Heel Nederland klaar met Rutte!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Heel Nederland klaar met Rutte!

 1. LUCIA zegt:

  Da’s erg duidelijk in ieder geval heeft het volk hem wel afgeserveerd.Ze hadden uiteraard dezelfde vraag niet aan de VVD’ ers kunnen stellen maar ze hadden wel kunnen vragen, in hoeverre ze hem als MP willen behouden.

  Like

 2. Bas zegt:

  Intussen schaft een demissionaire premier even het vetorecht af en dat stond niet in het verkiezingsprogramma.

  https://www.bnr.nl/nieuws/internationaal/10436313/spanje-en-nederland-willen-af-van-vetorecht-eu

  ‘AFSCHAFFEN VETORECHT GEEFT EUROPA MEER SLAGKRACHT’

  Nederland en Spanje willen af van het veto-recht in de Europese Unie. Demissionair premier Rutte en de Spaanse premier Pedro Sanchez schrijven dat in een voorstel aan hun collega-regeringsleiders. Het vetorecht van individuele lidstaten hindert de voortgang op belangrijke thema’s, zegt D66-Kamerlid Jan Paternotte.

  Like

 3. Ton Ruygrok zegt:

  Joh … en vele vonden het zo’n Geweldige vent … een Staatsman.
  Oh… wees maar blij dat we een premier als Rutte hebben…. en als je daar niet blij mee ben … dan hoor je bij de complotdenkers en de wappies….
  En nu …. wat een hersenloos stemvee.., wat een hersenloos volk..
  Ton Ruygrok.

  Like

 4. Is de VVD minder schadelijk zonder Rutte dan met Rutte ? Maakt niks uit; immigratie en klimaat leugens gaan gewoon door

  Geliked door 1 persoon

 5. droevige mof zegt:

  Interessant hoe mind control momenteel werkt via de publieke media. Nieuwsuur van gisteravond leverde weer een meesterwerk van zeer vakkundig uitgevoerde manipulatie af. Eerst werd Rutte ontmaskerd als een oude leugenaar, daarna kwam mevrouw Kaag in beeld als de stem van de rede en de moraal. Het magische woord minderheidskabinet werd kort genoemd. Alle berichtgeving was beperkt tot het spectrum van “goedgekeurde” partijen. Alles wat als rechts wordt beschouwd krijgt geen stem, ze zouden de verkeerde antwoorden kunnen geven of zelfs de NOS journalisten terugvragen sinds wanneer ze wisten dat Rutte al jaren loog maar het ons vanavond pas vertellen.
  Ik heb het gevoel dat Rutte’s bekende leugenachtigheid is gebruikt om hem erin te luizen. De Zweedse gravin blies hem op in coördinatie met de Schwab/Kaag connectie.
  Ze wisten dat hij weer zou liegen, ze hoefden alleen maar een aanleiding te bedenken. Covid test positief, de gravin vreest voor haar leven en maakt een begrijpelijke fout, een fotograaf is toevallig aanwezig, schandaal, Rutte liegt, de bom ontploft. Bravo, aftiteling.

  Geliked door 2 people

 6. Claudia Millenaar zegt:
 7. Wolf zegt:

  DIT is een peilinkje van 1 vandaag van de po.ik geloof er NIKS van. NEPNIEUWS.ja21, PVV, zo hoog met rutte???? De rooie kliek van de po heeft een nieuwe tactiek om PVV te demoniseren met rutte dat PVV,en ook Eerdmans in het hoekje van Rutte te drukken!!!×

  Like

 8. Julia zegt:

  Hoogste tijd om voor goed de eindafrekening te maken met deze leugenaar en Europa likker. Ondertussen heeft hij wel kans gezien om Nederland te slopen en onze belastingpot leeg geroofd voor de miljarden die hij achterbaks naar Brussel heeft gestort ten behoeve van de bodemloze putten en inmiddels al heel veel leed op zijn geweten. Tot ergenis werden we gisteren weer door Nieuwsuur geconfronteerd met nog zo een arrogante ongelikte VVD beer die blijkbaar ook aan geheugenverlies lijdt en zich niet kan herinneren wat hij o.a. in Groningen heeft aangericht en Rutte de hemel stond in te prijzen. Echter vrees ik wel dat Kaag zijn post zal gaan innemen wat volgens mij al geheel is bekokstoofd en dan zijn we net zo ver van huis het zij niet verder van huis. Kortom die algehele corrupte slangenkuil moet worden opgeschoond door nieuwe verkiezingen wat binnen een democratie de normale gang van zaken zou zijn. Die algehele onbetrouwbare VVD, D66 en het CDA dienen zwaar afgeserveerd te worden anders blijven we in de hetzelfde politiek corrupte kringetje rond dwalen en dat zal Nederland absoluut geen goed dan alleen maar meer schade opleveren er moet een totaal andere weg worden ingeslagen.

  Like

 9. karton zegt:

  Waarom wordt een verwarde figuur als Rutte niet opgepakt en ingesloten wegens een ernstige geestelijke stoornis ? Deze man is gek wordt per dag gekker !
  Héél NL is door hem al naar de kl.ten geholpen en hij blijft maar doorgaan !
  Hopelijk vindt iemand hem eerdaags op straat, liggend naast z’n fietsje en overleden a.d. builenpest
  of myxomatose in combinatie met een in-actief geheugen waardoor hij niet meer wist wie hij was en waar hij woonde.

  Geliked door 1 persoon

 10. Klaas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s