Trump´s mediaplatform is online: Nieuwe spelregels voor sociale media

(Door: Kornelia Kirchweger – Vertaling: E.J. Bron)

Bovendien had hij opnieuw scherpe kritiek op zijn opvolger

Nu heeft Donald Trump, de 45e president van de Verenigde Staten, zijn eigen mediaplatform. Duidelijk eerder dan aangekondigd ging het nu onder www.45office.com online. Daarmee wil Trump vooral vaart zetten achter zijn beweging, “America First”, zoals hij beloofd heeft. Nadat Twitter, Facebook, Instagram, SnapChat etc. Trump van hun platforms verbanden, heeft hij nu zijn eigen podium en kan daar, vrij van politiekcorrecte meningsdictatuur, met de mensen communiceren.

Voor Amerika en zijn burgers

Op de website staat o.a.: samen met de burgers en openbaar activisme zal het kantoor van Trump zich inspannen om Amerikanen op alle levensterreinen te informeren, te ontwikkelen en te inspireren en een werkelijk grootste Amerikaanse toekomst op te bouwen. Trump zou een onvermoeibaar voorvechter van de ijverige mannen en vrouwen van het land blijven en opkomen voor hun recht om in veiligheid, waardigheid, welvaart en vrede te leven.

Einde voor censuur en Trump-haat

De website is interactief, Trump zal daar ook dingen plaatsen en burgers kunnen hem rechtreeks berichten of verzoeken sturen. Het platform is compleet nieuw opgebouwd, het is bijvoorbeeld ook niet afhankelijk van servers van Amazon. Trump kan zodoende zelf bepalen wat hij er publiceert en hij zal het “spel nieuw definiëren”, zoals de adviseur van Trump, Jason Miller, al aankondigde.

Er worden miljoenen gebruikers op het platform verwacht. Trump bevrijdt zichzelf daarmee van haat vervulde mainstream media, die hem gedurende zijn ambtsperiode zwart maakten, neer maaiden, zijn successen verzwegen of verdraaid weergaven. Nog nooit eerder werd een zittende president zo smakeloos en op het laagste niveau bestreden en aangevallen.

Biden: buitenlandspolitieke “Master of Desaster”

Daarentegen wordt Joe Biden, de 46e president van de VS, door de correcte mainstream media de hemel in geprezen. Biden was er tot nu toe vooral mee bezig om Trump´s sporen uit te wissen en diens wetten te vernietigen. Terwijl op initiatief van Trump meerdere vredesakkoorden in het Midden-Oosten tot stand kwamen, liet Biden, nauwelijks in functie, Syrië bombarderen.

Met China vaart hij een weerbarstige zigzagkoers, heel goed wetend dat hij Trump´s beginsel niet kan ignoreren, dit echter niet wil toegeven. Zijn lang van tevoren aangekondigde persconferentie vond onlangs plaats en was meer dan nietszeggend – en vooraf georkestreerd.

Biden beantwoordde 30 vragen van de grote mediahuizen, conservatieve media kwamen niet aan het woord. Trump sprak van een “softbalwedstrijd”. De vooral door vrouwen gespeelde amateurvariant van baseball word tin het politieke jargon van de VS graag als uitdrukking voor niet bijzonder serieus “bespelen” van de kritische publieke opinie gebruikt.

Zonder Trump geen vaccins, kritiek op digitaal vaccinatiepaspoort

Ook het overmeesteren van de coronacrisis schrijft hij schaamteloos in zijn eigen vaandel, hoewel het Trump was die met de operatie “Warp Speed” de ontwikkeling van vaccins in recordtijd stimuleerde en mogelijk maakte. Nu zoekt Biden ruzie met de Amerikaanse staten, omdat hij vasthoudt aan een (inter)nationaal elektronisch vaccinatiepaspoort. De Republikeinse Senator van Florida, Ron  DeSantis, kondigde hier al juridische stappen tegen aan.

Het zou niet zo kunnen zijn dat een regering of de privésector van de mensen eisen om een vaccinpaspoort te tonen, opdat mensen kunnen deelnemen aan het normale leven, zei hij. Zelfs de voormalige adviseur van Hillary Clinton, Naomi Wolf, vindt dat Covid-19-vaccinatiepaspoorten “het einde van de vrijheid van de mensen in het Westen” zouden kunnen betekenen.

Grenschaos: 100.000 illegale jongeren

Ook de restrictieve immigratiepolitiek van Trump werd door Biden onmiddellijk na zijn ambtsaanvaarding ontbonden en hij nodigde migranten formeel uit om illegaal naar de VS te komen, met de garantie dat geen van hen zou hoeven terugkeren. De oproep werd gevolgd door 100.000 jongeren, die nu in kampen aan de grens zijn ondergebracht en daar huizen onder ongelooflijke toestanden.

Doorgesijpelde foto´s laten zien hoe daar jonge mensen op elkaar gepropt op de grond onder aluminiumdekens liggen. Aan journalisten werd de toegang geweigerd. Biden en vicepresident Kamala Harris weigeren te spreken van een “grenscrisis” en de situatie daar persoonlijk te onderzoeken. Trump kondigde aan weldra de grens met Mexico te bezoeken.

Bron:
wochenblick.at
Door: Kornelia Kirchweger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Trump´s mediaplatform is online: Nieuwe spelregels voor sociale media

 1. Qvic zegt:

  Hoe meer Trump de realiteit laat zien wat de werkelijke toekomstige plannen van de globalisten zijn, dan breekt de hel los in Amerika en waarschijnlijk ook in de rest van de wereld.

  Like

 2. Jan zegt:

  Hoe debiel de huidige bende in het Witte Huis is:
  Illegalen en vreemdelingen krijgen een jaarlijkse ‘hernieuwbare’ amnestie- en uitkeringskaart, en dit kan jaren door gaan

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/03/aliens-will-get-yearly-renewable-amnesty-social-security-card/

  Nog voor eind dit jaar is Amerika een schijthuis, narco-staat en bananenrepubliek

  Like

 3. Eurohater zegt:

  Biden heeft tot op heden aangetoond dat Trump een fantastische president was.

  Like

 4. Jan zegt:

  Het vernieuwde Amerikaanse leger

  Pentagon keert beleid uit Trump-tijdperk om dat transgenders verbood om in het leger te dienen, zal nieuwe regels uitvaardigen die hun toegang tot gendertransitie verruimen
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/03/pentagon-reverses-trump-era-policies-banned-transgenders-serving-military-will-issue-new-rules-broaden-access-gender-transition/

  Like

 5. Bas zegt:

  Ondertussen

  China heeft een alomvattend plan om Amerika in te nemen en de grootste supermacht ter wereld te worden.

  Like

 6. Bas zegt:

  “Het radicale plan van Joe Biden om de grootste belastingverhoging in de Amerikaanse geschiedenis door te voeren, is een enorme weggeefactie voor China en vele andere landen, die duizenden fabrieken, miljoenen banen en triljoenen dollars naar deze concurrerende landen zullen sturen … ”

  NIEUW Trump-verklaring waarin het infrastructuurplan van Biden wordt neergeslagen en meer:

  https://pbs.twimg.com/media/Ex0xWRaXIAUzRBR?format=png&name=large

  Like

 7. Bas zegt:

  Like

 8. antiislamnu zegt:

  Hoop dat Trump media al de linkse nepnieuws media verpletert.
  Journalisten zijn tegenwoordig activisten op een enkeling daar gelaten.

  Like

 9. Bob zegt:

  Ve volgelingen van Biden proberen
  onze privyci totaal af te pakken.

  Like

 10. jack black zegt:

  2000 milliard wil de soziaalterrorist Biden het raam uitgooien !
  Ik wens een sucsesvolle insolvenz voor de USA !
  Daarna komt de vloerbereineging ! Wahaaaa !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s