Omroepen “ZWART” en “Ongehoord Nederland” hebben officieel voldoende leden

De 50.000 leden die nodig zijn om toe te treden tot het omroepbestel, zijn door Omroep ZWART en Ongehoord Nederland allebei behaald, maakt het Commissariaat voor de Media woensdag bekend.

Voor aspirant-omroepen en voor omroepen met een voorlopige erkenning geldt een minimum van 50.000 leden. Omroepen die al onderdeel uitmaken van het omroepbestel moeten er 100.000 hebben.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Omroepen “ZWART” en “Ongehoord Nederland” hebben officieel voldoende leden

 1. Marc zegt:

  Onbegrijpelijk dat het verboden is een Omroep Blank in het leven te roepen. Maar Zwart mag wel?

  Geliked door 1 persoon

 2. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 3. guusvelraeds zegt:

  Omroep zwart zal door de gevestigde elite en haar mediale kogsi niet gehinderd worden. Omroep ON daarintegen kan nog heel wat tegengas verwachten. Zie bijvoorbeeld hoe Karskens opgepakt werd. Geloof maar dat dit van bovenaf kwam. Geen enkele diender gaat een journalist oppakken op eigen initiatief die zijn werk doet.

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Met vreemde vlag in de Nederlandse tweede kamer….

  https://pbs.twimg.com/media/ExzvNBKXIAIcryj?format=png&name=small

  Like

 5. Julia zegt:

  Omroep ZWART buitengewoon discriminerend zal alle podium krijgen en subsidies. Ongehoord Nederland zal door de Haagse corrupte maffia en linkse propaganda zenders en media zoveel mogelijk onderuit worden gehaald. Zwarten en Islam regeren de bananenrepubliek voormalig Nederland gesteund door de door en door rotte politiek in Den Haag. Want blank en de Nederlandse cultuur en tradities passen niet meer in de multi culti vergaarbak. Hoe triest dat een eens zo mooi land ten onder is gegaan aan ziekelijke linkse waanzin. Maar realistisch gezien hebben de Nederlandse Stupido Bankzitters zich teveel links laten indoctrineren en schouders opgehaald maar maar zou ondertussen toch langzaamaan het schaamrood over de wangen moeten lopen als zij tot het besef gaan komen waar zij aan hebben meegewerkt en de toekomst van eigen kinderen totaal ten gronde hebben gericht. Maar goed de massa kijkt weer uit naar het koninklijk feestje Koningsdag waar 1,9 miljoen euro aan belastinggeld wordt verspild omdat Willem, vrouw en kids de dag grote deels in een studio in Eindhoven gaan doorbrengen waarschijnlijk onder het genot van een oranjeborrel terwijl voor de rest van het jaar die algehele Oranje kliek uitsluitend profiteert en nagenoeg niets uitvoert en überhaupt in zeer trieste tijden nagenoeg niets van zich laten horen vanuit hun gouden paleisje. Zucht hoe triest.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s