VIDEO – Patholoog spreekt zich uit: “Dodencijfers RIVM kloppen niet!”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Konkie”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO – Patholoog spreekt zich uit: “Dodencijfers RIVM kloppen niet!”

 1. Heel nuchtere en goeie analyse…!

  Like

 2. Julia zegt:

  Zeer geloofwaardige patholoog. Het is inderdaad zo dat ik alleen maar om mij heen hoor dat als mensen een ouder of opa of oma die al op zeer respectabele leeftijd zijn overleden tussen 70 en 85 jaar alleen nog maar spreken als ik zo moet sterven en zo moet lijden voordat ik zou overlijden wil ik absoluut geen corona krijgen. Kortom deze mensen die vaak al onderliggende ernstige aandoeningen hadden worden geschaard onder overleden door corona. Dit maakt de angst bij veel mensen nog erger en krijg ik de indruk dat heel veel mensen alleen nog maar denken te kunnen overlijden aan corona en negeren dat de doodsoorzaak een geheel andere oorzaak zou kunnen zijn. Vandaar hoor ik massaal roepen al bij een hoestje of een niesje ik ga mij laten testen en neem zeer zeker een vaccinatie. Terwijl met name de vaccinatie in een kinderschoen staat, al veel bijwerkingen heeft vertoond tot zelfs overlijden. Velen kunnen niet meer door angst voor corona nadenken en zich verder verdiepen of inderdaad de persoon aan corona is overleden terwijl de doodsoorzaak een hele andere oorzaak kan hebben. De angst zit zo vreselijk diep dat heel veel mensen vergeten dat er veel ernstige aandoeningen zijn waar men ook aan zou kunnen overlijden wat dagelijks ook het geval is. Kortom ik geloof absoluut niet in de cijfers inzake overleden door corona als er geen nader pathologisch onderzoek heeft plaatsgevonden dan blijft het gissen terwijl het vaststellen van de juiste oorzaak in grote meerwaarde heeft voor de wetenschap. Ik begrijp dan ook de censuur niet waarom dit soort informatie en filmpjes van het you tube kanaal af moeten. Hieruit blijkt dus dat de keiharde en onderbouwde waarheid en zinvolle informatie niet onder de aandacht van een groot publiek mag worden gebracht. Het is puur schande en de waarheid verdoezelen puur om de reden de valse informatie over corona niet onderuit te halen.Anders kan ik niet verklaren waarom deze zeer interessante en zinvolle informatie gecensureerd wordt.

  Like

 3. Bas zegt:

  Op goede vrijdag worden de kerkgangers toegesproken door een agent die dreigt met boetes of arrestatie als ze de kerk niet verlaten…

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Like

 6. droevige mof zegt:

  De Duitse collega van Dr. van der Goot is Professor Klaus Püschel van de Universiteit van Hamburg. Beide wetenschappers hebben dezelfde mening over de doodsoorzaak “aan of met corona”. Püschel publiceerde zijn stellingen al in de zomer van 2020. Hij werd onmiddellijk monddood gemaakt door de media en er werd opdracht gegeven voor tegenexpertisen, die vanzelfsprekend het gewenste resultaat opleverden: de overgrote meerderheid van de met Covid besmette sterfgevallen stierf causaal aan het virus.
  Interessant is dat de propagandisten, factcheckers genaamd, er niet in slaagden de Wikipedia-presentatie van Püschel te veranderen. Daar kunt u nog steeds zijn standpunten onbetwist lezen.
  https://de.m.wikipedia.org/wiki/Klaus_P%C3%BCschel

  Geliked door 1 persoon

 7. Bob zegt:

  Covid 19 het virus van de angst.
  Voordat er een zogenaamd vaccin was
  was elke dode corona.
  Nu is navaccinatie elke dode een
  onderliggende kwaal.
  Naar mijn mening wordt ook niet het juiste
  aantal gevallen genoemd dat door het
  vaccin is ontstaan.
  De lange termijn gevolgen zijn nu al niet
  te overzien.

  Geliked door 2 people

 8. BigLJohn zegt:

  Iedere dode word geboekt als een Corona dode. Ook die schilder die van 10 meter hoog naar beneden valt, en de parachutist die bemerkt dat zijn parachute(s) niet open wil(len) gaan. Om nog maar niet te spreken van al die terminale patienten die allemaal zogenaamd stierven aan de Corona. Ze werden en worden allemaal positief getest op Corona met de PCR test, alwaar de (reeds overleden) maker daarvan verklaarde dat je met zijn test GEEN virussen kunt opsporen. En die hoogst onbetrouwbare vaccins werken als de overbekende Russische roulette. Een flink deel van de gevaccineerden krijgt allerlei vreemde aandoeningen of sterft er aan. Corona is zeer besmettelijk en zeer dodelijk volgens Ruttes eerste TV optreden. Griep zou niet meer bestaan alleen nog maar Corona. Zeer besmettelijk en dodelijk juist door die spuit ! Velen haalden toch de griepspuit, de 1e Coronaspuit, gevolgd door een tweede of derde spuit. Mensen worden door artsen gebruikt als proefkonijnen want zij zouden beter moeten weten. De eed van Hippocrates is een lachertje geworden net als onze grondrechten.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s