Mark Rutte de nieuwe premier? Nederlanders hebben net zo graag Geert Wilders

VVD-leider Mark Rutte zou het gek vinden om twee weken na zijn verkiezingsoverwinning terug te treden vanwege de formatieblamage. Maar ziet Nederland hem nog wel zitten als premier? Ja, maar Nederlanders zien bijna net zo lief Geert Wilders (PVV) minister-president worden. Ook is er een opvallende outsider.


Dat blijkt vrijdag uit representatief onderzoek van het Hart van Nederland-panel onder ruim 2.500 deelnemers. Bijna een kwart (24 procent) geeft aan dat Rutte wat hen betreft de keus blijft voor het Torentje, ondanks het vernietigende oordeel over diens ‘vergeten’ Omtzigt-gesprek. Rutte overleefde afgelopen nacht ternauwernood een motie van wantrouwen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Mark Rutte de nieuwe premier? Nederlanders hebben net zo graag Geert Wilders

 1. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  “De VVD-leider weigerde te zeggen wie zijn bron was. Jorritsma en Ollongren ontkenden later in het Kamerdebat dat zij de vertrouwelijke notities al eerder naar de premier hadden doorgespeeld. Ook hun opvolgers als verkenners, Tamara van Ark (VVD) en Wouter Koolmees (D66), bezwoeren dat het vroege telefoontje naar Rutte niet van hen kwam.”

  Ik verdenk Ivo op Stelten ervan. De Grappensmaus zo ook nog kunnen.

  Like

 2. LUCIA zegt:

  Dit is een klein onderzoek en zeker niet representatief genoeg maar als je het afzet tegen de uitkomst van de verkiezingen is het wel erg vreemd.

  Like

 3. Harry zegt:

  Met een beetje geluk wil straks niemand meer regeren met Rutte ,
  hij heeft het goed verknald , de lul .
  De anderen vormen het anti-leugenaarsverbond , het nieuwe kartel , zeg maar . UITSLUITEN !
  Weet die smerige leugenaar ook eens hoe dat aanvoelt !

  Wilders is goudeerlijk , wordt ten onrechte geweerd , Rutte vanwege zijn rotmentaliteit , oneerlijkheid en schijnheiligheid verdient niet beter .
  En nog hebben de VVD stemmers het haast niet door .
  Zoveel doofstommen hebben we toch niet in dit land ?
  Zo’n twee miljoen stemmers ” die ie toch niet in de steek kon laten ?
  En daaraan ontleent ie het recht om het hele land CONTINU voor te liegen !
  Ben je dan niet zoiets als een psychopaat of zo ?

  Like

 4. Julia zegt:

  De PVV met meer dan een miljoen stemmers zou nimmer binnen een democratie mogen worden uitgesloten. Het is niet aan Rutte, Kaag en Hoekstra met wij zij gaan regeren maar de stemmen van de kiezers tellen. Het is toch te absurd voor woorden dat de zittende falende politici en leugenaars uitmaken met welke partijen zij in zee willen gaan. Waarom dan verkiezingen hieruit blijk dat verkiezingen in Nederland pure schijn democratie is. Ook heeft D66 niet voor niets het referendum afgeschaft omdat zij anders misschien wel eens teveel tegenwind kunnen verwachten. Wij worden geacht flink te betalen en verder onze muil te houden tegenspraak wordt binnen deze bananenrepubliek niet getolereerd. Zie de recentelijke beelden hoe vreedzame demonstraties de kop worden ingedrukt met waterkanonnen, meppende politie en boetes mits het om een demonstratie van de terroristische groeperingen gaat zoals BLM en KOZP die worden zelfs gesubsidieerd. Kortom de democratie in Nederland is vermoord door de linkse ziekelijke politici en aanhangers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s