Het angstklimaat rondom de klimaat- en Covid-angst

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Het ANGST-Klimaat-mierenneuken is door diverse instituten als de NOS en NPO inmiddels tot absolute topsport verheven. “Nog nooit was er zo’n warme 30 maart gemeten als dit jaar” en 31 maart kon (!) mogelijk ‘nòg’ warmer worden… Nu is er in het land ALTIJD verschil in temperatuur tussen Friesland en Limburg en tussen het kustgebied en het grensgebied met Duitsland, maar daar wordt de laatste jaren naar hartenlust mee gesjoemeld! Dat de ene temperatuur in De Bilt gemeten wordt en de andere in Limburg doet er klaarblijkelijk niet meer toe. Ook hoort u de laatste jaren heel specifieke data, terwijl het jaren of zelfs decennia geleden een dag of een paar dagen vóór of ná die datum net zo warm was of nog WARMER! Opvallend hierin is overigens dat ‘extreme’ koude NOOIT zo expliciet wordt benadrukt! Gewoon omdat het niet bij de ‘opwarming van de aarde’ en daarmee de oh zo schokkende ‘klimaatverandering’ past.

30 maart was dus de warmste 30 maart ooit gemeten, maar dat het in 1968 een dag eerder (de 29e derhalve) warmer was, doet er niet toe… Het betreft heden ten dage dus heel specifieke data. Nog even en het was negentig jaar geleden op 30 maart exact zo warm als vandaag, maar toen werd dat om 13:00 uur gemeten en nu al om 12:00 uur… Echt mensen (!), vreselijk die klimaatverandering…!

De dag dat de hele wereld in brand stond (daar zijn wereldwijd bewijzen in een aslaag van gevonden), was het vast veel warmer, maar dat was dan vast niet op 30 maart… Sodemieter toch op met die klimaatangst-bullshit en die bangmakerij van kleine kinderen, goedgelovigen en zwakbegaafden!

Topsport en vaccinaties

Zappend door de zenders passeer ik bij toeval Eurosport 1 weer eens waar ‘commentator’ Diederik de Vries bij de Moto3 over Covid-vaccinaties loopt te zeveren. Nu ben ik absoluut geen fan van het duo de Vries/van de Goorbergh, dus ALS ik al kijk, wacht ik liever tot de MotoGP begint om mij het onvoorstelbaar DOMME commentaar van het eerder genoemde commentatorduo te besparen. Nu staat De Vries sowieso niet bekend als de man die vooraan stond toen de intelligentie werd uitgedeeld (klaarblijkelijk wèl toen eigendunk werd verdeeld) dus blijkbaar begrijpt deze ‘rekenleraar’ (leest u vooral de commentaren op zijn ‘prestige’ als rekenleraar haha) De Vries NIET dat atleten die topsport beoefenen, en daarmee veelal tot op de vezel zijn afgetraind, derhalve vele malen vatbaarder zijn voor een verkoudheid of griepje, en derhalve óók voor de wat zwaardere griep die vanaf eind 2019 Covid heet. Topatleten hebben door hun ‘gezonde’ levensstijl (voor prestige, aanzien en geld) namelijk alle reserves van hun weerstand al opgebrand en zijn daarmee veel sneller vatbaar voor ziektes. Iemand met een gezonde weerstand heeft namelijk geen injecties nodig. Die herstelt op natuurlijke wijze en bouwt derhalve ook op natuurlijke wijze zijn/haar weerstand op.

Overigens staan motorsportcoureurs qua fitheid, reactiesnelheid en alertheid nog bóven Formule 1 coureurs, dus dat wil wat zeggen. ‘Influencer’ en BLM-jankbal Hamilton ligt er bijvoorbeeld, als hij met een MotoGP of WK Superbike motor op een circuit rijdt, steevast af, en dan gaat het nog niet eens serieus op het randje… Overigens vind ik (persoonlijk) MotoGP vele malen spannender dan de oersaaie Formule 1 optochten, net zoals ik de rugbysport (ik heb wederom genoten van het Six Nations toerooi) veel mooier en explosiever/intensiever vind dan dat mietjesvoetbal, maar dat terzijde. En inderdaad, ik ben net als in de wetenschap ook in de sport veel breder geïnteresseerd en georiënteerd dan de meeste mensen.

Ineens immuun?

Het klimaat is een breed begrip dat over de eeuwen heen veranderingen met zich mee brengt. Dat is een evident verschijnsel dat NIET gerelateerd kan worden aan onafhankelijke dagen, weken of zelfs jaren. Dat hierbij, net als met Covid, zelfs misbruik wordt gemaakt van ‘influencers’ zoals een uiterst kwetsbaar meisje als Greta Thunberg, dat lijdt aan het syndroom van Asperger, of beelden van de ‘vele doden’ in Bergamo is ronduit stuitend. Dat daarnaast sportmensen en ‘verslaggevers’ worden gebruikt om u verder te hersenspoelen en aan te zetten tot vaccinatie is van een evenredig laag niveau. Zo laag zelfs dat u zich zou moeten ingraven tot op kobalt-win-niveau om op hetzelfde level te komen. Walgelijk!

Een voorbeeld? Na alle kritische vragen wordt plotsklaps gemeld dat men na vaccinatie met een bepaald serum van een betreffende fabrikant geen Covid meer kan doorgeven… Begrijp ik het goed dat u het nog steeds WÈL kunt krijgen, maar het niet meer kunt doorgeven? U kunt dus WÈL besmet raken, maar het niet meer overdragen? Wat een bullshit verhaal! Dit is volstrekt absurd! Daarmee zou Covid dus in één klap de wereld uit zijn…? Hoho… dat geldt echter uitsluitend voor deze ZEER bijzondere ‘variant’ die, anders dan normaal, gemeten slechts een kortstondig seizoen van plusminus zes maanden (!) zomaar twee JAAR aaneen naar een NU al aangekondigde zogenaamde ‘vierde golf’ doorloopt…

Voorspellingen


Met het weer kunnen ze nog geen twintig minuten exact voorspellen hoe het eruit gaat zien en wordt u met regelmaat met heel andere weersomstandigheden geconfronteerd dan ze een half uur geleden nog ‘voorspeld’ hadden. Maar voor over TIEN en TWINTIG jaar weten ze het naar vermeend exact…!?

Voor een jaarlijks terugkerende griep- (nu officieel definitief verdwenen!) variant is het nog NOOIT gelukt, maar voor Covid heeft men binnen afzienbare tijd DE oplossing gevonden die het echter nog WÈL mogelijk maakt ermee ‘besmet’ te raken, maar die u niet meer door kunt geven…? Ja, dahaaaag!  (overigens nog zoiets waar ook De Vries zich graag mee bezighoudt… race voorspellingen …om daarna te kunnen zeggen ‘ik had het voorspeld´… voor welke ego-kick hem dat dan ook geeft…)

Tja, De Jonge gelooft in ‘god’, dus die kunt u (al dan niet via de RIVM en/of NOS) werkelijk ÀLLES wijsmaken, maar IK geloof niet in die ‘god’ en/of Allah onzin, dus ook niet in Covid en dergelijke, naar vermeend in sneltreinvaart ontwikkelde vaccinaties. En nee, ook niet in de negen jaar die de wereld zogenaamd nog heeft voor die vergaat.

En dan nog: laat maar vergaan dan. Ondanks de reclame waar een klein kind u ‘echt helemaal vanuit zichzelf’ vraagt hoe ‘zijn wereld’ eruit ziet als hij net zo oud is als u… Laat maar vergaan dan, beter voor de wereld, want de wereld ziet er dan als volgt uit: iedereen is zo arm als een luis, de rijken en de islam heersen over de wereld, dieren en vrouwen worden uitgebuit en afgeranseld, andersdenkenden en ‘gelovenden’ zijn al, of worden nog dagelijks onthoofd en de overvallen op weerloze blanke ouderen door de door GroenLinks en D66 horizontaal ingevlogen ‘mensen van kleur’ zullen toegenomen zijn, terwijl de politie uitsluitend nog keihard optreedt als u voor uw eigen belangen demonstreert. Als de politie tegen die tijd tenminste nog bestaat… het programma “Opsporing verzocht” is tegen die tijd wegens racisme allang verboden en gewist…

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Het angstklimaat rondom de klimaat- en Covid-angst

 1. Heniusz zegt:

  Dat de rest van maart ongeveer zonder uitzondering “te koud voor de tijd van het jaar” was, wordt in deze hysterie voor het gemak maar weer vergeten. Ook voor dit onderwerp neem ik de Nationale Propaganda Omroep al tijden niet meer serieus.

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   @Heniusz
   Niet meer serieus nemen ? Ik erger me er kapot aan, het weerbericht aan het einde van het Journaal wordt verdikkie regelmatig gepresenteerd door de milieuactivist Gerrit Hiemstra.
   Je kunt het zo gek niet verzinnen, het ene na het andere “record” wordt gebroken en keer op keer zegt men dat het komt door het veranderende klimaat.
   Maart schijnt (volgens hun) extreem droog te zijn geweest!
   Nou sorry maar ik heb daar weinig van gemerkt, volgens mij hadden we juist in het begin van de maand te maken met extreem hoge waterstanden doordat de grote rivieren teveel water aanvoerden.
   (Gerrit Hiemstra is trouwens steenrijk, hij was van 2000 tot 2009 mede-eigenaar van Weer Online en heeft dat voor de hoofdprijs verkocht, het weerman spelen bij de NOS is dus eigenlijk een soort vrijwilligerswerk/hobby)

   Geliked door 1 persoon

 2. Bas zegt:

  Smerig ! Wat is dit ?

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Het angstklimaat rondom de klimaat- en Covid-angst! | eunmask

 4. Republikein zegt:

  Nou is het weerbericht het minst onbetrouwbare medium op tv en elders.
  Waarom hebben wij steeds van die oenen, Woei was wel een aardige, toch?

  Like

 5. Jan zegt:

  Klimaat-lockdowns in aantocht: Frankrijk verbiedt binnenlandse vluchten als treinen beschikbaar zijn, dit om de ‘opwarming van de aarde’ te bestrijden

  Frankrijk gaat korte binnenlandse vluchten verbieden ten gunste van treindiensten, nadat de wetgevers een plan hebben goedgekeurd waarbij verschillende vliegroutes worden stopgezet om de uitstoot te verminderen. Parlementsleden stemden zaterdag laat om sommige vluchten van binnenlandse luchtvaartmaatschappijen die met de trein in minder dan tweeënhalf uur kunnen worden gemaakt, op te schorten als onderdeel van een bredere klimaatrekening. Als het wetsvoorstel door het Hogerhuis van Frankrijk, de Senaat, gaat, zal Frankrijk zich aansluiten bij een aantal Europese landen die proberen af te stappen van korte vluchten. … Het linkse parlementslid Danièle Obono zei dat het plan van de regering om af te stappen van een limiet van vier uur “de drie routes zou redden die het meeste broeikasgas uitstoten: Parijs-Nice, Parijs-Toulouse, (en) Parijs-Marseille. ” … Vorig jaar kreeg de vlaggenschipluchtvaartmaatschappij van Oostenrijk de opdracht om een van zijn vluchten te vervangen door een frequentere treindienst, om te voldoen aan de milieucriteria van de reddingsoperatie van de overheid.
  https://www.climatedepot.com/2021/04/20/climate-lockdowns-have-arrived-france-to-ban-domestic-flights-where-trains-are-available-in-move-to-cut-emissions/

  Like

 6. Jan zegt:

  Het wordt steeds warmer en droger, toch?

  [video src="https://videos.dailymail.co.uk/video/mol/2021/07/25/7533582178505702284/480x270_MP4_7533582178505702284.mp4" /]

  [video src="https://videos.dailymail.co.uk/video/mol/2021/07/25/283481703125528977/480x270_MP4_283481703125528977.mp4" /]

  [video src="https://videos.dailymail.co.uk/video/1418450360/2014/04/1418450360_3518818069001_tube-strikes.mp4" /]

  Like

 7. Jan zegt:

  Like

 8. Jan zegt:

  A registered nurse who resigned from her job over mandatory vaccine requirement.

  “I was no problem working in the healthcare system over the last 18 months, without a vaccine, but now, all of a sudden, I’m a threat to public health?”

  More: https://bit.ly/37W99CY

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s