Eurocommissaris liegt tegen Griekse bevolking – gouverneur zegt ontmoeting af

(Vertaling: E.J. Bron)

Eurocommissaris Ylva Johansson (foto) heeft maandag een bezoek gebracht aan Griekenland voor een ontmoeting met verschillende vertegenwoordigers van de eilanden Lesbos en Samos evenals de Griekse regering. Johansson had echter schaamteloos gelogen tegen Griekenland en de bevolking van de eilanden. In plaats van een ontmoeting te hebben met de EU-functionaris, verklaarde de lokale gouverneur zich solidair met honderden demonstranten.

De bewoners van de beide Griekse eilanden lijden al jaren enorm onder de bestorming van de illegale migratie en het onvermogen van de EU om een einde te maken aan de massamigratie uit cultuurvreemde, overwegend islamitische landen. De eurocommissaris Binnenlandse Zaken, de Zweedse sociaaldemocraat Ylva Johansson, is op dit moment voor een tweedaags bezoek in Griekenland om de vooruitgang bij de bouw van nieuwe migrantenkampen op de eilanden Lesbos en Samos te controleren. Zo luid tin ieder geval de officiële versie van de Zweedse EU-functionaris.

Johansson had Griekenland en de bevolking van de eilanden echter schaamteloos belogen. Volgens de gouverneur van de Noord-Egeïsche regio, Kostas Moutzouris, was het plan om de overvolle kampen te sluiten en te vervangen door “gesloten” centra. Daardoor zou de bevolking beschermd moeten worden (er vinden regelmatig diefstallen plaats, complete kuddes vee worden geslacht, olijfbomen worden omgekapt, etc.) maar ook de geplande uitzetting van de overwegend illegale migranten vergemakkelijkt te worden.

In plaats daarvan sprak Johansson volgens het portaal Politico in een kort voor het bezoek gepubliceerde blog-bijdrage plotseling van open opnamecentra.

Daarom zegde de gouverneur de ontmoeting met de EU-kruiper kort voor tijd af en verklaarde zich solidair met de protesterende bevolking. De eurocommissaris zou zich niet interesseren voor de belangen van de bevolking. Dus protesteerde ze tegen Johansson´s bezoek en tegen de plannen om de huidige vluchtelingenkampen door nieuwe, grotere kampen te vervangen. Reden hiervoor was o.a. dat het kamp Moria na brandstichting door de illegale migranten afgebrand was. Ook op Samos stond korte tijd daarna een kamp in brand.

“Het is duidelijk waarop de politiek van de EU gericht is: steeds meer illegale migratie, die door het EU-migratiepact en de EU-Afrika strategie gelegaliseerd moet worden”, aldus Bernhard Zimniok, Europarlementariër van de AfD. Zimniok verwees ernaar dat Johansson zelf er enkele maanden geleden van sprak dat er meer “midden- en ongekwalificeerde migratie” zou moeten zijn. “De landen van de EU moeten met illegale migratie overspoeld worden”, stelt de AfD´er vast. Hij riep de EU tot solidariteit met de Griekse bevolking op. De EU zou in de eerste plaats de belangen van de bevolking van de EU moeten vertegenwoordigen, niet die van illegale migranten.

Bron:
journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Eurocommissaris liegt tegen Griekse bevolking – gouverneur zegt ontmoeting af

 1. karton zegt:

  Deze zg. EUSSR-commissaris is één van de vele , ongekozen, liegende en bedriegende figuur.

  Geliked door 2 people

 2. Hovawart zegt:

  De massamigratie van illegale vluchtelingen uit cultuurvreemde en overwegend islamitische landen is puur toeval, dat het merendeel van de migranten mannelijk is ook, dat men geen enkel ander motief heeft dan puur economische redenen en in de meeste thuislanden geen oorlog heerst ook…
  Maar het wachten is tot de Islamitische oproep tot gebed een oproep tot geweld uit de minaretten laten schallen, dan vloeit er bloed door de straten,……….van Brussel.

  Like

 3. Harry Willemse zegt:

  De EU zorgen voor de lokale bevolking? Dat zou dan de eerste keer sinds zijn oprichting zijn. Schaamteloze leugenaars en profiteurs.

  Geliked door 2 people

 4. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  ylva j. vleesgeworden incompetentie in beeld. Na eerst medeverantwoordelijk te zijn voor de lopende vernietiging van Zweden, helpt zij nu mee aan de omzetting van Europa in AfriRabië 7e Eeuwse stijl, die al vele decennia bewust aan de gang is. Ook komen zij en de vele andere leidende globalistische schoften hun sociale contract aan ons, de totaal GEPACIFICEERDE burgers van Europa NIET na. Verder voeren zij de agenda’s uit van vreemde mogendheden. Erger verraad is niet denkbaar.

  Like

 5. LUCIA zegt:

  De EU is opgericht om de Europese beschaving en rijkdom kapot te maken, keer op keer zien we dat oude beschavingen kapot gingen, omdat er een zootje ongenode barbaren komt binnenlopen, je zou denken we leren van de geschiedenis, helaas. De EU was een combi-doodsoorzaak tussen Paard van Troje in… en de ongenode barbaren, iemand zou ons toch moeten leren dat zodra het goed gaat met je, er tegenbewegingen ontstaan om je dat af te pakken.
  Soms neemt dat ridicule vormen aan i.c. in de vorm van onbestaande nooit geïsoleerde puur theoretische virussen….vroeger noemde men dat een ingebeelde ziekte en de mensen die er aan leden, noemden we Hypochonders.
  Onderzoek naar zaken, die puur theoretisch waren en nooit waargenomen, noemde men onderzoek naar gebakken lucht en je kreeg er geen cent voor ..NU in het Kolderiaans Tijdperk worden er hele structuren opgetuigd van gebakken lucht… we zijn overgegaan van gebakken lucht ..tot gebakken luchtkastelen, compleet met gebakken lucht gekkies, die ons dwingen in gebakken lucht teststraten, om te testen wat niemand heeft kunnen vaststellen noch isoleren, zodat wij met zijn allen geïsoleerd kunnen worden. Ik noem het The Great Grab.. van uw portemonnee , uw pensioen en uw leven..hoe noemt u het???

  Like

 6. hans zegt:

  ach gewoon een alcohol hoofd overduidelijk. zit daar gewoon voor de drank en het geld.

  Like

 7. Bob zegt:

  Big Mother drukt de illegalen aan de
  de borst en fluistert:” Jullie zijn onze
  redders:.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s