Syrische patriarch: “´Islamistische´ ´vluchtelingen´ komen om jullie te vernietigen”

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

“Velen van diegenen die naar Europa geëmigreerd zijn, waren terroristen. Ze willen vernietigen: niet alleen Syrië, maar ook Europa.” Dat verklaarde Gregorius III. (foto), de katholieke patriarch van de Melkitische Grieks-katholieke Kerk voor het einde van de oorlog in Syrië.

Hij wist waarom het ging, omdat zijn neef door de zogenaamde “gematigde rebellen” opgehangen werd; deze rebellen werden in de tijd van Obama door de VS en de EU gefinancierd.

Toen de patriarch over Syrië en Assad sprak, maakte hij er geen geheim van:

“Wij zijn geen democratie, maar ook niet de ergste van alle tirannieën. Maar afgezien van Israël en Libanon is Syrië het enige Arabische regime dat de godsdienstvrijheid respecteert.”

Veel terroristen onder de vluchtelingen

Over de mensen, die in het Westen “vluchtelingen” genoemd worden, verklaarde de patriarch:

“Vanwege de oorlog, waarin bij ons de rebellen van de ´Islamitische Staat´ opgedoken zijn, hebben veel mensen het land verlaten. Maar onder diegenen die naar Europa emigreerden, bevonden zich veel terroristen. Ze willen vernietigen: niet alleen Syrië, maar ook Europa.”

Gregorius III. hoopt dat de christenen in het Midden-Oosten er niet toe voorbestemd zijn om te verdwijnen of opgesloten te worden in getto´s: “Onze kerken zijn zo vol dat ze uit hun voegen barsten. Het is een wonder. Ik ben trots op de kerk van Syrië, in tegenstelling tot hetgeen er in Irak gebeurd is, waar veel priesters gevlucht zijn, terwijl hier de hele clerus gebleven is.”

Merkwaardig. Zijn dus eerder “islamisten” ´voor de oorlog gevlucht´  dan christenen?

Ze willen de oorlog naar ons toe brengen

De katholieke bisschop zei dus dat de Syrische “vluchtelingen” helemaal niet voor de oorlog gevlucht zijn, maar met de bedoeling naar Europa vertrokken om de oorlog naar ons toe te brengen! En nu, nu de oorlog in Syrië voorbij is, halen we nog meer “vluchtelingen” in Libanon op in plaats van ze terug te sturen naar huis in Syrië…

Bron:
philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Syrische patriarch: “´Islamistische´ ´vluchtelingen´ komen om jullie te vernietigen”

 1. Julia zegt:

  De vernietiging van Europa is al in volle gang niet alleen door de massale toestroom van de Islam maar onze politiek is al volop bezig om de ondergang van Europa te bewerkstelligen. Dat is de reden dat Kaag het voortouw zal gaan nemen.

  Like

 2. Europeanen zijn horende doof en ziende blind. Zij beseffen pas het gevaar van de islam als ze het islamitische zwaard in hun nek voelen. helaas is het dan ook voor een ieder te laat. Laten wij als onderdanen van de eu.machthebbers (daar hoort den haag ook bij) hopen dat de islamitische moordenaars het eerst beginnen om de heersende klasse uit te roeien. Maken we dat dat ook nog mee.

  Like

  • Yvonne zegt:

   Scherpschutter, nee hoor het klootjesvolk eerst,de heersende klasse zijn er dan al vandoor en wij kunnen geen kant op we hebben geen helikopter in onze achtertuin staan

   Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  VS
  WAARSCHUWING AMERIKA: Dit is een bedreiging – media stil!

  Imam Abdullah Faaruuq uit Boston:

  ‘Wat is er met je aan de hand, zieke Amerikanen?’

  “Dit is het land van de lafaard & het huis van de slaaf”; De islam is de toekomst van Amerika “, zonder de islam” zal Amerika zijn ondergang tegemoet zien. ”

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  ‘Amerika de meest rotte natie op aarde’
  Democraten zijn de partij van jihadistische terroristen

  Illinois
  @RepDannyDavis (D) bevestigde dat hij een persoonlijke relatie heeft met Farrakhan (zoals Obama en Ellison) en zei dat hij zich geen zorgen maakt over de Joodse, Homoseksuele, Witte & Amerikaanse Haat van de leider van de Nation of Islam-leider!

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  VS
  MEDIA BLACKOUT!

  Geen verrassing Maxine Waters woonde de Nation of Islam-conventie bij waar Farrakhan zelfmoordterroristen verdedigde …

  Waters is dezelfde VERRAADER die voor de Moslimbroederschap stond & VERDEDIGDE / verdedigde voor de sharia in Amerika terwijl hij tegenstanders uithaalde

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  VS
  Amy Mek:
  Vertel me nog eens dat TRUMP een nazi is?

  Net uitgekomen…

  Foto: Obama glimlachte naast Nation of ISLAM-leider Louis Farrakhan tijdens een bijeenkomst van de Congressional Black Caucus

  Farrakhan
  – 4 onthoofdende homo’s genoemd
  – Geeft Joodse “bloedzuigers” de schuld van 9/11
  – veracht “witte duivels”

  https://pbs.twimg.com/media/DUcKSjgUMAERBUC?format=jpg&name=small

  Like

 7. Bas zegt:

  VS

  Vrouwen van Nation of Islam roepen “Detroit zal ALTIJD Mekka zijn” en beloven hun toewijding aan Farrakhan die;

  Oproept om homo’s te onthoofden
  Geeft Joodse “bloedzuigers” de schuld van 9/11
  Looft Hitler
  Roept Whites Devils

  Geliked door 1 persoon

 8. ronjaspers zegt:

  De islamitische invasie,de soldaten van allah,rivieren van bloed zullen door europa stromen.Ik kan niet begrijpen dat mensen zich jarenlang hebben laten hersenspoelen door de leugen/fake nieuws propaganda MSM dat die moslims vluchtelingen zijn

  Like

 9. Jules Vismale zegt:

  Het zijn echter niet alleen maar islamieten die over de wereld worden verspreid door allerlei linkse idioten want er is thans zelfs een bepaald reptiel dat een aaibaar imago heeft, oorspronkelijk uit Centraal- en Zuid-Amerika komt en zich in de natuur gedraagt zoals de radicale islam! Lees daar dit artikel over:

  Advies: treed proactief op tegen de verspreiding van groene leguanen

  De groene leguaan is sinds de jaren zestig bezig aan een opmars buiten zijn oorspronkelijke leefgebied. Ondanks herhaaldelijke waarschuwingen gedurende deze opmars blijft hun verspreiding toenemen. Nu luiden onderzoekers thans de alarmbel.

  Groene leguanen (Iguana iguana) zijn inheems voor verschillende delen van Centraal- en Zuid-Amerika, evenals op enkele Caribische eilanden. Deze reptielen komen tegenwoordig echter voor in meer dan 25 landen buiten hun oorspronkelijke leefgebied, hoofdzakelijk op andere Caribische eilanden, maar ook in Azië.
  De verspreiding is een proces hoofdzakelijk veroorzaakt door menselijk handelen, zowel door bewust als onbewust handelen. Veel onnadenkende mensen dachten bijvoorbeeld dat deze leguanen leuke huisdieren waren maar toen ze, net als bijvoorbeeld pythons, schildpadden en andere wilde dieren, te groot en te onhandelbaar werden lieten hun eigenaren hen weer los in de natuur, met vreselijke gevolgen!

  De niet-inheemse verspreiding van groene leguanen is problematisch, omdat deze populaties lokale biodiversiteit bedreigen, en onder andere schade brengen aan de toerisme- en landbouwsector.
  Zo wordt de Antilliaanse leguaan op Sint Eustatius bedreigd door hybridisatie met recentelijk geïntroduceerde groene leguanen, en wordt dezelfde situatie verwacht wanneer niet-inheemse leguanen van Sint Maarten mogelijk Saba bereiken waar de recentelijk beschreven nieuwe soort voorkomt. Wanneer leguanen in hoge dichtheden voorkomen, richten ze veel schade aan aan vegetatie van accomodaties en landbouwgewassen.
  Groenen leguanen zijn niettemin wel geschikt voor consumptie, in tegenstelling tot de radicale moslims, wiens vlees veel te onsmakelijk is voor andere mensen!

  Succesvolle verwijdering van reeds gevestigde populaties van groene leguanen is tot op heden nergens gelukt. De oorzaak hiervan, zo stellen de auteurs van een nieuw wetenschappelijk artikel, ligt in het laat op gang komen van verwijderingsacties, in combinatie met de vroege leeftijd waarop de leguanen seksueel actief worden en de jaarlijkse productie van meer dan zestig eieren door grote dieren. Kort gezegd, de populatie groeit zo snel dat goedkope, kortdurende acties niet meer afdoende zijn.
  Groene leguanen zouden alleen nog, net als sprinkhanen, gevangen kunnen worden voor menselijke consumptie omdat hun vlees erg eiwitrijk is en daarom hoeft er minder vee te worden gehouden.

  De auteurs, die voornamelijk natuurbeschermingsorganisaties uit het Caribisch gebied vertegenwoordigen, geven aan dat huidige bestrijdingsinspanningen slechts gericht zijn op het verkleinen van de leguaanpopulaties; complete verwijdering is nog niet in zicht.
  En dat terwijl op de Kaaimaneilanden al bijna één miljoen leguanen zijn verwijderd tegen een kostenplaatje van vijf miljoen dollar. In perspectief: vijf miljoen dollar is één procent van het BBP van de Gemenebest Dominica, waar zich recentelijk ook groene leguanen hebben gevestigd. Dit werd behandeld in een eerder bericht op Nature Today.
  Het verwijderen van radicaal islamtuig zou ongetwijfeld net zo duur zijn als het importeren daarvan!

  Ondanks dat mensen veelal slechts actie ondernemen wanneer het hunzelf direct raakt, is de urgentie van betere bioveiligheid en proactieve preventie van leguanen verspreiding overduidelijk. De auteurs erkennen de vele uitdagingen die overheden ondervinden bij de omgang met niet-inheemse diersoort maar wijzen erop dat nu zo snel mogelijk gehandeld dient te worden.
  Het artikel geeft verder inzichten en aanbevelingen die eilandstaten een helpende hand kunnen bieden in hun inspanning tegen de komst van niet-inheemse leguanen.

  Niettemin mogen de groene leguanen van mijn part radicale moslimextremisten gaan bijten en verwonden opdat die er een acute bloedvergiftiging van zullen oplopen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s