Meer migranten = meer stemmen voor de AfD

(Door: Manfred Rouhs – Vertaling: E.J. Bron)

Immigratie dient in het vervolg beter versluierd te worden

Waar asielzoekers ingekwartierd worden, stijgt het stemaandeel voor de AfD. Dat heeft een onderzoek van het Leibnitz-Instituut voor Economieonderzoek (RWI) uit Essen bewezen. Het onderzoek beweert en bewijst twee dingen:

“Hoe groter het aandeel asielzoekers in de bevolking van een regio is, des te grotere verkiezingssuccessen boeken daar rechtse partijen.”

“Als het economische goed gaat met een regio, dan verhoogt de komst van vluchtelingen ook het stemmen aandeel van de Groenen. Zijn de economische algemene omstandigheden slecht, dan is er geen of zelfs een negatief effect op het verkiezingssucces van de Groenen.”

Het verband is niet echt moeilijk te begrijpen: de duidelijk zichtbare komst van asielzoekers wakkert een politiek debat over immigratie aan, waarvan vooral die partijen profiteren die zich wat dit onderwerp betreft bijzonder profileren. De Groene migratievoorstanders helpt het effect echter niets, daar waar haar clientèle van geesteloze beterverdieners ontbreekt, die aannemen zich een multiculturele dagdroom te kunnen permitteren.

De handelingsaanbeveling van het instituut luidt bijvoorbeeld niet om af te zien van massa-immigratie. De onderzoekers bevelen veelmeer de versluiering aan:

“Als een polarisatie van de politieke discussie vermeden dient te worden, zou – rekening houdend met integratieaspecten – ook in crisistijden volgens verdelingsquota gehandeld en vluchtelingen mogelijk gelijkmatig over de regio´s verdeeld moeten worden.”

“Omdat de centrale onderbrenging van vluchtelingen in de lokale bevolking op voorbehouden stuit, zouden asielzoekers zo snel mogelijk decentraal in woningen ondergebracht moeten worden.”

Bron:
pi-news.net  
Door: Manfred Rouhs

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Meer migranten = meer stemmen voor de AfD

  1. droevige mof zegt:

    8,7 procent van de AfD-leden zijn mensen van niet-Duitse afkomst uit Afrika en Azië. Zij zijn vaak zeer geëngageerd en moeten de discriminatie van Duitse deugdmensjes ondervinden: Uncle Tom, quotaneger, collaborateur, enz.
    Hieruit blijkt dat al het multiculturele gedoe van links slechts stof en lucht zijn.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s