Kauthar Bouchallikht (GroenLinks): “Mannen en vrouwen apart is ook vorm van vrijheid”

(Door: Bert Brussen)

Zeg niet dat we niet hebben gewaarschuwd

Bouchallikht stond op plek negen terwijl haar partij acht zetels haalde, maar ze werd met 27.038 voorkeursstemmen verkozen tot Tweede Kamerlid. Woensdag wordt ze als eerste Nederlandse parlementariër met een hoofddoek geïnstalleerd.

U wilt strijden voor gelijkwaardigheid van mannen en vrouwen, dan kun je toch zeggen: dat gescheiden zitten strookt niet met mijn waarden?

„Ik sta voor vrijheid en gelijkwaardigheid. Áls mensen gedwongen worden zo te zitten, wijs ik dat af. Als ze ervoor kíezen om gescheiden te zitten, dan is dat een vorm van vrijheid.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Kauthar Bouchallikht (GroenLinks): “Mannen en vrouwen apart is ook vorm van vrijheid”

 1. karton zegt:

  Met zo’n analfabeet in ónze kamer kunnen we straks met plezier naar haar gebrabbel luisteren tijdens een debat met de heer Wilders. Is deze Miss Stofdoek niet de maîtresse van Yasser Feras ? Ik las iets dergelijks nl. Zou mij niks verbazen,……..veel vrouwen zijn dol op Marokkaanse eikeltjes (pyjama’s).

  Geliked door 1 persoon

 2. Andre zegt:

  Wel raar als je naar haar hand/vingers kijkt is het framen, Maar wat ook raar is is dat het weer mogelijk is. Rutte als hofnar van de keuning daar zit de error. Wie is Rutte? wie stuurt Rutte aan? Wie zitten er achter Kaag en Rutte?

  jaja we noemen het democratie!

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Andre.Wie zitten er achter rutte en kaag,de (nazi) bilderberg groep.W.A. is ook een bilderberger,hij is hun baas en rutte en kaag en vele andere voeren de communistische N.W.O. agenda uit d.m.v. de huidige corona (griep) hoax wat een smerige staats/machtsgreep is.

   Like

 3. Julia zegt:

  Dat hoofddoek Groen Links geval vertrekt maar naar het Midden Oosten wat denkt zij nu te bewerkstelligen. Dit past niet in onze Westerse beschaving dus gewoon wat mij betreft zo snel mogelijk de biezen pakken en met spoed die blauwe zetel uit. Nederland wordt met de dag meer een staat van communisme en over niet al te lange tijd onderdrukking door dit soort doorgeslagen maf klappers als wij allen dit niet direct de kop indrukken.

  Like

 4. Harry Willemse zegt:

  De logica.en het is nog niet eens geïmporteerde achterlijkheid maar gewoon in Amsterdam geboren achterlijkheid. Arm Nederland.

  Like

 5. Julia zegt:

  Binnen een democratie (voorzover je hierover nog kunt spreken) dient per direct Groen Links en BIJ1 verboden te worden.

  Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  De wasstraat is aangezet binnen de Haagse Maffia graag met een enorme krachtige waterstraal deze hoofddoek en blanken haatster Simons weg spuiten. Hoogste tijd voor de allergrootste schoonmaak wat mij betreft mogen al die politici en vergeet vooral niet Rutte, De Jonge en Grapperhaus door de wasstraat en er nieuwe verkiezingen komen. https://www.telegraaf.nl/nieuws/814117713/kamerleden-zwaaien-af-dit-is-mijn-bevrijdingsdag Als het zooitje is weggespoeld dan kunnen we eindelijk de Nederlandse vlag uit hangen.

  Like

 7. karton zegt:

  Deze Miss Stofdoek toont haar lage IQ reeds vóórdat zij zg. is beëdigd.
  Hoe stom kan een mens lullen ? Nou das nu al duidelijk………uiterst stom dus !!!!
  Vrouwen die zijn “veroordeeld” door hun islamitische eigenaar tot het aanrecht hebben óók “vrijheid” natuurlijk, de keuken is hún domein dat is hún vrijheid; dat domme volk noemt dat “vrijheid” omdat het zélfs mogelijk is om die vrouwen elke vorm van vrijheid te ontnemen, dus………..géén keuken, géén huiskamer , helemaal niks.
  Dat soort vrouwen vindt het al gewéldig als zij 2 meter buiten hun huis mógen komen van hun eigenaar, want dát is voor hen al vrijheid.
  Deze Miss Stofdoek moet z.s.m. uitgezet worden wegens opruiing , én discriminatie van zowel de man als de vrouw. Hebben ze in dat gebouw van de Kamer trouwens wel een gebedsruimte of zien we straks, midden onder een vergadering, dit wijf plots vanuit haar, door óns betaalde stoeltje, in het gangpad vallen met haar kop in de richting van Mo ? Iedereen schiet dan vanuit z’n zeteltje om eerste hulp te bieden, Yasser Feras begint meteen met mond-op-mond-beademing en Fatima Quag gaat de borsten van deze “volksvertegenwoordigster” op en neer bewegen teneinde lucht in haar longen te pompen.
  Ons staan nog amusante tijden te wachten !!!

  Geliked door 1 persoon

 8. Jean zegt:

  Zit die islamitische zwijnerij nu alles te verpesten! Heel snel totaal verbod van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij in onze westerse samenleving willen we nog een toekomst nalaten aan onze kinderen én kleinkinderen.
  Ik heb islamofobie, nog maar een kopvod zien en alles wordt afgesloten in huis. Ik wil nergens geweld en zeker niet tegen kinderen en vrouwen want voor mij zijn kinderen vrouwen en mannen “gelijkwaardig”.

  Geliked door 2 people

 9. Willem zegt:

  Hooguit nog een 20 jaar, dan is het gedaan met Nederland.

  Like

 10. ronjaspers zegt:

  Andre.Wie zitten er achter rutte en kaag,de (nazi) bilderberg groep.W.A. is ook een bilderberger,hij is hun baas en rutte en kaag en vele andere voeren de communistische N.W.O. agenda uit d.m.v. de huidige corona (griep) hoax wat een smerige staats/machtsgreep is.

  Like

 11. Hovawart zegt:

  Tolerant zijn betekent niet dat een bevolkingsgroep zichzelf moet laten wegcijferen of zich scheel
  betalen aan het onderhouden van een dominante ideologie…

  Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Negers en blanken apart is ook een vorm van vrijheid.
  Moslims en Christenen apart is ook een vorm van vrijheid.
  Links volk en rechts volk apart is ook een vorm van vrijheid.
  Klimaat mafketels en klimaat realisten apart is ook een vorm van vrijheid.
  Gender onnozelaars en Gender blinden apart is ook een vorm van vrijheid.
  Covid 19 neuroten en Covid 19 ballon doorprikkers apart is ook een vorm van vrijheid.
  Je kunt de rij zolang maken als je wil.

  Goed is kwaad en kwaad is goed.

  2 = 2 = 5

  Geliked door 1 persoon

 13. Willem zegt:

  Ja, ze zijn tolerant voor de intolerantie die de tolerantie wil afschaffen.

  Like

 14. Wolf zegt:

  Dit wijf met kerelskop.moeten ze ophangen aan haar eigen vieze kopvod.

  Like

 15. Jan zegt:

  Wat een intens debiele kop heeft die mummie (ik moest het even kwijt). Dit kreng zorgt voor oorlog in de Kamer
  Direct de grens over zetten. Moslims scheiden van Nederlanders. Dat is vrijheid

  Nevin Ozutok
  Dit lijkt richting vergoelijking Sharia te gaan

  Like

 16. jack black zegt:

  Ik heb niets tegen kopvodden in arabische landen !
  Maar hier in ons Europa wil ik ze niet zien !

  Like

 17. Republikein zegt:

  One world, maar niet die van mij.

  Bent u soms bang dat het de komende jaren alleen over u zal gaan? En niet over uw idealen en de problemen die u wilt aanpakken?

  „Het staat niet los van elkaar. Dat ik geen tijd zal krijgen om over de klimaatcrisis te praten, is exemplarisch. Ik ben onderdeel van een beweging, van heel veel mensen die heel veel opofferen voor een groter goed. Ik haal inspiratie uit de Amerikaanse civil rights movement, uit zwart feminisme. Er zijn zoveel mensen die ons zijn voorgegaan en die zoveel hebben gegeven. Ik voel me gesterkt daaraan te denken.”
  https://www.nrc.nl/nieuws/2021/03/29/ik-moet-steeds-uitleggen-waar-ik-echt-voor-sta-a4037732?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=twitter&utm_term=20210329

  Btw, dat uitleggen, daar word ik ook al decennia strontziek van.
  Het lijkt me herkenbaar.

  Like

 18. Ancarlo100 zegt:

  Blijkbaar ben jij dan ook van mening dat blanken en kleurlingen ook apart moeten, ook een vorm van vrijheid toch? Lekker gezellig met zijn allen terug naar apartheid. Echt democratisch, liberaal en vrijdenkend

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s