Tweet van Geert

Nederlanders zijn voor de gek gehouden, bedrogen. In achterkamertjes is door VVD en D66 geprobeerd een volksvertegenwoordiger af te serveren. En laffe coalitiepartijen weigerden mijn #motievanwantrouwen te steunen. De kiezer moet hier over oordelen. Ik zeg: nieuwe verkiezingen!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Tweet van Geert

 1. Pingback: Tweet van Geert | eunmask

 2. karton zegt:

  De heer Wilders heeft wéér eens gelijk !
  Véél mensen hebben op Rutte gestemd terwijl zij, de kiezers, nog niet konden weten dat die idioot ons állemaal, en de heer Omtzigt in ’t bijzonder, een “poets zou willen gaan bakken” ; ware dat wél bekend geweest dan was patiënt Rutte op dát moment afgeserveerd door de kiezers.
  Dus deze psychiatrisch patiënt zit onder valse voorwendselen op óns pluche in ónze Kamer ! Terwijl die stoeltjes zijn voorbehouden aan volksvertegenwoordigers en NIET aan geestelijk gestoorden.
  Zag gisteravond dat deze vol-idioot door Den Haag liep, zónder begeleiding van een geestelijk verzorger, en breeduit lachte en zwaaide naar het toegestroomde publiek dat kennelijk nog nóóit eerder een dergelijke verwarde man had aanschouwd. De man is , door z’n geestelijke stoornis, volkomen de weg kwijt en zal die ook nooit terug vinden.
  Zoals al eerder door iemand gesuggereerd : de man is bezeten van macht en lijdt óók nog eens aan grootheidswaanzin. Toch niet vreemd dat zo’n psychiatrisch patiënt nóóit een echtgenote/echtgenoot zal gaan vinden. Je wilt toch niet gezien worden, lopend naast zo’n dwaas ?!

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Het is niet aan de politiek om te beslissen of de enorme deuk in de geloofwaardigheid van dit kabinet wel of niet een reden is om de formatie op te schorten. Over het schenden van het vertrouwen in de volksvertegenwoordiging daar kan enkel het volk over stemmen. Daar is geen motie voor nodig.dat heeft te maken met fatsoenlijkheid.

  Like

 4. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 5. Wolf zegt:

  Geen woord Frans bij….. NIEUWE VERKIEZINGEN! Z.S.M.!

  Like

 6. Republikein zegt:

  Wantrouwen of afkeuring, verschil tussen rode of gele kaart, hoe de wind staat.

  Like

 7. Pingback: Tweet van Geert | eunmask

 8. Meine zegt:

  Ik vertrouw de verkiezingen niet, hoe kan het zijn dat d66 zoveel stemmen heeft gekregen ???

  Geliked door 2 people

 9. Cindy Pereira zegt:

  Stel dat de PVV de grootste partij wordt.
  Dan kan Wilders nog niet regeren.
  De PVV en FvD worden door de kartel niet omarmt!,

  Like

 10. dutchess43 zegt:

  Nieuwe verkiezingen? En dan? Het risico lopen dat Devils66 de grootste partij wordt? Dat moslimkontenlikker Kaag minister president wordt?
  Heb grote schijt aan leugenaar Rutte, maar hem altijd nog liever dan die Kaag.

  Geliked door 2 people

  • bobzelf zegt:

   JA, GOED PLAN LATEN WE KIEZEN
   TUSSEN EEN 10 JAAR LANDVERRADER MONGOOL WE NOEMEN HEM KAKKEBED
   OF
   EEN KECH SNOL , GENAAMD PISSEBED

   BIJ U IS EEN STEKIE LOS GELOOF IK

   DAN LIEVER RUTTE ??/ WHAHAHA OVER GENIALE DOMHEID GESPROKEN

   OOM UW HELE PIANO IS KAPOT,

   Like

   • dutchess43 zegt:

    Ja oom, ik mag dan van een geniale domheid zijn, ik schrijf mijn reacties tenminste niet in hoofdletters omdat ik meen dat het domme volk anders niks begrijpt. Ben u nou zo verschrikkelijk lollig of komt het omdat u die open paraplu niet uit uw achterste krijgt.

    Like

   • bobzelf zegt:

    ja ikke wel, gaaf he

    nee helaas , ome bob krijgt er nog geen thermometer in

    uw doos is wel uitgelabberd, in al die jaren ??

    ik vraag dat voor een vriend, een kennis van u hoor

    dat je niet boos wordt,

    hij vertelde dat jij wel eens in een cafe

    OVER EEN BARKRUK HEEN BENT GEZAKT ??

    IK GELOOF HEM NIET, KUNT U DAT EVEN RECHTZETTEN ??

    DANK U

    OOM GROTE DOOS

    Like

 11. Helena zegt:

  Helemaal mee eens Geert! Maar dan zonder briefstemmen of andere frauduleuze trucjes.

  Like

  • Wolf zegt:

   Dat briefstemmen hebben CU,CDA,D66,PVDA,VVD,GLINKS,DENK, verzonnen en afgekeken van BIDEN! PVV is was en blijft rigoreus TEGEN dit soort fraude verzonnen door de vermaledijde verraderlijke rotlinksgekkies.

   Like

 12. LUCIA zegt:

  Ik snap niet dat Zeegers, die nu expliciet zegt niet meer te willen samenwerken met VVD, niet positief gestemd heeft voor de motie van wantrouwen.
  Ik heb sterk het idee dat de clan achter Rutte mensen bedreigt en dit is de 1e keer dat ik het uitspreek maar dit idee heb ik al lang..Ik heb het erover gehad met iemand die veel weet over bepaalde machtsstructuren in general dus niet specifiek hierop toegespitst en ik zei wat ik dacht en zijn reactie was dat dat zeer waarschijnlijk is.
  Deze persoon heeft heel veel inside info over secret societies, zijn vader had hierin een zeer hoge positie en die weet heel veel daarover. Het heeft het hele familieleven geruïneerd dus is hij er in gedoken, om bepaalde zaken een plaats te kunnen geven binnen zijn ervaringen.
  Deze mensen zijn overal in geïnfiltreerd in de samenleving en het is een soort club met dictatoriale neigingen, in die zin, de top bepaalt en de lagere regionen moeten uitvoeren, zonder al teveel vragen te stellen. Dat mensen daarbij bedreigd en gechanteerd worden, komt hem zeer waarschijnlijk voor, het past in het straatje zoals ze werken.
  Ik vroeg hem ook hoe groot de kans was dat je de politiek in komt zonder hulp van deze organisaties en overgehaald wordt er in te komen, hij stelde dat je dan waarschijnlijk benaderd wordt door een van de pionnen of stukken welke het dichtst bij je kunnen komen en je wordt overgehaald om eens te gaan praten en beetje bij beetje wordt je ingelijfd.

  Geliked door 1 persoon

 13. ronjaspers zegt:

  Met achterkamertjes wordt de (nazi) bilderberg groep bedoelt,politici zijn marionetpoppen,stemmen is een farce en politiek een poppenkast.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s