wraakneming over het graf heen; Je hebt meer hout nodig om ze te verbranden, bij begravenis tilt men zich een breuk aan de kist en er is minder geld om na te laten aan de erfgenamen.

   Like

 9. Julia zegt:

  Wie waagt zich überhaupt nog aan een vaccinatie Door de problemen met het coronavaccin AstraZeneca in Europa, is er nu ook in Canada twijfel gerezen over het middel. De Canadese gezondheidsdienst adviseert om het vaccin voorlopig niet meer te gebruiken bij mensen onder de 55 jaar. De beerputten rond het middel openen zich wereldwijd steeds verder. Dus wat mij betreft reis ik voorlopig maar niet als het walgelijke vaccinatiepaspoort is vereist ik stel mijn gezondheid toch ver boven een paar weekjes naar de zon.

  Like

 10. Steven zegt:

  Nou.. die zal eerdaags ook wel aangetroffen worden met een ‘toevallige hartstilstand’

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s