Wopke Hoekstra (CDA!) . . .

“Toen ging Judas Iskariot, een van de twaalf, naar de hogepriesters om hem aan hen uit te leveren. Toen zij dit hoorden, waren ze opgetogen en beloofden ze hem geld te zullen geven. En hij zon op een mogelijkheid om hem op een geschikt moment uit te leveren” (Marcus 14:10-11)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Annelice“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Wopke Hoekstra (CDA!) . . .

 1. LUCIA. zegt:

  Hmmm Wel een verdomd aantrekkelijke Judas..wat een stuk, kan zo in een Bond film. En Waarom Kaag niet als Judas, ze is toch voor diversiteit en genderverdwaling, reken maar dat zij de masterplanner was en tevens ook coalitiegenoot… et tu Sigrid… Mrs Powergrab!!!

  Like

 2. Julia zegt:

  Ik weet niet wat voor een aandoening veel politici hebben maar ze lijden blijkbaar allemaal aan geheugenverlies ook deze wolf in schaapskleren kan zich blijkbaar niet herinneren dat hij zwaar mede schuldig is aan de schandelijke toeslagen affaire waardoor duizenden gezinnen naar de afgrond zijn geholpen. Dan vraag ik mij toch af wat voor een gewetenloze vent je moet zijn om mensen überhaupt nog in de ogen te durven kijken. Ik walg momenteel hoe Nederland is afgezonken naar het niveau van een ongekende corrupte bananenrepubliek veroorzaakt door een stel bekvechtende Haagse bloedhonden die elkaar met modder blijven besmeuren maar ondertussen elkaar over de bol strijken om in het zadel te blijven zitten. Allemaal eigen belang want met kiezers hebben zij niets te maken die worden genegeerd en over het landsbelang zullen we het helemaal maar niet hebben. Zolang er geen radicale grote schoonmaak plaats vindt binnen de Haagse Maffia zullen velen nimmer nog vertrouwen hebben in deze vergaarbak die overbeladen is van land- en volksverraders. Nimmer heb ik zo weinig respect en vertrouwen gehad in de politiek als dat nu helemaal het geval is.

  Geliked door 2 people

 3. casparfrans zegt:

  Als Remonstrant zou hij zich diep moeten schamen

  Like

 4. Mary zegt:

  Ik ken het CDA niet anders dan een achterbakse leugenachtige club, ze zijn niet voor niks jaren geleden praktisch totaal weggestemd, kan Rutte honderd procent op rekenen en zonder Rutte zijn ze nergens, diegene die daar op stemmen zijn van hetzelfde onbetrouwbare allooi………

  Like

  • Julia zegt:

   Mary kijk wat er binnen het CDA voor een ratten zitten. Grapperhaus, De Jonge en de wolf in schaapskleren Hoekstra. Christelijk nou ik zeg maar zo hoe vromer de Geest hoe groter het beest.

   Like

 5. droevige mof zegt:

  De Judas van de Bijbel heeft, zoals bekend, geen goed einde gehad, zoals hier beschreven in de sombere woorden van de Statenvertaling. Zover hoeft het niet te komen.

  “Zeggende: Ik heb gezondigd, verradende het onschuldig bloed! Maar zij zeiden: Wat gaat ons dat aan? Gij moogt toezien. En als hij de zilveren penningen in den tempel geworpen had, vertrok hij, en heengaande verworgde zichzelven.” (Matt 27, 4-5)

  Geliked door 1 persoon

 6. H. Vaes zegt:

  Wopke begon goed in het debat maar heeft zich toch laten verleiden door Kaag en Rutte en Segers om deel te nemen aan volgend kabinet en daar moest dan op laatst Omtzigt toch nog voor geofferd worden.Hij stak Omtzigt alsnog een mes in de rug door de motie van wantrouwen tegen psychopaat Rutte niet te steunen. Hij koos voor het pluche.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s